Nyheter om Hamoud

NRK - 12 feb 24 kl. 15:17

Tidligere eliteserie-profil Mounir Hamoud er død

Mounir Hamoud er død, 39 år gammel. Det bekrefter Strømsgodset på sine hjemmesider mandag ettermiddag. Hamoud døde brått mandag morgen av hjertestans.

Klartale - 13 feb 24 kl. 10:43

Mounir Hamoud døde brått

Mounir Hamoud har spilt for klubbene Lyn, Bodø/Glimt og Strømsgodset. Han døde av hjertestans mandag morgen. Han ble 39 år gammel.

Aftenposten - 12 feb 24 kl. 15:15

Mounir Hamoud (39) er død: – Et brutalt og sjokkerende budskap

Den tidligere eliteseriespilleren i fotball og fembarnsfaren Mounir Hamoud er død..

VG - 12 feb 24 kl. 15:15

Mounir Hamoud (39) er død: – Et brutalt og sjokkerende budskap

Den tidligere eliteseriespilleren i fotball og fembarnsfaren Mounir Hamoud er død. Det opplyser Strømsgodset mandag ettermiddag..

VG - 13 feb 24 kl. 11:38

Støttespillere startet pengeinnsamling til familien etter Hamouds død

Fotballprofilen Mounir Hamoud døde brått av hjertestans mandag. Nå er det tatt initiativ til å samle inn penger til familien..

NRK - 05 mar 23 kl. 16:33

Al Qaida bekrefter at sentral figur er drept i Jemen

Al Qaida bekrefter dødsfallet til en sentral person i nettverkets Jemen-avdeling, ifølge SITE Intelligence Group. Det skjer etter et amerikansk luftangrep forrige måned. Sikkerhetskilder og lokale myndigheter opplyste onsdag at det var Hamad bin Hamoud al-Tamimi som var drept, melder AFP.

Aftenposten - 04 dec 19 kl. 21:21

Syv spillere ferdig i Strømsgodset

Seks spillere som er på utgående kontrakt får ikke fortsette i Strømsgodset. I tillegg legger Mounir Hamoud opp..

VG - 11 apr 16 kl. 20:32

– Trodde jeg skulle dø da gummikulen traff

IDOMENI (VG) En gummikule traff Abdurrahman Hamoud (23) i nesen og Mahmoud Rihabi (23) brakk armen, da han ble truffet av en sjokkgranat, ved grensen til Makedonia..

NRK - 15 jan 15 kl. 22:45

Hamoud blir i Strømsgodset

Mounir Hamoud signerte torsdag en ny treårskontrakt med Strømsgodset, melder klubben på sitt nettsted. Høyrebacken med fortid i Lyn og Bodø/Glimt har vært i drammensklubben siden 2012..

NRK - 11 apr 15 kl. 19:55

Mjøndalen tok ett poeng mot Godset

Nyopprykkede Mjøndalen tok tidlig ledelsen ved Erik Midtgarden, og sikret ett poeng mot Strømsgodset etter at Mounir Hamoud utlignet til 1-1..

NRK - 05 nov 14 kl. 17:54

Får ikke ny kontrakt med Godset

Til tross for en god sesong med 23 kamper fra start, tilbys ikke Mounir Hamoud (29) ny kontrakt av Strømsgodset. Tirsdag fikk backen beskjeden fra sportssjef Jostein Flo og trener David Nielsen, skriver Drammens Tidende..

VG - 06 jul 14 kl. 17:35

Forløsende Hamoud-frekkis reddet Godset

DRAMMEN/OSLO (VG) (Strømsgodset - Sandnes Ulf 1-0) Strømsgodset vant - og er ubeseiret på 46 hjemmekamper - men det var ikke bare jubel i Drammen..

Dagbladet - 06 jul 14 kl. 17:19

Nielsens gulljagende menn puster Molde i nakken

Hamoud banket inn målet som sikret tre nye poeng..

NRK - 04 maj 14 kl. 19:51

17-åring scoret for Godset

Iver Fossum (17) noterte seg for sitt første mål i eliteserien da Strømsgodset slo Bodø/Glimt 2-0 søndag. Mounir Hamoud scoret drammensernes andre mål..

VG - 31 mar 14 kl. 21:59

Syrisk journalist nektes innreise til Norge

Den syriske journalisten Hamoud Almahmoud nektes innreise til Norge og Schengen. Etter planen skal han delta på journalistkonferansen Skup til helgen..

NRK - 11 okt 13 kl. 21:24

Glad OPCW får Nobels fredspris

Syriske flyktninger synes det er fint at Nobels fredspris går til organisasjonen OPCW. – Det er svært viktig at kjemiske våpen blir ødelagt, sier Ahmed Hamoud i Ålesund..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

RSS

Kontakt

contact@nyhetspressen.com