Circle

Wednesday, 22 March, 14:11

Nyheter om Circle

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 jan 23 kl. 04:41

Mistenkt etter masseskyting på bensinstasjon i USA er død

Mannen som var mistenkt for å ha drept tre personer i og utenfor en bensinstasjon i den amerikanske delstaten Washington, er død. Tre mennesker ble skutt og drept på en Circle K-bensinstasjon i byen Yakima ved natt til tirsdag lokal tid. To av ofrene ble skutt innendørs.

NRK - 05 jan 23 kl. 14:10

700 bedrifter feilaktig slettet fra Skatteetatens mva-register

Trøbbel hos Skatteetaten har ført til at over 700 bedrifter er slettet fra mva-registeret. En av Circle Ks tankbiler står fast på grensen som følge av feilen. Skatteetaten opplyser til Nettavisen at det skyldes en feil i overføringen av data mellom Enhetsregisteret og Merverdiavgiftsregisteret..

E24 - 05 jan 23 kl. 14:07

700 bedrifter feilaktig slettet i Skatteetatens mva-register

Trøbbel hos Skatteetaten har ført til at over 700 bedrifter er slettet fra mva-registeret. En av Circle Ks tankbiler står fast på grensen som følge av feilen..

NRK - 01 okt 22 kl. 12:58

Brann på Circle K i Stor-Elvdal

Det brenner i vaskehallen på Circle K i Stai i Stor-Elvdal. Nødetater er på stedet. Politiet sperrer området med en sikkerhetmarging på 300 meter fordi det både er gass og bensin der, sier operasjonsleder Ove Stian Ovrum til NRK.

NRK - 23 nov 22 kl. 06:53

USA: Flere drept i Walmart-butikk i Virginia

En mann er død etter at han skjøt og drepte flere mennesker i en Walmart-butikk i den amerikanske delstaten Virginia, opplyser lokale myndigheter. – Chesapeake-politiet bekrefter en skyteepisode med drepte ved Walmart på Sam's Circle, sier bymyndighetene i Chesapeake på Twitter. Hendelsen fant sted sent tirsdag kveld.

NRK - 10 okt 22 kl. 04:53

Tenåring tatt etter voldssak i Gjøvik

Politiet pågrep litt over midnatt en gutt i slutten av tenåra, som var involvert i en voldshendelse på Circle K i Gjøvik tidligere søndag kveld. Gutten ble tatt på Raufoss og kjørt til arresten i Hamar. Ved 19-tida søndag kveld ble en gutt i slutten av tenåra slått ned av flere andre unge gutter i Gjøvik.

NRK - 01 okt 22 kl. 13:27

Brann i vaskehall under kontroll

Det er nå kontroll på brannen i vaskehallen på Circle K i Stai i Stor-Elvdal. Området rundt er sperret og det pågår fortsatt innsats på stedet. Riksveg 3 er åpnet, melder vegtrafikksentralen..

NRK - 01 okt 22 kl. 12:58

Brann på bensinstasjon i Stor-Elvdal

Det brenner i vaskehallen på Circle K i Stai i Stor-Elvdal. Nødetater er på stedet. – Riksvei 3 ved stedet stenges midlertidig inntil vi har bedre oversikt, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 01 sep 22 kl. 17:25

Elbil-lading 75 prosent dyrere

Ladeselskapet Mer og Circle K øker ladeprisene fra 1. september som følge av de høye strømprisene. Det vil forbrukere med elbil merke på lommeboka.

NRK - 02 aug 22 kl. 10:38

Bensinpris på 20 kroner fleire stadar

På grunn av gårsdagens oljeprisfall kostar ein liter bensin eller diesel 20 kroner fleire stadar i landet. Circle K Stokke har den lågaste dieselprisen med 18,99 kroner literen, og 19,99 kroner for bensin, ifølge Drivstoffappen. På Austlandet ligg prisen på rundt 20 kroner, medan elles i landet ligg den på rundt 23 kroner.

E24 - 13 jul 22 kl. 19:29

Kutt i svenske drivstoffpriser: – Vi har også kuttet drivstoffprisene i Norge

Onsdag faller drivstoffprisen som en stein i Sverige. Også på hjemlige trakter har prisene falt, ifølge Circle K..

NRK - 10 apr 22 kl. 20:30

Tok hånd om halvnaken mann

En halvnaken mann var utagerende og høylytt i vaskehallen til Circle K i Asker søndag. Politiet har tatt hånd om mannen. – Vi har vært på Circle K Asker og tatt kontroll på en noe utagerende og høylytt, halvnaken mann i vaskehallen.

NRK - 31 maj 22 kl. 15:08

Tidenes dyreste bensin: – Folk blir flådd

Bensinprisen er observert å være over 27 kroner flere steder i landet tirsdag. I Ålesund kostet en liter blyfri 27,4 kroner i dag. Circle K og ST1 sier til TV 2 at prisen aldri har vært høyere.

NRK - 04 maj 22 kl. 04:02

Planlegger fire humanitære korridorer onsdag

Ukrainas visestatsminister, Iryna Vereshchuk, opplyste om fire planlagte humanitære korridorer til den ukrainske byen Zaporizjzja onsdag. Dersom sikkerhetssituasjonen tillater det. – De humanitære korridorene er planlagt fra Mariupol, Lunacharske Circle, Tokmak og Vasylivka, sa Vereshchuk.

NRK - 29 apr 22 kl. 17:48

DNB gir Lågøya i gåve

Sparebankstiftinga DNB gir Lågøya i gåve til DNT Oslo og Omegn og Oslofjordens Friluftsråd. Det er Circle K som sel øya, som ligg i Indre Oslofjord, rett vest for Fagerstrand på Nesodden. Øya er om lag ein kilometer lang, og har 21 hytter med enkel standard utan innlagt vatn og straum.

Aftenposten - 29 apr 22 kl. 17:24

Circle K solgte øy i Oslofjorden. Den nye eieren skal åpne den for allmenheten.

Et skreddersydd konsept. Et meglerkontor. En hemmelig budrunde.

NRK - 09 mar 22 kl. 13:38

Diesel til over 26 kroner literen

I Oslo har dieselprisen enkelte steder økt til over 26 kroner i dag, mens bensinprisen er noe lavere, noe som er det motsatte av normalen inntil nå. Det skyldes ifølge Circle K et skifte fra tyngre til lettere varianter av råoljen som europeiske raffinerier benytter, noe som gir et ekstra stort press på de internasjonale prisene på diesel. I tillegg er prisen på råolje høy som følge av Ukraina-krigen..

Aftenposten - 08 mar 22 kl. 14:05

– 90 prosent av prisen er utenfor vår kontroll

Circle K i Petroleumsveien på Forus var dieselprisen 24,34 kroner per liter tirsdag formiddag..

NRK - 08 mar 22 kl. 13:38

Bensin og diesel koster over 24 kroner

For første gang er bensin og diesel dyrere enn 24 kroner literen i Norge. – Vi nådde et nytt toppnivå i Norge i dag. Over 24 kroner på bensin og diesel har vi aldri tidligere sett i Norge, sier Knut Hilmar Hansen i Circle K til NRK.

E24 - 08 mar 22 kl. 12:54

Rekordpris for diesel og bensin

Circle K i Petroleumsveien på Forus var dieselprisen 24,34 kroner per liter tirsdag formiddag. Bensinprisen var 24,23 kroner for en liter..

E24 - 25 feb 22 kl. 14:36

Circle K melder om rekordhøye drivstoffpriser

Russisk invasjon bidrar til kraftig økning i prisene på bensin og diesel..

Aftenposten - 17 sep 21 kl. 22:13

Circle K melder seg på i kampen om strømkundene

Idet drivstoffet går over til å bli elektrisk, kommer også fyllestasjonen hjem til garasjen..

E24 - 17 sep 21 kl. 20:56

Circle K melder seg på i kampen om strømkundene: – Helt naturlig også å levere strøm

Idet drivstoffet går over til å bli elektrisk, kommer også fyllestasjonen hjem til garasjen. Det ønsker bensinstasjonskjeden å bli med på..

NRK - 15 jun 21 kl. 12:27

Smitte blant Gjøvik-russ

Det er påvist koronasmitte i flere russebusser med tilhørighet til Gjøvik-regionen. Disse har vært på Lillehammer i forrige uke på Birkebeiner stadion og Circle K. Strandtorget, skriver Lillehammer kommune..

E24 - 30 mar 21 kl. 12:19

Circle K og Glitre kobler batteri til hurtigladere: Vil dempe presset på elnettet

Batterier kan gjøre at hurtigladere for elbil belaster elnettet mindre. Nå skal Circle K og Glitre teste ut et batteri i containerstørrelse på den nye energistasjonen på Kongsbergsporten..

NRK - 28 maj 21 kl. 04:42

Russeslagsmål i Vestfold

Et titalls russ fra Drammen og Horten barket sammen på Kopstad utenfor Horten litt før klokka fire i natt. Også sist helg var Circle K-stasjonen ved Kopstad åsted for avtalte slåsskamper mellom flere russebusser, melder politiet i Sørøst. En russ fikk et blått øye, og to andre sprukket leppe, melder politiet..

VG - 01 maj 21 kl. 17:58

Hest amok – to skadet

Lørdag måtte politi og forbipasserende ved bensinstasjonen Circle K Rindalsskogen i Larvik hjelpe til for å roe ned en urolig hest..

NRK - 14 mar 21 kl. 09:17

Truet til seg tobakk med kniv

Tre unge personer år er pågrepet etter å ha truet til seg tobakk med kniv på Circle K i Tromsø. De tre er mellom 16 og 19 år, beskrives som to unge menn og en jente og ble pågrepet i Storgata i byen, melder politiet..

Aftenposten - 25 nov 20 kl. 06:39

Circle K tar grep etter personverntabbe: 495 kunders e-postadresser på avveie

Nesten 500 Circle K-kunder fikk e-postadressene sine delt med hverandre da selskapet skulle sende ut en betalingspåminnelse. Da en kunde stilte spørsmål fikk han beskjed om at e-postadressene var «utdaterte», men det var de ikke..

E24 - 24 nov 20 kl. 20:27

Circle K tar grep etter personverntabbe: 495 kunders e-postadresser på avveie

Nesten 500 Circle K-kunder fikk e-postadressene sine delt med hverandre da selskapet skulle sende ut en betalingspåminnelse. Da en kunde stilte spørsmål fikk han beskjed om at e-postadressene var «utdaterte», men det var de ikke..

P4 - 15 okt 20 kl. 12:44

Avslutter etterforskning mot Cirle K og YX

Etterforskningen om hvorvidt Circle K og YX har samarbeidet om drivstoffpriser er avsluttet. Konkurransetilsynet har mistenkt leverandørene for å ha samarbeidet etter at de siden 2017 begynte å publisere veiledende listepriser på nett. Circle K og YX har avvist dette, men har blitt enig med tilsynet om å avslutte praksisen..

E24 - 03 okt 20 kl. 16:02

Circle K begjærer andre selskaper konkurs månedlig

Siden slutten av juli har Circle K begjært åtte ulike selskaper konkurs. Finansdirektør Lars Erik Roheim Lappen sier selskapet anser det som sin samfunnsoppgave..

E24 - 19 sep 20 kl. 17:29

Trapper opp pizzakrigen: Håper å selge én million bensinstasjonspizzaer

Peppes inngår pizzasamarbeid med Circle K og blir dermed igjen landets største pizzakjede målt i antall utsalgssteder..

Aftenposten - 19 sep 20 kl. 17:29

Trapper opp pizzakrigen: Håper å selge én million bensinstasjonspizzaer

Peppes inngår pizzasamarbeid med Circle K og blir dermed igjen landets største pizzakjede målt i antall utsalgssteder..

Aftenposten - 19 aug 20 kl. 11:56

Norsk elbilgründer i millionstrid om 80 år gammel bensinstasjon på Frogner

Eiendomsselskapet til Think-grunnlegger Jan-Otto Ringdal er dømt til å betale 11 millioner kroner til Circle K etter uenigheter om et eiendomskjøp..

E24 - 19 aug 20 kl. 11:56

Norsk elbilgründer i millionstrid om nedlagt bensinstasjon på Frogner

Eiendomsselskapet til Think-grunnlegger Jan-Otto Ringdal er dømt til å betale 11 millioner kroner til Circle K etter uenigheter om et eiendomskjøp..

Dagbladet - 05 jul 20 kl. 20:59

Agnes og Amina utsatt for rasisme

Amina Al-Bayati (22) og Agnes Bergh (22) ble utsatt for rasisme på en Circle K-stasjon. - Du er skitten, du er skitten, du er skitten, sier mannen i videoen og peker på jentene..

Aftenposten - 20 maj 20 kl. 16:00

Norwegian legger frem ny konsernledelse

Norwegian-sjef Jacob Schram har onsdag presentert den nye ledelsen i konsernet, og henter inn en gammel Circle K-kollega for å lede en ny avdeling..

E24 - 20 maj 20 kl. 16:00

Norwegian legger frem ny konsernledelse

Norwegian-sjef Jacob Schram har onsdag presentert den nye ledelsen i konsernet, og henter inn en gammel Circle K-kollega for å lede en ny avdeling..

Aftenposten - 20 maj 20 kl. 16:00

Utskiftningene i Norwegian-toppen fortsetter: Her er Jacob Schrams nye ledergruppe

Selv om corona-krisen slo til stoppet aldri Norwegian Jacob Schram arbeidet med å legge den nye lederkabalen i selskapet. Onsdag er det meste klart og Schram henter inn en gammel Circle K-kollega for å lede en ny avdeling..

E24 - 20 maj 20 kl. 16:00

Utskiftningene i Norwegian-toppen fortsetter: Her er Jacob Schrams nye ledergruppe

Selv om corona-krisen slo til stoppet aldri Norwegian Jacob Schram arbeidet med å legge den nye lederkabalen i selskapet. Onsdag er det meste klart og Schram henter inn en gammel Circle K-kollega for å lede en ny avdeling..

Aftenposten - 20 maj 20 kl. 16:00

Utskiftningene i Norwegian fortsetter: Her er Jacob Schrams nye ledergruppe

Selv om corona-krisen slo til stoppet aldri Norwegian-sjef Jacob Schram arbeidet med å legge den nye lederkabalen i selskapet. Onsdag er det meste klart og Schram henter inn en gammel Circle K-kollega for å lede en ny avdeling..

E24 - 20 maj 20 kl. 16:00

Utskiftningene i Norwegian fortsetter: Her er Jacob Schrams nye ledergruppe

Selv om corona-krisen slo til stoppet aldri Norwegian-sjef Jacob Schram arbeidet med å legge den nye lederkabalen i selskapet. Onsdag er det meste klart og Schram henter inn en gammel Circle K-kollega for å lede en ny avdeling..

Aftenposten - 11 maj 20 kl. 22:51

Lokale priskriger gir billigere bensin og diesel

På Ryen i Oslo fikk du mandag morgen diesel for 10,34 kroner literen og bensin for under tolv kroner. Circle Ks veiledende priser er imidlertid 5 kroner mer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com