NRK > Nyheter

Wednesday, 20 October, 03:26

NRK - 21 sep 21 kl. 07:39

Vil blokkere gamblingsider

Regjeringa foreslår å blokkere nettsidene til utanlandske spelselskap. – Desse selskapa gjer det dei kan for å omgå norsk lov. Med blokkering skal vi klare å kneble dei, seier kulturminister Abid Raja (V) til E24. Han meiner slik blokkering vil styrke det norske spelemonopolet, verne speleavhengige og kanalisere pengar til Norsk Tipping..
Les mer på NRK


Les mer om:
Abid Raja, E24, Norsk Tipping

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, blokkere, gamblingsider
NRK - 02 sep 21 kl. 06:17

Vil ikke blokkere abortlov

Høyesterett i USA vil ikke blokkere den omstridte abortloven i Texas. Det melder Reuters. Loven, som trådte i kraft på onsdag, forbyr abort etter seks uker svangerskap..

NRK - 29 sep 21 kl. 10:00

Russland trugar YouTube

Russiske styresmakter trugar med å blokkere YouTube etter at den russiskstøtta kanalen RT blei blokkert i Tyskland, melder Reuters. YouTube seier kanalen blei stengd ute fordi han kom med villeiande koronainformasjon. Russland ber no om at avgjerda blir gjort om, elles kan det bli aktuelt å blokkere YouTube heilt eller delvis i landet..

VG - 19 aug 21 kl. 20:37

OnlyFans vil blokkere sex-innhold

Den sosiale plattformen OnlyFans gjør helomvendig og vil ikke lenger la brukerne dele «seksuelt eksplisitt innhold»..

VG - 19 aug 21 kl. 20:37

OnlyFans vil blokkere sex-innhold: – Kan ødelegge veldig mye for mange mennesker

Den sosiale plattformen OnlyFans gjør helomvending og vil ikke lenger la brukerne dele «seksuelt eksplisitt innhold»..

NRK - 29 sep 21 kl. 15:22

Blokkerer antivaksine-innhold

Youtube vil blokkere alle videoer med antivaksine-innhold, også når det gjelder andre typer vaksine enn koronavaksiner. Det melder Washington Post. Youtube vil også stenge ute fremtredende antivaksine-aktivister..

NRK - 07 jun 21 kl. 13:57

Kina misfornøyd med vaksinedonasjon

Kinesiske myndigheter frykter at USAs lovnad om 750.000 vaksinedoser til Taiwan kan «sende feilaktige signaler til separatister» på øya. Amerikanske myndigheter kunngjorde at de vil donere 750.

NRK - 07 jun 21 kl. 14:20

Vil fjerne vetoretten i EU

Tysklands utenriksminister Heiko Maas mener vetoretten i EU bør fjernes. – Vi kan ikke lenger holdes som gisler av dem som lammer EUs utenrikspolitikk ved å legge ned veto, sier Maas. EU-vedtak krever enstemmighet, noe som i praksis betyr at ett gjenstridig medlemsland kan blokkere avgjørelser de 26 andre landene er enige om..

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 17:10

Frp etter FNs klimarapport: Vil blokkere regjeringens viktigste klimagrep

Ketil Solvik-Olsen mener FNs klimarapport styrker Frps argumenter mot regjeringens viktigste klimagrep..

VG - 02 sep 21 kl. 06:59

USAs høyesterett blokkerer ikke omstridt abortlov i Texas

Høyesterett i USA vil ikke blokkere den omstridte abortloven i Texas..

E24 - 20 sep 21 kl. 19:47

Regjeringen vil blokkere nettsider: – Dette er spikeren i kisten

Nettsidene til utenlandske spillselskaper skal blokkeres, foreslår regjerigen. Formålet er å hindre norske kunder tilgang til spillene de tilbyr..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Komité vil straffe Steve Bannon

Komiteen som gransker kongresstormingen i USA har vedtatt at Steve Bannon bør tiltales for å ha vist forakt for Kongressen ved å nekte å vitne. Bannon ble instruert av sin tidligere sjef, Donald Trump, til ikke å vitne for komiteen..

NRK - 1 time siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - 1 time siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea bekrefter ny missiltest

Nord-Korea bekrefter at landet gjennomførte en prøveskyting av det som omtales som en ny type ballistisk missil fra en ubåt tirsdag. Nyheten gjør at det blir avholdt et krisemøte i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge AFP. Ifølge diplomatiske kilder var det USA og Storbritannia som kalte inn til møtet.

NRK - 2 timer siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 2 timer siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 3 timer siden

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

NRK - 3 timer siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..

NRK - 3 timer siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

NRK - 5 timer siden

Trenger flere lastebilsjåfører

Lange arbeidsdager og dårlig lønn gjør at lastebilbransjen har mangel på sjåfører i Norge. Dette kan føre til at du ikke får de varene du har bestilt eller de du pleier å kjøpe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt