NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 02:25

NRK - 15 mar 23 kl. 23:07

Vidar Kleppe kastet ut av Norgesdemokratene

Vidar Kleppe er kastet ut av partiet han var med på å danne i 2002. Det kommer fram i en pressemelding fra partiet, som nå kaller seg Norgesdemokratene. – Det er med beklagelse vi må meddele at Vidar Kleppe har valgt å forlate Norgesdemokratene for å starte egen liste. Han er derfor å regne som utmeldt av partiet. Vi ønsker han lykke til med sitt nye initiativ.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kleppe, Norgesdemokratene, Vidar Kleppe, Fædrelandsvennen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vidar, Kleppe, kastetut av , Norgesdemokratene
NRK - 13 mar 23 kl. 19:47

Stiller med «Kleppelista» til valget

Det jobbes med å etablere «Kleppelista», med Vidar Kleppe i spissen, etter splid mellom lokallaget og partiet sentralt i Norgesdemokratene. Det skriver Fædrelandsvennen. Målet er å stille liste til både kommunevalg og fylkestingsvalg.

Aftenposten - 10 mar 23 kl. 20:43

Vidar Kleppe var kritisk til Putin. Nå er det «full krig» i partiet hans.

Vidar Kleppe kommer ikke til å stille til valg for Norgesdemokratene ved årets lokalvalg..

Aftenposten - 23 mar 23 kl. 02:00

Norgesdemokratene, Vidar Kleppe og Ukraina

Aftenpostens kommentator Halvor Hegtun gjør som politiker Vidar Kleppe i Aftenposten 16. mars..

NRK - 09 mar 23 kl. 05:56

Politiker suspendert

Landsstyret i Norgesdemokratene har vedtatt å suspendere bystyrerepresentant i Kristiansand, Makvan Kasheikal, for en periode på 10 måneder. Dette er for å hindre ham i å bli valgt inn ved høstens lokalvalg, skriver Fædrelandsvennen. Kasheikal er foreslått nominert på andreplass for partiet, bak Vidar Kleppe, ved høstens kommunevalg i Kristiansand og fylkestingsvalg i Agder.

VG - 20 mar 23 kl. 19:53

Vidar Kleppe kastes ut av «eget parti» – starter Kleppelista

Demokratene-profil Vidar Kleppe og nær samtlige av partiets folkevalgte på Sørlandet er ekskludert. Nå posisjonerer utbryterne seg for politisk comeback..

NRK - 14 feb 23 kl. 15:40

Nei til økte bompenger på E18

Fylkestinget i Agder aksepterer ikke at bomtakstene på motorveien mellom Tvedestrand og Arendal økes fordi inntektene svikter. Politikerne skal om ett år orienteres om konsekvensene og om to år skal fylkestinget behandle saken på nytt. Norgesdemokratene foreslo å halvere bomsatsene, men fikk bare tilslutning fra ti av fylkestingets 39 medlemmer..

Aftenposten - 16 mar 23 kl. 15:46

Man skal ikke sy putinister under armene på folk

Skarp kritikk av Vladimir Putin ble for mye for ledelsen i Norgesdemokratene..

NRK - 05 maj 23 kl. 10:08

Alf Helleviks mediemålpris for 2022 går til Vidar Eidhammer

NRK-journalist Vidar Eidhammer er tildelt Alf Helleviks mediemålpris for 2022. Juryen skriv i grunngjevinga si at Eidhammer er ein dagleg nynorsk-garantist i NRK sine nyheitssendingar på radio. – Vidar Eidhammer er eit viktig symbol for at det nynorske normaltalemålet skal leve i det offentlege rommet.

Klartale - 17 jan 23 kl. 12:15

Kunne du spist mat fra søpla?

Brød, urter, frukt eller grønnsaker. Alt dette kan du få i matbutikken «Dumpster Deli». Butikken har organisasjonen Framtiden i våre hender åpnet.

Klartale - 30 nov 22 kl. 06:00

Dine gamle ting er både butikk og gjenbruk

Det skulle egentlig vært kastet, alt det du ser. Det sier Desiree Hagman, nesten sjokkert av sine egne ord. Asker kommune har satt henne til å drive gjenbruks-senteret Omigjen i Slemmestad.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Microsoft inngår forlik

Teknologigiganten Microsoft inngår forlik for 20 millioner dollar med amerikanske myndigheter etter ulovlig innsamling av barns personopplysninger. Summen tilsvarer drøyt 220 millioner kroner. Selskapet er anklaget for å ha brutt med lovverk om barns privatliv på nett ved å hente inn personopplysningene til barn som registrerte brukere til selskapets Xbox-spillkonsoller.

NRK - 30 minutter siden

Trekker arrestordre på geriljaleder

Riksadvokaten i Colombia har trukket tilbake en arrestordre på Antonio Garcia, som leder den venstreorienterte ELN-geriljaens fredssamtaler med landets regjering. Det skjer på forespørsel fra presidet Gustavo Petro, opplyser riksadvokat Francisco Barbosa. Den colombianske regjeringen og ELN, den siste aktive geriljagruppa i landet, gjenopptok de formelle fredssamtalene i Venezuela i november.

NRK - 2 timer siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 2 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 3 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 3 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 4 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 4 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 4 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com