Bredtveit

Fredag, 07 Mai, 12:02

Nyheter om Bredtveit

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 08 mars 21 kl. 12:19

Slik vil hun at et nytt Oslo fengsel skal se ut

214 plasser for menn og 50 plasser for kvinner på tomten hvor Bredtveit kvinnefengsel ligger i dag. Det er planen som justisminister Monica Mæland forsøker å få Oslo kommune å bli med på..

NRK - 07 mars 21 kl. 23:24

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..

NRK - 25 jan. 21 kl. 09:44

Erkjente ikke straffskyld for drap

Kvinna, som er tiltalt for å ha drept naboen sin på Gjøvik i mars i fjor, erkjente ikke straffskyld, da rettssaken startet i Gjøvik tingrett i dag. Hun erkjente heller ikke straffskyld for tiltalen om drapsforsøk på en medfange på Bredtveit fengsel..

Aftenposten - 12 mars 18 kl. 18:30

Det gis et bredt opplæringstilbud her i fengselet | Nils Leyell Finstad

Fengselslederen på Bredtveit svarer Veronica Orderud om kvinners soningsforhold..

VG - 31 okt. 17 kl. 07:57

Kvinne satt på full isolasjon i fengsel uten grunn

Hun ble pågrepet i en narkotikasak og varetektsfengslet i fire uker på brev- og besøksforbud. På grunn av en menneskelig feil på Bredtveit fengsel, ble hun satt på full isolasjon i over to uker..

NRK - 29 juli 17 kl. 10:36

Narkodømt nordmann kan bli løslatt

I 2020 kan narkodømte Rita Grimestad fra Marnardal bli løslatt, skriver Fædrelandsvennen. Da har hun sonet 2/3 av fengselsstraffen på ti år, som hun fikk i Ecuador i 2014. Hun ble overført fra Ecuador til Bredtveit kvinnefengsel i Oslo i april..

NRK - 22 juni 16 kl. 14:21

Bredtveit kvinnefengsel får kritikk

Innsatte ved to avdelinger på kvinnefengselet Bredtveit i Oslo holdes innelåst store deler av helgene på grunn av mangel på betjenter. Nå får fengselet kritikk av Sivilombudsmannen..

P4 - 22 juni 16 kl. 10:24

Kun mannlig lege for innsatte ved kvinnefengselet Bredtveit

Det er kun mannlige leger for de innsatte ved kvinnefengselet Bredtveit. Nå får fengselet kritikk av Sivilombudsmannen, som også har avdekket at de innsatte ved to avdelinger holdes innelåst store deler av helgen på grunn av mangel på betjenter. Sivilombudsmannen krever nå at de innsatte får tilgang til en kvinnelig lege, da studier viser at kvinner i fengsel i større grad enn menn er særlig sårbare og ofte har vært utsatt for seksuelle overgrep..

P4 - 30 juni 15 kl. 07:18

Banket opp i fengselet

En innsatt i Bredtveit kvinnefengsel ble til tross tross for gjentatte varslinger rundjult i fengslet. Den innsatte skal en rekke ganger ha fortalt vaktene om trusler fra en annen innsatt, før hun ble banket opp tidligere denne måneden. Fengselsledelsen ved Bredtveit bekrefter den alvorlige voldsepisoden overfor VG og beklager at de ikke klarte å forhindre den..

VG - 30 juni 15 kl. 05:55

Innsatt på Bredtveit fikk skambank i fengselet: – Jeg føler meg ikke trygg

Hun fortalte gjentatte ganger vaktene i Bredtveit fengsel at en annen innsatt hadde truet henne. Likevel endte hun opp forslått, med blåveis og hovent ansikt..

Aftenposten - 03 nov. 14 kl. 20:00

15-åringen fremdeles i kvinnefengsel

15-åringen som er siktet for drap på en sosionom i Asker sitter fremdeles isolert på Bredtveit fengsel og forvaringsanstalt i Oslo..

NRK - 31 okt. 14 kl. 13:05

Jente (15) fengslet: – Hun tar det med fatning

Den 15 år gamle jenta, som er siktet for drapet på Anna Kristin Gillebo Backlund, sitter i en vanlig fengselscelle på Bredtveit. – Hun tar det med fatning og skjønner at hun har gjort noe galt, sier jentas forsvarer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt