Parker

Thursday, 01 June, 11:41

Nyheter om Parker

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 16:30

Hva legger du på grillen?

Nordmenn liker best pølser og burger på grillen. Og det er søringene som griller mest, skriver MatPrat i en pressemelding. MatPrat jobber med kommunikasjon for Opplysnings-kontoret for egg og kjøtt.

NRK - 24 maj 23 kl. 16:46

Sverige slipper dansen fri

Fra 1. juli fjernes den nærmere 70 år gamle regelen om at barer og nattklubber trenger tillatelse for å la gjestene danse i Sverige. Regelen, som ble innført i 1956, tilsier at utestedene i utgangspunktet må gripe inn dersom spontandans oppstår ved bardisken, eller risikere å miste skjenkebevillingen.

Aftenposten - 08 mar 23 kl. 17:31

Scott Parker sparket i Brugge

Brugges manager Scott Parker er ferdig etter et mislykket opphold i Belgia. Antonio Nusa og co..

VG - 08 mar 23 kl. 17:31

Scott Parker sparket i Brugge

Brugges manager Scott Parker er ferdig etter et mislykket opphold i Belgia. Antonio Nusa og co. har kun vunnet to kamper i 2023.

Klartale - 11 nov 22 kl. 09:40

Afghanske kvinner stenges ute

Kvinner får ikke bruke treningsstudioer. De får heller ikke komme inn i Parker i Afghanistan. Det har Taliban bestemt.

NRK - 10 nov 22 kl. 16:56

Afghanske kvinner utestenges fra treningsstudioer og Parker

Taliban begrunner det med at folk ikke respekterte regler for segregering. Reglene trådte i kraft denne uken, ifølge talsmann Mohammed Akef Mohajer for Taliban-regjeringen. Ifølge ham har regjeringen prøvd etter beste evne å unngå kvinnenekt.

VG - 21 apr 23 kl. 09:58

Sønnen om dronning Camilla: – Ingen strategisk plan

Tom Parker Bowles (48) gir sjelden intervjuer, men før kroningen letter han på sløret..

Aftenposten - 28 mar 23 kl. 21:00

Det er ikke nok med kort avstand til Parker, ballbaner og grøntområder

Fortettingen går ut over idrett, fri lek og utfoldelse..

VG - 11 jan 23 kl. 22:59

Sarah Jessica Parker lovpriser boken Lover av Hanne Ørstavik

Tirsdag kveld publiserte Sarah Jessica Parker et bilde på Instagram av en bok skrevet av norske Hanne Ørstavik: – Det er veldig, veldig hyggelig, sier den forfjamsede forfatteren..

Klartale - 11 nov 22 kl. 09:55

Rapport sier at små barn deler nakenvideoer på nett

Kripos er en egen etat. De jobber for å bekjempe organisert og alvorlig kriminalitet. Fra 2020 til juni 2022 fikk Kripos mye tips om at barn deler videoer på nett.

E24 - 22 feb 23 kl. 06:10

Rødt vil strupe bruken av elsparkesykler

Rødt i Oslo vil forby bruk av elsparkesykler på fortau, gangveier, i gågater, Parker og gravlunder. Partiet vil også forby utleie om vinteren..

NRK - 22 feb 23 kl. 01:22

Rødt vil strupe bruken av elsparkesykler

Rødt i Oslo vil forby bruk av elsparkesykler på fortau, gangveier, i gågater, Parker og gravlunder. Partiet vil også forby utleie om vinteren. I tillegg til partiet halvere antallet tilgjengelige elsparkesykler i hovedstaden fra 8000 til 4000, skriver Dagsavisen.

NRK - 21 feb 23 kl. 02:08

Alligator funnet i New York

Parkansatte i New York fikk seg en overraskelse da de fant en alligator i en av storbyens Parker. Alligatoren ble funnet i Prospect Park Lake, som ligger i Prospect Park i bydelen Brooklyn, søndag morgen. Alligatoren var i skjør tilstand.

NRK - 21 feb 23 kl. 02:08

Alligator funnet i New York-park

Parkansatte i New York fikk seg en overraskelse da de fant en alligator i en av storbyens Parker. Alligatoren ble funnet i Prospect Park Lake, som ligger i Prospect Park i bydelen Brooklyn, søndag morgen. Alligatoren var i skjør tilstand.

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

Dagbladet - 12 jan 23 kl. 07:31

- Skulle ønske jeg aldri vant

Bare 17 år gammel ble Jane Parker mangemillionær etter å ha vunnet lotteriet EuroMillions. Hos Dr. Phil åpnet hun seg opp om medaljens bakside..

Klartale - 03 jan 23 kl. 11:55

Opplever du glatte veier? Da er du ikke alene

Veldig glatte veier har ført til problemer for folk på Østlandet. Mange ender opp hos legevakta.Bare i løpet av mandag morgen måtte rundt 30 personer på legevakta i Lillestrøm.

Klartale - 21 dec 22 kl. 08:41

Taliban forbyr kvinner å studere

Taliban har styrt landet siden de tok makta med vold i august 2021. Den gang lovet de at folk skulle få beholde rettighetene de har fått de siste årene. Det skulle også gjelde kvinners rettigheter.

NRK - 07 dec 22 kl. 06:57

Kina: Lettelser i koronatiltakene

Kinesiske myndigheter kunngjør lettelser i koronatiltakene over hele landet, ifølge AFP. Det skjer dagen etter at en rekke kinesiske storbyer lettet på tiltakene. I Beijing gjenåpnet butikkene mandag, mens pendlere slipper å teste negativt for å ta kollektivtransport.

VG - 04 dec 22 kl. 07:36

Ingen kongelig affære

Utskjelt, uglesett og utstøtt. Camilla Parker Bowles har gått livets harde dronningskole..

Klartale - 04 okt 22 kl. 15:10

Feldheim er byen hvor de lager egen strøm

Feldheim er en liten by som ligger sør for Berlin, som er den tyske hovedstaden. Rundt 130 personer bor der. Og de har laget sin egen energi i mer enn ti år.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 15:28

Beijing stenger Parker, kjøpesentre og museer. Nå går antallet covid-tilfeller rett til værs igjen.

Kinesiske byer stenger igjen ned etter at antallet covid-smittede har gått opp..

Klartale - 14 nov 22 kl. 14:40

Taliban sier det blir sharialover igjen

Haibatullah Akhundzada er leder i Taliban. Han vil at dommere i Afghanistan må bruke strenge straffer mot noen lovbrudd. Blant annet når det er snakk om ran, kidnapping og sedelighet.

NRK - 10 nov 22 kl. 16:17

Barn under 13 år deler seksualiserte videoer

– Vi ønsker å gjøre foreldre oppmerksomme på at dette skjer, for å bevisstgjøre dem på at dette kan skje med deres barn, sier politioverbetjent ved Kripos, Hanne Andreassen. En ny rapport fra etterretningsteamet for seksuallovbrudd på Kripos viser at barn helt ned i 5-årsalderen har delt seksualiserte videoer på internett. Det skriver Kripos i en pressemelding.

Dagbladet - 10 nov 22 kl. 12:36

Nå er hun dømt til døden

Taylor Parker (29) knivstakk gravide Reagan Hackock (21) over 100 ganger og skar ut fosteret..

Klartale - 03 nov 22 kl. 06:30

Hvordan bygger vi en by for framtiden?

Flyvende biler uten sjåfør? Gress på både vegger og tak? Roboter som går rundt som mennesker?

NRK - 02 nov 22 kl. 17:08

Tyske plastprodusenter må betale for søppelfjerning

Tyskland vil fra 2025 pålegge produsenter av plastemballasje å bidra til søppelfjerning i gater og Parker. Den tyske regjeringen fremmet onsdag en ny lov som innebærer at produsenter av engangsemballasje i plast fra 2025 må bidra til et statlig fond øremerket søppelfjerning. Fondet ventes å bli på drøyt 4,6 milliarder kroner det første året, ifølge anslag som baserer seg på selskapenes nåværende produksjon av slik plastemballasje.

VG - 30 aug 22 kl. 10:08

Scott Parker sparket etter 0-9-tapet for Liverpool

Bournemouth-manager Scott Parker er ferdig allerede etter fire serierunder. I helgen ble det et katastrofalt 0-9-tap mot Liverpool..

VG - 30 aug 22 kl. 10:08

Scott Parker ferdig etter 0-9-tapet for Liverpool

Bournemouth-manager Scott Parker er ferdig allerede etter fire serierunder. I helgen ble det et katastrofalt 0-9-tap mot Liverpool..

Aftenposten - 30 aug 22 kl. 10:08

Scott Parker sparket etter 0-9-tapet for Liverpool

Bournemouth-manager Scott Parker er ferdig allerede etter fire serierunder..

Klartale - 13 okt 22 kl. 10:25

Forsker tror Norge må vente seg angrep

Den siste uka har Russland sendt flere raketter mot Ukraina. Det har ødelagt boligbygg, Parker, infrastruktur og andre ting. Flere er også blitt drept mens hundrevis er blitt skadd.

Klartale - 17 sep 22 kl. 06:00

Hvorfor bryr vi oss mer om noen dyr enn andre?

I sommer fikk mange se hvalrossen Freya i Oslofjorden. Hvalrosser pleier ikke å oppholde seg langs Norskekysten. Hun fikk mye oppmerksomhet.

NRK - 16 sep 22 kl. 13:09

Kripos bekymret for økning av seksuell utpressing

Unge gutter ned i 14-årsalderen presses for penger av det som fremstår som organiserte kriminelle grupper. Kripos og flere andre lands politimyndigheter har den siste tiden sett en økning av rapporterte tilfeller der gutter ned i 14-årsalderen presses for penger etter å ha delt penisbilder med eller onanert på webkamera for det som framstår som jevnaldrende jenter. – Guttene blir umiddelbart utsatt for et pengekrav, med trusler om at bildene deles offentlig hvis de ikke betaler.

NRK - 30 mar 22 kl. 18:42

Tom Parker i The Wanted er død

Vokalist Tom Parker i The Wanted er død, 33 år gammel. Det melder bandet ifølge BBC. Parker fortalte i oktober 2020 at han hadde fått hjernekreft.

NRK - 31 aug 22 kl. 08:36

NVE varsler strøm av utbyggingssøknader

En rekke kraftselskaper i Sør-Norge har varslet at de vil søke om konsesjon til å bygge ut vannkraft, solenergi og vindkraft på land, sier NVE-sjef Kjetil Lund. – Nå går tydeligvis selskapene gjennom gamle ringpermer og tar fram minnebrikkene for utbyggingsprosjekter som tidligere var ulønnsomme. Kraftselskapene flagger overfor oss at konsesjonssøknadene vil komme, og det vil bli mange, sier Lund til Stavanger Aftenblad.

NRK - 11 aug 22 kl. 16:31

Flere skadd i berg-og-dal-bane-ulykke i tysk Legoland

Mins ni personer ble skadd i en ulykke med en berg-og-dal-bane i en Legoland-park vest for München, opplyser lokalt politi. Ulykken skjedde da ett av togene på berg-og-dal-banen bremset og ble påkjørt bakfra av et annet. De skadde fikk blant annet blåmerker og skrubbskader, opplyser en talsperson for politiet.

NRK - 08 aug 22 kl. 05:57

Elvis-smykker selges på auksjon

Smykker og andre gaver som Elvis ga til sin manager oberst Tom Parker skal selges på auksjon i Hollywood, melder Reuters. Blant gjenstandene er diamantbesatte ringer, mansjettknapper, gullklokker, medaljonger og instrumenter. Elvis ekskone Priscilla Presley bekrefter at gjenstandene har tilhørt Elvis og er ekte..

NRK - 04 aug 22 kl. 03:50

Få offentlige toaletter i Oslo

Oslo kommer dårligst ut i en kartlegging av offentlige toaletter i utvalgte nordeuropeiske hovedsteder. København har en dekning som er ti ganger så god. Det er Aftenposten som har gjennomført kartleggingen.

VG - 08 apr 22 kl. 11:02

Bråstopp for Sarah Jessica Parker og ektemannen på Broadway

Først fikk Matthew Broderick corona. Nå er også Sarah Jessica Parker smittet – og teateroppsetningen lagt på is..

NRK - 02 jun 22 kl. 15:49

Rapport: Tap av natur øker risikoen for klimadødsfall

De siste 20-årene har antall klimakatastrofer økt med 40 prosent. Om lag 3,5 milliarder mennesker lever i områder som er svært utsatt for klimaendringer, ifølge FNs klimarapport. I fjor måtte nesten 24 millioner mennesker flykte fra sine hjem på grunn av værrelaterte hendelser.

Klartale - 31 maj 22 kl. 11:10

Hvorfor snakker folk om Tusenfryd?

Skal du til fornøyelsesparken Tusenfryd denne sommeren? Da kan du betale ekstra for å unngå kø. Det gjør at mange blir sinte.

NRK - 30 mar 22 kl. 18:42

Vokalist i The Wanted er død

Vokalist Tom Parker i The Wanted er død, 33 år gammel. Det melder bandet ifølge BBC. Parker fortalte i oktober 2020 at han hadde fått hjernekreft..

VG - 25 apr 22 kl. 11:14

The Wanted hyller død kollega

The Wanted-stjernen Tom Parker ble bare 33 år. Nå har bandkollegene laget en spesiell hyllest..

VG - 14 apr 22 kl. 21:30

Zendaya om hvorfor hun kjenner seg igjen i Spider-Man

Zendaya (25) forteller at hun i likhet med Peter Parker lever et dobbeltliv, og at Spider-Man er hennes favoritt-superhelt..

VG - 13 apr 22 kl. 04:53

Minerydder i Ukraina: – Brukte klasebomber i parken

BORODJANKA-ANDRIIVIKA (VG) På fire dager har de ryddet 600 miner fra Borodjanka. Fra Parker, hus og veikanter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com