Midtbyen

Monday, 27 June, 07:29

Nyheter om Midtbyen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 apr 22 kl. 17:03

Pågrepet etter feststøy i Trondheim

Store politistyrker rykket ut til Midtbyen i Trondheim i 6-tiden søndag etter klaging på feststøy. En mann er pågrepet, og det er gjort store beslag. – Vi har beslaglagt diverse ting.

NRK - 30 okt 21 kl. 16:26

Mann med kniv pågrepet

Politiet har lørdag ettermiddag lett etter en mann med kniv i Trondheim sentrum. Mannen skal ikke ha oppført seg truende mot noen. – Vi valgte å være føre var og bevæpnet oss, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ole Petter Hollingen.

NRK - 18 sep 21 kl. 16:41

17-åring mistenkt for brannstifting

Ei 17 år gammal jente er mistenkt for å ha starta brannen i ein søppeldunk i Krambugata i Trondheim. – Vi har kontroll på ho, og undersøker om denne brannen har samanheng med brannen i parkeringskjellaren, seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Øystein Sagen, til NRK. Rundt klokka 16 fekk politiet melding om brann i ein søppeldunk i parkeringskjellaren tilknytt Trondheim Torg.

NRK - 19 aug 21 kl. 00:38

Politiet sliter med å stanse fester

Politiet i Trondheim har fått en rekke meldinger om feststøy og brudd på nattero, spesielt i området Møllenberg og Midtbyen. Patruljene har stort arbeidspress, men forsøker å oppsøke de aktuelle adressene, skriver politiet på Twitter..

NRK - 20 jun 21 kl. 15:13

Politiet: Drakk seg full på Antibac

Politiet i Trøndelag skriv på Twitter at dei rundt 14:30 blei tilkalla til ein kafe i Midtbyen i Trondheim. Ei kvinne skal ha vore aggressiv og var til sjenanse for forbipasserande og kundar. Politiet skriv vidare at kvinna var svært rusa etter å ha inntatt Antibac.

NRK - 11 feb 21 kl. 11:45

Trondheim ber folk teste seg

Trondheim kommune ber hundrevis av personer om å teste seg, etter at folk som har blitt smittet av muterte virus var innom flere steder i byen i helgen. Det gjelder blant annet 7-Eleven på St. Olavs hospital, Ikea, og butikken Melon i Midtbyen..

P4 - 08 okt 20 kl. 16:13

Gasslukt ved NTNU i Trondheim

Det kommer meldinger om gasslukt ved NTNU kalvskinnet i Midtbyen i Trondheim. Det melder nå politiet som gjør undersøkelser i området. Personen som meldte fra om lukten ble svimmel av gassen skriver politiet nå på twitter..

NRK - 13 sep 20 kl. 09:31

Ansatt i hjemmetjenesten smittet

En ansatt i Midtbyen hjemmetjeneste i Tromsø har testet positivt på covid-19. Vedkommende er gått i isolasjon og nærkontakter er i karantene. Personen har hatt nærkontakt med to pasienter og tre kollegaer.

NRK - 28 mar 20 kl. 09:11

230 virksomheter stengt i Trondheim

I Trondheim er minst 230 virksomheter stengt i Midtbyen som følge av koronakrisen, skriver Adresseavisen. De to siste ukene har store deler av sentrum vært preget av stengte dører og tomme gater.

P4 - 20 feb 20 kl. 19:20

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 03 nov 19 kl. 18:11

Rykket ut til flere voldshendelser

Politiet har rykket ut til flere voldshendelser i Trondheim i ettermiddag. Først fikk politiet melding om en slåsskamp med mange involverte i Midtbyen. Da de ankom stedet var de involverte forduftet.

Hegnar.no - 03 jan 19 kl. 17:42

Reitan hamstrer eiendom i Trondheim

Kjøper seg stort opp i Midtbyen..

NRK - 20 feb 18 kl. 17:34

Død person vart funnen i kjellar

Den døde personen som vart funne i Trondheim i ettermiddag, vart funne i ein kjellar av handverkarar, melder Adresseavisen. Ifølge avisa vart personen funnen i Midtbyen i Trondheim.

NRK - 03 nov 17 kl. 23:01

Leter etter mann etter slåsskamp

Politiet leter etter en mann i Midtbyen i Trondheim etter en slåsskamp ved City Lade, skriver Adresseavisen. Mannen kan ha en stor kniv, men politiet tror ikke han er farlig for folk flest, opplyser politiet til avisen..

P4 - 01 jun 16 kl. 20:50

Strømløst i Trondheim

Mange har mistet strømmen i Trondheim sentrum i kveld. Vi kommer med mer informasjon», står det på Trønderenegi sin Facbookside. Blant annet skal det gjelde personer som bor på Lerkendal, Bakklandet, Møllenberg, Midtbyen og Ila, skriver Adresseavisen..

NRK - 13 apr 16 kl. 21:52

Truet folk med kniv og balltre

En beruset kvinne i 30-årene ble onsdag kveld pågrepet på en buss i Trondheim etter å ha truet tilfeldige folk med balltre. Truslene skal ha blitt fremsatt på en bussholdeplass i Midtbyen i Trondheim. Kvinnen truet også med å stikke med kniv..

NRK - 13 jan 16 kl. 14:50

24-åring tiltalt for mordbrann

En mann fra Trondheim er tiltalt for mordbrann etter at han skal ha tent på Dreams showbar i Midtbyen. Den tiltalte risikerer en straff på inntill 21 års fengsel, sier statsadvokat Jarle Wikdahl..

DN - 05 dec 14 kl. 07:18

100 evakuert etter storbrann i Trondheim

Det brenner natt til fredag i trehusbebyggelsen i Midtbyen i Trondheim sentrum. Rundt 100 personer er evakuert, blant annet fra et hotell. Én person er pågrepet..

NRK - 05 dec 14 kl. 07:10

Direkte frå brannen i Midtbyen

Webvid27 HD Verden (med redundans).

NRK - 05 dec 14 kl. 06:32

Politiet:-Unngå køyring nær brannen

Statens vegvesen og politiet oppfordrar bilistar i Trondheim til å unngå området rundt brannen i Midtbyen. Dei ber folk som skal frå den eine sida av sentrum til den andre om å køyra Rv 706 Nordre Avlastningsveg eller over Sluppen..

Hegnar.no - 05 dec 14 kl. 06:16

100 evakuert etter storbrann i Trondheim

Det brenner natt til fredag i trehusbebyggelsen i Midtbyen i Trondheim sentrum..

Aftenposten - 05 dec 14 kl. 05:39

Brann i trehusbebyggelsen i Trondheim sentrum

Det brenner natt til fredag i trehusbebyggelsen i Midtbyen i Trondheim sentrum. Et hotell er evakuert..

NRK - 05 dec 14 kl. 05:01

Brann i trehusbebyggelse Trondheim

Det brenner i trehusbebyggelsen i Midtbyen i Trondheim sentrum. Et hotell blir evakuert. Den første meldingen om brannen kom inn klokken 4.

NRK - 05 dec 14 kl. 05:03

Brann i trehusbebyggelsen i Trondheim

Det brenner i trehusbebyggelsen i Midtbyen i Trondheim sentrum. Et hotell blir evakuert..

NRK - 05 dec 14 kl. 05:07

Brann i trehusbebyggelse i Trondheim sentrum

Det brenner natt til fredag i trehusbebyggelsen i Midtbyen i Trondheim sentrum. Et hotell blir evakuert..

Aftenposten - 05 dec 14 kl. 05:03

100 evakuert etter storbrann i Trondheim

Det brenner i trehusbebyggelsen i Midtbyen i Trondheim sentrum. Rundt 100 personer er evakuert, blant annet fra et hotell. Én person er pågrepet..

VG - 05 dec 14 kl. 04:36

Storbrann i Trondheim

Alle nødetater har rykket ut til en kraftig brann i trehusbebyggelsen i Midtbyen i Trondheim sentrum..

P4 - 11 jan 14 kl. 07:18

Voldtekt anmeldt i Trondheim

Politiet i Trondheim etterforsker en mulig voldtekt av en 21 år gammel kvinne i Trondheim sentrum i natt. Politiet er foreløpig sparsomme med opplysninger, men har i løpet av natten undersøkt et mulig åsted i Midtbyen, melder Adresseavisen. Det vil bli forsøkt gjort avhør av vitner og fornærmede etter hvert.

Aftenposten - 13 dec 13 kl. 06:06

Kvinne knivstukket i Trondheim

En kvinne ble sent torsdag kveld knivstukket i Midtbyen i Trondheim sentrum. Politiet leter etter gjerningspersonen..

P4 - 13 dec 13 kl. 05:42

Kvinne knivstukket i Trondheim

En kvinne ble knivstukket i Trondheim sent i går kveld og er fraktet til sykehus. Politiet har i natt jaktet en antatt gjerningsperson flere steder i byen, foreløpig uten resultat, melder Adresseavisen. Knivstikkingen skjedde i Brattørgata i Midtbyen.

VG - 13 dec 13 kl. 01:28

Kvinne knivstukket i Trondheim

En kvinne ble sent torsdag kveld knivstukket i Midtbyen i Trondheim sentrum. Politiet leter etter gjerningspersonen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com