AEK

Tuesday, 16 July, 14:30

Nyheter om AEK

NRK - 29 maj 24 kl. 23:49

Olympiakos vant serieligaen

Olympiakos slo Fiorentina i onsdagens finale i serieligaen i fotball. Tittelvinneren ble kåret på AEK Arena i Aten. Oppgjøret hadde få sjanser, og i den greske kveldsvarmen gjorde lagene det vanskelig for hverandre.

NRK - 09 aug 23 kl. 11:40

Nye pågripelser etter knivtragedien i Aten

Gresk politi har anholdt fem kroatiske fotballfans etter knivdrapet i Aten tirsdag. En 29-årig greker mistet livet etter angrepet utenfor stadion før fotballkampen mellom AEK Aten og Dinamo Zagreb. Han ble sendt til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Aftenposten - 24 apr 23 kl. 00:01

Fotballbråk i Hellas - opprørspoliti på banen

Opprørspoliti måtte bruke tåregass etter at publikummere stormet banen i oppgjøret mellom Olympiacos og AEK i Athen..

VG - 24 apr 23 kl. 00:01

Fotballbråk i Hellas - opprørspoliti på banen

Opprørspoliti måtte bruke tåregass etter at publikummere stormet banen i oppgjøret mellom Olympiacos og AEK i Athen..

VG - 09 mar 23 kl. 07:36

Eskås skal dømme West Ham i Conference League

Den norske toppdommeren Espen Eskås skal dømme Conference League-oppgjøret mellom AEK Larnaka og West Ham torsdag. Resten av dommerkvartetten er også norsk..

Aftenposten - 16 feb 23 kl. 16:07

Norsk dommer får uvanlig oppdrag i gresk hatoppgjør

Espen Eskås (34) får et svært uvanlig oppdrag når han skal dømme kampen mellom AEK Athen og PAOK i Hellas..

VG - 16 feb 23 kl. 16:07

Norsk dommer får uvanlig oppdrag i gresk hatoppgjør

Espen Eskås (34) får et svært uvanlig oppdrag når han skal dømme kampen mellom AEK Athen og PAOK i Hellas. I 2018 ble oppgjøret en stor skandale da PAOK-eier Ivan Savvidis stormet banen med en revolver i beltet..

VG - 13 sep 22 kl. 15:27

Elabdellaoui åpner opp om Galatasaray-exit og avslag: – Har takket nei til tre klubber

LILLESTRØM (VG) Landslagsuttatte Omar Elabdellaoui (30) bekrefter at han har sagt nei til Dinamo Moskva og greske AEK – og forteller at alle endringene i Galatasaray snudde opp-ned på situasjonen i Tyrkia..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 14 aug 19 kl. 14:48

Molde-kapteinen er aktuell for gresk storklubb

AEK Athen vurderer å by på Ruben Gabrielsen før overgangsvinduet stenger..

VG - 27 nov 18 kl. 20:11

Skandalescener før Champions League-kamp i Athen

(AEK Athen-Ajax 0–0, kampen pågår) Først barket voldelige fansgrupperinger sammen i Athen dagen før Champions League-kampen mellom Ajax og AEK Athen. Deretter ble det også bråk inne på stadion..

VG - 27 nov 18 kl. 20:11

Skandalescener før Champions League-kamp i Athen: Brannbombe på stadion

(AEK Athen-Ajax 0–0, kampen pågår) Først sloss voldelige fansgrupperinger i Athen dagen før Champions League-kampen mellom Ajax og AEK Athen. Deretter ble det også bråk og kasting av brannbombe inne på stadion..

NRK - 27 nov 18 kl. 20:47

Bensinbombe på fotballkamp

I forkant av mesterligaoppgjøret mellom AEK Aten og Ajax tirsdag brøt det ut bråk mellom supporterne inne på Olympiastadion. Flere medier melder om at det ble kastet en bensinbombe mot bortefansen..

NRK - 23 jul 18 kl. 14:29

Kan bli gresk motstand for RBK

Dersom Rosenborg slår ut Celtic i mesterligakvalifiseringen, venter den greske seriemesteren AEK Aten i neste runde. Det ble klart etter dagens mesterligatrekning. Ved tap møter trønderne irske Cork City i europaligakvalifiseringen..

P4 - 12 mar 18 kl. 14:35

Den greske serien stoppet på ubestemt tid

I Hellas er alle fotballkamper i den øverste divisjonen utsatt på ubestemt tid etter tilskuerbråket i oppgjøret mellom PAOK og AEK i går. Banen ble stormet av illsinte fans etter at et mål ble anullert for offside. Blant dem PAOK-eier Ivan Savvidis som hadde en pistol i beltet.

VG - 12 mar 18 kl. 02:14

Nytt fotballkaos i Thessaloniki: Her stormer klubbeieren ut på banen

Den greske toppkampen i fotball mellom PAOK og AEK ble søndag avbrutt i det 89. minutt på stillingen 0–0 etter skandalescener..

NRK - 11 mar 15 kl. 21:22

Mer fotballbråk i Hellas

Returkampen i den greske cupens kvartfinale mellom AEK og Olympiakos ble onsdag avbrutt som følge av tilskuerbråk. Sist helg rullet seriefotballen igjen etter at serien ble stoppet en uke som følge av bråk i kampen mellom Olympiakos og Panathinaikos..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com