Sofie

Thursday, 01 June, 11:29

Nyheter om Sofie

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 apr 23 kl. 06:00

Hvorfor får vi færre barn?

Før kom flere fra store søskenflokker. Nå velger de fleste å ikke få flere enn to barn. Vi får færre barn enn noensinne i Norge.

Klartale - 24 maj 23 kl. 14:15

Mange norske kvinner sliter med mensensmerter

Ni av ti norske kvinner har smerter under mensen. Litt mer enn halvparten har smerter hver gang de har mensen. Av disse sier så mange som 78 prosent at smertene varer over tre dager.

E24 - 22 maj 23 kl. 21:58

Politisk tvil om klimamål: – Et nederlag

Norge ligger ikke an til å nå klimamålene for 2030, mener flere partier på Stortinget. – Et nederlag veldig mange har ansvaret for, sier Sofie Marhaug (R)..

Aftenposten - 18 maj 23 kl. 13:31

Reagerer på Vestres strøm-lovnad: – Uærlig

Næringsministeren har slått fast at strømprisen skal ned. Både Høyres Nikolai Astrup og Rødts Sofie Marhaug mener….

E24 - 18 maj 23 kl. 13:31

Reagerer på Vestres strøm-lovnad: – Uærlig

Næringsministeren har slått fast at strømprisen skal ned. Både Høyres Nikolai Astrup og Rødts Sofie Marhaug mener regjeringens grep bidrar til det motsatte..

NRK - 13 maj 23 kl. 15:46

MDG har valgt nytt sentralstyre

MDG har valgt sentralstyre for de neste to årene. Flere av kandidatene fra sist tok gjenvalg. Leder Arild Hermstad, og nestlederne Lan Marie Berg og Ingrid Liland var ikke på valg.

NRK - 24 mar 23 kl. 11:40

Lenas far tror Andersen er skyldig i drap på datteren

– Når Riksadvokaten sier at Viggo er uskyldig, så betyr jo at all sunn fornuft sier at det må være den andre, sier Arne Bernt Paulsen til VG. Han datter Lena Sløgedal Paulsen (10) ble sammen med venninnen Stine Sofie Sørstrønen (8) voldatt og drept i Baneheia i Kristiansand sommeren 2020. Andersen ble dømt til 19 års fengsel for voldtekt og drap på Stine Sofie og medvirkning til voldtekt av Lena.

NRK - 24 mar 23 kl. 10:40

TV2: Viggo er ikke overrasket

Viggo Kristiansen er ikke overrasket over at Riksadvokaten ønsker å forfølge saken mot Jan Helge Andersen, sier han til TV2. – Jeg må si at tilliten min til rettssystemet er styrket etter dette. Når det er sagt, mener jeg at dagens utfall er forventet, sier Viggo Kristiansen.

NRK - 10 maj 23 kl. 18:27

Regjeringen åpner for mer leting etter olje og gass i Norskehavet og Barentshavet

Regjeringen utvider TFO-området med ytterligere 92 blokker. Tildelingen av forhåndsdefinerte områder (TFO) gir oljeselskapene mulighet til å få tilgang på letearealer i modne områder på norsk sokkel. De 92 blokkene er fordelt nordvest i Norskehavet og i vest i Barentshavet.

NRK - 19 apr 23 kl. 04:54

Marhaug i Rødt mener Ukraina bør få våpenhjelp

Stortingsrepresentant Sofie Marhaug fra Rødt sier til Bergens Tidende at hun har tvilt seg til at partiet bør si ja til våpenhjelp til Ukraina. – Nå kommer saken opp på landsmøtet til helgen. Jeg kan bare si på vegne av meg selv at jeg ikke har vært flink nok til å løfte uenigheter i og gjennom stortingsarbeidet.

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

VG - 18 apr 23 kl. 07:33

Stolt Rekdal ble bestefar: – Alt står bra til

Rosenborg-trener Kjetil Rekdal ble bestefar natt til tirsdag, da datteren Sofie og Molde-spiller Kristoffer Haugen ønsket en liten jente velkommen til verden..

Aftenposten - 18 apr 23 kl. 07:33

Stolt Rekdal ble bestefar: – Alt står bra til

Rosenborg-trener Kjetil Rekdal ble bestefar natt til tirsdag, da datteren Sofie og Molde-spiller Kristoffer Haugen….

VG - 13 apr 23 kl. 09:07

Alex Wolff og Thea Sofie Loch Næss spiller Leonard Cohen og Marianne Ihlen

Hollywood-stjernen Alex Wolff spiller Leonard Cohen i den norske dramaserien «So Long, Marianne»..

NRK - 23 feb 23 kl. 06:24

Sophie Elise kommenterer instagrambildet

I dagens episode av NRK-podkasten «Sophie og Fetisha» kommenterer Sofie Steen Isachsen mediestormen etter publiseringen av det omstridte Instagram.bildet for snart to uker siden. – Jeg har satt meg selv i denne situasjonen, det er jeg som har gjort det her, sier Isachsen.

NRK - 23 feb 23 kl. 06:24

Sophie Elise kommenterer bråket rundt instagrambilde

I dagens episode av NRK-podkasten «Sophie og Fetisha» kommenterer Sofie Steen Isachsen mediestormen etter publiseringen av det omstridte Instagram-bildet for snart to uker siden. På bildet står Isachsen sammen med en annen norsk influenser. Sistnevnte holder en pose med et hvitt pulver i hånden.

Klartale - 11 apr 23 kl. 06:59

Hvor viktig er det å få barn?

Vi lever i en tid der vi har mange valg når det kommer til å få barn. Fra naturen side har vi mulighetene til å få mange. Spesielt om vi begynner når vi er mest fruktbare.

E24 - 07 apr 23 kl. 21:35

Rolfsjord: Slik løser du konflikter raskere og billigere

Advokat Anne Sofie Rolfsjord forklarer: Slik løser du konflikter raskere og billigere..

NRK - 29 mar 23 kl. 00:16

Høgestøl: Norge i forkant i å rettsforfølge IS-medlemmer

– De aller fleste som har kommet hjem til Norge etter opphold hos IS i Syria, er etterforsket i Norge og straffet for å ha deltatt i en terrororganisasjon. Det sier Sofie Høgestøl som er spesialist i rettsvitenskap og førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo. Hun viser til at kurdiske selvstyremyndigheter i mange år om at europeiske land henter hjem sine borgere som er internert i leirer i Syria.

E24 - 28 mar 23 kl. 06:00

Sofie og Martin tar ferien i Norge på grunn av svak kronekurs

Professor råder folk til å holde seg i Norge i sommer. Her er tre grunner til at kronen er svak..

Dagbladet - 26 mar 23 kl. 10:57

Sofies vei ut

Sofie (24) skulle egentlig på juleball, men ble innlagt på en psykiatrisk avdeling isteden. Nå vil hun advare andre..

VG - 04 feb 23 kl. 13:01

Sofie (20) får ikke studentrabatt: – Jeg føler meg sett ned på

Elektrikerlærling Sofie Marie Pettersen er fortvilet over at hun ikke får de samme godene som studenter har..

NRK - 24 mar 23 kl. 11:27

Andersens mor glad for gjenopptakelse

– Vi hadde håpet at det ble en ny rettsak, og er glade for at det kan bli utfallet nå. Det sier Berit Andersen, mor til Jan Helge Andersen, til NRK. Andersen sier at saken er en stor påkjenning for henne og familien, men at sønnen er innstilt på å møte i retten på nytt.

NRK - 24 mar 23 kl. 10:49

Andersens forsvarer: Nekter fortsatt for drap på Lena

Jan Helge Andersen forsvarer Svei Holden sier klienten hans nekter for å ha drept Lena Sløgedal Paulsen. – Jeg hadde nettopp en samtale med han, og han fastholder først og fremst at han ikke er skyldig i den anklagen om drap. Men nå får vi bare ta påtalemyndighetens vurderinger til etterretning så vil vår oppgave være å belyse saken best mulig, sier Holden til NRK.

Klartale - 24 mar 23 kl. 10:13

Riksadvokaten vil se på saken med Jan Helge Andersen på nytt

Saken oppdateres. 19. mai 2000 ble Stine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal drept og voldtatt.

NRK - 24 mar 23 kl. 10:00

Riksadvokaten vil gjenoppta saken mot Jan Helge Andersen

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud ber gjenopptakelseskommisjonen gjenoppta Baneheia-saken mot Jan Helge Andersen, ifølge en pressemelding. Andersen ble dømt til 19 års fengsel for voldtekt og drap på 8 år gamle Stine Sofie Sørstrønen og medvirkning til voldtekt av 10 år gamle Lena Sløgedal Paulsen. Da Viggo Kristiansen i desember ble frikjent for drapene i Baneheia, ble også drapet på Lena Sløgedal Paulsen stående uløst.

NRK - 22 mar 23 kl. 07:44

NSM-direktør: – Krisen kan ramme i morgen

Den sikkerhetspolitiske situasjonen vi lever i, preger programmet når Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) holder sikkerhetskonferanse i Oslo denne uken. – Det siste året har vært uforutsigbart, uvirkelig – og det har vist at det utenkelige faktisk kan skje, sier NSM-direktør Sofie Nystrøm i forkant av sikkerhetskonferansen. Hun peker blant annet på droner, spionanklager, mulige sabotasjeforsøk utenfor våre farvann og krig i Ukraina.

Klartale - 01 feb 23 kl. 09:20

Disse navnene var mest populære i Norge i 2022

359 jenter fikk navnet Nora i fjor 414 gutter fikk navnet Jakob. Like mange gutter fikk navnet Noah. Det viser statistikk for navn fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 20 mar 23 kl. 14:36

Rødt og MDG med oppfordring til regjeringen etter FN-rapport

– Enda en gang bekreftes det dype alvoret. Matsikkerhet, infrastruktur og naturmangfold er alvorlig truet av klimaendringer og mer ekstremvær. Dette skjer nå, og ikke engang i framtiden.

NRK - 16 mar 23 kl. 23:19

Sophie Elise kritiserer NRK-ledelsen

Etter brudd med NRK har Sofie Steen Isachsen, kjent som Sophie Elise, og venninnen Fetisha Williams, laget ny podkast. Der tar de et «oppgjør» med NRK. NRK har vært i kontakt med Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen, men hun ønsker ikke å kommentere..

NRK - 16 mar 23 kl. 10:01

Frp om North Connect-avslag: – Spill for galleriet

Torsdag kom nyheten om regjeringen avslår NorthConnects søknad om å bygge en ny strømkabel mellom Norge og Skottland. Frp beskriver avslaget som et spill for galleriet. – I kjent stil virker Arbeiderpartiet og Senterpartiet mer opptatt av å føre en kraftpolitikk som skaper uforutsigbarhet for industrien og landets strømkunder.

Aftenposten - 26 jan 23 kl. 06:00

Gravide Thea-Sofie (33) mistet jobben: – Plutselig sto alt på hodet

Thea-Sofie Koren Brekke venter sitt andre barn i mai. I januar kom beskjeden om at arbeidsplassen hennes legges ned..

E24 - 26 jan 23 kl. 06:00

Gravide Thea-Sofie (33) mistet jobben: – Plutselig sto alt på hodet

Thea-Sofie Koren Brekke venter sitt andre barn i mai. I januar kom beskjeden om at arbeidsplassen hennes legges ned. Her er rådene for deg som frykter nedbemanning nå..

Aftenposten - 14 mar 23 kl. 20:59

Norges idrettsforbund snur – gjør endringer i omstridt utvalg

Ada Sofie Austegard rettet kraftig kritikk mot strømmeutvalget til Norges idrettsforbund..

VG - 14 mar 23 kl. 20:59

Norges idrettsforbund snur – gjør endringer i omstridt utvalg

Ada Sofie Austegard rettet kraftig kritikk mot strømmeutvalget til Norges idrettsforbund. Nå er hun tatt inn i varmen og invitert av forbundet..

NRK - 13 mar 23 kl. 19:57

Ruter: – Fortsatt store forsinkelser i Oslo

Det er fortsatt en del forsinkelser i kollektivtrafikken i Oslo mandag kveld. Det opplyser pressevakten i Ruter til NRK. – Det er en god del steder vi har store forsinkelser fremdeles, men generelt har mesteparten av busstrafikken begynt å kjøre igjen, sier pressevakt Sofie Bruun i Ruter.

VG - 11 mar 23 kl. 07:22

Vannet gikk til sjøs

Anne Sofie Hansson (24) og Ole Christian Sanchez Ahlbom (23) var totalt uforberedt på det lille underet som traff dem om bord på Kiel-fergen..

NRK - 10 mar 23 kl. 14:44

Freder ikke Skurvedalsåna og fire andre elver

Det er ikke flertall på Stortinget for å frede Skurvedalsåna i Lysefjorden. Venstre hadde foreslått at den og fire andre elver i Norge skulle fredes, men flertallet i energi- og miljøkomiteen på Stortinget sier nei til forslaget. – Det blir nok ikke annerledes når det skal stemmes over i Stortinget, sier andre nestleder i komiteen Sofie Marhaug fra Rødt.

Klartale - 09 mar 23 kl. 08:45

Én av fem mener kvinnedagen er unødvendig

Ni prosent av kvinner mener vi ikke trenger kvinnedagen. Mens 29 prosent av menn sier det samme. Til sammen mener én million nordmenn at kvinnedagen ikke trengs.

NRK - 07 mar 23 kl. 12:49

Sophie Elise hinter om ny podkast: – Nå kan vi endelig fortelle alt

Influenser Sofie Steen Isachsen, kjent som Sophie Elise, hinter om en ny podkast i en story hun har publisert på Instagram. – Klar for ny podkast med meg og Fetisha? Nå kan vi endelig fortelle alt, skriver hun.

NRK - 03 mar 23 kl. 19:32

Næringsministeren i dialog med Statkraft etter skyting mot urfolksaktivister i Chile

23. februar ble aksjonister fra mapuchefolket skutt på et av Statkrafts vannkraftanlegg i Chile. Nå ser næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) på saken.

NRK - 01 mar 23 kl. 10:59

Bjørnar Moxnes innstilt til gjenvalg som Rødt-leder

Rødts valgkomité innstiller på at Bjørnar Moxnes og Marie Sneve Martinussen fortsetter i ledelsen av Rødt. – Valgkomiteen er veldig fornøyd med innstillingen vi leverer i dag. Partiet har hatt en vanvittig medlemsvekst de siste årene, og Rødt har brutt sperregrensen som første nye parti siden den ble innført.

NRK - 28 feb 23 kl. 20:46

Rødt ber om en offisiell beklagelse fra Støre

Tirsdag kveld har Rødt spurt Jonas Gahr Støre om å gi en offisiell beklagelse til reindriftssamene. – Familiene som driver reindrift på Fosen har blitt utsatt for et overgrep fra Staten. Staten har brutt menneskerettighetene deres, og regjeringen lar det fortsette.

NRK - 28 feb 23 kl. 12:47

Opposisjonen ber regjeringen rive vindturbiner

Opposisjonen på Stortinget mener regjeringen har brukt altfor lang tid på avgjøre Fosen-turbinenes skjebne. MDG, SV og Rødt mener vindturbinene må ned. – Vi tok til orde for at de burde rives så fort dommen falt.

NRK - 24 feb 23 kl. 14:41

NRK skal snakke om økonomiske bindinger med Sophie Elise

Etter det NRK Nyheter erfarer, vil det viktigste temaet i de varslede samtalene mellom Sofie Steen Isachsen og NRK Underholdning være hvordan avtalen hennes med NRK er bygd opp. Isachsen, best kjent som Sophie Elise, er tilknyttet NRK med podkasten "Sophie og Fetisha", som hun har sammen med venninnen Fetisha Williams. Et moment i samtalene vil være å diskutere hvorvidt Isachsen skal kunne ha inntekter fra andre kommersielle samarbeid i perioden hun lager podkast for NRK, får NRK Nyheter opplyst..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com