Siktet

Monday, 06 February, 03:22

Nyheter om Siktet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 23 jan 23 kl. 08:53

Arfan Bhatti Siktet for medvirkning til grov terror

Politiet har endret på siktelsen av Arfan Bhatti. De har nå Siktet ham for medvirkning til grov terror. Det skriver kanalen NRK.

NRK - 01 feb 23 kl. 15:24

Mann Siktet for grov kroppsskade med døden til følge i Alta

Politiet i Finnmark har Siktet en mann i 30-årene for grov kroppsskade med døden til følge. Natt til tirsdag ble en mann funnet død på en adresse i Alta. Tirsdag pågrep og Siktet politiet en mann i 30-årene for grov vold mot fornærmede, skader som han senere døde av.

Klartale - 09 jan 23 kl. 08:30

Politiet sikter to menn etter at tvillinger døde

Mina Alexandra og Mille Andrea Hjalmarsen er tvillinger. De ble bare 16 år gamle. Jentene ble funnet døde i Spydeberg i Indre Østfold natt til søndag.

NRK - 02 feb 23 kl. 12:54

Barnevernaktivist Siktet for å ha delt opplysninger om barn

En profilert barnevernsaktivist er Siktet for å ha publisert videoer som inneholder sensitive opplysninger om mindreårige barn. Han bestrider anklagene. VG og Faktisk.

NRK - 01 feb 23 kl. 15:24

Mann Siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at mann døde i Alta, melder TV 2

Politiet i Finnmark har Siktet en mann i 30-årene for grov kroppsskade med døden til følge. Natt til tirsdag ble en mann funnet død på en adresse i Alta. Tirsdag pågrep og Siktet politiet en mann i 30-årene for grov vold mot fornærmede, skader som han senere døde av.

NRK - 04 jan 23 kl. 17:25

Enda en gutt (16) Siktet etter drapsforsøk i Stavanger

Politiet har Siktet enda en gutt (16) i forbindelse med drapsforsøket på en 16 år gammel gutt utenfor hjemmet sitt i Stavanger mandag kveld, skriver politiet i en pressemelding. Totalt fire er dermed Siktet i saken. – Én av dem er Siktet for drapsforsøk, mens de tre andre er Siktet for medvirkning til grov kroppsskade, sier politiadvokat Torbjørg Ristesund i meldingen.

NRK - 04 jan 23 kl. 11:25

Ytterligere to 16-åringer Siktet

Politiet har Siktet enda to 16-år gamle gutter i forbindelse med drapsforsøket på en 16 år gammel gutt utenfor hjemmet sitt i Stavanger mandag kveld. – De to er Siktet for medvirkning til grov kroppsskade. Det er politiets etterforskning som har ført fram til at to nye personer er Siktet i denne saken, sier politiadvokat Torbjørg Ristesund.

NRK - 30 jan 23 kl. 16:08

Mannen som ble skutt av politiet i Kristiansand, er Siktet for ulovlig bevæpning

Mannen som fredag ble skutt av politiet i Kristiansand, er Siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted. Nå overføres saken til et annet politidistrikt. – Det dreier seg ikke om et skarpt våpen, sier politiadvokat Bernt Olav Bryge i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

NRK - 30 jan 23 kl. 16:06

Far Siktet for vold mot to spedbarn

En mann i 20-årene er Siktet etter at politiet ble kontaktet av helsevesenet. – Det er tale om en svært alvorlig voldssak med to fornærmede spedbarn, sier politiet. Mannen er varetektsfengslet i to uker.

NRK - 30 dec 22 kl. 13:56

Bussjåfør Siktet etter dødsulykke

Bussjåføren som overlevde frontkollisjonen mellom to busser i Fredrikstad er Siktet for uaktsom forvoldelse av en annen persons død. Det opplyser påtaleansvarlig politiadvokat Yvonne Schilling til NRK. – Det er standard prosedyre at man får Siktet-status når politiet benytter seg av tvangsmidler.

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir Siktet i saken.

Klartale - 25 jan 23 kl. 11:58

Full kirke en time før begravelsen

– To skjebner, ett liv. Sammen kom dere inn i livet vårt. Sammen har dere nå forlatt oss, står det i dødsannonsen til de to.

NRK - 25 jan 23 kl. 11:14

Siktet etter knivstikking har rømt landet

En 32 år gammel Oslo-mann som er Siktet for en knivstikking på Solsiden bar i Lillestrøm natt til 3. desember rømte trolig fra Norge kort tid etter hendelsen. Det sier politiadvokat Marit Aurdal i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

NRK - 24 jan 23 kl. 11:48

Medier: Riksadvokat og eks-statminister Siktet i Libanon

Libanons riksadvokat og eks-statsminister Hassan Diab er blitt Siktet for den store eksplosjonen i Beirut i 2020, ifølge nyhetsbyråene AFP og Reuters. Byråene viser til rettsdokumenter og opplysninger fra ikke navngitte kilder. Riksadvokat Ghassan Oweidat, tre andre dommere, Hassan Diab og to andre tidligere minister skal ha blitt Siktet av dommeren som etterforsker hendelsen.

NRK - 17 timer siden

Siktet tenåringsgutt avhøres

Den ene siktede etter voldshendelsen på Nodeland i Kristiansand natt til lørdag er i avhør søndag morgen, sier Jourhavende jurist Svein Håland. Den andre siktede lar seg ikke avhøre, ifølge Håland. De to mindreårige ungdommene er Siktet for grov kroppsskade og blir framstilt for varetektsfengsling søndag.

NRK - 22 jan 23 kl. 18:47

VG: Samboer til underslagsSiktet ble Siktet og løslatt etter kort tid

Samboeren til mannen som er Siktet for å ha underslått flere titalls millioner kroner fra Sparebank 1 Midt-Norge, er Siktet for medvirkning. Det opplyser politiet til VG. – Hun ble pågrepet, men løslatt etter kort tid etter at politiet fikk ytterligere informasjon i saken.

NRK - 22 jan 23 kl. 18:47

Samboer til underslagsSiktet ble Siktet og løslatt etter kort tid

Samboeren til mannen som er Siktet for å ha underslått flere titalls millioner kroner fra Sparebank 1 Midt-Norge, er Siktet for medvirkning. Det opplyser politiet til VG. – Hun ble pågrepet, men løslatt etter kort tid etter at politiet fikk ytterligere informasjon i saken.

VG - 22 jan 23 kl. 18:39

Bank-underslaget: Samboeren til fengslet bankvikar Siktet for medvirkning

Samboeren til mannen som er Siktet for å ha underslått flere titalls millioner fra Sparebank 1 Midt Norge, er Siktet for medvirkning. Det bekrefter politiet overfor VG..

VG - Igår: 09:56

To personer Siktet for grov kroppsskade

En ung mann er alvorlig skadet etter en voldshendelse i Kristiansand natt til lørdag. To personer er Siktet for grov kroppsskade..

NRK - 21 jan 23 kl. 11:37

Bankansatt Siktet for grovt underslag

Påtalemyndigheten vil lørdag be tingretten om to ukers varetektsfengsling av en mann som er Siktet for grovt underslag. I tillegg til underslag er han Siktet for grov hvitvasking. Den siktede jobber i en bank i Trøndelag.

VG - I førrgår: 16:39

Ble Siktet 24 år etter drapet på Knut (71): Siktet mann domfelt flere ganger

Mannen som politiet mener drepte Knut Kristiansen i 1999, er domfelt flere ganger. Ifølge dommene slet han med rus og psykisk helse..

NRK - I førrgår: 15:01

Skudd-Siktet mistenkt i annen alvorlig voldssak

En av mennene som er Siktet for drapsforsøk etter skytein på åpen gate i Oslo natt til 15. januar er i søkelyset i en annen sak. Øst politidistrikt bekrefter til NRK at de ønsker å avhøre mannen i 20-årene.

NRK - I førrgår: 14:31

Forsvarer til siktede i Spydeberg-saken: – Forventer at saken blir henlagt

Fredag opplyser politiet at de to siktede i Spydeberg-saken ikke blir framstil for videre varetektsfengsling. En mann i 20-årene er Siktet for uaktsomt drap på tvillingjentene Mina Alexandra og Mille Andrea Hjalmarsen (16). En 18 år gammel mann er Siktet for å ha solgt narkotika, og å ha hensatt dem i en hjelpeløs tilstand.

NRK - 02 feb 23 kl. 14:44

Politiet løslater mann Siktet for grov vold med døden til følge

Onsdag løslot politiet i Finnmark mannen som er Siktet for grov vold med døden til følge. Det melder politiet i en pressemelding. – Mistanken om at den avdøde skal ha blitt utsatt for vold og at dette kan ha forårsaket døden, er ikke lengre til stede og etterforskningen vil avsluttes, skriver politiet i pressemeldingen..

NRK - 20 jan 23 kl. 09:31

VG: Statsforvalter åpner tilsyn etter dødsfallene i Spydeberg

Det skriver statsforvalteren i en pressemelding som VG siterer. Tvillingsøstrene Mina Alexandra (16) og Mille Andrea Hjalmarsen (16) ble funnet døde i Spydeberg natt til søndag 8. januar.

NRK - 20 jan 23 kl. 09:31

Statsforvalter åpner tilsyn etter dødsfallene i Spydeberg

Det skriver Statsforvalteren i en pressemelding. VG omtalte pressemeldingen først. – I første omgang vil vi undersøke om jentene har fått forsvarlig hjelp og oppfølging fra barneverntjenesten i Indre Østfold kommune, Fossumkollektivet og Barne-, ungdoms- og familieetaten (Bufetat), heter det i meldingen.

VG - 02 feb 23 kl. 12:09

Eksponerte barn: Rune Fardal er Siktet av politiet

Politiet har Siktet aktivist Rune Fardal (64) for å ha publisert videoer som inneholder «sensitive, personlige opplysninger om mindreårige barn». Fardal bestrider anklagene..

NRK - 02 feb 23 kl. 09:01

Person Siktet for underslag av 75 millioner kroner

Politiet i Trøndelag pågrep den 19. januar en person som er Siktet for grovt underslag og grov hvitvasking av penger. Den siktede har erkjent straffskyld, det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 01 feb 23 kl. 15:24

TV 2: Mann Siktet for grov kroppsskade med døden til følge

Politiet i Finnmark har Siktet en mann i 30-årene for grov kroppsskade med døden til følge, etter at en mann ble funnet død på en adresse i Alta natt til tirsdag, skriver TV 2. – Han er sterkt uenig i politiets siktelse og mener at han ikke har hatt noe med fornærmede å gjøre på flere uker, sier mannens forsvarer, advokat Benny Solheim, til kanalen..

NRK - 01 feb 23 kl. 10:38

Pågrepet og Siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og Siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 31 jan 23 kl. 21:53

Alec Baldwin formelt Siktet etter dødsfall

Alec Baldwin er formelt tiltalt for skytingen på settet til filmen «Rust», der filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet. Det skriver CNN. Baldwin ble i forrige uke Siktet for uaktsomt drap sammen med Hannah Gutierrez-Reed, som var våpenansvarlig på filmen.

VG - 31 jan 23 kl. 22:02

Alec Baldwin formelt Siktet for uaktsomt drap

Alec Baldwin er formelt Siktet for uaktsom drap, og ifølge TMZ bruker politet Baldwins uttalelser i TV-intervjuer mot ham..

NRK - 31 jan 23 kl. 00:01

En av sakene mot R. Kelly droppes

Påtalemyndigheten i Chicago dropper en sak på delstatsnivå mot artisten R. Kelly da han allerede er dømt i to ulike føderale domstoler. Statsadvokaten i Cook-fylket i delstaten Illinois, som Chicago er en del av, kunngjorde at saken knyttet til anklager om seksuelle overgrep mot fire personer, hvorav tre var mindreårige, ikke vil gå til retten.

NRK - 04 jan 23 kl. 13:07

Lastebilsjåfør Siktet etter dødsulykke

Lastebilsjåføren som tirsdag var involvert i en møteulykke med en personbil er nå Siktet. Den kvinnelige sjåføren av personbilen omkom i ulykken som skjedde ved Tjeldsundbrua i Harstad kommune. Lastebilsjåføren er Siktet i saken av rutinemessige årsaker, skriver avisen Harstad Tidende.

NRK - 17 jan 23 kl. 14:56

Spydeberg-Siktet positiv til nye avhør

Mannen som er Siktet for uaktsomt drap på tvillingsøstrene i Spydeberg, er positiv til nye avhør i saken, skriver VG. De 16 år gamle jentene ble funnet hjemme hos 27-åringen, og politiet antar de døde av en overdose. – Han synes det er tungt og vanskelig å ha en slik alvorlig siktelse mot seg, sier forsvarer Knut Ditlev-Simonsen til VG.

NRK - 30 jan 23 kl. 19:02

Moss Avis: Mann Siktet etter at kvinne ble funnet død

En mann er Siktet for å ha unnlatt å hjelpe en kvinne i hjelpeløs tilstand etter at hun ble funnet død i Moss 10. januar i år, skriver Moss Avis. Dødsfallet fikk status som mistenkelig.

NRK - 29 jan 23 kl. 17:21

Bestefar løslatt etter bortføring av baby i Danmark

En bestefar er løslatt etter at et nyfødt barn ble bortført fra et sykehus på Sjælland i Danmark lørdag. Både bestefaren, bestemoren og moren er Siktet i saken. Den 60 år gamle bestefaren ble løslatt etter å ha blitt avhørt av politiet søndag.

VG - 29 jan 23 kl. 12:28

Tre menn Siktet: Kvinne skal ha blitt stripset og skutt med startpistol

Tre menn fra Møre og Romsdal er Siktet for vold og frihetsberøvelse etter at de skal ha holdt tilbake en kvinne mot sin vilje og utsatt henne for vold..

NRK - 29 jan 23 kl. 06:57

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er Siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten Siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 15 jan 23 kl. 21:51

Dagbladet: En tredje person Siktet etter Oslo-skytingen

Politiet Siktet søndag kveld en tredje person etter at to personer ble skutt i Oslo sentrum natt til søndag. Det sier politiinspektør Grete Lien Metlid til Dagbladet. Til sammen er det nå tre Siktet i saken.

NRK - 15 jan 23 kl. 21:51

En tredje person Siktet etter Oslo-skytingen

Politiet Siktet søndag kveld en tredje person etter at to personer ble skutt i Oslo sentrum natt til søndag. Det sier politiinspektør Grete Lien Metlid til Dagbladet. Til sammen er det nå tre Siktet i saken.

NRK - 15 jan 23 kl. 17:02

VG: Ny person Siktet etter skyting i Oslo

Politiet har Siktet en person for medvirkning til drapsforsøk etter at to personer ble skutt i Oslo sentrum natt til søndag. Det sier politiinspektør Grete Metlid til VG. Den siktede er så langt ikke pågrepet.

NRK - 15 jan 23 kl. 10:24

En mann pågrepet og Siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden i Oslo

En mann i 20-årene er pågrepet og Siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyteepisoden i Oslo i natt, opplyser politiet til NTB. To menn i 30- og 40-årene ble alvorlig skadd i skyteepisoden ved Nationaltheatret. Tilstanden deres er uendret.

NRK - 14 jan 23 kl. 15:15

Mann varetektsfengsles i fire uker – Siktet for grov voldtekt

En mann er lørdag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, Siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Mannen nekter straffskyld. – Han tar sterkt avstand fra de alvorlige anklagene, sier mannens forsvarer Simon Waaler til Bergens Tidende.

NRK - 27 jan 23 kl. 17:39

USA har Siktet tre menn for drapsplan mot iransk journalist

Tre menn er Siktet for å ha planlagt å drepe en iransk journalist i New York, opplyser det amerikanske justisdepartementet. Journalist og aktivist Masih Alinejad har 8,7 millioner følgere på Instagram og har flere ganger deltatt i nyhetssendingene til blant andre CNN. Hun er en kjent skikkelse i det iranske eksilmiljøet, og er svært kritisk til det iranske regimet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com