Jenin

Wednesday, 10 August, 04:14

Nyheter om Jenin

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 maj 22 kl. 15:36

Israelsk politimann død etter Jenin-aksjon

En israelsk politioffiser som ble såret under et raid ved Jenin på den okkuperte Vestbredden fredag, er død av skadene, opplyser israelsk politi. Den 47 år gamle israelske offiseren tilhørte politiets antiterrorstyrke og ble skutt i landsbyen Burqin, 5 kilometer vest for Jenin. 13 palestinere ble såret under den israelske aksjonen i området rundt Jenin, og tilstanden til to av dem er ifølge den israelske avisen Haaretz livstruende.

NRK - 01 aug 22 kl. 22:53

Palestiner drept av israelske soldater i Jenin

Israelske soldater har skutt og drept en palestiner i flyktningleiren Jenin nord på den okkuperte Vestbredden, opplyser Palestinas helsedepartement. Ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa ble Dhirar Riyad al-Kafrini drept i skuddveksling med israelske soldater som opererte i sivil forkledning i flyktningleiren mandag. Det israelske politiet bekrefter at de gjennomførte en operasjon i leiren mandag, men har ikke gitt noen detaljer ut over dette.

NRK - 10 apr 22 kl. 10:13

Minst ti såret på Vestbredden

Israelske soldater er i gang med nye militæroperasjoner i Jenin på den okkuperte Vestbredden, og flere palestinere er såret. Det ble søndag meldt om sammenstøt både i Jenin, Jeriko og Tulkarem. Ifølge palestinske myndigheter er minst ti palestinere såret.

NRK - 22 maj 22 kl. 06:06

56 palestinere og 18 israelere drept

56 palestinere er drept på Vestbredden så langt i år, opplyser palestinske helsemyndigheter. 18 av dem var fra byen Jenin. På israelsk siden er minst 18 drept i angrep på palestinsk område siden mars, ifølge en oversikt fra CNN.

NRK - 21 maj 22 kl. 13:39

Palestinske myndigheter: 17-åring drept av israelske soldater

En 17-årig palestiner er skutt og drept av israelske styrker under sammenstøt ved Jenin på Vestbredden, ifølge det palestinske helsedepartementet. Samtidig er en 18-åring kritisk skadd, opplyser departementet. Sammenstøtene fant sted lørdag.

NRK - 14 apr 22 kl. 08:41

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinske ungdommer er skutt og drept av israelske soldater i sammenstøt i Jenin på Vestbredden torsdag, opplyser palestinske helsemyndigheter. Det er sjette dag på rad med israelske angrep i distriktet. Det israelske forsvaret sier de «fortsetter den siste tidens antiterrorinnsats», etter at en mann fra Jenin drepte tre personer i Tel Aviv..

NRK - 06 jul 22 kl. 09:02

Palestiner drept i israelsk raid på Vestbredden

En palestinsk mann ble onsdag drept av israelske soldater på den okkuperte Vestbredden, melder AFP. 20 år gamle Rafiq Riyad Ghannem ble drept av israelsk militære, ifølge en uttalelse fra det palestinske helsedepartementet. Drapet skal ha skjedd under en israelsk millitæroperasjon i Jenin på den okkuperte Vestbredden onsdag.

NRK - 11 apr 22 kl. 10:37

To unge palestinere drept av israelske soldater

En palestinsk 17-åring er død etter at han ble skutt av israelske soldater i Jenin på Vestbredden søndag, mens en 21-åring er skutt og drept ved Betlehem. Det melder palestinske helsemyndigheter og medier mandag. 21-åringen ble ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa skutt i ryggen i sin egen bolig, mens det israelske militæret har oppgitt at mannen ble skutt etter å ha kastet en brannbombe mot et israelsk kjøretøy, skriver NTB.

NRK - 04 jul 22 kl. 16:58

USA: Al Jazeera-journalist sannsynligvis drept av israelsk soldat

Alt tyder på at journalisten Shireen Abu Akleh ble drept av en israelsk soldat, men det lar seg ikke fastslå hvilket våpen kulen kom fra, ifølge amerikanske medier. Al Jazeera-journalisten Shireen Abu Akleh ble skutt i hodet og drept under en israelsk militæroperasjon i Jenin på den okkuperte Vestbredden 11. mai.

NRK - 02 jul 22 kl. 22:31

USA har fått kulen som drepte palestinsk journalist

Palestinske myndigheter har gitt kulen som drepte Al Jazeera-journalist Shireen Abu Akleh, til amerikanske kriminalteknikere, opplyser palestinsk riksadvokat. Abu Akleh, som hadde både palestinsk og amerikansk statsborgerskap, ble skutt i hodet under en israelsk militæraksjon i Jenin på den okkuperte Vestbredden 11. mai.

NRK - 09 apr 22 kl. 09:55

Palestiner drept i sammenstøt på Vestbredden

Minst én palestiner er drept i sammenstøt med israelske styrker ved Jenin på Vestbredden, opplyser palestinske helsemyndigheter. Det meldes også om flere sårede i sammentstøtene lørdag formiddag. Den israelske militæroperasjonen ble iverksatt flere steder på den israelsk-okkuperte Vestbredden natt til lørdag etter at tre israelere ble skutt og drept i Tel Aviv fredag.

VG - 24 jun 22 kl. 12:08

FN: Al Jazeera-journalist ble drept av israelsk skudd

Kulen som drepte den palestinsk-amerikanske journalisten Shireen Abu Akleh i Jenin, ble avfyrt av israelske styrker, konkluderer FNs menneskerettskontor (OHCHR)..

NRK - 17 jun 22 kl. 04:50

Tre palestinere skal være skutt og drept

Israelske styrker skjøt og drepte tre palestinere og såret ytterligere åtte i en operasjon på den okkuperte Vestbredden fredag, ifølge palestinske myndigheter. Det palestinske helsedepartementet sier ikke noe om hva som har forløpt. Palestinske medier siterer vitner på at israelske styrker åpnet ild og drepte tre personer i en bil i byen Jenin nord på Vestbredden.

NRK - 02 jun 22 kl. 17:01

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater

En palestinsk tenåring er skutt og drept av israelske soldater. Det melder AFP. Det er den fjerde palestineren som blir drept av israelske soldater på to dager.

NRK - 26 maj 22 kl. 18:58

– Drept med overlegg

Palestinske myndigheter sier at deres gransking viser at Al Jazeera-journalisten Shireen Abu Akleh ble drept med overlegg av israelske styrker. Den palestinske riksadvokaten Akram Al-Khateeb kunngjorde resultatet av granskingen på en pressekonferanse i Ramallah torsdag. Israel vil trolig avvise påstanden som grunnløs.

NRK - 21 maj 22 kl. 05:40

Tenåring drept på Vestbredden

En palestinsk tenåringsgutt ble skutt og drept av israelske sikkerhetsstyrker lørdag morgen på den okkuperte Vestbredden, melder AFP. Palestinske helsemyndigheter opplyser at en 17-åring ble drept, og at en 18-åring er kritisk skadet i byen Jenin nord på Vestbredden..

NRK - 13 maj 22 kl. 20:26

EU og USA kritiserer Israel for vold under begravelse

Kisten med den drepte Al Jazeera-journalisten Shireen Abu Akleh holdt på å falle i bakken da israelsk opprørspoliti gikk til aksjon mot begravelsesfølget fredag. EU kritiserer de israelske sikkerhetsstyrkenes maktbruk. – Forferdet over volden ved St.

NRK - 13 maj 22 kl. 15:05

Israelsk opprørspoliti aksjonerte da kisten med drept journalist ble båret ut

Israelsk opprørspoliti stormet St. Joseph-sykehuset i okkuperte Øst-Jerusalem da kisten med Al Jazeera-journalisten Shireen Abu Akleh ble båret ut. En stor menneskemengde hadde samlet seg utenfor sykehuset for å ta farvel med Akleh, som ble skutt i hodet og drept under et israelsk raid mot en palestinsk flyktningleir i Jenin onsdag.

NRK - 13 maj 22 kl. 13:15

Israels militære: Finner ikke ut hvem som skjøt Al Jazeera-journalist

Det israelske militæret sier de ikke har greid å finne ut av hvem som avfyrte skuddet som drepte Al Jazeera-reporter Shireen Abu Akleh. I en uttalelse fredag viser militæret til sine innledende undersøkelser av saken. – Konklusjonen i den foreløpige rapporten er at det ikke er mulig å finne ut av hvem som avfyrte skuddet som traff og drepte reporteren, heter det i uttalelsen.

NRK - 13 maj 22 kl. 09:51

Palestiner såret i sammenstøt med israelske styrker

Én palestiner er fraktet til sykehus med skuddskader etter sammenstøt med israelske styrker i byen Jenin på Vestbredden. Det skjedde under en militæroperasjon fredag, opplyser en fotograf fra nyhetsbyrået AFP samt det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Israelske styrker skal ha skutt granater mot boligen til en person som betegnes som en mistenkt i en flyktningleir i byen.

NRK - 12 maj 22 kl. 21:01

Flere tusen hyllet drept palestinsk journalist

Tusenvis av palestinere med president Mahmoud Abbas i spissen tok torsdag farvel med den drepte Al Jazeera-journalisten Shireen Abu Akleh i Ramallah. Akleh ble skutt i hodet og drept under et israelsk raid mot en palestinsk flyktningleir i Jenin onsdag. Andre journalister som var til stede, inkludert en som ble såret, sier de israelske soldatene åpnet ild mot dem, til tross for at de bar vester og hjelmer merket med «PRESS»..

NRK - 11 maj 22 kl. 16:45

EU krever uavhengig etterforskning av journalist-drap på Vestbredden

EU fordømmer drapet på den palestinsk-amerikanske journalisten Shireen Abu Akleh på den okkuperte Vestbredden. USA og EU ber om gransking. EUs utenrikskontor krever i en uttalelse en uavhengig gransking av omstendighetene rundt drapet.

Klartale - 11 maj 22 kl. 08:49

Al Jazeera-journalist drept av israelske soldater

Shireen Abu Akleh ble drept av israelske soldater. Hun var journalist for den arabiske TV-stasjonen Al Jazeera. Det skjedde på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter om.

Aftenposten - 02 maj 22 kl. 07:41

En bølge av terror rammet Israel. Svaret har gått hardt ut over særlig én by.

Jenin, VESTBREDDEN (Aftenposten): Byen ble kalt «martyrenes hovedstad». Så ble det stille..

Aftenposten - 01 maj 22 kl. 21:22

I byen deres gjemmer det seg terrorister. Men det er først når soldatene ruller inn, at de blir redde.

Jenin, VESTBREDDEN (Aftenposten): Byen ble kalt «martyrenes hovedstad». Så ble det stille..

NRK - 31 mar 22 kl. 09:16

Palestinsk departement: Minst to palestinere drept på Vestbredden

Minst to palestinere er drept, blant dem en 17 år gammel gutt, i et israelsk raid på den okkuperte Vestbredden, opplyser det palestinske helsedepartementet. Ifølge departementet ble 17-åringen og en 23 år gammel mann drept da israelske styrker rykket inn i en flyktningleir i byen Jenin nord på Vestbredden torsdag morgen. Ytterligere 15 personer skal ha blitt såret.

NRK - 09 mar 22 kl. 06:00

Ukraina tilbyr statsborgerskap til fremmedkrigere

Fremmedkrigere som drar til Ukraina for å kjempe mot Russlands invasjon, skal få tilbud om ukrainsk statsborgerskap. – Hvis utenlandske statsborgere er interessert i å få ukrainsk statsborgerskap, legger vår lovgivning til rette for en slik mulighet, sier landets viseinnenriksminister Jevhenij Jenin til ukrainsk fjernsyn ifølge nyhetsbyrået Ukrinform..

NRK - 26 sep 21 kl. 08:16

Palestiner drept på Vestbredden

Ifølge det palestinske helsedepartementet ble en palestiner søndag truffet av israelske skuddregn i nærheten av byen Jenin på den okkuperte Vestbredden. Han døde av skadene etter å ha ankommet sykehus. Det skriver nyhetsbyrået AFP..

NRK - 26 sep 21 kl. 08:16

Palestinere drept på Vestbredden

Ifølge det palestinske helsedepartementet ble en palestiner søndag truffet av israelsk skuddregn i nærheten av byen Jenin på den okkuperte Vestbredden. Han døde av skadene etter å ha ankommet sykehus, skriver nyhetsbyrået AFP. Senere ble meldingen fra det palestinske helsedepartementet oppdatert om at minst fire palestinere er drept i razziaer på den okkuperte Vestbredden..

NRK - 19 sep 21 kl. 03:07

Israel: Palestinske rømlinger tatt

De to siste av de seks palestinske fangene som rømte fra et høysikkerhetsfengsel i Israel for to uker siden, ble pågrepet lørdag. Det opplyser Israels hær. De to rømlingene ble pågrepet under et raid i byen Jenin på den okkuperte Vestbredden.

NRK - 10 jun 21 kl. 07:30

To palestinere drept i Jenin

To medlemmer av de palestinske sikkerhetsstyrkene skal ha blitt skutt og drept av israelske soldater i et sammenstøt i byen Jenin torsdag morgen. Det opplyser det palestinske helsedepartementet. Det israelske forsvaret har ikke kommentert saken.

NRK - 16 aug 21 kl. 09:31

Fire palestinere drept

Fire palestinere er drept i en skuddveksling med israelske soldater i Jenin på Vestbredden, opplyser palestinske tjenestemenn. Sammenstøtet skjedde sent søndag kveld i forbindelse med at israelske soldater gikk til aksjon for å pågripe flere palestinere nord på den israelskokkuperte Vestbredden, ifølge NTB..

NRK - 07 maj 21 kl. 11:42

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 07 aug 20 kl. 20:12

Kvinne drept under militæroperasjon

En 23 år gammel palestinsk kvinne ble skutt og drept da israelske soldater rykket inn i byen Jenin på den okkuperte Vestbredden fredag. Det melder nyhetsbyrået AP. Hun skal ha vært hjemme i leiligheten sin og blitt truffet av et streifskudd..

NRK - 12 maj 20 kl. 09:36

Soldat drept på Vestbredden

En israelsk soldat ble drept under en militæroperasjon på den okkuperte Vestbredden, ifølge den israelske hæren. Den 21 år gamle soldaten ble truffet av en stein som ble sluppet fra et hustak ved byen Jenin. Et søk pågår etter gjerningspersonen..

NRK - 01 mar 19 kl. 01:02

Israel løslater palestinsk politike

Den palestinske aktivisten og politikeren Khalida Jarrar er løslatt etter 20 måneder i israelsk fengsel uten å ha blitt stilt for retten. Jarrars familie sier hun ble sluppet fri ved en militær kontrollpost nord for Jenin på Vestbredden..

NRK - 01 mar 19 kl. 01:02

Israel løslot palestinsk politiker

Den palestinske aktivisten og politikeren Khalida Jarrar er løslatt etter 20 måneder i israelsk fengsel uten å ha blitt stilt for retten. Jarrars familie sier hun ble sluppet fri ved en militær kontrollpost nord for Jenin på Vestbredden..

NRK - 05 feb 19 kl. 03:40

Palestiner drept på Vestbredden

En palestiner ble drept etter at han kastet en sprengladning mot israelske soldater nord for Jenin på Vestbredden, ifølge det israelske militæret. Palestinas nyhetsbyrå Wafa sier øyenvitner sier soldatene skjøt uten provokasjon..

NRK - 14 maj 17 kl. 23:40

Fatah vant palestinsk lokalvalg

I det palestinske lokalvalget ble valgdeltakelsen på bare 53 prosent, ifølge valgkommisjonen. I flere byer var den enda lavere. Hamas-bevegelsen boikottet valget.

NRK - 25 mar 17 kl. 09:14

Beskylder Israel for attentat

I en pressemelding sier islamistbevegelsen Hamas at ukjente israelske styrker har skutt og drept en av bevegelsens ledere, Mazen Fuqaha’a fra byen Jenin. – Det er et feigt attentat, sier Hamas-leder Izzat al-Resheq, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 14 feb 16 kl. 18:23

Tenåringer drept på Vestbredden

Tre palestinske tenåringer ble skutt og drept etter å ha angrepet israelske soldater på Vestbredden. To 15-åringer skal ha angrepet en israelsk patrulje ved Jenin, og en 17-åring skal ha forsøkt å knivstikke grensepoliti mellom Jerusalem og Betlehem..

P4 - 14 feb 16 kl. 13:20

15-åringer drept på Vestbredden

To palestinske tenåringer ble i dag drept etter å ha åpnet ild mot israelske soldater på den okkuperte Vestbredden. I en uttalelse fra den israelske hæren heter det at tenåringene først kastet stein mot en israelsk patrulje vest for byen Jenin. Deretter skal de ha skutt med rifle mot soldatene, som skjøt og drepte guttene.

NRK - 31 aug 15 kl. 23:31

Palestinere skal være såret

Fem palestinere skal være såret under et israelsk raid for å arrestere en Hamas-leder i den nordlige Vestbredden. En lokal leder for den militante islamske gruppen og hans bror ble arrestert sent mandag kveld i Jenin, melder nyhetsbyrådet AP..

NRK - 22 jul 15 kl. 16:49

– Palestiner drept av soldater

Et sykehus på Vestbredden sier at en palestinsk mann er blitt skutt og drept av israelske styrker i et sammenstøt nær byen Jenin..

NRK - 10 jun 15 kl. 09:36

Hamasmedlem drept

Israelske soldater skjøt og drepte en 23 år gammel mann i Jenin på den okkuperte vestbredden i dag. Ifølge den israelske hæren var mannen, som var medlem av Hamas, i ferd med å angripe soldatene. I følge sykehuskilder ble den døde skutt i ryggen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com