Dozjd

Wednesday, 27 September, 18:32

Nyheter om Dozjd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 okt 22 kl. 02:03

Sjefen for russisk TV-kanal erklært utenlandsk agent

Sjefen for den uavhengige russiske TV-kanalen Dozjd, Natalja Sindejeva, er erklært utenlandsk agent av russiske myndigheter. Også to av hennes kolleger, journalistene Vladimir Romenskij og Ekaterina Kotrikadze, står på den nyeste listen over utenlandske agenter til justisdepartementet. (NTB).

Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

Aftenposten - 15 feb 14 kl. 09:00

Telenor-selskap stenger regimekritisk TV-kanal ute

Under OL får ikke russerne se den uavhengige TV-stasjonen Dozjd, som har rapportert kritisk om Sotsji..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com