M113

Sunday, 14 July, 12:05

Nyheter om M113

VG - 19 sep 23 kl. 09:06

M-113: Norge med stor donasjon til Ukraina

Norge har sendt 51 militære M113-kjøretøy til Ukraina. Dette er blant de største donasjonene Norge har bidratt med til landet..

NRK - 05 jan 23 kl. 13:38

Havarikommisjonen anbefaler forbud mot bruk av pansrede kjøretøy

Statens havarikommisjon anbefaler foreløpig stopp i all videre bruk av Forsvarets beltegående pansrede kjøretøy etter en rekke branner. Det har vært kjente problemer med branner i M113-kjøretøyene helt siden 2002 uten at Forsvaret har løst sikkerhetsrisikoen. Det skriver kommisjonen i en rapport..

NRK - 06 aug 22 kl. 05:28

Ny milliard-hjelp fra USA til Ukraina

USAs president Joe Biden ventes om kort tid å undertegne en ny hjelpepakke til Ukraina til en verdi av 1 milliard dollar. Ifølge nyhetsbyrået Reuters inneholder pakken både våpen, ammunisjon til langtrekkende våpen og pansrede personellkjøretøy. I pakken inngår flere avanserte rakettsystemer av typen HIMARS og norskproduserte luftvernraketter av typen Nasams, samt 50 pansrede personellkjøretøy av typen M113.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com