Million

Saturday, 02 December, 11:53

Nyheter om Million

NRK - I førrgår: 09:45

Over én Million fordrevet av flom

Over én Million mennesker har blitt tvunget til å forlate hjemmene sine i Somalia etter at landet ble rammet av flom som følge av styrtregn, ifølge president Hassan Sheikh Mohamud, skriver NTB. Store nedbørsmengder knyttet til værfenomenet El Nino har ført til voldsomme oversvømmelser i Somalia og nabolandene Kenya og Etiopia. Flommen har forverret den humanitære krisen i Afrikas Horn, der landene akkurat har kommet seg ut av den verste tørken på flere tiår.

VG - I førrgår: 22:28

Karpe donerer en Million kroner til Gaza

Rap-duoen har startet en Spleis til protese- og rehabiliteringsarbeid i Gaza - og bidratt med én Million kroner..

NRK - I førrgår: 22:12

Karpe gir en Million til barn i Gaza

Organisasjonen til Karpe, PAF, donerer Million kroner til The Artificial Limbs and Polio Centre (ALPC), som hjelper barn i Gaza med proteser. Det melder bandet på Instagram. Vi vet at mange av dere ikke klarer å tenke på annet.

NRK - 14 nov 23 kl. 09:11

Tysk forsvarsminister: EU vil ikke greie å holde ammunisjonsløfte til Ukraina

EU vil ikke makte å oppfylle løftet til Ukraina om 1 Million runder med ammunisjon innen mars neste år, sier Tysklands forsvarsminister Boris Pistorius. – Vi kan ganske sikkert regne med at målet ikke vil bli nådd, sa Pistorius da han ankom EUs forsvarsministermøte tirsdag. I mars lovte EU Ukraina 1 Million runder med ammunisjon, deriblant artillerigranater, innen mars neste år..

NRK - 19 okt 23 kl. 06:39

SAS betalte for privatfly fra Svalbard til Polen

En polsk familie måtte ta privatfly hjem fra Svalbard under SAS-streiken i fjor sommer. Nå har flyselskapet tatt en stor del av regninga på en drøy Million kroner. Familien på ti personer måtte komme seg raskt hjem etter dødsfallet til et familiemedlem.

NRK - 09 nov 23 kl. 18:27

FN: En halv Million palestinere kan bli ført inn i fattigdom

Hvis krigen i Gaza fortsetter i en måned til, kommer en halv Million palestinere til å havne under fattigdomsgrensen, advarer FNs utviklingsprogram (UNDP). Det tilsvarer en økning i fattigdom på 34 prosent. 16 års økonomisk utvikling står dermed i fare for å forsvinne, ifølge UNDP.

NRK - 17 timer siden

Stoltenberg: – Klima er en viktig sak for Nato

Jens Stoltenberg, generalsekretær i Nato, er også til stede under det 28. klimatoppmøte som startet i Dubai torsdag. Han sier at klima er en viktig sak for Nato fordi klimaendringer påvirker sikkerhet.

VG - 20 timer siden

Rosenborg-spillerne tar frivillig lønnskutt

Rosenborg-spillerne kutter til sammen rundt en Million av egen lønn, skriver Adressa..

Aftenposten - 20 timer siden

Rosenborg-spillerne tar frivillig lønnskutt

Rosenborg-spillerne kutter til sammen rundt en Million av egen lønn, skriver Adressa..

NRK - Igår: 10:26

Dømt for bedrageri mot unge menn på Snapchat og Tiktok

Fire personer er i Søndre Østfold tingrett dømt i en bedragerisak hvor unge menn ble lurt til ta opp lån og satse Millioner på fiktive fotballkamper. I realiteten ble kampene aldri spilt, og de domfelte stakk av med pengene, ifølge dommen. De dømte reklamerte gjennom Snapchat og Tiktok, hvor de kom i kontakt med hundrevis av unge menn.

NRK - Igår: 17:52

Svakt opp på Oslo Børs etter tre dager i minus

Oslo Børs tok torsdag igjen litt av det tapte fra ukens tre første dager, og endte opp 0,83 prosent til 1303,88 poeng. Mandag morgen lå hovedindeksen på over 1312 poeng. Ifølge Finansavisen falt John Fredriksen-rederiet Frontline med 5,3 prosent fordi kvartalsrapporten viste et svakere driftsresultat enn ventet.

NRK - 24 nov 23 kl. 11:30

KrF vil øke barnetrygden med 2,8 milliarder

– KrF prioriterer i vårt alternative budsjett en betydelig økning av barnetrygden, strømstøtten og pensjonen for enslige minstepensjonister, sier KrFs finanspolitiske talsperson Kjell Ingolf Ropstad. Partiet legger fram sitt alternative budsjett på Stortinget nå. – Med økte rentekostnader, høyere matvarepriser og alt annet som har blitt veldig mye dyrere de siste par årene sliter flere og flere vanlige familier og eldre med å få økonomien til å gå rundt, Ropstad.

Aftenposten - 23 nov 23 kl. 21:48

Døde briter har betalt for Million-oppussinger av Kong Charles’ eiendommer

Kongens eiendommer skal ha blitt renovert for Millioner av pund. Regningen er blitt betalt av døde briter..

VG - 22 nov 23 kl. 13:00

Europatoppen brukte en halv mill. på VM-tur – skapte interne reaksjoner

Samtlige ansatte i NFF-prosjektet Europatoppen ble sendt til fotball-VM i New Zealand. Det kostet én halv Million kroner for 11 dager..

NRK - 22 nov 23 kl. 10:39

Meta trekker søksmål mot Datatilsynet

Teknologiselskapet Meta som blant annet driver Facebook og Instagram trekker søksmålet mot det norske Datatilsynet. I sommer annonserte Datatilsynet at de ville gi Meta én Million kroner i dagbøter for brudd på personopplysningsloven. Teknologigiganten, som eier Facebook og Instagram, saksøkte tilsynet og tapte i Oslo tingrett.

E24 - 19 nov 23 kl. 13:54

10 spørsmål og svar: Slik får du høyere pensjon

Setter du deg ikke inn i hvilke pensjonsrettigheter du har, risikerer du å tape store summer. Bare AFP-en alene kan være verdt opptil halvannen Million..

VG - 17 nov 23 kl. 19:55

Måtte pante flasker – vant en Million

Uføretrygdede Ine Hegsvold (51) hadde bare 99 kroner igjen på konto..

VG - 17 nov 23 kl. 19:15

Sykehuset kan forsvinne: Frykter for turismen i Lofoten

Hvert år besøker over en Million personer Lofoten. Reiselivsnæringen frykter konsekvensene kan bli store, hvis sykehuset legges ned..

Aftenposten - 17 nov 23 kl. 06:33

Skistjernene kritisk til sjefens lønn: – Det er feil

Skitopp Torbjørn Skogstad håver inn en knapp Million på sitt frivillige verv..

NRK - 17 nov 23 kl. 02:11

Tiltalt for tyveri av 277 sykler

Tre litauiske menn må i desember møte i retten, tiltalt for blant annet tyveri av en konteiner med 277 sykler i Moss – til en verdi av 1,5 Million kroner. To av mennene er også tiltalt for tyveri av to trailerhengere i Sarpsborg med innhold tilhørende Elkjøp, skriver Moss Avis. – Samlet verdi på last og hengere utgjorde cirka 7,3 Millioner kroner, opplyses det i tiltalebeslutningen.

NRK - 15 nov 23 kl. 10:08

UNICEF-sjef: Finnes ingen trygge steder i Gaza

Lederen for FNs barneorganisasjon UNICEF, Catherine Russell, fordømmer de «ødeleggende» scenene hun har vært vitne til under et besøk i krigsherjede Gaza, ifølge AFP. UNICEF-sjefen sier at hun er knust etter det hun har vært vitne til. Hun sier også at det ikke finnes noen trygge steder inne på Gazastripen for områdets en Million barn å søke tilflukt i.

E24 - 14 nov 23 kl. 06:00

Emilie (30) sa opp toppjobben for å flippe boliger: – Har tjent 3,5 Millioner

Emilie W. Frøyland kjøper boliger, pusser de opp – og selger med gevinst. – Den beste tjente jeg én Million på..

Aftenposten - 13 nov 23 kl. 21:57

Her får norske politikere se kladden til USAs grunnlov. Stortingspresidenten har fått en idé.

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): Til USAs riksarkiv kommer over en Million personer årlig for å se dokumentene fra da USA….

NRK - 12 nov 23 kl. 18:29

Flere enn 100.000 demonstrerte mot antisemittisme

Statsminister Elisabeth Borne og de to tidligere presidentene Francois Holland og Nicolas Sarkozy gikk i spissen for en demonstrasjon mot antisemittisme i Paris i dag. Flere enn 100.000 personer tok del i demonstrasjonen, ifølge politiet, melder AFP.

NRK - 12 nov 23 kl. 18:02

Nærmere fem Millioner internt fordrevne i Ukraina

4,9 Millioner mennesker er registrert som internt fordrevne i Ukraina, ifølge offisielle tall fra myndighetene. Av disse har nærmere 3,6 Millioner blitt drevet på flukt etter at Russland gikk til fullstendig invasjon 24. februar i fjor.

NRK - 12 nov 23 kl. 17:11

Rundt 500.000 fordrevet etter oversvømmelser i Somalia

Kraftig nedbør har utløst styrtflom i store deler av Somalia. Rundt en halv Million mennesker har flyktet fra hjemmene sine, og mer enn 30 er døde. Landet har vært hardt rammet av nedbør i hele november, kort tid etter en tørkekatastrofe som har etterlatt store deler av landet på randen av hungersnød.

NRK - 10 nov 23 kl. 11:49

Milliardær med prisrekord - kjøpte Bygdøy-bolig for 590 Millioner kroner

Ferd-arving Katharina Andresen (28) har har gjort tidenes eiendomskjøp i Norden. Hun har betalt 590 Millioner for Sjømannskirken på Bygdøy, som ble solgt for 57 Millioner i 2015, skriver Finansavisen. Det gir en kvadratmeterpris på rundt 1 Million kroner.

Klartale - 09 nov 23 kl. 11:00

Få har samme jobb som Erik

– Et piano er litt som en bil. Det trenger en service i ny og ne, sier Erik Gard Amundsen.Norge er et land der mange av oss er i arbeid.

Aftenposten - 08 nov 23 kl. 21:49

Han er kjæresten til klatrestjernen Kristin Harila: – Du skjønner, jeg er livredd kvinnfolk.

For tre år siden tok det helt av. Villmarksdramaet «Jens i Canada» samlet 1,1 Million seere. Nå er han tilbake med ny TV-serie..

Aftenposten - 08 nov 23 kl. 13:02

Roforbundet må spare inntil halvannen Million kroner: Landslagssjefen går

Landslagssjef Mark Emke forsvinner ut bare åtte måneder før OL i Paris. Roforbundet sliter tungt økonomisk..

VG - 08 nov 23 kl. 13:02

Roforbundet må spare inntil halvannen Million kroner: Landslagssjefen går

Landslagssjef Mark Emke forsvinner ut bare åtte måneder før OL i Paris. Roforbundet sliter tungt økonomisk..

NRK - 06 nov 23 kl. 22:13

Milliontyveri i Askim – utlover dusør på 50 000

Åtte motorsykler er stjålet fra en MC-butikk i Askim. Motorsyklene er verdt nesten en Million kroner. Daglig leder Ole-Johnny Skøien i Askim MC er svært fortvilet over situasjonen.

VG - 06 nov 23 kl. 20:11

MC-butikk utsatt for Milliontyveri: – Det er jævlig kjipt

Minst åtte motorsykler – til en verdi av over én Million kroner – er stjålet fra Askim MC. Nå utlover butikken en dusør på 50.000 kroner til den som bidrar til å oppklare tyveriet..

NRK - 05 nov 23 kl. 20:51

Tallet på drepte FN-ansatte på Gazastripen stiger

Ifølge FNs organisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA), er i alt 79 FN-ansatte drept på Gazastripen. 79 FN-ansatte er til sammen drept på Gazastripen siden krigen startet. Fem av dem ble drept i løpet av de siste to døgnene, ifølge FNs organisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA) søndag.

NRK - 05 nov 23 kl. 17:11

Russland fortsetter frivillige kutt i oljeeksporten ut året

Russland fortsetter sitt frivillige forsyningskutt på 300.000 fat olje om dagen i eksport av råolje og petroleumsprodukter fram til slutten av desember. – Det ekstra frivillige kuttet er ment å styrke tiltakene som er tatt av Opec+-landene for å opprettholde stabiliteten og balansen i oljemarkedene, sier Russlands visestatsminister Alexander Novak søndag.

NRK - 04 nov 23 kl. 10:03

USAs spesialutsending: Opp mot én Million har forflyttet seg sør

USAs spesialutsending til Midtøsten David Satterfield sier i en uttalelse lørdag at mellom 800.000 og 1.000.

VG - 03 nov 23 kl. 13:42

NRK svindlet for nær én Million kroner

I forbindelse med kjøp av rettigheter til en TV-serie, så NRK seg snutt for hele 80.000 euro..

NRK - 01 nov 23 kl. 12:58

Mann i 30-årene bedro flere titalls personer med løfter om fotballbilletter

En mann er dømt til 210 timer samfunnsstraff og et erstatningsbeløp på rundt en halv Million kroner for en rekke grove bedragerier knyttet til løfter om fotballbilletter til kamper i England. I en periode som strakte seg fra juni 2022 til februar 2023, bedro mannen i 30-årene til sammen 66 personer gjennom finn.no.

NRK - 01 nov 23 kl. 10:43

Sør-Korea: Nordkoreansk satellittoppskyting blir trolig vellykket

Nord-Korea kommer trolig til å lykkes med en nær forestående oppskyting av en «spionsatellitt», ifølge Sør-Korea. Det blir tredje gang at Nord-Korea forsøker å skyte opp en slik satellitt. Landet er i sluttfasen av planleggingen, ifølge det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap som siterer landets etterretningstjeneste.

NRK - 31 okt 23 kl. 11:28

Nær ein halv Million såg premieren av «Makta»

Kring 450.000 sjåarar fekk med seg premieren til NRK-serien «Makta» på søndag. Serien handlar om maktkampen mellom Gro Harlem Brundtland og Reiulf Steen som føregjekk i Arbeidarpartiet på 1970-talet..

NRK - 31 okt 23 kl. 06:29

Google søker om 860 megawatt til datasenter i Noreg

Google har søkt om eit effektuttak på 860 megawatt til det planlagde datasenteranlegget på Gromstul i Skien kommune, melder Digi. Det er det same som 5 prosent av Noregs samla straumforbruk, eller forbruket til ein halv Million hushaldningar. Google har enno ikkje stadfesta at dei vil bygge på tomta som dei kjøpe i 2019.

NRK - 27 okt 23 kl. 23:37

Hjelpeorganisasjoner bekymret for kolleger i Gaza

Flere internasjonale hjelpeorganisasjoner er bekymret etter at de ikke får kontakt med sine kolleger etter at internett og telefoni ble slått ut i angrepene på Gaza fredag kveld. – Vi har mistet kontakten med våre kolleger i Gaza. Jeg er ekstremt bekymret for deres sikkerhet og nok en natt med ubeskrivelig terror for Gazas én Million barn, skriver generaldirektør i FNs barnerettighetsorganisasjon Unicef Cathrine Russel på X.

VG - 25 okt 23 kl. 19:59

Vin for en halv Million stjålet fra Oslo-restaurant

To personer tok seg inn i vinkjelleren til restaurant Tranen i Oslo mandag denne uka. Der tok de med seg vin for opp mot 500.000 kroner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com