Randi

Sunday, 26 March, 17:35

Nyheter om Randi

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 12 mar 23 kl. 07:00

Så mye pantet nordmenn i 2022

Nordmenn pantet 921 millioner bokser i 2022. I tillegg til 601 millioner flasker. Til sammen pantet nordmenn 1,5 milliarder bokser og flasker.

NRK - 09 mar 23 kl. 14:19

Avisopplaget faller for første gang siden 2016

Avisopplaget faller for første gang siden 2016, viser tall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL). Totalopplaget for norske aviser går tilbake med 0,5 prosent fra andre halvår 2021 til andre halvår 2022, viser ferske opplagstall. – Det gir en negativ opplagsutvikling for første gang siden 2016, skriver administrerende direktør Randi Øgrey i MBL.

NRK - 28 feb 23 kl. 16:17

Protest foran Stortinget mot nedbygging av helsevesenet

Noen hundre demonstranter er på plass foran Stortinget for å protestere mot det de kaller en nedbygging av helsevesenet. Slagord som går i igjen, er «Slutt å kutte», «Jeg kan ikke løpe raskere», og «Omsorg kan ikke måles med tall». Helsebrølet er en politisk uavhengig bevegelse med aktører fra organisasjoner, enkeltpersoner og politiske partier.

NRK - 28 feb 23 kl. 11:12

Nordea øker rentene på flere innskuddskonti

Nordea øker rentene på flere innskuddskonti, som følge av økte priser i pengemarkedet og større interesse for kontosparing. Pengemarkedsrentene har steget den siste tiden, samtidig som det er forventninger til ytterligere renteoppgang fra Norges Bank i tiden som kommer. Med bakgrunn i dette justerer Nordea renten på flere innskuddskonti, melder banken selv i en pressemelding.

Aftenposten - 03 dec 22 kl. 15:25

Randi er 89 år og dater på nett

89-åringen har dårlig tid. Drømmeprinsen banker ikke på av seg selv. Derfor tar Randi ansvar for egen lykke..

VG - 26 nov 22 kl. 19:47

Randi (43) og Anita (44) kjenner på fattigskam - ytelser taper mot prisveksten

Førjulen 2022. Forventning og glede for mange. Fattigdom og skamfølelse for stadig flere.

NRK - 02 nov 22 kl. 15:54

Varsler innstramminger mot barnehagemilliardærene

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) varsler ny, kraftig barnehageinnstramming etter at barnehagemilliardærene Hans Jacob og Randi Sundby flytter ut av landet. Tirsdag ble det kjent at ekteparet Hans Jacob og Randi Sundby, som eier Norges største barnehagekonsern Læringsverkstedet, flytter ut av landet og til Sveits. De blir da så langt de siste i en rekke av norske milliardærer som har flyttet til landet den siste tiden.

E24 - 02 nov 22 kl. 13:09

Kraftig ut mot Sveits-flytting: – Lett å bli rik på barnehager

Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) varsler ny kraftig barnehageinnstramming. Samtidig kaller Rødt-politiker barnehagemilliardærene Hans Jacob og Randi Sundby velferdsprofitører som «ikke driver barnehage for barnas beste»..

Aftenposten - 01 nov 22 kl. 15:42

Barnehagemilliardærer flytter til Sveits: – Ingen planer om å benytte oss av exit-skatten

Ekteparet Hans Jacob og Randi Sundby eier Norges største private barnehagekonsern..

E24 - 01 nov 22 kl. 15:41

Barnehagemilliardærer flytter til Sveits: – Ingen planer om å benytte oss av exit-skatten

Ekteparet Hans Jacob og Randi Sundby eier Norges største private barnehagekonsern. Nå flytter de til Sveits, men avviser at de gjør det for å flykte fra skatten..

NRK - 01 nov 22 kl. 15:08

Barnehagemilliardærer flytter til Sveits

Eierne av Norges største barnehagekjede Læringsverkstedet, Hans Jacob og Randi Sundby, flytter til Sveits, skriver Fagbladet. Dersom de blir boende utenlands i fem år og selger aksjene i selskapet sitt, kan de slippe å betale 980 millioner kroner i skatt til Norge, anslår skatteekspert. Hans Jacob Sundby benekter at de har planer om salg..

NRK - 09 okt 22 kl. 04:47

Tre boliger evakuert i Røldal

Tre boliger er evakuert etter at det lørdag kveld gikk et stein- og jordras rett ved E134 i Røldal i Ullensvang i Vestland lørdag kveld. Det bekrefter Randi Karin Habbestad, kommunalsjef for teknikk og miljø i Ullensvang kommune overfor Bergens Tidende natt til søndag. (NTB).

E24 - 28 sep 22 kl. 17:38

Randi Zuckerberg om kryptoraset: – Ser at mange kom inn av feil grunn

– En positiv ting med nedturen, er at mange som kom inn i krypto av feil grunn, som for eksempel å tjene raske penger og så trekke seg ut, har forlatt feltet, sier kryptodronningen, som fortsatt er mest kjent fra tiden i Facebook..

E24 - 28 sep 22 kl. 17:38

Randi Zuckerberg om kryptoraset: – Ser at mange kom inn i krypto av feil grunn

– En positiv ting med nedturen, er at mange som kom inn i krypto av feil grunn, som for eksempel å tjene raske penger og så trekke seg ut, har forlatt feltet, sier kryptodronningen, som også var med å starte Facebook..

NRK - 26 sep 22 kl. 15:46

Nordea hever boliglånsrenten

Enda en storbank varsler endring i rentene etter at styringsrenten ble satt opp forrige uke. Nordea hever boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng. – Norges Bank har igjen hevet styringsrenten som tiltak for å dempe prisveksten.

Klartale - 20 sep 22 kl. 13:15

Her skal folk kunne leve og bo

Jan Mayen er en arktisk øy. Den er 377 kvadratkilometer og har vært en del av Norge siden 1930. Til høsten skal Forsvarsbygg samle bedrifter der ute.

NRK - 16 sep 22 kl. 01:34

Rådhuset i Vestnes stengt etter trusler

Trusler fører til at rådhuset i Vestnes i Møre og Romsdal holdes stengt for besøkende uten avtale. Det melder Vestnes avis. Ordføreren har anmeldt en person for grove trusler, sjikanering og trakassering, skriver VG.

NRK - 15 sep 22 kl. 09:29

Digital bruk av norske medier flater ut

Den digitale bruken av norske medier stabiliserer seg på nivået fra før pandemien, viser nye tall. – Pandemien er over, folk er tilbake på kontoret og følger ikke nyhetsbildet like tett fra time til time, slik det har vært i store perioder de siste årene, sier administrerende direktør Randi S. Øgrey i Mediebedriftenes Landsforening i en pressemelding.

NRK - 06 sep 22 kl. 10:37

Ferdige med avhør

Politiet har avsluttet avhørene og planlegger ikke flere avhør inntil videre knyttet til skredet i Heim kommune på fredag. De vil nå fokusere på innhenting av dokumentasjon fra byggherren Statens vegvesen, blant annet risikoanalyser og andre undersøkelser som er gjort i forkant av vegutbyggingen, sier Randi Fagerholt, seksjonsleder ved Orkland politistasjon..

NRK - 19 aug 22 kl. 16:04

Nordea øker rentene på boliglån

Nordea øker rentene på boliglån og innskudd. Bakgrunnen for rentehevingen er utviklingen i pengemarkedsrentene og Norges Banks økning av styringsrenten 18. august, det skriver Nordea i en pressemelding.

VG - 14 jun 22 kl. 19:40

Randi og Viktoria reddet livet til far og bestefar

Randi Rasmussen (49) og datteren Viktoria (22) reddet søndag far og bestefar (77) fra drukningsdøden i det iskalde vannet ved Gibostad på Senja..

NRK - 29 jul 22 kl. 12:51

Tre til sykehus etter at to biler kolliderte

Tre personer ble sendt til sykehus med redningshelikopter etter ei trafikkulykke på Saltfjellet. – Skadene er betegnet som alvorlig, sier kommunikasjonssjef ved Nordlandssykehuset, Randi Angelsen. Den ene bilen skal ha svingt over motgående kjørefelt for å kjøre inn på rasteplass.

Aftenposten - 26 jul 22 kl. 21:59

Her lander havørnen i hagen: – Måkene skrek, og katten ble helt vill

Overraskelsen var stor da en diger havørn landet utenfor huset til Fred Jørgensen og Randi Wahl Jørgensen på Frøya i….

Dagbladet - 30 jun 22 kl. 18:27

- Psykiatrien kunne gjort mye mer

Om psykiatrien hadde hatt tilstrekkelig med ressurser, kunne det blitt gjort mye mer for personer som har en historie med vold og psykiske lidelser, mener rettspsykiater Randi Rosenqvist..

NRK - 28 jun 22 kl. 09:26

Omkom i bilulykke i Orkland

En kvinne i 40-årene omkom i en frontulykke som skjedde i Orkland mandag kveld. Det bekrefter etterforskningsleder Randi Fagerholt til Adressa.no..

NRK - 24 jun 22 kl. 15:09

Nordea øker rentene

– Vi har besluttet å heve rentene på boliglån og på sparekonto. Bakgrunnen for hevingen er Norges Banks beslutning om å øke styringsrenten, samt utviklingen i rentemarkedet, sier Randi Marjamaa, leder for personmarkedet i Nordea Norge..

NRK - 15 jun 22 kl. 10:18

Nordea øker innskuddsrenten

Bakgrunnen for rentehevingen er utviklingen i pengemarkedsrentene og konkurransesituasjonen, det skriver Nordea i en pressemelding. – Tilbakemeldingen fra kundene er at mange vurderer og ønsker alternativer til aksjemarkedet når børsene svinger mye, sier leder for personmarkedet i Nordea Norge, Randi Marjamaa. Rentesatsen på Sparekonto Ekstra økes med 0,25 prosentpoeng.

Aftenposten - 28 apr 22 kl. 12:08

Dette bør du få med deg i Operaen neste år

Operasjef Randi Stenes første komplette sesongprogram på tre år gir mye å glede seg til..

VG - 03 mar 22 kl. 15:18

De som henter ukrainske flyktninger, kan bli straffet: – Så grotesk!

UDI minner om at alle som hjelper ukrainere uten gyldige papirer, kan bli straffet for menneskesmugling: – Helt barbarisk, sier advokat Randi Hagen Spydevold..

Aftenposten - 15 feb 22 kl. 20:00

Rosenqvist må forklare begrepet «psykotisk virkelighetsoppfatning» for offentligheten

Jeg ber Randi Rosenqvist offentliggjøre premissene for vurderingen av Breiviks virkelighetsoppfatning..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn

Komiker Håvard Lilleheie (48) venter barn med kjæresten og Instagram-komiker Randi Liodden (32)..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn med kjæresten

Komiker Håvard Lilleheie (48) og Instagram-komiker Randi Liodden (32) blir snart foreldre..

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 09:07

– Folk har for store forventninger til psykiatrien

Rettspsykiater Randi Rosenqvist (70):.

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 08:17

Hun var byens revydronning

Randi Bremnes (1930–2021).

NRK - 08 okt 21 kl. 05:46

Ny ordførar i Vestnes

Randi Bergundhaugen tar over som ordførar i Vestnes, skriv rbnett.no. Ho blei samrøystes valt i kommunestyret, og tar over etter Geir Inge Lien som blei valt inn på Stortinget.

NRK - 21 sep 21 kl. 09:38

Mange heildigitale abonnement

Opplaga for norske medium steig med 0,5 prosent i første halvår i år. Over halvparten av avisabonnementa er no heildigitale, viser nye tal frå Mediebedriftenes Landsforening, MBL. – Det viser at norske aviser er i front både når det gjeld digital journalistikk og digital medieutvikling, seier administrerande direktør i MBL, Randi S.

NRK - 08 sep 21 kl. 08:40

Pris for innsats for innsatte

Rettssikkerhetsprisen 2021 tildeles advokat Maria Hessen Jacobsen og psykiater Randi Rosenqvist for deres årelange arbeid for innsattes rettigheter. De to har blant annet satt søkelys på vesentlige rettssikkerhetsmangler ved samfunnets behandling av innsatte og har vært pådrivere for endringer i både regelverk og soningsforhold som i stor grad påvirker hverdagen til innsatte i norske fengsler. Rettssikkerhetsprisen er opprettet av Norges Juristforbund og ble første gang utdelt i 2006..

Aftenposten - 22 maj 21 kl. 07:30

Randi var en spesiell lærer. Hun hadde nemlig ingen elever.

Randi Astad (1961–2021).

Aftenposten - 09 jul 21 kl. 13:05

Norsk ungdomsroman blir Netflix-film

Randi Fuglehaug og Anne Gunn Halvorsens prisvinnende og kritikerroste ungdomsroman «Arvingen» blir nå film på Netflix..

VG - 29 jun 21 kl. 20:00

Haglkuler på størrelse med erter

Det er varslet ekstremvær på Østlandet tirsdag kveld. For Randi Heimholdt Lunde i Løten bød det på noen overraskelser..

VG - 29 jun 21 kl. 20:00

– Aldri sett så store haglkuler

Det er varslet ekstremvær på Østlandet tirsdag kveld. For Randi Heimholdt Lunde i Løten bød det på noen overraskelser..

NRK - 17 jun 21 kl. 08:28

Norsk par kjøper opp svenske skoler

Hans Jacob og Randi Sundby driver selskapet Dibber, som har kjøpt opp et stort antall barnehager og skoler i Sverige. Det er Aftonbladet som rapporterer om saken. Til sammen eier paret 65 barnehager og 14 skoler i Sverige, og de sier at planen er å fortsette å vokse.

NRK - 31 maj 21 kl. 05:00

Vil ha ny soning for syke fanger

Aps forslag om en ny soningsform for de aller sykeste høster applaus fra SV. Senterpartiet mener forslaget er interessant. Ap går til valg på et partiprogram der de skriver at de vil «etablere sikkerhetshjem for forvaringsdømte i tett samarbeid med helseforetakene», skriver Klassekampen.

NRK - 27 maj 21 kl. 11:46

Vinnere av Uprisen

Anne Gunn Halvorsen og Randi Fuglehaug er kåret til vinnere av Uprisen, for romanen «Arvingen. Halve kongeriket 1» Det er elever i ungdomsskolen som har kåret boken til vinner. Den utkom på Aschehoug i 2020..

NRK - 11 feb 21 kl. 18:10

Vil tvinga fram bruk av webkamera

Ein politikar i Ålesund vil krevje at alle som er med i kommunestyret skrur på webkamera under møta. – Når fleire aldri tek ordet, så har du ikkje peiling om dei er med i møtet eller ikkje, seier Randi Walderhaug Frisvoll (KrF)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com