Leonid Slutskij

Monday, 04 March, 22:55

Nyheter om Leonid Slutskij

NRK - 27 jun 23 kl. 10:11

Russisk politiker vil ha hær på 7 millioner

Den russiske politikeren Leonid Slutskij tar til orde for en hær på 7 millioner mann for å sikre at landet ikke gjør seg avhengig av leiesoldater. Slutskij er leder i det høyreradikale partiet Russlands liberaldemokratiske parti. I kjølvannet av helgens Wagner-opprør sier han at Russland trenger en hærstyrke som ikke er avhengig av leiesoldater.

NRK - 02 jun 22 kl. 11:39

Russland vurderer valg i Øst-Ukraina

Russland vurderer å holde folkeavstemninger i de fire ukrainske regionene de kontrollerer allerede til sommeren. Det dreier seg om regionene Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja øst i landet, skriver DR. Det er, Leonid Slutskij, formannen i utenrikskomiteen i den russiske nasjonalforsamlingen, Dumaen, som sier at det kan bli avstemninger til sommeren.

VG - 13 mar 22 kl. 15:54

Hevder det er betydelige fremskritt i forhandlingene mellom Ukraina og Russland

Et russisk delegasjonsmedlem, Leonid Slutskij, sier ifølge russiske RIA at det har vært betydelig fremgang i forhandlingsprosessen..

NRK - 13 mar 22 kl. 14:32

Reuters: Framgang i samtalane mellom Russland og Ukraina

Mykhailo Podoljak, som sit i den ukrainske forhandlingsdelegasjonen og er rådgjevar til den ukrainske presidenten, seier det er gjort framsteg i forhandlingane med Russland, melder Reuters. – Russland har blitt meir konstruktive. Eg trur vi vil kunne sjå resultat om få dagar, seier han i ein video.

NRK - 06 mar 22 kl. 09:19

Nye forhandlinger mandag

Ukraina og Russland møtes mandag til den tredje runden med forhandlinger, opplyser et medlem av den ukrainske forhandlingsdelegasjonen. – Den tredje runden med forhandlinger vil finne sted mandag, skriver David Arakhamia ifølge CNN på sin egen Facebook-side. Han opplyser ikke hvor og når samtalene skal finne sted.

NRK - 08 nov 20 kl. 08:41

Trur ikkje på eit betre forhold

Leonid Slutskij, som leiar utanrikskomiteen i underhuset i det russiske parlamentet, seier til Tass at han ikkje trur på ei betring i forholdet mellom Russland og USA med Joe Biden som president. President Putin har enno ikkje kommentert valsigeren..

VG - 20 mar 19 kl. 13:38

Ødegaards trener: – Kanskje han spiller i Real Madrid neste sesong

Vitesse-trener Leonid Slutskij har ingen tro på at han får beholde Martin Ødegaard (20)..

VG - 22 dec 18 kl. 14:30

Russisk bønn for Ødegaard

ARNHEM (VG) – OK, sier Leonid Slutskij (47), Martin Ødegaards russiske trener i nederlandske Vitessse. – Jeg skal prøve å forklare. Dette er veldig viktig..

P4 - 09 jun 17 kl. 14:25

Henriksen og Diomande får russisk trener

Russlands tidligere landslagssjef Leonid Slutskij er ny manager for Markus Henriksen og Adama Diomande i Hull. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider fredag ettermiddag. Hull rykket ned fra Premier League denne sesongen, og Slutskij har nå fått oppgaven med å få de rett opp igjen..

NRK - 24 mar 17 kl. 10:40

Le Pen vil samarbeide med Russland

Nasjonal front-leder Marine Le Pen er i Moskva for å møte russiske parlamentarikere. Hun ønsker et tettere samarbeid mellom Frankrike og Russland. Le Pen skal blant annet møte lederen for statsdumaens utenrikskomité, Leonid Slutskij, ifølge AP..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com