GHB

Wednesday, 27 September, 22:49

Nyheter om GHB

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 19 jul 23 kl. 18:08

Ken (42) tror han fikk GHB i drinken: – Gambling med folks liv

I det ene sekundet nøt Ken Lien sommernatten i Risør. I det neste lå han på respirator uten noe minne om hva som hendte kvelden før..

VG - 24 jan 23 kl. 17:02

Overdoser blant unge: Flere blir innlagt

Flere under 18 år havner på sykehus etter å ha tatt overdose, viser en kartlegging. Overdoseforskere og ambulansetjenesten ser mer av GHB og amfetamin blant norsk ungdom..

NRK - 23 maj 22 kl. 06:42

Bil krasjet inn i hus på Lørenskog

En mann er fraktet til sykehus etter å kjørt inn i et hus på Lørenskog, melder Øst politidistrikt på Twitter. Politiet mistenker at sjåføren var ruset på GHB da kollisjonen skjedde. Dette vil bli undersøkt på Ahus samtidig som mannen får behandling for skadene sine..

NRK - 09 maj 22 kl. 10:20

Erkjenner ikke straffskyld etter dødsulykken på Grorud

Mannen som er tiltalt for bildrap på en 13 år gammel gutt på Grorud i Oslo, nektet straffskyld da saken mot han startet i Oslo tingrett mandag. Ifølge tiltalen kjørte mannen i 30-årene uten førerkort, og var påvirket av hasj og GHB da han i desember i fjor, i høy hastighet traff 13 år gamle Dhenujen Yogathas som krysset veien. Da saken startet i Oslo tingrett mandag nektet mannen straffskyld, skriver VG.

NRK - 28 jan 21 kl. 23:08

Mor dømt til samfunnsstraff

Moren til en to år gammel gutt som fikk i seg en overdose av stoffet GHB i 2017, er dømt til samfunnsstraff. I tingretten ble hun dømt til sju måneders fengsel. Moren var ruset på GHB og amfetamin og skal ha overlatt sønnen til andre rusede personer..

P4 - 31 aug 20 kl. 12:14

Dømt for å frakte GHB på toget

En 39 år gammel mann fra Kristiansand er dømt til to år og åtte måneder i fengsel etter at politiet fant elleve liter GHB i boligen hans. Mannen ble også pågrpet åp toget med 13 liter GHB. I tillegg er sørlendingen dømt for andre narkotikaforhold..

NRK - 31 aug 20 kl. 10:52

Hadde flere liter GHB på toget

En 39-åring fra Kristiansand er dømt til to år og åtte måneders fengsel etter at politiet fant elleve liter GHB i leiligheten hans. Mannen ble også pågrepet på toget med 13 liter GHB. Han er også dømt for andre narkotikaforhold..

Aftenposten - 19 dec 20 kl. 21:55

Bildrapssiktet hadde flaske med GHB i bilen

Mannen som er siktet for uaktsomt drap etter å ha kjørt på en 13-åring ved Haugenstua i Oslo torsdag er varetektsfengslet i fire uker..

Aftenposten - 04 aug 20 kl. 20:10

Betydelig beslag av GHB i Molde

Tidligere denne uken ble det gjort et betydelig beslag av stoffet GHB i Molde. Politiet sier beslaget var på ti liter, som er nok til 5.000 brukerdoser..

NRK - 04 aug 20 kl. 19:59

Betydelig GHB-beslag i Molde

Denne uken ble det gjort et betydelig beslag av stoffet GHB i Molde. Politiet sier det var på ti liter, som er nok til 5.000 brukerdoser.

NRK - 09 jul 20 kl. 13:16

GHB-alarm i ferieperle

Sist helg ble tre unge kvinner sendt til legevakt etter å ha vært på et utested i feriebyen Kragerø i Telemark. Politiet mistenker at de har fått i seg GHB, og er åpen for at de kan ha blitt forsøkt dopet ned, skriver Dagblandet..

P4 - 09 jul 20 kl. 12:55

Slår GHB-alarm

Politiet går nå ut og advarer om GHB i Kragerø. Tre unge kvinner ble forrige helg sendt til legevakta i feriebyen etter å ha fått i seg det som trolig er det narkotiske stoffet. Politiet mistenker at de kan ha blitt forsøkt dopet ned og de frykter nå at noen skal bli utsatt for neddoping og overgrep, skriver Dagbladet..

Dagbladet - 09 jul 20 kl. 12:31

GHB-alarm i ferieperle

Sist helg ble tre unge kvinner sendt til legevakt etter å ha vært på et utested i feriebyen Kragerø. Politiet mistenker at de har fått i seg GHB, og er åpen for at de kan ha blitt forsøkt dopet ned..

Aftenposten - 29 jun 20 kl. 14:01

Toåring fikk GHB-overdose – moren må i fengsel

En to år gammel gutt fikk i seg en overdose av stoffet GHB i sin mors leilighet i Østfold. Gutten overlevde, men moren er nå dømt til sju måneders fengsel..

P4 - 25 jun 20 kl. 13:13

Undersøker dødsfall i Ålesund

Politiet i Ålesund undersøker to dødsfall som kan knyttes til et farlig stoff som er i omløp. Politiet sier de undersøker rykter om at farlig stoff er i omløp, og at GHB er blant stoffene. De sier det er for tidlig å si noe om årsaken til de to døsfallene, men at de har informasjon om at en av de døde kan ha inntatt GHB før dødsfallet..

NRK - 25 jun 20 kl. 13:17

Politiet undersøker to dødsfall

Møre og Romsdal politidistrikt etterforsker to dødsfall i Ålesund den siste uka. Politiet er kjent med rykter om særlig farlig stoff i omløp, blant annet GHB. De venter på rettsmedisinske undersøkelser, men knytter GHB til minst ett av dødsfallene..

P4 - 18 jun 20 kl. 20:52

Mistenker GHB-overdose

En gutt er sendt til sykehus etter mistenkt overdose med GHB på Sørenga i Oslo. Skadeomfanget er uklart. Politiet opplyser at det ble foretatt undersøkelser om bruk av narkotika.

Aftenposten - 25 mar 20 kl. 20:28

Mor tiltalt etter at sønnen (2) fikk i seg GHB da hun selv var ruset

En mor fra Østfold er tiltalt etter at hennes to år gamle sønn fikk i seg GHB da hun selv var ruset på GHB og amfetamin..

P4 - 29 jun 20 kl. 14:21

Mor dømt etter at toåring fikk overdose

En kvinne er dømt til sju måneders fengsel etter at hennes to år gamle sønn fikk i seg en overdose av stoffet GHB i 2017. Moren var ruset da gutten fikk i seg stoffet som var i leiligheten deres i Østfold. Gutten overlevde da naboer hørte moren rope om hjelp og fikk varslet ambulanse.

P4 - 27 jun 20 kl. 13:27

- Hadde med seg 40 liter GBL

Mannen som kapret en ambulanse i Oslo i oktober i fjor skal ha hatt med seg 40 liter GBL. Det melder TV 2. Væsken brukes til å fremstille stoffet GHB.

NRK - 25 jun 20 kl. 13:13

Politiet undersøker dødsfall

Politiet undersøker no farleg stoff, blant anna GHB, som skal vere i omløp i Ålesund-området. Politiet har teke beslag av ulike typar narkotika den siste tida. Dei vil også undersøke to saker som er knytt til to dødsfall i Ålesund den siste veka..

NRK - 04 jun 20 kl. 06:53

Mange overdosedødsfall

Sju personer har dødd av overdose i Haugesund og Karmøy siden februar, ifølge Rusmisbrukernes interesseorganisasjon, skriver Haugesunds Avis. Organisasjonen mener koronarestriksjonene har ført til at flere produserer kjemiske russtoff som GHB og GBL..

Dagbladet - 30 okt 19 kl. 10:50

Gir inntrykk av at LSD og GHB er ufarlig

Ungdom trenger kunnskap, ikke falsk trygghet!.

P4 - 09 jul 19 kl. 08:26

Advarer mot GHB i Harstad

Politiet i Harstad er urolig for økende bruk av det narkotiske stoffet GHB, etter at flere er tatt med stoffet de siste ukene. Etterforskningsleder Morten Hole sier til Harstad Tidende at bruken av det narkotiske stoffet blant unge har økt kraftig den siste tid, og frykter overdosedødsfall. Også på Sørlandet slår politiet alarm, etter at elleve personer ble innlagt på sykehuset etter overdoser i løpet av kort tid..

NRK - 09 jul 19 kl. 08:11

Advarer mot GHB

Politiet i Harstad er bekymret for økende bruk av det narkotiske stoffet GHB. De siste ukene har det blitt avdekket flere tilfeller med stoffet. – Dette er livsfarlig, og vi advarer mot bruk, sier etterforskningsleder Morten Hole..

VG - 20 aug 19 kl. 21:16

Student dopet på fadderarrangement i Oslo

En student fikk partydopet GHB i drikken sin under et arrangement i fadderuken til BI i Oslo. Det opplyser skolens studentforening til VG..

NRK - 16 maj 19 kl. 09:20

Fant innsatt livløs i fengselet

En innsatt ble sendt til St. Olavs hospital etter å ha drukket GHB i Trondheim fengsel, avd. Leira i helga.

P4 - 16 maj 19 kl. 09:30

Fant innsatt livløs i fengselet

En innsatt ble sendt til St. Olavs hospital etter å ha drukket GHB i Trondheim fengsel. Hendelsen skjedde i helgen, skriver Adresseavisen.

Aftenposten - 08 maj 19 kl. 05:40

Politiet slår GHB-alarm på Sørlandet

Politiet og helsevesenet på Sørlandet advarer om det narkotiske stoffet GHB etter flere overdoser i Arendal..

VG - 08 maj 19 kl. 00:53

Politiet slår GHB-alarm på Sørlandet

Politiet og helsevesenet på Sørlandet advarer om det narkotiske stoffet GHB etter flere overdoser i Arendal..

P4 - 04 maj 19 kl. 22:21

Tre tok GHB-overdose

Tre personer er sendt til sykehus etter GHB-overdose i Arendal i kveld. To av dem skal være bevisstløse, opplyser politiet. De tre skal tilhøre et etablert rusmiljø..

NRK - 04 maj 19 kl. 21:56

Tre personar tok GHB-overdose

Tre personar er sende til sjukehus etter fleire tilfeller av GHB-overdose i Arendal i Aust-Agder. To personar er bevisstlause og ein person er bevisst. Dei involverte er i eit etablert rusmiljø, skriv politiet på Twitter..

P4 - 30 apr 19 kl. 05:48

GHB-alarm i Arendal

Politiet i Arendal slår alarm etter at minst åtte personer har tatt overdose på GHB i byen på kort tid. For to helger siden ble seks ungdommer fraktet til sykehuset i Arendal med alvorlige overdoser. Tre av dem var russ, skriver Dagbladet.

Aftenposten - 16 maj 19 kl. 11:00

Fant innsatt livløs i fengselet

En innsatt ble sendt til St. Olavs hospital etter å ha drukket det som trolig er GHB i Trondheim fengsel, avdeling Leira..

NRK - 13 feb 19 kl. 11:39

Kjørte bil i GHB-rus

En 46-åring må i fengsel for å ha kjørt bil flere ganger mens han var ruset på amfetamin eller GHB. Han ble stoppet tre ganger for ruskjøring på et halvt år. Han hadde ikke gyldig førerkort og må 60 dager i fengsel og betale 20 000 kroner i bot..

NRK - 11 jan 19 kl. 21:41

GHB-eksplosjon i ungdomsmiljø

Forrige helg ble tre personer innlagt med GHB-overdose i Arendal og markedet for det livsfarlige stoffet har eksplodert det siste året, skriver Agderposten. De fleste som prøver stoffet er i alderen 16-25 år og politiet frykter nå russetiden 2019..

NRK - 20 feb 19 kl. 12:17

Vaskemiddel var narkotika

Tollarar ved godssenteret på Alnabru i Oslo avdekka forsøk på import av fem liter GBL, opplyser tolletaten på Twitter. GBL blir brukt for å lage GHB. På tollsetelen stod det at pakken frå Slovenia inneheldt vaskemiddelet Magic Cleaner..

P4 - 02 jul 18 kl. 05:39

Daglige GHB-overdoser

Politiet og Legevakten i Oslo ser nå en oppblomstring i bruken av GHB denne sommeren. Politiførstebetjent Edvard Danielsen på Grønland politistasjon sier til Aftenposten at det er daglige GHB-overdoser i hovedstaden. Politiet opplyser at de også ser stadig yngre brukere av GHB, noe Danielsen kaller russisk rulett med fem kuler i kammeret..

NRK - 02 sep 18 kl. 22:39

Mistanke om GHB-bruk

Politi, ambulanse og barnevernsvakta har reist til Kvernaland mellom Time og Klepp kommuner i Rogaland etter mistanke om at ungdommer har brukt det narkotiske stoffet GHB. Ungdommene skal være i 16-års alderen, melder politiet..

NRK - 31 jul 18 kl. 15:48

Stupte i GHB-rus

Mannen som er fraktet til sykehus etter en drukningsulykke i Porsgrunn var sannsynligvis ruset på GHB, mener politiet. Tilstanden til mannen, som skal være en såkalt kjenning av politiet, er ukjent..

P4 - 01 jul 18 kl. 22:31

Oppblomstring av GHB-bruk i Oslo

Bruken av det narkotiske stoffet GHB øker i Oslo denne sommeren. Det bekrefter både politiet og legevakten overfor Aftenposten. De ser stadig yngre brukere av stoffet.

Aftenposten - 01 jul 18 kl. 20:23

Oslo-politiet om økt bruk av GHB: – Hjertestans, pustestans. Folk ligger i sin egen avføring, og dette gjelder mange. Både unge og gamle.

– Det går feil vei, sier Edvard Danielsen på Grønland politistasjon og sikter til daglige GHB-overdoser i Oslo. Aftenposten ble med på en ni timers vakt en ordinær onsdag kveld..

Aftenposten - 06 jun 18 kl. 21:52

Oslo-advokat tatt elleve ganger med narkotika

En advokat i Oslo må i neste uke møte i retten tiltalt for oppbevaring av GHB, amfetamin og metamfetamin og for bruk av GHB. .

Aftenposten - 31 jul 18 kl. 15:16

40-åring fløyet til sykehus etter at stup gikk galt i Porsgrunn

En mann i 40-årene er fløyet til sykehus etter å ha blitt funnet livløs i vannet etter et stup ved Versvika i Porsgrunn. Politiet tror mannen var ruset på GHB..

Dagbladet - 31 jul 18 kl. 15:11

Mann i 40-åra fløyet til sykehus etter at stup gikk galt i Porsgrunn

En mann i 40-årene er fløyet til sykehus etter å ha blitt funnet livløs i vannet etter et stup ved Versvika i Porsgrunn. Politiet tror mannen var ruset på GHB..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com