Spania

Lørdag, 15 Mai, 00:20

Nyheter om Spania

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 mai 21 kl. 21:22

Advarer mot økt smitte i Spania

Fernando Simón, som har ansvaret for helseberedskapen i Spania, advarer mot mulig økt koronasmitte i landet, melder nyhetsbyrået AP. Beskjeden fra helsetoppen kommer etter en rekke store fester i flere spanske byer denne helgen. – For inntil to dager siden ville jeg sagt at den synkende smittetrenden ville fortsatt.

NRK - 10 mai 21 kl. 21:22

Frykter økt smitte i Spania

Fernando Simón, som har ansvaret for helseberedskapen i Spania, advarer mot mulig økt koronasmitte i landet, melder nyhetsbyrået AP. Beskjeden fra helsetoppen kommer etter en rekke store fester i flere spanske byer denne helgen. – For inntil to dager siden ville jeg sagt at den synkende smittetrenden ville fortsatt.

NRK - 09 mai 21 kl. 10:06

Reiser fritt innenlands i Spania

Fra i dag kan innbyggerne i Spania igjen reise fritt mellom regionene i landet. Siden oktober i fjor har en nasjonal unntakstilstand for koronapandemien begrenset folks bevegelsesfrihet. Spania har hatt nær 79.

VG - 09 mai 21 kl. 17:25

Mjelde og Reiten seriemestere i England – Graham Hansen seriemester i Spania

Det ble en god dag for norske fotballkvinner rundt omkring i Europa. Søndag ble Chelsea seriemestere i England, mens Barcelona sikret ligagullet i Spania..

NRK - 04 mai 21 kl. 15:36

Norwegian kutter i spansk stab

Flyselskapet Norwegian planlegger å kutte 85 prosent av staben i Spania. Rundt 1200 kabinansatte mister jobben som en del av omstrukturering av selskapet. Tre av Norwegians fem baser i Spania kuttes, men selskapet beholder basene i Malaga og Alicante..

E24 - 03 mai 21 kl. 22:11

Norwegian starter nedbemanning i Spania: Nær 1.200 kan bli rammet

Flere baser legges ned når flyselskapet starter nedbemanningsprosess i Spania. Basene i Malaga og Alicante skal etter planen videreføres, med seks fly og rundt 200 ansatte..

NRK - 06 april 21 kl. 16:37

H&M sier opp 1100 i Spania

Den svenske motekjeden H&M stenger 30 butikker i Spania etter at koronarestriksjoner har rammet bransjen. 1100 permitterte ansatte skal sies opp, og Spania blir dermed det hittil første landet der kjedens ansatte mister jobben..

NRK - 29 april 21 kl. 21:28

Tre arrestert i Spania for terror

Tre personer er pågrepet i Spania for å ha truet med voldelige angrep på franskmenn og franske institusjoner på grunn av Charlie Hebdos Muhammed-tegninger. De tre ble pågrepet i Granada torsdag etter en seks måneder lang etterforskning som startet da det franske magasinet trykket opp igjen sine omstridte Muhammed-tegninger, ifølge spansk politi..

Aftenposten - 29 april 21 kl. 08:15

Frykter hun kan bli smittet av russen. Nå drar profilen til Spania

Hedda Hynne bytter ut garasjetrening og løping i kjølige Trondheim med tre uker i Spania..

Klartale - 27 april 21 kl. 16:20

«Ingen tegn» på mer smitte under testkonsert i Spania

5.000 personer deltok på en konsert i Spania i mars. Etter to uker var det bare oppdaget smitte hos seks av de som deltok..

NRK - 27 april 21 kl. 12:40

Konserttest i Spania gjekk bra

I mars samla 5000 personar seg til ein konsert i Barcelona i Spania, som eit forsøk på kva som er mogleg å gjennomføra no under pandemien. Arrangørane seier i dag at ingen har blitt koronasmitta etter konserten, melder AFP..

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 05:37

Veigigantens ansatte dømt for bedrageri i Spania. Det kan få konsekvenser for norske prosjekter.

To sentrale ledere hos storentreprenøren Acciona er dømt for bedrageri..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 17:25

Mjelde og Reiten seriemestere i England – Graham Hansen seriemester i Spania

Det ble en god dag for norske fotballkvinner rundt omkring i Europa. Søndag ble Chelsea seriemestere i England, mens….

VG - 09 mai 21 kl. 11:22

Spanjoler feirer coronalettelser: - Det er som nyttår

Spania har tatt et viktig skritt mot en mer normal hverdag. Den nasjonale unntaksperioden er over, og folk kan igjen reise fritt i hele landet..

VG - 08 mai 21 kl. 10:21

Er vaksinert, men må på karantenehotell: – Det er håpløst

Pensjonistekteparet har fått vaksine i Spania, der de bor deler av året. Likevel får de beskjed om at de må på karantenehotell dersom de nå kommer til Norge..

VG - 13 april 21 kl. 05:04

AstraZeneca-skepsis i Italia og Spania: Inntil 80 prosent takket nei på Sicilia

Svært mange dropper å ta AstraZeneca-vaksinen i deler av Italia og Spania etter meldingene om relaterte blodpropp-tilfeller..

NRK - 04 mai 21 kl. 11:16

Valg kan gi ytre høyre-parti makt

I Spania åpnet stemmelokalene i Madrid tirsdag morgen. Regionvalget kan føre ytre høyre-populistene i Vox til makten sammen med konservative Partido Popular. Utsiktene til at Vox kan få politisk makt, har virket samlende på en ellers splittet venstreside, som har jobbet for stor deltakelse i valget..

NRK - 30 april 21 kl. 10:41

Lykkeland solgt til utlandet

Sesong to av NRKs dramaserie Lykkeland er nå solgt til Storbritannia, Irland, USA og Spania. Dramaserien, som tar for seg den norske oljehistorien, skal etter planen ha premiere i Norge på nyåret 2022. Andre sesong tar for seg perioden 1977 til 1980..

VG - 29 april 21 kl. 14:19

Glimt-sjefens oppgjør etter stormen: – Uprofesjonelt

BODØ (VG) Han har holdt lav profil mens klubben har gått fra populær outsider til kontroversiell mester. Nå slår Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen (52) tilbake mot konkurrentenes utskjelling av Spania-turen..

NRK - 27 april 21 kl. 00:53

Spansk statsråd fikk kniv i posten

Den spanske statsråden Reyes Maroto sier at hun har fått en kniv med røde flekker i posten, få dager før det holdes regionalvalg. Noen dager tidligere fikk andre høytstående politikere på venstresiden i Spania tilsendt kuler, og de mottok dødstrusler..

NRK - 26 april 21 kl. 12:45

Okseløpet i Pamplona avlyst

Det berømte okseløpet i Pamplona i Spania i juni vert avlyst for andre år på rad på grunn av koronapandemien. Det opplyste ordførar Enrique Maya måndag. Okseløpet trekk vanlegvis til seg turistar frå heile verda..

E24 - 26 april 21 kl. 08:17

Nel inngår avtale med oljeserviceselskapet Aibel

Hydrogenselskapet og oljeserviceselskapet skal samarbeide om store hydrogenprosjekter, og er allerede i gang med samarbeid i Spania..

Dagbladet - 30 mars 21 kl. 22:42

Spania strammer inn

Spania påbyr munnbind på alle offentlige steder, selv i situasjoner der det er mulig å holde avstand..

NRK - 23 april 21 kl. 15:57

Spania lover klimanøytralitet

Spanias president lover klimanøytralitet for landet innen 2050 under Bidens klimamøte..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 17:17

Har reist fra treningsleiren i Spania i protest – Glimt nekter å selge ham

Fjorårets toppscorer Kasper Junker reiste fra hotellet der Bodø/Glimt holder leir i Spania sent søndag kveld..

Dagbladet - 21 april 21 kl. 09:09

Slipper bot for hotellnekt

Kvinne etter Spania-ferie: - Ikke hørt fra politiet mellom Gardermoen og henleggelsen..

NRK - 26 mars 21 kl. 15:40

55 millioner vaksinedoser til EU

Johnson & Johnson skal levere 55 millioner vaksinedoser til EU i andre kvartal, sa EU-kommissær Thierry Breton da han besøkte selskapets anlegg i Spania. Breton, som har ansvar for det indre markedet, sa at Johnson & Johnson skal levere ytterligere 120 millioner doser det påfølgende kvartalet. Denne vaksinen gis som én dose.

NRK - 18 april 21 kl. 21:46

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 18 april 21 kl. 17:37

Uefa truer utbryterklubber

Det europeiske fotballforbundet Uefa vil utestenge klubber som deltar i en såkalt superliga i stedet for deres egen Mesterliga. Uttalelsen kommer fordi klubber i England og Spania skal ønske å spille i en konkurrerende turnering med større inntekter..

Dagbladet - 24 mars 21 kl. 21:28

Forræderi, havari og forviklinger i Spania

Et overraskende nyvalg i Madrid, som en følge av bruduljer et helt annet sted, ble brått et rikspolitisk anliggende i Spania, skriver Einar Hagvaag..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 10:28

Storavis: Ødegaard ikke til salgs i Real Madrid

Marca, den mest leste avisen i Spania, mener å vite at Real Madrid planlegger for fremtiden med Martin Ødegaard (22) som….

VG - 16 april 21 kl. 10:28

Storavis: Ødegaard ikke til salgs i Real Madrid

Marca, den mest leste avisen i Spania, mener å vite at Real Madrid planlegger for fremtiden med Martin Ødegaard (22) som en sentral figur..

VG - 16 april 21 kl. 09:53

Superlørdag på VG+ – se Barcelona i cupfinale og fem norske treningskamper

Endelig spilles det fotball igjen i Norge. I løpet av helga viser VG+ fem norske treningskamper og en godbit fra Spania!.

Aftenposten - 16 april 21 kl. 09:53

Superlørdag på VG+ – se Barcelona i cupfinale og fem norske treningskamper

Endelig spilles det fotball igjen i Norge. I løpet av helga viser VG+ fem norske treningskamper og en godbit fra Spania!.

NRK - 11 april 21 kl. 19:53

Fire døde migranter ved Kanariøyene

Minst fire personer ble søndag funnet døde på en migrantbåt som drev utenfor Kanariøyene, ifølge Røde Kors i Spania. 19 overlevende ble reddet fra båten, hvorav tilstanden skal ha vært alvorlig for de fleste av dem..

NRK - 18 mars 21 kl. 06:45

Aktiv dødshjelp blir mulig i Spania

Et lovforslag om aktiv dødshjelp med strenge begrensninger er ventet å bli endelig godkjent i den spanske nasjonalforsamlingen torsdag. Debatten har pågått i Spania i mange år. Ramon Sampedro ble verdenskjent for sin lange kamp for retten til å dø..

Dagbladet - 09 april 21 kl. 09:11

Kunstdrama: Spania stanser «latterlig salg»

Spanske myndigheter har stanset auksjonen av det som kan ha vært et ekte maleri av barokkmaleren Michelangelo Merisi da Caravaggio til latterlig lav utropspris..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 13:00

Fotballmesterne får koronakjeft. Men Spania-turen er lett å forstå.

Bodø/Glimts kyniske valg har vakt reaksjoner. Men toppidretten skal være kynisk..

NRK - 08 april 21 kl. 00:07

Spania med AstraZeneca-avgjørelse

Spanske myndigheter sier de vil forbeholde AstraZeneca-vaksinen til folk over 60 år etter at EUs legemiddeltilsyn mener blodpropp er en mulig bivirkning. Også en rekke andre europeiske land har gjort lignende vedtak..

NRK - 25 jan. 21 kl. 19:40

Spania blir Norges motstandar

Spania slo Ungarn 36-28 og blir Norges motstandar i kvartfinalen i handbal-VM onsdag. Spania avgjorde i første omgang, og gjekk til pause med 21-14. Spania vann EM både i 2018 og i fjor, og har slått Norge i alle 18 møta sidan 1997..

Aftenposten - 05 april 21 kl. 10:01

Uenig med NRK-kommentator om Glimt: – Fremstår respektløst

NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt mener Bodø/Glimts 39 dager på Solkysten i Spania er «smålig». Det har skapt debatt..

VG - 05 april 21 kl. 10:00

Uenig med NRK-kommentator om Glimt: – Fremstår respektløst

NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt mener Bodø/Glimts 39 dager på Solkysten i Spania er «smålig». Det har skapt debatt..

Aftenposten - 01 april 21 kl. 12:08

Molde-spilleren var på vei tilbake – så ble han skadet igjen

Kristoffer Haraldseid (27) har gjort et nytt inngrep etter at han ble skadet på trening i Spania..

VG - 01 april 21 kl. 10:23

OL-trekningen klar for håndballgutta

Norge reiser i sommer til Tokyo med et herrelag i OL-håndballen for første gang siden 1972. Der skal de opp mot marerittmotstander Spania..

VG - 01 april 21 kl. 10:23

OL-trekningen klar: Håndballgutta møter marerittmotstander

Norge reiser i sommer til Tokyo med et herrelag i OL-håndballen for første gang siden 1972. Der skal de opp mot marerittmotstander Spania. Det norske kvinnelaget møter blant andre regjerende verdensmester Nederland..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt