NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 17:46

NRK - 07 jun 23 kl. 05:25

Vanningsforbud i Grimstad

Grimstad kommune har innført vanningsforbud, grunnet lav vannstand i høydebassengene. Situasjonen vurderes fortløpende, og innbyggerne vil få beskjed når vanning igjen kan tillates..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grimstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vanningsforbudi , Grimstad
NRK - 25 maj 23 kl. 11:40

Gunnar Grimstad er død

Den tidligere NRK-profilen Gunnar Grimstad er død etter en tids sykdom. Han ble 82 år gammel. Grimstads familie har gitt NRK godkjenning til å omtale hans bortgang.

NRK - 13 mar 23 kl. 23:11

Krisestab på Ålesund sykehus etter datasvikt

Både alarmsystem og datanettverket er nede på Ålesund sykehus i kveld. Årsaken er ukjent, men sykehuset jobber på spreng for å finne og løse feilen, sier kommunikasjonsdirektør May-Helen Molvær Grimstad. Hun sier sykehusets kriseberedskap gjør at pasientsikkerheten er ivaretatt slik at det skal være trygt å være pasient på sykehuset.

NRK - 11 jul 23 kl. 12:49

To av tre bibelskoler gikk i minus i fjor – én gikk så det suste

Bibelskoler i Norge sliter med underskudd. Dårlige søkertall, kutt i støtte og høye strømpriser skal være grunnen. Bibelskolen i Grimstad skiller seg ut.

NRK - 27 jul 23 kl. 13:43

Etterlyser vitner etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser vitner etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad natt til torsdag 20. juli. To personer ble slått ned inne på Cafe Galleri midt i Grimstad sentrum rundt klokken 01.

Dagbladet - 13 jun 23 kl. 08:50

La ny plen: Fikk vanningsforbud

Anja Leela Hageler kjøpte ferdigplen for dyre dommer. Dagen etter kom vanningsforbudet. - Nesten katastrofe, sier ekspert..

NRK - 10 apr 23 kl. 11:28

E18 stengt ved Grimstad

Vestgående løp på E18 ved avkjøringen til Østerhus i Grimstad er stengt etter en trafikkulykke. Alle nødetater rykket ut til stedet. Ett kjøretøy var involvert.

NRK - 18 apr 23 kl. 16:26

Illeluktende stoff i sørlandsskjærgården

Betydelige mengder av det som trolig er parafinvoks har de siste dagene blitt skylt i land langs skjærgården i Lillesand og Grimstad. På Grimstad kommunes hjemmesider bes folk melde fra om de kommer over stoffet. I 2021 ble utslipp av stoffet ulovlig internasjonalt, men om det er parafinvoks det er snakk om nå er vanskelig å si ettersom stoffet ikke er testet enda..

NRK - 27 apr 23 kl. 12:13

Stortingspresidenten kommenterer kritikken

– Presidentskapet ser alvorlig på Riksrevisjonenes funn som er avdekket og omtalt i rapporten. Vi vil nå sørge for at disse følges opp. Jeg vil takke Riksrevisjonen for en god og grundig jobb, forteller stortingspresident Masud Gharahkhani.

NRK - 27 apr 23 kl. 12:13

Stortingspresidenten: – Ser alvorlig på Riksrevisjonenes funn

– Presidentskapet ser alvorlig på Riksrevisjonenes funn som er avdekket og omtalt i rapporten. Vi vil nå sørge for at disse følges opp. Jeg vil takke Riksrevisjonen for en god og grundig jobb, forteller stortingspresident Masud Gharahkhani.

NRK - 28 apr 23 kl. 09:21

To kasser med dynamitt funnet i Grimstad

To kasser med dynamitt ble funnet langs fylkesvei 404 i Grimstad fredag morgen. – Dette er trolig mistet fra en transport. Politiet har tatt hånd om kassene og levert disse tilbake til entreprenør.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Valgstyret anbefaler omvalg i Østfold

Fylkesvalgstyret i Viken har i dag anbefalt at det bør gjennomføres omvalg i Østfold etter en valgtabbe. Stemmesedlene til Industri- og næringspartiet (INP) manglet i et valglokale i Moss i syv timer på valgdagen. Etter stemmene i fylket var talt opp, manglet INP kun syv stemmer for å sikre seg et ekstra mandat i fylkestinget i Østfold ved årets valg.

NRK - 30 minutter siden

Solberg ukjent med SMKs oversikt 

Tirsdag ble det kjent at Erna Solberg kunne slått opp i Aksjonærregisteret flere selskaper som ektemannen investerte i, men som Statsministerens kontor ikke hadde fått beskjed om. NRK har spurt Solberg hvorfor hun ikke fanget opp disse aksjene ved å slå opp i Aksjonærregisteret. Hun svarer skriftlig: – Sindre Finnes har opplyst at han orienterte Statsministerens kontor om hvilke aksjer han eide før tiltredelse og hvilke han valgte å beholde etter at han solgte seg ned etterkant av sitt møte med embetsverket.

NRK - 45 minutter siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 1 time siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 1 time siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 2 timer siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.

NRK - 2 timer siden

AP: Soldaten Travis King skal være i amerikanske hender

To amerikanske myndighetskilder opplyser til nyhetsbyrået AP at soldaten Travis King, som krysset grensen til Nord-Korea i juli, nå er i amerikansk varetekt. King skal ha blitt overlevert til amerikanske myndigheter i Kina. Tidligere onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at King skulle utvises fra landet.

NRK - 2 timer siden

To personer funnet døde i Kristiansand

- To personer er bekreftet døde og saken behandles som mistenkelige dødsfall. Politiet har startet etterforskning, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt i en pressemelding. Det er ambulanse og flere patruljer på stedet, i tillegg til politiets kriminalteknikere.

NRK - 3 timer siden

Irland med rekordstort kokainbeslag

En aksjon rettet mot et Panama-registert lasteskip førte til at irske myndigheter har gjort sitt største kokainbeslag noensinne. Beslaget var på 2253 kilo kokain med en anslått verdi på 157 millioner euro, omtrent 1,7 milliarder kroner. Irske soldater gikk ombord på skipet ved å fire seg ned fra helikopter etter at det nektet å følge instrukser fra myndighetene, ifølge irsk politi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com