Siktet

Saturday, 13 April, 02:04

Nyheter om Siktet

NRK - 03 apr 24 kl. 15:12

Drapet i Nord-Odal: – Broren er fremdeles Siktet

Politiet etterforsker drapet i Nord-Odal med full styrke. Hovedhypotesen til politiet er at den avdøde mannen ble drept, skriver politiadvokat Christine Lundstein i en e-post til NRK. – Broren er fremdeles Siktet, men som tidligere formidlet ble mistankegrunnlaget svekket de første dagene av etterforskningen, sier hun.

NRK - 04 apr 24 kl. 19:04

Mann pågrepet og Siktet etter drap i Arendal

Det bekrefter Agder politidistrikt i en pressemelding. – Politiet har etterforsket saken med full styrke etter at vi fikk melding om hendelsen tirsdag morgen. En mann er nå Siktet for drap.

VG - 31 mar 24 kl. 17:27

HA: Mann som er Siktet for å ha drept søsteren i Hamar, siktes nå også for drapsforsøk

Mannen i 30-årene som er Siktet for å ha drept søsteren sin i Hamar i november, er nå også Siktet for å ha forsøkt å ha drept henne ved en tidligere anledning..

NRK - 3 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, Siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er Siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 11 timer siden

Politibetjent knivstukket - mindreårig Siktet for drapsforsøk

En polititjenesteperson i Agder ble torsdag kveld knivstukket i Setesdal forbindelse med et ordensoppdrag. Tjenestepersonen ble ikke fysisk skadd av kniven fordi den traff stikkvesten som vedkommende hadde på seg. – Politiet rykket ut i forbindelse med et ordensoppdrag i et privat hjem.

Klartale - 17 timer siden

Mann Siktet for drap kan ha vært psykotisk

Miriam Daniela Ayres Cea ble funnet hardt skadd i Arendal sentrum. Det skjedde tirsdag i forrige uke. Hun døde av skadene kort tid etter.

NRK - Igår: 14:14

Siktet etter drap i Arendal kan være utilregnelig

Mannen som er Siktet for drap i Arendal kan være utilregnelig. Ifølge en kjennelse Fædrelandsvennen har fått tilgang til, har en sakkyndig sterk mistanke om at siktede har en underliggende psykoselidelse. Det må derfor avklares om han er tilregnelig.

NRK - I førrgår: 18:35

Mann pågrepet etter brannen i en leilighet i Elverum

En mann er pågrepet og Siktet for å ha tent på en leilighetsbrann i i Elverum onsdag morgen. Det var avisa Østlendingen som først meldte om pågripelsen. – Jeg kan bekrefte at det et pågrepet en mannsperson, som da er er Siktet for å ha tent på slik at det er til fare for allmennheten.

NRK - I førrgår: 18:35

Mann pågrepet etter brannen i leilighet i Elverum

En mann er pågrepet og Siktet for å ha tent på en leilighetsbrann i Elverum onsdag morgen. Det var avisa Østlendingen som først meldte om pågripelsen. – Jeg kan bekrefte at det et pågrepet en mannsperson, som da er er Siktet for å ha tent på slik at det er til fare for allmennheten.

VG - I førrgår: 12:57

Drapet i Nord-Odal: Mann i 50-årene Siktet

Bård-Andre Spildrejordet ble drept 14. mars. Nå har politiet Siktet og pågrepet en mann..

NRK - I førrgår: 11:28

Stig Kyrre Nybråten (54) ble drept i Porsgrunn

Det var Stig Kyrre Nybråten (54) som ble funnet død i en leilighet i Porsgrunn 17.juli 2023. Mandag 8.

Dagbladet - 09 apr 24 kl. 14:50

Mann i 30-åra Siktet for to drap

Mannen ble i fjor pågrepet for drap på en kvinne i Porsgrunn i 2022. Nå er han også Siktet for drap på en mann fra Grenland kort tid før han ble pågrepet..

VG - 09 apr 24 kl. 14:43

DrapsSiktet i Porsgrunn mann Siktet for nytt drap

Mannen er Siktet for drap på en mann i 50-årene fra Grenland..

NRK - 08 apr 24 kl. 13:28

Har bedt om at Bhatti kan vitne via video

Påtalemyndigheten har bedt om at Arfan Bhatti kan vitne via video fra et fengsel i Pakistan, hvis han ikke blir utlevert i tide til å vitne i 25. juni-rettssaken. Det opplyser statsadvokat Sturla Henriksbø til NRK.

VG - 26 mar 24 kl. 12:18

USA: Syv kinesiske hackere Siktet – skal ha Siktet seg inn mot Norge

Amerikanske påtalemyndigheter mener de syv skal ha Siktet seg inn på kritikere av Kina. PST bekrefter at Nobelinstituttet er et mål for flere lands etterretningstjenester..

NRK - 07 apr 24 kl. 23:07

Siktet kvinne tok taxi fra pub kort tid før drapet

Kvinnen som er Siktet for å ha drept en mann på Braskereidfoss i Våler, tok taxi fra den lokale puben, kort tid før mannen ble funnet død, melder VG. Innehaver av Bokken pub, Sissel Rendalen, forteller til avisen at hun ringe taxi for den nå drapssiktede kvinnen klokka 23.08.

NRK - 07 apr 24 kl. 11:21

Kvinne Siktet etter voldshendelse i Arendal

En kvinne i 40-årene er pågrepet og Siktet etter den alvorlige voldshendelsen i Arendal lørdag kveld, skriver Agderposten. Politi og ambulanse rykket da ut til en privat adresse etter melding om en voldhendelse. Politet opplyste om at en person var skadet, men ved bevissthet.

Dagbladet - 07 apr 24 kl. 07:28

Mann funnet død: Kvinne Siktet for drap

En mann i 50-åra ble funnet hardt skadd i Braskereidfoss. Politiet har innledet drapsetterforskning, og en kvinne er Siktet for drap..

VG - 07 apr 24 kl. 02:09

Mann Siktet etter boligbrann i Bergen

En mann er Siktet i forbindelse med brannen i en boligblokk i Bergen lørdag morgen..

NRK - 06 apr 24 kl. 19:27

Fjerde siktede etter skytingen i Moss varetektsfengslet

Den fjerde mannen som er Siktet etter skytingen i Moss i november i fjor er varetektsfengslet i fire uker. Han er ilagt brev- og besøksforbud i hele perioden, og må sitte isolert de første to ukene. Det opplyser politiadvokat Benedicte Granrud til NRK.

NRK - 06 apr 24 kl. 07:32

Siktet for bildrap etter ulykke

En lastebilsjåfør er Siktet for bildrap etter dødsulykken på Eikernveien mellom Vestfossen og Holmestrand i slutten av februar. Mannen nekter for å ha opptrådt uforsvarlig og nekter straffskyld, sier hans forsvarer advokat Frode Sulland, til Drammens Tidende. Politiet mener lastebilsjåføren ikke avpasset hastigheten tilstrekkelig etter føret, og/eller på annen måte var uoppmerksom.

NRK - 05 apr 24 kl. 13:41

To menn Siktet etter funn av cannabisplantasje i Fredrikstad

En mann i 40-årene og en mann i 60-årene er Siktet for grov narkotikaovertredelse etter funn av en cannabisplantasje i en bolig i Fredrikstad torsdag. Det opplyser politiadvokat Yvonne Schilling til NRK. De siktede blir fremstilt for varetektsfengsling fredag..

NRK - 05 apr 24 kl. 12:37

Kvinne Siktet etter dødsfall i Fredrikstad 1. påskedag

En mann ble funnet død i en bolig i Fredrikstad sentrum søndag. Nå er ei kvinne i 30-årene Siktet for å ha hensatt avdøde i en hjelpeløs tilstand. Det opplyser politiadvokat Benedicte Granrud til NRK..

NRK - 04 apr 24 kl. 21:04

Drapssiktede ikke avhørt ennå

Mannen som er Siktet for drapet på kvinnen i 30-årene, er ennå ikke avhørt av politiet. Vedkommende blir framstilt for varetektsfengsling i løpet av fredag. Politiet utelukker ikke at andre personer kan bli Siktet i saken.

Dagbladet - 04 apr 24 kl. 19:11

Mann Siktet for drap

En mann er pågrepet og Siktet for drapet på kvinnen i 30-åra som ble funnet drept utenfor et apotek i Arendal sentrum tirsdag morgen..

VG - 04 apr 24 kl. 19:04

En person Siktet for drap i Arendal

En mann er pågrepet og Siktet for drap på en kvinne i 30-årene i Arendal sentrum tirsdag morgen..

Aftenposten - 04 apr 24 kl. 19:05

En mann er Siktet for drap i Arendal. Hadde ikke relasjon til den drepte.

En mann er pågrepet og Siktet for drap på en kvinne i 30-årene i Arendal sentrum tirsdag morgen..

NRK - 02 apr 24 kl. 16:09

Siktet for drap: Varetektsfengslet i fire uker

Det var Trine Wagelid (34) fra Finnmark som natt til mandag ble drept på Grünerløkka i Oslo. Hennes bror Tom Wagelid sier til NRK at det var et sjokk å få vite om drapet på søsteren. Mannen som er Siktet for drapet ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker.

NRK - 01 apr 24 kl. 15:34

Mann varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk

Politiet fikk mandag medhold i sin påstand om varetektsfengsling i fire uker med brev- og besøksforbud, inkludert to uker på isolat, for mannen i 30-årene som er Siktet for drapsforsøk på en jevnaldrende. – Politiet fikk fullt medhold i påstand om varetektsfengsling og vilkårene for det, sier jourhavende Lene Christiansen til NRK. Den siktede ble pågrepet lørdag, i forbindelse med at en jevnaldrende mann oppsøkte Fana legevakt dagen før.

NRK - 01 apr 24 kl. 08:46

Politiet begjærer mann varetektsfengslet i fire uker

I dag blir en mann i 30-årene fremstilt for varetekt i Bergen, Siktet for drapsforsøk på en jevnaldrende mann. – Vi vil begjære ham varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud. Vi ønsker å ha ham på isolat i to av ukene, sier politiadvokat Martine Haaland til NRK og forklarer dette med hensyn til politiets etterforskning.

Aftenposten - 01 apr 24 kl. 07:02

Mann Siktet og pågrepet for drap på kvinne i Oslo i natt

En mann er pågrepet og Siktet i forbindelse med at en kvinne er funnet død i en leilighet på Grünerløkka i Oslo..

NRK - 19 mar 24 kl. 10:06

Mindreårig Siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som Siktet, og vedkommende er Siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 31 mar 24 kl. 18:46

Blodig mann oppsøkte Fana legevakt: Siktede vil ikke forklare seg

Mandag skal mannen som er Siktet i forbindelse med at en annen mann møtte opp blodig på Fana legevakt fredag, fremstilles for varetektsfengsling i Hordaland tingrett. – Vi skal be om fire uker fengsling i isolasjon, med brev- og besøksforbud, sier politiadvokat Arne Fjellstad. Fredag ettermiddag oppsøkte en mann i 30-årene Fana legevakt i Bergen, med skader i halsregionen.

VG - 3 timer siden

Forsvarsansatt Siktet – skal ha vært i besittelse av overgrepsmateriale

Mannen ble pågrepet av politiet onsdag denne uken. Han har erkjent straffskyld..

VG - 13 timer siden

Mannen som er Siktet for drapet i Nord-Odal, varetektsfengsles i fire uker

Den siktede etter drapet på Bård André Spildrejorde er varetektsfengslet i fire uker..

NRK - Igår: 21:46

Sveriges statsminister hedret drapsoffer

Torsdag kveld var Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) på besøk i Skärholmen utenfor Stockholm for å hedre den 39 år gamle mannen som ble skutt og drept onsdag. Mannen var på vei til en svømmehall sammen med den tolv år gamle sønnen sin da han konfronterte en ungdomsgjeng inne i en fotgjengerundergang. Ifølge svenske medier var mannen opprørt over kriminalitet og narkotikasalg i området.

Dagbladet - Igår: 20:39

Kan droppe drapssiktelse mot broren

Kort tid etter at Bård André Spildrejorde (44) ble drept, ble brorens hans Siktet. Nå vurderer politiet om siktelsen skal frafalles..

VG - Igår: 14:57

Drapet i Nord-Odal: Politiet ber om fire ukers fengsling

Mannen som er Siktet for å ha drept Bård Andre Spildrejorde i Nord-Odal fremstilles for varetektsfengsling fredag..

NRK - Igår: 14:57

Drapet i Nord-Odal: Mann fremstilles for varetektsfengsling

Onsdag ble en mann i 50-åra Siktet for drap eller medvirkning i drap på Bård Andre Spildrejorde. Torsdag melder politiet at de vil begjære mannen fengslet i fire uker. Siktede har blitt avhørt i dag, og politiet i Innlandet har fått bistand fra Kripos til dette.

NRK - Igår: 13:22

Mann varetektsfengslet etter voldshendelse

En mann i 40-årene er varetektsfengslet i fire uker, Siktet for grov kroppsskade. Bakgrunnen er at politiet onsdag rykket ut til en alvorlig voldshendelse på Finnsnes i Senja kommune. Mannen er fengslet med brev- og besøksforbud.

NRK - Igår: 11:37

Halvard Ljostad døde i ulykken i Vinje

Det var 68 år gamle Halvard Ljostad fra Dalen i Tokke som døde etter at bilen han satt i fikk en stor betongvegg over seg i Vinje i Telemark onsdag. Det bekrefter politiadvokat Caroline Gunnesdal til NRK. Ulykken skjedde da en lastebil kom borti en vegg.

NRK - 29 mar 24 kl. 16:58

Én Siktet og tre fraktet til sykehus etter voldelig krangel i Nannestad

I halv tre tiden rykket politiet ut til en voldshendelse på en privatadresse i Maura. Melding gikk på flere personer som slåss og at den ene skulle ha en spade. En person er Siktet etter voldshendelsen.

VG - Igår: 07:25

DrapsSiktet (39) nekter å forklare seg til politiet

Først ett år etter dødsfallet til Kine Einarsen (28) ble 39-åringen drapsSiktet. Nå nekter han å forklare seg for politiet både om henne, og om Stig Kyrre Nybråten som han nå også er Siktet for å ha drept..

NRK - 29 mar 24 kl. 10:13

Skytingen på Tøyen: Siktet samtykker til to ukers varetektsfengsling

Mannen som ble pågrepet i Sverige etter skytingen på Tøyen, samtykker til to ukers varetektsfengsling. Han har fredag ikke svart på spørsmålet om straffskyld. Det opplyser hans forsvarer Anne Marstrander-Berg til NTB fredag formiddag.

NRK - 16 mar 24 kl. 13:30

Drapet i Nord-Odal: Løslater den siktede broren

Mannen som fredag ble pågrepet og Siktet for drapet på broren i 40-årene blir ikke fremstilt for varetektsfengsling, opplyser politiet i en pressemelding lørdag. Han er fortsatt Siktet for drap. – Påtalemyndigheten vurderer at mistankegrunnlaget ikke er tilstrekkelig for å begjære varetektsfengsling.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com