Bjorbekk

Wednesday, 07 December, 18:25

Nyheter om Bjorbekk

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 sep 22 kl. 05:33

Mister at brann i bolig var påsatt

Politiet mistenker at brannen i en bolig på Bjorbekk i Arendal var påsatt. Tre ungdommer som bor på stedet forlot boligen rett etter at brannen startet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 23 sep 22 kl. 05:24

To personer til legevakt etter brann

To personer er kjørt til legevakt for undersøkelse etter å ha pustet inn røyk da det oppsto brann i en bolig på Bjorbekk i Arendal. Brannen oppsto på et soverom, og er slukket nå. Det er gjort rede for alle som bor i huset, ingen skal være alvorlig skadd..

NRK - 21 sep 22 kl. 18:12

Mistanke om påtent brann i Agder

En person er innbrakt etter at politiet mistenker at en brann i et hus på Bjorbekk i Arendal er påtent, melder politiet i Agder. Vedkommnde blir også anmeldt for vold mot politiet. Brannen er slukket, og ingen av dem som var i huset ble skadet..

NRK - 29 jul 18 kl. 15:17

Barn påkjørt i Arendal

Et barn er påkjørt ved Bjorbekk i Arendal. Barnets tilstand og alder er foreløpig ukjent..

NRK - 13 jul 17 kl. 02:39

Boligbrann på Bjorbekk

Beboere i nabohus er evakuert etter en brann på Bjorbekk i Aust-Agder. Politiet melder om at taket på huset som brenner er overtent. Tre beboere kom seg ut av huset..

Aftenposten - 13 jul 17 kl. 08:10

Brann i enebolig i Arendal – familie måtte hoppe ut av andre etasje

Mor, far og barn er kjørt til legevakt for sjekk etter brann i en enebolig på Øvre Haugerød ved Bjorbekk. Familien måtte hoppe ut fra andre etasje..

NRK - 13 jul 17 kl. 06:32

Hoppet fra andre etasje etter brann

Flere personer måtte hoppe ut av et vindu i andre etasje da det begynte å brenne i et hus i Bjorbekk i Arendal i natt. Tre av de fire personene som bor i huset ble sendt til sykehus med røykskader og smerter i bein og rygg, opplyser politiet.

P4 - 13 jul 17 kl. 05:15

Hoppet ut av hus i brann

Flere personer måtte hoppe ut av et vindu i andre etasje da et bolighus begynte å brenne i Arendal i Aust-Agder i natt. Tre av de fire personene som bor i huset i Bjorbekk ble sendt til sykehus med røykskader og smerter i bein og rygg, opplyser Agder politidistrikt til NTB. Brannvesenet fryktet en stund at brannen ville spre seg, så naboer ble evakuert, men de har fått komme hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll.

NRK - 02 aug 16 kl. 16:09

Kritisk skadet etter mopedulykke

En mopedfører ble tatt med til sykehus etter en møteulykke mellom en moped og en bil på fylkesvei 172, mellom Løddesølheia og Bjorbekk i Arendal. Tilstanden for mopedføreren betegnes som kritisk, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til NRK..

NRK - 12 jan 14 kl. 11:50

Mann (37) til Ullevål - 6 personer

Like over klokken 9 i morges ble en 37 år gammel mann funnet blodig i veien ved Bjorbekk i Arendal. Han ble kjørt direkte til sykehus..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com