Ringen

Tuesday, 21 September, 18:42

Nyheter om Ringen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 timer siden

Drept etter munnbindkrangel

En 49 år gammel mann er pågrepet, siktet for å ha skutt og drept en ansatt på en bensinstasjon i Tyskland etter en munnbindkrangel. Den 20 år gamle ansatte nektet å selge ham øl siden han ikke var iført munnbind. 49-åRingen forlot bensinstasjonen, kom tilbake en time senere og skjøt 20-åRingen i hodet med en revolver.

NRK - 14 sep 21 kl. 01:34

Frp vil kjempe for oljenæRingen

Frp-leder Sylvi Listhaug sier de skal gjøre det de kan for å sørge for at de og Høyre igjen ender opp med regjeringsmakt etter stortingsvalget om fire år. – Er det noe Frp kan, er det å drive opposisjon. Nå får vi et sosialistisk styre, og vi kommer til å utfordre dem hver bidige dag de neste fire årene for å skifte dem ut ved neste korsvei, sa Listhaug i partilederrunden i Stortinget.

E24 - 11 sep 21 kl. 07:35

Tajik advarer oljenæRingen mot fortsatt Høyre-styre: – En enorm usikkerhet

Hadia Tajik sier det er helt uaktuelt å ta bort oljesektorens rammevilkår. Nå advarer hun næRingen mot følgene av en fortsatt høyreregjering: – Frp har skapt en enorm usikkerhet..

NRK - 10 sep 21 kl. 09:59

BT: Krev 14 års fengsel for drap

Rettssaka mot 21-åRingen som er tiltala for drapet på mora (55) på Sotra i fjor, går mot slutten. Aktor Rudolf Christoffersen kravde i sin prosedyre 14 års fengsel for 21-åRingen, skriv BT. Då rettsaka byrja denne veka, nekta mannen straffskuld..

NRK - 45 minutter siden

32-åring dømt for bedrageri

Ein telemarking er i Telemark tingrett dømd til to år og fire månadars fengsel for bedrageri. Mannen må også betala nesten 3,8 millionar kroner i erstatning. Dei to est alvorlege forholda 32-åRingen er fømt for, er grovt underslag på minst 500.

VG - 4 timer siden

Normann hylles av manageren: – Utrolig potensial

Norwich-manager Daniel Farke (44) mener Mathias Normann (25) må tilpasse seg etter overgangen fra russisk fotball, men ser en lysende fremtid for svolvæRingen..

NRK - 8 timer siden

Mann dømd for kvitvasking

Ein 50 år gamal mann er i Eidsivating lagmannsrett dømd til tre års fengsel for grov utruskap og kvitvasking. Han var ein del av eit nettverk som tappa selskap for fleire titals millionar. Mannen gav ei delvis tilståing då han blei dømd til to år i fengsel i tingretten, men Økokrim anka straffeutmålinga.

Aftenposten - 11 timer siden

Sp vil kutte norsk krafteksport til Europa

Senterpartiet vurderer muligheten for å stanse overføRingen av norsk kraft til det europeiske kontinentet for å sikre….

E24 - 12 timer siden

Sp vil kutte norsk krafteksport til Europa

Senterpartiet vurderer muligheten for å stanse overføRingen av norsk kraft til det europeiske kontinentet for å sikre lavere strømpris her hjemme..

Aftenposten - 13 timer siden

43-åRingen fikk nylig tredje vaksinedose. Men livet hennes er fremdeles på vent.

Ingrid Stranger-Thorsen (43) har kronisk lungesykdom. Lav vaksinedekning øker sjansen for at hun kan bli alvorlig syk..

NRK - 13 timer siden

Sp vil kutte norsk krafteksport

Senterpartiet vurderer muligheten for å stanse overføRingen av norsk kraft til det europeiske kontinentet for å sikre lavere strømpris her hjemme, melder Dagens Næringsliv. Det ligger an til rekordhøye strømpriser i Norge til vinteren. ForklaRingen er tørt vær, lite vann i norske magasiner, og en høy gass- og CO2-pris i Europa.

Dagbladet - 15 timer siden

Frigir nødsamtale: «Han slo henne»

En offentliggjort nødsamtale vitner om høyt konfliktnivå mellom Gabby Petito (22) og forloveden Brian Laundrie (23) før de ble stoppet av politiet 12. august. Søndag kveld ble det gjort funn av en død person i området 22-åRingen ble meldt savnet..

NRK - 21 timer siden

Weinstein avviser nye anklager

Den fallerte filmmogulen Harvey Weinstein nektet straffskyld da han møtte i en rettssal i Los Angeles mandag, melder AFP. Han er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner i Beverly Hills i årene 2004-2010. Weinstein soner allerede en dom i New York for voldtekt.

NRK - Igår: 15:56

USA vil åpne opp for vaksinerte

Vaksinerte kan reise til USA fra EU og Storbritannia fra og med november, vil Biden-administrasjonen kunngjøre mandag, ifølge Financial Times. Det vil i så fall være en stor diplomatisk seier for Brussel og London. Borgere fra Europa, inkludert Norge, har vært nektet innreise til USA.

NRK - Igår: 12:55

Hotel Rwanda-sjef dømt for terror

Paul Rusesabagina, som først blei hylla for å ha redda over 1200 liv i folkemordet i Rwanda, er no dømt for terror. Han var hotellsjef under folkemordet, og han husa tutsi- og hutuflyktningar i hotellet sitt. Ingen av gjestane blei drepne.

NRK - Igår: 12:55

Hotel Rwanda-helt dømt for terror

Paul Rusesabagina, som først blei hylla for å ha redda over 1200 liv under folkemordet i Rwanda, er no dømt for terror. Han var hotellsjef under folkemordet, og husa tutsi- og hutuflyktningar i hotellet sitt. Ingen av gjestane blei drepne.

NRK - 06 sep 21 kl. 19:22

Minnestein for partisanenes innsats

En minnestein til minne over partisanenes innsats i Finnmark og Nord-Troms under 2. verdenskrig ble mandag avduket i Rena militærleir. – At norske spesialstyrker nå innlemmer partisanene i Minnelunden er både viktig og riktig.

NRK - I førrgår: 12:35

Dømt for voldtekt

En 19 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til fengsel i fire og et halv år for voldtekt, frihetsberøvelse, vold, trusler og brudd på kontaktforbud mot en 16 år gammel tidligere kjæreste. Det skriver Avisa Oslo. Ifølge dommen ble jenta voldtatt i sitt eget hjem og nektet å forlate soverommet før neste morgen.

NRK - 06 sep 21 kl. 17:07

Norsk olje og gass støtter oljeskatt

Styret i Norsk olje og gass har bestemt seg for å støtte prinsippet om kontantstrømskatt på norsk sokkel. Det er klart etter et styremøte i Norsk olje og gass mandag. – NæRingen deler i stor grad regjeRingens analyser av effekten av forslaget.

NRK - I førrgår: 11:03

Mener drapsmann fortsatt er farlig

Påtalemyndigheten vil fortsatt holde mannen som i 2000 ble dømt for å ha knivdrept en mann på Grünerløkka i Oslo i 1998, i tvungent psykisk helsevern. 10. desember 1998 ble en vaktmester knivstukket flere ganger utendørs i Stolmakergata.

NRK - I førrgår: 08:51

17-åring tatt i 160 km/t

Politiet stoppet en bil på E6 mellom Ås og Vestby i Viken, som kjørte i 160 kilometer i timen i en 90-sone. Føreren av bilen var 17 år. Foreldrene ble kontaktet, og tok hånd om bilen og 17-åRingen, melder politiet på Twitter..

NRK - 18 sep 21 kl. 09:32

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.

NRK - 18 sep 21 kl. 09:24

Pelé ute av sykehus

Den brasilianske fotballegenden Pelé er utskrevet fra intensivavdelingen på sykehuset etter et kort opphold. Han skriver selv i et innlegg på Instagram at han er på bedRingens vei. 80-åRingen fikk nylig fjernet en svulst fra tykktarmen, og ble i utgangspunktet utskrevet fra sykehus på onsdag.

NRK - 17 sep 21 kl. 22:25

ESPN: Pelé tilbake på sykehuset

Fotballegenden Pelé er tilbake på intensivavdelingen på sykehuset bare tre dager etter at han ble skrevet ut. Det melder ESPN Brasil fredag. Han skal være innlagt på São Paulo’s Albert Einstein Hospital.

VG - 17 sep 21 kl. 16:03

21 år gammel mann dømt for drapet på sin mor

21-åRingen er dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin mor på Sotra i mai 2020..

VG - 17 sep 21 kl. 12:13

«Bones»-stjernen Emily Deschanel tilbake i ny hovedrolle

Skuespillerens 12 år i «Bones» endte i krangel med TV-kanalen, men nå dukker 44-åRingen opp i ny thriller..

VG - 17 sep 21 kl. 07:39

Karlsson om forfall: – Ble en mye større greie enn det var

Sveriges skiyndling Frida Karlsson føler hun ble misforstått da 22-åRingen meldte forfall til rulleskirenn i sommer..

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 07:39

Karlsson om forfall: – Ble en mye større greie enn det var

Sveriges skiyndling Frida Karlsson føler hun ble misforstått da 22-åRingen meldte forfall til rulleskirenn i sommer..

NRK - 16 sep 21 kl. 14:32

Død mann funnet var savnet 24-åring

En død mann ble tirsdag funnet i Loddefjord i Bergen. Avdøde var en savnet 24 år gammel mann, bekrefter politiet. Dødsfallet skyldes en fallulykke.

NRK - 16 sep 21 kl. 03:18

Rapport om Kjærviks sønn

De sakkyndige som er oppnevnt for å vurdere om sønnen til advokat Tor Kjærvik var tilregnelig da han drepte faren, er gitt frist til 22. september. De sakkyndige som har undersøkt den siktede, hadde først frist til 22.

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 20:09

SeksåRingen snakker med mor og far i Kabul hver dag. Men han vet ikke når han ser dem igjen.

KIRKENÆR: Den afghanske gutten var ett av barna som kom til omsorgssenteret. Noen hadde støv og blod på klærne..

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 15:07

Hun gjorde suksess i England. Nå skal 34-åRingen skyte fart i norsk fotball.

– Norsk toppfotball har gjort et scoop, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner..

NRK - 15 sep 21 kl. 11:10

Dømt for spionasje i Sverige

En mann i 40-årene er i Gøteborgs tingrett dømt til tre års fengsel for spionasje, skriver SVT. Mannen var siktet for å ha gitt informasjon om selskapene Scania og Volvo Cars til en russisk etterretningsoffiser. Han ble pågrepet i februar 2019.

NRK - 15 sep 21 kl. 05:23

Alligator med menneskelevninger

En alligator som antas å ha tatt livet av en 71 år gammel mann i USA i flomvannet under orkanen Ida, er fanget med det som skal være menneskelevninger i magen. Alligatoren målte 3,7 meter og hadde en vekt på 229 kilo. Den ble fanget mandag, opplyser St.

NRK - 01 sep 21 kl. 20:30

Stendi-leverandør dømt til fengsel

En underleverandør til helseselskapet Stendi er i Telemark tingrett dømt til ti måneders fengsel for korrupsjon. Tingretten mener at 46-åRingen skal ha et betydelig fratrekk i straffen da han gjentatte ganger forsøkte å varsle Stendi-ledelsen om at regiondirektøren deres var korrupt, skriver Rett24. Økokrim tiltalte før sommeren tre tidligere regiondirektører i helseselskapet Stendi for korrupsjon.

NRK - 14 sep 21 kl. 12:25

26 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 26 nye smittetilfeller av korona i Bodø siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Dette er det største antall smittede som er registrert på ett døgn i Bodø siden pandemien startet. Av disse er 11 personer elever eller ansatte ved Bodø voksenopplæring og 10 er nærkontakter til disse, slik at det er totalt 21 smittetilfeller som er knyttet til voksenopplæRingen.

NRK - 14 sep 21 kl. 12:16

Storbritannia utsetter kontroller

Den britiske regjeRingen sier tirsdag at den utsetter innføRingen av full grensekontroll for varer fra EU. Mer papirarbeid og nye innvandringsregler har bidratt til forsyningsproblemer i Storbritannia etter at landet gikk ut av EUs indre marked ved nyttår. Etter planen skulle det vært innført full kontroll av mat og animalske produkter som krysser grensen fra begynnelsen av oktober.

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 15:22

Idrettens nye stjerne: – Kan bli like berømt som Rihanna

Emma Raducanu sjokkerte og vant US Open. Eksperter mener 18-åRingen har en enorm kommersiell appell - og hun….

NRK - 13 sep 21 kl. 11:38

Rettssak mot Suu Kyi starter

Mandag startet rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi, men 76-åRingen møtte ikke i retten. Forsvarerne henes sier hun er syk, skriver NTB. Suu Kyi har sittet i husarrest siden militærkuppet 1.

NRK - 13 sep 21 kl. 11:38

Rettssak mot Suu Kyi

Mandag startet rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi opp igjen, men 76-åRingen møtte ikke i retten. Forsvarerne henes sier hun er syk, skriver NTB. Suu Kyi har sittet i husarrest siden militærkuppet 1.

NRK - 13 sep 21 kl. 06:58

Kritisk skadd etter utforkjøring

En person er kritisk skadd etter utforkjøRingen på fylkesvei 350 ved Hønefoss mandag morgen. Vedkommende blir flydd til Ullevål sykehus med luftambulansen. Ifølge politiet var vedkommende fastklemt.

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 22:19

Den fryktede Taliban-jusen lever videre. «Fatima» må i retten fordi hun ikke ville gifte seg.

Hvis hun ser på historien, har 23-åRingen god grunn til å være nervøs..

VG - 11 sep 21 kl. 12:57

Refser Sanners tilbakehold av dokumenter: – Svært kritikkverdig

«Slett håndverk», «tvilsomt forhold til åpenhet og demokrati» og «kritikkverdig». Sp, SV, Rødt og Arbeiderpartiet er harde i kritikken etter avsløRingen om at finansministeren holdt tilbake dokumenter i valgkampinnspurten..

VG - 11 sep 21 kl. 11:51

Nykommeren overrasker Nossum: – Stum av beundring

LAVAZÈ (VG) Landslagstrener Eirik Myhr Nossum (35) er svært begeistret for det hans ferskeste elev Harald Østberg Amundsen (22) har vist i oppkjøRingen..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 11:47

Brann har hentet fem nye midstoppere. Det tar 20-åRingen som en beskjed.

Fjorårets beste Brann-spiller vil vurdere fremtiden sin..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt