Langhus

Lørdag, 15 Mai, 01:18

Nyheter om Langhus

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 23 jan. 21 kl. 18:32

Mutantutbruddet i Nordre Follo: Sykehjemsledelsen holder pusten

Langhus (VG) Sent torsdag kveld ble den britiske coronamutasjonen påvist på Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo. Nå holder ledelsen pusten mens de venter på flere tester..

NRK - 04 april 21 kl. 01:53

Kjørte i motgående retning på E6

En sjåfør kjørte i motgående felt fra Vestby og nordover til Langhus. En bom som ble brukt for stenge E6 ved Nøstvet tunnelen ble kjørt ned. Bilen endte i Drøbak der den kjørte inn i en lyktestolpe.

NRK - 09 jan. 21 kl. 02:10

Fem biler i brann i Langhus

Ved Langhus har det brent i fem biler natt til lørdag. Tre av bilene er nærmest nedbrent og to er skadet som følge av brannen. Det er mistanke om at brannen er påsatt.

NRK - 31 jan. 21 kl. 13:02

To nye tilfeller av engelsk variant

Lørdag kveld meldte FHI om funn av engelsk variant i to nye prøver fra Nordre Follo. Den ene knyttes til utbruddet på Langhus bo- og servicesenter, den andre er ikke knyttet til kjent smittekjede. Det er også meldt om sju nye smittetilfeller tilknyttet Siggerud gård barnehage, melder kommunen..

NRK - 27 jan. 21 kl. 13:38

Mulig skoleåpning i Nordre Follo

Skolene i Nordre Follo går trolig over til rødt nivå neste uke. Elevene har nå hjemmeskole fordi kommunen er stengt ned etter utbruddet av det muterte britiske viruset. Langhus skole sier de har fått signaler om at skolene delvis kan åpnes igjen..

NRK - 26 jan. 21 kl. 19:59

Mistanke om mutert virus i Frogn

Frogn kommune sør for Oslo mistenker at et smittetilfelle i kommunen er av den muterte koronavarianten. Smittetilfellet kan knyttes direkte til Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo, hvor det har vært et utbrudd av det muterte viruset..

NRK - 26 jan. 21 kl. 19:01

Smitte i barnehage i Nordre Follo

Det er påvist to tilfeller vanlig koronasmitte i Siggerud gård barnehage i Nordre Follo. 45 personer er satt i karantene. Det er tidligere påvist smitte på Kolbotn skole, Langhus helsestasjon og Tussestien barnehage..

NRK - 26 jan. 21 kl. 13:09

Flere muterte virustilfeller påvist

Det er påvist fire nye tilfeller av mutert virus i Nordre Follo kommune tirsdag ettermiddag. Det viser prøver FHI har sekvensert tilbake fra 15. desember.

VG - 25 jan. 21 kl. 11:37

Barnefamilier i Nordre Follo: Slik takler de nedstengningen

Langhus (VG) Connie og Simen Henriksen Grønvold har barn med spesielle behov. De har kjempet hardt siden mars for at barnehagen skal holde åpen for dem selv om kommunen stenger ned..

Dagbladet - 25 jan. 21 kl. 09:24

- Føltes veldig annerledes

Slik skjønte Langhus bo- og servicesenter at de hadde et utbrudd av det muterte viruset..

NRK - 24 jan. 21 kl. 16:06

Kontroll på utbrudd ved institusjon

Koronautbruddet i Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo er under kontroll, sier kommunen. 74 personer er smittet i alt. Av de er 17 smittet av det muterte viruset, én av disse er tilknyttet en barnehage i kommunen..

NRK - 22 jan. 21 kl. 13:18

To døde på sjukeheim

To bebuarar ved Langhus bu- og servicesenter som var smitta av den britiske mutasjonen av koronaviruset, er døde. Det melder FHI. Dei to personane var over 90 år gamle.

NRK - 20 jan. 21 kl. 15:26

Nytt koronadødsfall i Nordre Follo

En koronasmittet beboer ved Langhus bo- og og servicesenter, døde sent i går, melder Nordre Follo kommune. Det betyr at det pågående smitteutbruddet ved sykehjemmet har krevd sitt sjette liv. Totalt har 34 ansatte, pårørende og beboere fått korona..

NRK - 12 jan. 21 kl. 13:28

To koronadødsfall i Nordre Follo

To eldre, koronasmittede beboere på Langhus bo- og servicesenter døde søndag og mandag. Tolv beboere og 17 ansatte og pårørende er foreløpig smittet..

NRK - 09 jan. 21 kl. 02:10

Flere biler i brann i Langhus

Tre av bilene er nærmest nedbrent og to er skadet som følge av brannen, som skal være under kontroll. Det er mistanke om at brannen er påsatt. Politiet ønsker tips i saken på tlf.

NRK - 04 des. 20 kl. 13:15

Nytt koronadødsfall i Nordre Follo

3. desember døde en eldre person som var innlagt ved covid-19 avdelingen på Langhus bo- og servicesenter, hvor smittede ved beboere ved Solborg bo- og aktivitetssenter er isolert. Dette er det tredje dødsfallet tilknyttet utbruddet ved Solborg..

NRK - 02 des. 20 kl. 15:19

Nytt koronadødsfall i Nordre Follo

Onsdag døde en eldre person som var innlagt ved Nordre Follos korona-avdeling ved Langhus bo- og servicesenter, skriver kommunen. På avdelingen isoleres beboere ved Solborg bo- og aktiviseringssenter som har fått påvist koronasmitte..

NRK - 17 juni 20 kl. 00:53

Brann i enebolig på Langhus

Nødetatene rykket natt til onsdag ut til brann i en enebolig i Slogrenda på Langhus i Nordre Follo kommune. – Brannvesenet har allerede meldt kontroll på brannen, og alle beboere skal være evakuert, melder Øst politidistrikt..

NRK - 15 mai 20 kl. 19:28

9-åring til rette i Langhus

Den ni år gamle gutten som var savnet i Langhus sørøst for Oslo er kommet til rette, melder politiet..

NRK - 15 mai 20 kl. 18:18

9-åring savnet i Langhus

Politiet leter etter en ni år gammel gutt som ikke er kommet hjem fra skolen i Langhus sørøst for Oslo..

Aftenposten - 13 okt. 19 kl. 09:00

Kjøpte Sirdals siste Langhus: Sauefjøset er blitt stue, kufjøset er tekjøkken

I ein av Sirdals stillaste krokar fann Anne og Snorre Haukali Langhuset frå 1830..

P4 - 27 sep. 19 kl. 18:30

Fremdeles togproblemer

Det er fremdeles problemer på jernbanen i Oslo-området. Det var lange køer på Oslo S i rushtiden i ettermiddag, på grunn av forsinkelser og innstillinger. Og fremdeles er det feil på sporet ved Asker stasjon, og det er færre spor enn vanlig i bruk mellom Langhus og Ski på Østfoldbanen..

P4 - 27 sep. 19 kl. 17:06

Kaos på Oslo S etter flere innstilte tog

Det er lange køer på Oslo S i ettermiddag grunnet en rekke innstillinger og forsinkelser i dag. Østfoldbanen er blant strekningene som er rammet. Det er en jordfeil på Langhus som har ført til innstillingene og forsinkelsene.

Aftenposten - 27 sep. 19 kl. 15:23

Østfoldbanen helt stengt

Signalfeil ved Langhus stasjon gjør at Østfoldbanen nå er helt stengt..

Aftenposten - 27 sep. 19 kl. 15:23

Østfoldbanen delvis åpen

Signalfeil ved Langhus stasjon gjør at det fortsatt er forsinkelser ved Østfoldbanen mellom Ski og Kolbotn.Ett spor er nå åpent..

Aftenposten - 19 aug. 19 kl. 05:54

Hoppet fra 2. etasje etter brann i skotørker i Langhus

To beboere får tilsyn etter å ha fått i seg røyk, og en tredje person tas hånd om av helsepersonell etter å ha hoppet fra 2. etasje under en brann i Akershus..

P4 - 19 aug. 19 kl. 05:46

Flere evakuert etter brann i Ski

Totalt 22 beboere ble evakuert etter en brann i et boligkompleks på Langhus i Ski i Akershus i natt. Tre personer får tilsyn av helsepersonell, to personer har pustet inn røyk, mens en person har skadet foten etter å ha hoppet ut av en vindu fra tredje etasje. Det forteller opersjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt..

NRK - 19 aug. 19 kl. 04:49

Brann i boligkompleks i Ski

Tre personer får tilsyn av helsepersonell etter en brann i en leilighet i et boligkompleks på Langhus i Ski, natt til mandag. To personer har pustet inn røyk, mens en annen har hoppet fra andre etasje. Ingen er alvorlig skadd, melder politiet..

Hegnar.no - 10 juli 19 kl. 12:42

Har smadret børsen 60 måneder på rad

Glem Soros, Livermore og Tigergutt. Den virkelige traderkongen er en tobarnsfar fra Langhus..

Hegnar.no - 24 mai 19 kl. 11:46

PostNord tar grep

PostNord bygger ut på Langhus for å møte veksten i netthandel..

Aftenposten - 07 aug. 18 kl. 17:17

Signalfeil stanset trafikken på Østfoldbanen

Østfoldbanen var stengt mellom Oppegård og Langhus i nærmere to timer tirsdag ettermiddag på grunn av signalfeil. Klokken 16.43 var strekningen åpnet igjen..

NRK - 17 juli 18 kl. 06:25

Dømt til samfunnsstraff

Fem 17-åringer og en 18-åring er dømt til mellom 60 og 210 timer samfunnsstraff for ran, vold og trusler mot jevnaldrende gutter på Langhus, skriver Østlandets Blad. Hvis de ikke gjennomfører samfunnsstraffen, venter opptil sju måneder i fengsel..

Aftenposten - 18 mai 18 kl. 07:20

Togkluss på morgenkvisten 18. mai

Togene rundt har hatt litt trøbbel på morgenen dagen etter nasjonaldagen. På Langhus var det branntilløp under et tog, i Asker teknisk feil i sporet..

P4 - 03 mai 18 kl. 17:25

Frosinkelser på Østfoldbanen

Det er nå forsinkelser og instillinger i togtrafikken på Østfoldbanen. Årsaken er en feil som gjølr at det ikke kan bli gitt grønt lys på Langhus, opplyser Bane Nor. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 03 mai 18 kl. 17:25

Forsinkelser på Østfoldbanen

Det er nå forsinkelser og instillinger i togtrafikken på Østfoldbanen. Årsaken er en feil som gjølr at det ikke kan bli gitt grønt lys på Langhus, opplyser Bane Nor. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

Aftenposten - 03 mai 18 kl. 16:18

Tog innstilles - signalfeil på Østfoldbanen

Midt i rushtrafikken innstilles flere tog på Østfoldbanen på grunn av signalfeil ved Langhus stasjon..

Aftenposten - 03 mai 18 kl. 16:18

Signalfeil på Østfoldbanen - tog innstilles trolig ut døgnet

Midt i rushtrafikken innstilles flere tog på Østfoldbanen på grunn av signalfeil ved Langhus stasjon..

NRK - 12 feb. 18 kl. 15:35

Frigir namn på omkomne

Det var 79 år gamle Leif Jarle Stamnes frå Tromsø og 63 år gamle Einar Halvorsen frå Langhus som omkom i flystyrten ved Svolvær på søndag. Det melder politiet. Politiet ønsker tips frå folk som kan ha sett nokoav det som skjedde då flyet styrta..

Aftenposten - 30 jan. 18 kl. 08:26

Store togforsinkelser mellom Oslo og Ski

Det er redusert sportilgang mellom Langhus og Kolbotn på grunn av feil på sporet. Flere linjer er i morgentimene forsinket..

Aftenposten - 30 jan. 18 kl. 08:26

Store togforsinkelser mellom Oslo og Ski tirsdag morgen

Det er redusert sportilgang mellom Langhus og Kolbotn på grunn av feil på sporet. Flere linjer er i morgentimene forsinket..

Hegnar.no - 22 des. 17 kl. 16:14

Veidekke bygger i Ski kommune

Veidekkes datterselskap Norske Stålbygg sikrer seg byggekontrakt på Langhus i Ski kommune..

P4 - 07 mai 17 kl. 09:48

Rutebuss kjørte av veien

En rutebuss i Langhus i Ski kommune kjørte av veien og inn mot en fjellvegg i morgentimene i dag. En passasjer er lettere skadet og kjørt til sykehus. De andre 13 passasjerene er evakuert til en annen buss, melder politiet på Twitter..

VG - 10 aug. 16 kl. 19:04

Rutebuss kjørte inn i bolighus på Langhus

En rutebuss med tre passasjerer kjørte inn i et bolighus på Bøleråsen i Ski..

NRK - 10 aug. 16 kl. 17:52

Buss kjørte inn i hus

Politiet i Follo opplyser at en buss i ettermiddag kjørte inn i en enebolig på Langhus i Ski kommune i Akershus. Det var ingen passasjerer om bord da ulykken skjedde, og sjåføren kom ikke til skade. Sjåføren blir nå avhørt..

NRK - 23 mai 16 kl. 06:05

Hus totalskadd etter brann

En person kom seg ut på egenhånd da et hus i Dalsveien på Langhus i Ski kommune begynte å brenne i tretiden i natt. Huset er totalskadet. Brannvesenet er fortsatt på stedet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt