Siktet

Sunday, 27 November, 00:07

Nyheter om Siktet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann Siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er Siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - I førrgår: 18:15

Danmark henlegger terroranklager mot 33-åring i Aarhus

En 33 år gammel mann som var Siktet for å forsøk på terror i Aarhus i juli, er ikke lenger Siktet for det, ifølge dansk politi. 33-åringen ble pågrepet 19. juli av Østjyllands politi for å ha kjørt ned gågata Frederiksgade i Aarhus i svært høy hastighet.

Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:02

Vesterålen: Tre personer Siktet for grov voldtekt løslates

Tre menn som er Siktet for grov voldtekt i et busskur på Kleiva i Vesterålen 30. oktober, løslates. Fra før er den fjerde siktede løslatt.

NRK - 22 nov 22 kl. 10:18

Elsyklist Siktet etter dødsfall i Nordreisa

Lørdag 12. november ble en 80 år gammel mann påkjørt på Storslett i Nordreisa kommune i Troms av en kvinnelig elsyklist. Mannen døde 21.

NRK - 03 nov 22 kl. 11:03

Politiet: Siktet kvinne erkjenner drapet på kvinne i Skien

Den 40 år gamle kvinnen som er Siktet for drapet på Heidi Flood (58) i Skien 4. oktober har erkjent drapet i avhør. Hun samtykker til videre fengsling.

NRK - 01 nov 22 kl. 22:58

Pelosi-Siktet erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er Siktet for angrepet på Paul Pelosi, ektemannen til lederen i Representantenes hus, Nancy Pelosi, erkjenner ikke straffskyld. Det skriver blant annet CNN og Reuters. Mannen, som er 42 år, møtte i retten tirsdag.

Klartale - 14 nov 22 kl. 14:20

Henlegger saken mot Gjerdrum kommune

Et stort skred tok livet av ti personer og et ufødt barn. Politiet Siktet Gjerdrum kommune etter skredet. Det ble henlagt som intet straffbart forhold.

NRK - 22 timer siden

Squid Game-skuespiller Siktet for seksuell overgrep

«Squid Game» skuespilleren O Yeong-su (78) er Siktet for seksuell overgrep mot en kvinne, opplyser sørkoreanske rettsmyndigheter. Hendelsen skal ha funnet sted i 2017, skriver BBC. Yeong-su har benektet påstanden, melder lokale medier.

NRK - Igår: 17:30

Spionmistenkt russer varetektsfengslet i Stockholm

Den russiske mannen i 60-årene som ble pågrepet og Siktet for spionasje i Sverige tirsdag, er fengslet i Stockholm tingrett. Mannen ble pågrepet sammen med sin kone i en storstilt politiaksjon i grålysningen tirsdag. Spesialpoliti firte seg ned fra to av forsvarets helikoptre da de slo til mot parets villa i stockholmsområdet.

NRK - Igår: 15:22

Døtre i 70-årene Siktet etter at mor døde

En 99 år gammel kvinne på Ringsaker som i juli skal ha blitt mishandlet av sin to døtre i 70-årene, er død. Det bekrefter politiet til Hamar Arbeiderblad. – Fornærmede døde i begynnelsen av november.

Klartale - Igår: 14:00

Fem personer tatt i narkotikasak

Øst politidistrikt gjennomførte en aksjon sammen på onsdag. De var på jakt etter et kriminelt nettverk i østlandsområdet. Det opplyser de om i en pressemelding.

NRK - Igår: 10:50

Mann pågrepet og Siktet etter Torshov-skyting

Én person ble torsdag pågrepet etter skytingen på Torshov 9. november. Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier mannens forsvarer til VG.

NRK - 10 nov 22 kl. 11:45

Kvinne Siktet for falsk forklaring

En kvinne er Siktet av politiet for falsk forklaring etter at hun i avhør fortalte at hun ble skutt under angrepet i Oslo sentrum 25. juni. – Hun erkjenner ikke staffskyld og vil utdype hvorfor i avhør, sier kvinnens forsvarer Petar Sekulic til NRK.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:02

13-åring Siktet etter brann

En 13 år gammel jente er Siktet for grovt skadeverk etter brannen på Gulset legekontor den 17. november. Den siktede 13- åringen blir fulgt opp av barnevernet og andre instanser, opplyser politiet..

NRK - 22 nov 22 kl. 20:08

To personer Siktet etter grov vold i Mandal

To personer er Siktet etter at en tenåringsgutt ble utsatt for grov vold i Mandal sentrum i går kveld. Tenåringen ble lagt inn på sykehus. Tilstanden til offeret er stabil.

NRK - 08 nov 22 kl. 01:34

Terror-Siktet har fått forlenget isolasjon

En av de to mennene som ble pågrepet og Siktet for medvirkning til skytingen ved London Pub i Oslo i juni, har fått forlenget isolasjonstiden med to uker, skriver NTB. Oslo tingrett mener at det fortsatt er grunn til å mistenke mannen for medvirkning til terrorhandling, slik dette er beskrevet i siktelsen. Retten skriver at det ikke er kommet fram forhold som svekker mistanken.

NRK - 20 nov 22 kl. 14:19

Mann Siktet for grov kroppsskade etter brann i vogntog i Spydeberg

En mann i 40-årene er Siktet for grov kroppsskade etter brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg natt til lørdag. En mann ble alvorlig skadd. Den siktede er en utenlandsk statsborger med arbeidsmessig tilknytning til Norge, men var søndag ettermiddag ennå ikke pågrepet av politiet, skriver Smaalenenes Avis.

NRK - 06 nov 22 kl. 12:57

Fører Siktet etter dødsulykke i Operatunnelen

Politiet har Siktet føreren av ulykkesbilen, en mann i slutten av 20-årene, skriver VG. De øvrige passasjerene i bilen er mellom 17 og 20 år. Sjåføren er Siktet for uaktsom forvoldelse av en annen persons død.

NRK - 18 nov 22 kl. 17:52

Dødsfall i Verdal fortsatt vurdert som mistenkelig

Politiet fortsetter etterforskning etter at en 31 år gammel mann ble funnet død utendørs i Verdal torsdag 3. november. – Den foreløpige obduksjonsrapporten er klar, men påviser ingen sikker dødsårsak, opplyser politiadvokat Marthe Aastad Brøndbo i Trøndelag politidistrikt til VG fredag.

VG - 18 nov 22 kl. 15:41

Siktet sjåfør «er knust»: – Skulle bare på en liten kjøretur

Mannen som er Siktet etter at en kvinne i 30-årene omkom i en påkjørsel på Haugenstua, er svært preget av hendelsen..

NRK - 04 nov 22 kl. 10:00

En person Siktet etter funn av død person i Verdal

Politiet har pågrepet og Siktet en person, etter at en død person ble funnet utendørs i Verdal sentrum onsdag kveld. Personen er Siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand. – Vi anser dette som et mistenkelig dødsfall, men politiets etterforskning er helt i startfasen.

NRK - 17 nov 22 kl. 05:36

Stavanger-Siktet nekter straffskyld

en tredje av de siktede etter drapet på Vestre Platå i Stavanger sist helg ble avhørt i går. Han nekter straffskyld, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen i 40-årene bor sør for Stavanger, men ble pågrepet i Oslo tirsdag.

NRK - 16 nov 22 kl. 16:09

VG: Én av de fire som er Siktet etter en voldtekt i Sortland løslates

En av de fire mennene som er Siktet for seksuelt overgrep på Sortland i Nordland natt til søndag 30. oktober, løslates fra varetekt når fengslingsperioden går ut i morgen, 17. november.

NRK - 02 nov 22 kl. 16:53

Lørenskog-saken: Siktet dømt i helerisak

En mann som er Siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, er dømt til tre år og tre måneders fengsel i en helerisak. Mannen er Siktet i Lørenskog-saken etter at bilder av det stjålne passet til Ole Henrik Golf ble funnet på PC-en hans i en Økokrim-etterforskning. Passet knyttes til planleggingsskritt før bortføringen av Hagen.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:14

Piloten har status som Siktet

Tirsdag formiddag havarerte et helikopteret like etter avgang i Verdal i Trønderlag. Roar Henning Stein (68) og Inger Eline Gaundal Stein (68) omkom i ulykken. Piloten og en hund overlevde.

NRK - 02 nov 22 kl. 12:54

En person er Siktet etter brann i Oslo

Én person er Siktet i forbindelse med brannen i Kingos gate ved Iladalen i Oslo tirsdag kveld, ifølge politiet. – Personen er Siktet for å ha forårsaket brann som kan medføre tap av menneskeliv, sier politadvokat Nicolay Skjold til NRK. Åstedsleiligheten er totalskadd som følge av brannen og slukningsarbeidet.

NRK - 15 nov 22 kl. 18:29

Kvinne Siktet for drap i Stavanger varetektsfengsles i fire uker

Kvinne Siktet for drap i Stavanger varetektsfengsles i fire ukee (NTB).

NRK - 15 nov 22 kl. 17:08

Fører av betongbil Siktet etter at kvinne døde

En kvinne ble erklært død på stedet etter å ha blitt påkjørt av en betongbil i Lillestrøm. – Hjerte og lungeredning er avsluttet. Pasienten, en kvinne, er erklært død.

NRK - 15 nov 22 kl. 17:08

Fører av betongbil Siktet etter påkjørsel

En kvinne ble påkjørt av en betongbil i dag. Politiet melder at de har kommet i kontakt med det som skal være føreren av betongbilen, som forlot ulykkesstedet etter påkjørselen. – Vedkommende har status som Siktet.

NRK - 15 nov 22 kl. 16:06

Bilfører Siktet etter dødsulykke ved Åråsen i Lillestrøm

Personen som ble påkjørt ved Åråsen på riksvei 22 i Lillestrøm er død. Det opplyser politiet rett før klokken 17 tirsdag. Foreløpig vet ikke politiet hvordan ulykken skjedde.

NRK - 15 nov 22 kl. 10:07

Drap i Stavanger: Vil be om fire ukers varetektsfengsling

Mannen og kvinnen som er Siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag, henholdsvis klokken 12.00 og 13.30.

NRK - 01 nov 22 kl. 01:42

- Ville ta Nancy Peloci som gissel

Mannen som er Siktet for angrepet mot Paul Pelosi, Nancy Pelosis mann, skal ha forklart seg om planer om å holde politikeren som gissel. Mannen er nå Siktet på føderalt nivå for blant annet drapsforsøk, opplyste statsadvokat Brooke Jenkins på en pressekonferanse mandag kveld. Han blir også Siktet for å ha utøvd vold mot ektefellen til en amerikansk politiker og for å ha kidnappingsforsøk.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:19

Politiet pågrep mann som er Siktet for drap

Politiet fant en mann i en leilighet lørdag. Mannen døde. Politiet fikk beskjed om vold i leiligheten, som er i Stavanger.

NRK - 13 nov 22 kl. 10:33

Mann i 30-årene Siktet for drap i Stavanger - ikke pågrepet

En mann i 30-årene er Siktet for drap etter at en mann i 40-årene ble funnet død i en leilighet i Løvdahls gate i Stavanger lørdag kveld. Det skriver politiet i en pressemelding. – Mannen er foreløpig ikke pågrepet, sier politiadvokat Marita Hagen..

NRK - 13 nov 22 kl. 10:33

Mann i 30-årene Siktet for drap i Stavanger – ikke pågrepet

En mann i 30-årene er Siktet for drap etter at en mann i 40-årene ble funnet død i en leilighet i Løvdahls gate i Stavanger lørdag kveld. Det skriver politiet i en pressemelding. – Mannen er foreløpig ikke pågrepet, sier politiadvokat Marita Hagen.

VG - 12 nov 22 kl. 21:49

Mann Siktet for drap i Stavanger

En mann ble lørdag funnet død i en leilighet. Politiet etterforsker saken som en drap, en person er Siktet..

VG - 12 nov 22 kl. 21:49

Mann Siktet for drap i Stavanger – er ikke pågrepet

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Stavanger. En mann i 30-årene er Siktet i saken, men er så langt ikke pågrepet..

NRK - 22 timer siden

Squid Game-skuespiller anklaget for seksuell overgrep

«Squid Game» skuespilleren O Yeong-su (78) er anklaget og Siktet for seksuell overgrep mot en kvinne, opplyser sørkoreanske rettsmyndigheter. Hendelsen skal ha funnet sted i 2017, skriver BBC. Yeong-su har benektet påstanden, melder lokale medier.

NRK - 12 nov 22 kl. 11:59

Aktivister Siktet for grovt skadeverk mot «Skrik» løslates

De tre aksjonistene Siktet for grovt skadeverk mot «Skrik» løslates, skriver Aftenposten. Fredag formiddag ble de pågrepet inne på Nasjonalmuseet i Oslo. To av dem forsøkte å lime seg fast til Munchs maleri «Skrik», mens den tredje filmet.

NRK - Igår: 18:22

Fengslet svensk-russer anklages for bånd til russisk militær etterretning

Mannen i 60-årene som ble pågrepet i en stor Säpo-aksjon i Stockholm denne uka, er Siktet for grov etterretningsvirksomhet mot Sverige og USA. Det kom fram da mannen ble varetektsfengslet i Stockholm tingrett fredag. Aktor Henrik Olin sier at mannen har forbindelser til den russiske militære etterretningstjenesten GRU.

Aftenposten - Igår: 18:08

SpionSiktet svensk-russer varetektsfengslet i Stockholm

En mann i 60-årene med bakgrunn fra Russland er varetektsfengslet i Stockholm tingrett, Siktet for grov ulovlig….

Aftenposten - Igår: 18:08

SpionSiktet svensk-russer anklages for bånd til russisk militær etterretning

En russiskfødt mann i 60-årene er varetektsfengslet i en måned i Stockholm tingrett, Siktet for grov….

NRK - Igår: 15:00

DrapsSiktet sønn erkjenner voldsutøvelse

En mann i 50-årene er varetektsfengslet i fire uker etter å ha utøvd vold mot moren sin i Bærum i oktober. Moren, en kvinne i 80-årene, døde senere av skadene. Det ble klart i Oslo tingrett fredag, skriver VG.

NRK - Igår: 13:53

DrapsSiktet sønn varetektsfengslet

En mann i 50-årene er varetektsfengslet, Siktet for å ha drept moren sin i Bærum i slutten av oktober. Det skriver VG. Kvinnen i 80-årene ble utsatt for vold og døde halvannen uke senere av skadene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com