Duarte

Tuesday, 16 July, 10:46

Nyheter om Duarte

NRK - 16 maj 24 kl. 17:49

Spansk politi med stort narkobeslag

Politiet i Spania har beslaglagt 1,8 tonn metamfetamin som Sinaloa-kartellet i Mexico har forsøkt å få inn i Europa. Fem personer er pågrepet i en razzia i den østlige Alicante-provinsen, opplyste Antonio Martinez Duarte torsdag. Han er sjef for enheten som jobber med å avdekke narkotikasmugling og organisert kriminalitet.

NRK - 15 jul 22 kl. 20:23

Geriljaleiar drepen i Colombia

Geriljaleiaren Nestor Vera, som braut ut av FARC etter fredsavtalen i Colombia, er drepen saman med ni andre geriljasoldatar, opplyser forsvarsministeren. Vera og ein annan FARC-utbrytar, Gentil Duarte, har lenge vore to av Colombias mest etterlyste menn. Fleire hundre medlemmer av FARC-geriljaen heldt kampen fram etter at FARC-leiinga forhandla fram ein fredsavtale med Colombias regjering i 2016 etter fleire tiår med konflikt.

VG - 20 sep 21 kl. 22:57

Presset øker på Koeman etter ny Barca-smell på hjemmebane

(Barcelona-Granada 1–1) Domingos Duarte så ut til å påføre Barcelona deres andre strake tap på Camp Nou med en scoring etter 86 sekunder, men midtstopper Ronald Araujo (22) berget ett poeng i kampens siste ordinære minutt..

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 22:57

Presset øker på Koeman etter ny Barca-smell på hjemmebane

(Barcelona-Granada 1–1) Domingos Duarte så ut til å påføre Barcelona deres andre strake tap på Camp Nou med en scoring….

Aftenposten - 23 sep 20 kl. 18:04

Milan-spiller med positiv virustest før møtet med Bodø/Glimt

Én dag før møtet med Bodø/Glimt ble det kjent at Milan-spilleren Léo Duarte har testet positivt på covid-19-viruset..

VG - 06 nov 19 kl. 18:42

Arsenal-seieren røk på overtid – presset øker på Unai Emery

(Vitória Guimaraes – Arsenal 1–1) Arsenal styrte mot sin første seier på fire kamper, men på overtid saksesparket Bruno Duarte i stykker drømmen om litt arbeidsro for Unai Emery..

NRK - 11 jun 18 kl. 12:14

Chilensk biskopar trekker seg

Pave Frans har godteke avskjedssøknaden til tre biskopar frå Chile som har stått sentral i ein overgrepssak, melder AP. Dei tre er Juan Barros, Gonzalo Duarte og Cristian Caro..

NRK - 16 apr 17 kl. 05:34

Eksguvernør pågrepet for korrupsjon

Javier Duarte, tidligere guvernør i den mexicanske delstaten Veracruz, er pågrepet i Guatemala etter å ha vært på rømmen siden i høst. Duarte etterforskes for underslag og organisert kriminalitet..

NRK - 06 jan 17 kl. 13:26

Ønsker russisk marine velkommen

President Rodrigo Duarte ønsket i dag den russiske admiralen Eduard Mikhailov velkommen til Manila i Filipinnene. Duerte åpnet for mulig forsvarallianse med Russland..

NRK - 22 aug 16 kl. 22:13

1800 drept i filippinsk narkokrig

Rundt 1800 mennesker er drept på sju uker på Filippinene etter at Rodrigo Duarte ble innsatt som president og erklærte krig mot landets mektige narkotikakarteller. Minst 712 av dem er drept i sammenstøt med politiet, ifølge politiets egne tall..

NRK - 29 jun 14 kl. 23:45

Her får Duarte rødt kort

Oscar Duarte Sparker ned Jose Cholevas og pådrar seg sitt andre gule for kvelden. Costa Rica må dermed avslutte kampen med ti mann..

NRK - 01 jul 14 kl. 18:29

Trente straffer og skadet seg

Costa Rica må klare seg uten Roy Miller i kvartfinalen mot Nederland lørdag. Miller fikk en muskelskade da laget trente på straffespark. Den tidligere Bodø/Glimt- og Rosenborg-spilleren er både venstreback og midtstopper.

NRK - 14 jun 14 kl. 22:23

Duarte stuper inn 2-1

Costa Rica har snudd kampen mot Uruguay..

NRK - 29 maj 14 kl. 17:16

Colombianerne dominerte i fjellene

Julian Arredondo fra Colombia vant dagens etappe i Giro d'Italia 17 sekunder foran sin landsmann Fabio Duarte. I sammendraget leder Nairo Quintana, også han fra Colombia. Dagens 171 km lange fjelletappe var den 15.

NRK - 07 nov 13 kl. 21:31

Skal redde norsk klippfisk

Vasco Tørrissen Duarte skal med språket som våpen, redde norsk klippfisk i Brasil..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com