Sofienberg

Thursday, 30 June, 09:30

Nyheter om Sofienberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 sep 21 kl. 00:21

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 15 aug 21 kl. 11:00

Nekter skyld for å ha drept sin mor

En 47 år gammel mann i Oslo knytter seg til seg til drapet på sin egen mor i fjor høst, men vil nekte straffskyld når saken kommer opp for retten, skriver NTB. Mannen påførte moren alvorlige knusningsskader da han utøvde grov vold mot henne, ifølge gjerningsbeskrivelsen i tiltalen. Kvinnen i 60-årene døde av pustesvikt etter å ha blitt kvalt, framgår det av tiltalebeslutningen.

Dagbladet - 14 aug 21 kl. 11:23

Sønnen risikerer forvaring

I september i fjor ble en kvinne funnet død i en bolig på Sofienberg i Oslo. Tirsdag neste uke skal saken opp i tingretten, hvor tiltalte, sønn av avdøde, risikerer forvaring..

NRK - 10 maj 21 kl. 15:55

Sønn tiltalt for drap på moren

En sønn i 40-årene er tiltalt for å ha drept moren sin på Sofienberg i Oslo i fjor. Kvinnen i 60-årene ble funnet drept i en bolig 18. september.

Aftenposten - 02 aug 20 kl. 08:15

Sparkesyklist bevisstløs etter fall på Sofienberg

En sparkesyklist ble natt til søndag funnet bevisstløs og blødende fra hodet på Sofienberg i Oslo..

NRK - 26 sep 20 kl. 11:16

Fotgjenger påkjørt i Oslo

Politi og ambulanse er på vei til Sofienberg i Oslo etter meldinger om at en fotgjenger skal ha blitt påkjørt av en bil. Fotgjengeren skal være våken og ikke ha synlige skader, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 05 sep 20 kl. 09:52

Ville rane til seg sixpack – tatt av politiet etter løpetur

To menn truet ansatte på Rema 1000 på Sofienberg med kniv i forbindelse med ran av en sixpack. En av mennene er pågrepet. Den andre er på frifot..

Aftenposten - 05 sep 20 kl. 07:03

I natt: Åtte personer innbrakt etter voldsepisode i Oslo

En person får behandling for et kraftig kutt i hodet etter en hendelse på Sofienberg natt til lørdag..

P4 - 02 aug 20 kl. 07:19

Alvorlig ulykke med sparkesykkel

En sparkesyklist ble funnet bevisstløs og blødende fra hodet på Sofienberg i Oslo i natt. Ambulanse har vært på stedet og fikk etterhvert kontakt med mannen. Han betegnes ikke som alvorlig skadd, men er sendt til legevakt for oppfølging..

NRK - 02 aug 20 kl. 04:18

Sparkesyklist funnet bevisstløs

En sparkesyklist ble natt til søndag funnet bevisstløs og blødende fra hodet på Sofienberg i Oslo. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 3.47.

NRK - 27 jun 20 kl. 00:36

Fotgjenger påkjørt i Oslo

En fotgjenger ble alvorlig skadet i et bein da hen ble påkjørt av en bil i Trondheimsveien ved Sofienberg rundt midnatt. Politiet har kontroll på bilføreren. Trondheimsveien er sperret i begge retning..

P4 - 12 apr 20 kl. 07:31

Mann ranet med kniv i Oslo

En mann i 20-årene ble truet med kniv og ranet av to personer på Sofienberg i Oslo i natt. Politiet leter etter gjerningspersonene som blir beskrevet som unge, mørke i huden og med mørke klær..

NRK - 12 jan 20 kl. 15:43

Person rispa med kniv i Oslo

Ein person har blitt rispa med ein kniv ved Sofienberg i Oslo, melder politiet. Dei leitar etter to gjerningspersonar..

NRK - 18 nov 19 kl. 15:12

Bekrefter at siktedes mor ble drept

Det var moren til en 36 år gammel kvinne som ble funnet død i en leilighet på Sofienberg torsdag. Det bekrefter politiet. Kvinnen er siktet for drap.

NRK - 15 nov 19 kl. 14:26

Siktet for knivstikking

Kvinnen som nå er siktet for drap på Sofienberg i Oslo, var siktet for knivstikking av samme person i fjor sommer..

NRK - 15 nov 19 kl. 12:21

Siktet for knivstikking i sommer óg

Kvinnen (36) som er siktet for drapet på en kvinne på Sofienberg i Oslo var siktet for å ha knivstukket samme kvinne i samme leilighet tidligere i år. Den saken ble henlagt på grunn av manglende beviser, ifølge politiet..

Aftenposten - 17 jul 19 kl. 23:09

Slagsmål med macheter og balltrær i Oslo

Politiet rykket ut etter melding om slagsmål med macheter, balltrær og belter i Sofienberg i Oslo..

Aftenposten - 17 jul 19 kl. 23:09

Melding om slagsmål med macheter i Oslo

Politiet rykket ut etter melding om slagsmål med macheter, balltrær og belter i Sofienberg i Oslo..

NRK - 30 mar 19 kl. 11:19

Tiltalt for to drapsforsøk

En 20 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt to drapsforsøk. I oktober 2017 ved Rådhuset i Oslo, og på en buss i februar 2018 mellom Lakkegata skole og Sofienberg bussholdeplass, skal han ha forsøkt å knivstikke to mennesker..

NRK - 15 jan 19 kl. 00:29

Angrep bargjester med pepperspray

Gjester på en bar på Rodeløkka i Oslo ble sent mandag kveld angrepet med pepperspray. Gjestene får førstehjelp i form av skylling av øyne. Politiet etterlyser en mann med afrikansk utseende, hvit lue og svart jakke i området Dælenenga–Sofienberg..

Aftenposten - 29 jul 18 kl. 08:50

Kvinne med kniv pågrepet av væpnet politi på Sofienberg

En person meldte i fra om bråk fra en leilighet på Sofienberg søndag morgen. Det endte med en væpnet politiaksjon der en kvinne med kniv ble pågrepet..

NRK - 08 jun 18 kl. 17:20

Politiet etterlyser 34-åring

Politiet i Oslo etterlyser en 34 år gammel mann for drapsforsøk. Mannen er etterlyst etter at en annen mann ble knivstukket i Sofienberg tidligere i juni..

NRK - 04 jun 18 kl. 22:57

Knivoffers tilstand er kritisk

Tilstanden til mannen i 20-årene som ble knivstukket i Sofienberg-parken er kritisk men stabil, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt overfor NTB. Politiet ser etter tre menn som skal ha løpt fra stedet der ugjerningen skjedde..

Aftenposten - 02 feb 18 kl. 22:24

DN: Stein Erik Hagen kjøpte selvlysende kjempetre – vil sette opp kunstverket i Oslo-park

Et 18 meter høyt og 18 meter i diameter stort lysende tre kan havne i Sofienberg-parken om milliardæren får det som han vil..

Aftenposten - 11 apr 17 kl. 08:08

Fotgjenger påkjørt av lastebil

En fotgjenger er påkjørt av en lastebil i Trondheimsveien på Sofienberg i Oslo..

P4 - 28 jan 17 kl. 09:43

Mann forsøkt ranet i Oslo

En mann i Oslo ble førsøkt ranet med kniv av en ukjent gjerningsperson i morgentimene i dag. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot, men fikk ikke med seg noen verdisaker. Politiet leter nå etter mannen ved Sofienberg..

Aftenposten - 31 maj 16 kl. 05:55

Det gamle, loslitte bilverkstedet på Sofienberg ble kunstgalleri

Schloss er navnet på det nye galleriet på Sofienberg. – Det blir spennende å forsøke å inspirere aspirerende kunstsamlere til å starte en samling på et lavterskelnivå, sier Ida Ekblad..

NRK - 24 dec 15 kl. 17:00

Sølvguttene synger julen inn

Kl. 17 synger Sølvguttene julen inn i Sofienberg kirke i Oslo. Vi i NRK ønsker alle våre seere, lyttere og nettbrukere en riktig hyggelig og fredelig julekveld..

P4 - 19 aug 15 kl. 17:25

Jakter innbruddsmann i Oslo

Politiet i Oslo leter nå etter en mann som skal ha brutt seg inn i en bolig og holdt et barn rundt munnen og deretter stjålet en rekke gjenstander. Det mindreårige barnet som var alene hjemme ble ikke skadd , men opplevde hendelsen som skremmende, sier politiet til TV2. Innbruddet skjedde i første etasje i et boligbygg på Sofienberg i Oslo sentrum..

NRK - 07 jul 15 kl. 08:38

Trolig ikke noe kriminelt

Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt etter at en mann ble funnet død i Trondheimsveien på Sofienberg i Oslo. Ifølge vitner falt mannen fra en boligblokk..

NRK - 26 apr 15 kl. 20:09

Eldreranere på frifot i Oslo

Politiet ser alvorlig på hjemmeranet, og søker i Sofienberg-området og snakker med naboer og vitner. Paret er rystet etter ranet, men ikke fysisk skadd, forteller politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com