Eldoret

Tuesday, 16 July, 18:49

Nyheter om Eldoret

NRK - 06 jan 23 kl. 23:02

Kenyansk lhbtq-aktivist funnet drept – én pågrepet

Kenyansk politi sier de har pågrepet en mistenkt i forbindelse med det de omtaler som et bestialsk drap på den kenyanske lhbtq-aktivisten Edwin Chiloba. Politiet rykket ut da en drosjesjåfør så en kasse bli dumpet fra et kjøretøy uten skilt, rundt 40 kilometer fra byen Eldoret i Riftdalen, onsdag. Betjentene som åpnet esken, fant en nedbrutt mannskropp iført det de beskriver som kvinneklær.

NRK - 07 jan 23 kl. 22:37

FNs menneskerettssjef rystet over drap på lhbt-aktivist i Kenya

FNs menneskerettssjef uttrykker bekymring over drapet på menneskerettsaktivisten, modellen og motedesigneren Edwin Chiloba (25) i Kenya. Volker Turk ber om økt beskyttelse av lhbt-aktivister verden over etter at Chiloba ble funnet drept i en veikant utenfor byen Eldoret i Riftdalen denne uka. Liket bar preg av tortur og var pakket ned i en metallkasse.

NRK - 29 jul 17 kl. 14:32

Visepresidentens bolig angrepet

Bevæpnede menn har angrepet den kenyanske visepresidenten William Rutos' bolig i byen Eldoret, vest i Kenya, melder lokale medier ifølge Reuters. Ruto og familien var ikke tilstedet, men en politimann som stod vakt ble skadet i angrepet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com