Grimstad

Tuesday, 28 November, 09:41

Nyheter om Grimstad

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 nov 23 kl. 06:05

Husbrann i Grimstad

Nødetater har rykket ut til en bygningsbrann i Bieheia i Grimstad tidlig lørdag morgen. Det er synlige flammer på utvendig vegg, melder politiet i Agder. Det skal ikke være personer i huset..

NRK - 06 okt 23 kl. 03:22

Flere gjester utsatt for vold på utested i Grimstad

På et utsted i Grimstad ble flere gjester utsatt for vold. En mann skal blant annet ha tatt halsgrep og dyttet to gjester. Mannen ble besluttet pågrepet og kjørt til arrest.

Klartale - 02 nov 23 kl. 15:30

Kaldeste oktober i Norge på 14 år

Oktober har ikke vært kaldere siden 2009. Det skriver Meteorologisk institutt i en pressemelding. I hele Norge var det 1,7 grader kaldere enn normalt.

Aftenposten - 29 okt 23 kl. 15:13

Her falt boligprisene mest – måtte sette ned prisen med seks millioner

Gary Lloyd Grimstad har kuttet prisen med seks millioner kroner, men får likevel ikke solgt boligen..

E24 - 29 okt 23 kl. 15:13

Her falt boligprisene mest – måtte sette ned prisen med seks millioner

Gary Lloyd Grimstad har kuttet prisen med seks millioner kroner, men får likevel ikke solgt boligen. – Hvis vi ikke får solgt nå, legger vi ut til leie, sier han..

NRK - 29 okt 23 kl. 10:14

Snø på Sørlandet – politiet advarer bilister

– Det snør i varierende grad rundt i distriktet. I området Grimstad melder patruljene at det er greit på E18, men at det er slaps og snø på avkjøringene, skriver Agder-politiet på X/Twitter. – Det er grunn til å kjøre forsiktig i dag og være obs på at det kan bli slapsete og glatt..

Klartale - 26 okt 23 kl. 14:55

Mange tok farvel med sju år gamle Torjus

Mange lette etter Torjus Seland. Han var på jakt med familien sin, men forsvant. Tirsdag i forrige uke ble han funnet.

NRK - 20 okt 23 kl. 15:51

Høyesterett skal behandle anken etter Nav-drapet

Høyesteretts ankeutvalg har bestemt at de skal behandle anken etter Nav-drapet i Bergen. Behandlingen gjelder både straffutmåling og sivile erstatningskrav. Abdella Ahmed Haji ble dømt både i Bergen tingrett og Gulating lagmannsrett til 21 års forvaring.

NRK - 20 okt 23 kl. 11:59

Over 1000 uten strøm i Agder

Mer enn 1000 strømkunder i Tvedestrand, Arendal og Grimstad er nå uten strøm, ifølge Glitre Nett. Det er usikkert når strømmen er tilbake..

NRK - 15 okt 23 kl. 15:41

Gressbrann ved Fjæreheia

Det har i ettermiddag oppstått en gressbrann ved Fjæreheia i Grimstad. Brannvesenet har fått melding om at det er kontroll på stedet, men kjører bort for en sjekk..

NRK - 05 sep 23 kl. 23:09

Fire til sykehus etter ulykke i Grimstad

To lette motorsykler, en personbil og en traktor var tirsdag kveld involvert i en trafikkulykke ved Vikkilen i Grimstad. Fire personer er kjørt til sykehus med ambulanse. Skadeomfanget er ukjent, men ingen av de involverte er livstruende skadet, ifølge politiet..

NRK - 27 jul 23 kl. 13:43

Etterlyser vitner etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser vitner etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad natt til torsdag 20. juli. To personer ble slått ned inne på Cafe Galleri midt i Grimstad sentrum rundt klokken 01.

NRK - 12 okt 23 kl. 07:41

Stortinget har oppdatert aksjereglene fem ganger – fortsatt ingen sanksjoner for brudd

Stortinget vedtok først regler om registrering av aksjer i 2008. 15 år og fem oppdateringer senere er det fortsatt ingen formelle konsekvenser for brudd. – Det er ikke vedtatt noen formelle sanksjoner som følge av brudd på reglementet, bekrefter stortingsdirektør Kyrre Grimstad skriftlig overfor Stavanger Aftenblad .

NRK - 09 okt 23 kl. 23:07

Kraftig brann i Arendal – ber folk rundt lukke vinduer

Det brenner kraftig i et industribygg på Saltrød i Arendal. Det er et lakkeringsverksted som brenner, ifølge politiet i Agder på X. Politiet ber beboere i nærheten om å lukke vinduer og fører, for å hindre at de blir eksponert for røyk.

NRK - 02 okt 23 kl. 17:32

Mann pågrepet etter kroppskrenkelsem mot ungdom i Grimstad

Politiet skriver på X/Twitter at en mann er pågrepet og anmeldt for kroppskrenkelse. Han skal ha vært i konfrontasjon med flere ungdommer, og skal ha tatt halsgrep og slått en av disse..

NRK - 24 aug 23 kl. 15:45

Meiner Nav-drapsmann må behandlast på mildast mogleg måte

Forsvarar Morten Grimstad ber om mildast mogleg behandling av den 41 år gamle tiltalte i Nav-drapsaka. Grimstad la ned sin påstand under rettens siste dag i Gulating lagmannsrett i dag. Den tiltalte mannen er tidlegare dømd til 21 års forvaring i Hordaland tingrett for drapet på Nav-tilsette Mariann Amundsen.

NRK - 11 jul 23 kl. 12:49

To av tre bibelskoler gikk i minus i fjor – én gikk så det suste

Bibelskoler i Norge sliter med underskudd. Dårlige søkertall, kutt i støtte og høye strømpriser skal være grunnen. Bibelskolen i Grimstad skiller seg ut.

NRK - 25 maj 23 kl. 11:40

Gunnar Grimstad er død

Den tidligere NRK-profilen Gunnar Grimstad er død etter en tids sykdom. Han ble 82 år gammel. Grimstads familie har gitt NRK godkjenning til å omtale hans bortgang.

NRK - 17 sep 23 kl. 15:03

Barn fikk pusteproblemer under Jerv-Start-oppgjøret

Barn fikk pustevansker under lørdagens kamp mellom Jerv og Start, det bekrefter Jervs lege, Bjørn Thomas Kjølsrud, til Grimstad Adressetidende. Bakgrunnen til det er at det ble fyrt opp bluss på Levermyr Stadion. Flere ble behandlet for lettere brannskader..

NRK - 07 aug 23 kl. 00:41

Elg påkjørt i Grimstad

Politiet i Agder melder at en elg har blitt påkjørt på E18 ved grensen mellom Grimstad og Lillesang. Elgen skal være død. Ambulansepersonell er på stedet og undersøker føreren av bilen, opplyser politiet.

NRK - 07 aug 23 kl. 00:41

Én til sykehus etter elgpåkjørsel i Grimstad

Politiet i Agder melder at en elg har blitt påkjørt på E18 ved grensen mellom Grimstad og Lillesang. Elgen skal være død. Det var én person i bilen, som nå kjøres til sykehuset i Arendal for videre sjekk, opplyser politiet.

NRK - 04 aug 23 kl. 14:03

Mann i 40-årene varetektsfengslet, siktet for tre voldtektsforsøk på to dager

Mannen som torsdag ble fremstilt for varetektsfengsling, siktet for tre voldtektsforsøk på to dager i Grimstad og Stavanger, er fengslet i fire uker. Det skriver Stavanger Aftenblad. Mannen ble pågrepet etter det som beskrives som to forsøk på overfallsvoldtekt i Stavanger mandag.

NRK - 06 sep 23 kl. 07:35

To 16-åringer alvorlig skadet

To 16 år gamle gutter beskrives som alvorlig skadd, etter en trafikkulykke ved Vikkilen i Grimstad sent tirsdag kveld. Det skriver Fædrelandsvennen. Guttene kjørte hver sin lette motorsykkel, da de kjørte inn i en personbil og en traktor på den smale veien.

VG - 06 sep 23 kl. 07:28

To alvorlig skadet i trafikkulykke i Grimstad

Tirsdag kveld havnet en personbil, en traktor og to lettmotorsykler i en trafikkulykke..

Dagbladet - 06 sep 23 kl. 07:12

To gutter på 16 alvorlig skadd etter ulykke

Traktor, bil og to lettmotorsykler involvert i ulykke i Grimstad tirsdag kveld..

Dagbladet - 06 sep 23 kl. 07:12

Fire unge under 18 alvorlig skadd etter ulykke

Traktor, bil og to lettmotorsykler involvert i ulykke i Grimstad tirsdag kveld..

Dagbladet - 06 sep 23 kl. 07:12

Fire under 18 skadd etter ulykke

Traktor, bil og to lettmotorsykler involvert i ulykke i Grimstad tirsdag kveld..

NRK - 05 sep 23 kl. 23:09

To mopeder og en traktor involvert i ulykke

To mopeder og en traktor er involvert i en trafikkulykke ved Vikkilen i Grimstad. Skadeomfanget er ennå ukjent, opplyser politiet. Nødetatene er på vei.

NRK - 05 sep 23 kl. 23:09

To lett MC en traktor involvert i ulykke

To lette motorsykler, en personbil og en traktor var tirsdag kveld involvert i en trafikkulykke ved Vikkilen i Grimstad. Tre personer er kjørt til sykehus med ambulanse. Skadeomfanget er ennå ukjent, opplyser politiet..

NRK - 05 sep 23 kl. 13:23

Drapsdømt vil anke til høyesterett

Mannen som tidligere i dag ble dømt til 21 års forvaring for drapet på Marianne Amundsen på Nav-kontoret på Årstad i Bergen 20. september 2021, vil anke til Høyesterett. Det bekrefter hans forsvarer, advokat Morten Grimstad, overfor NRK.

VG - 19 aug 23 kl. 22:42

VM ble avlyst - men Veiby vant NM

Ole Christian Veiby (27) skulle ha kjørt VM-løp i rallycross i helgen - men da den ble avlyst, stilte han til start i NM-runden i rally i Grimstad..

NRK - 05 aug 23 kl. 13:35

Tas med til sykehus etter ulykke på firehjuling

En mindreårig person som falt av en firehjuling og inn i en fjellvegg i Grimstad i formiddag, tas med til sykehus for videre sjekk. Politiet har samlet opplysninger og tar stilling til om det skal opprettes sak..

NRK - 03 aug 23 kl. 13:39

Siktet for tre voldtektsforsk p to dager

Natt til sndag forskte en mann voldta en kvinne i Grimstad sentrum. To dager senere ble han pgrepet etter to forsk p overfallsvoldtekter i Stavanger, skriver Fdrelandsvennen. Mannen er i 40-rene og bosatt p Srlandet.

NRK - 31 jul 23 kl. 08:41

Økning i folk som telter på campingplasser

Siden koronasommeren 2020, har mange campingplasser merket en økning i folk som telter. Områder som tidligere var beregnet på campingvogner eller campingbiler, blir ryddet for å gjøre plass til telt. På Moysanden Familiecamping i Grimstad tror de antall telt på campingplassen har økt med minst 200 prosent siden før koronaen.

VG - 21 jul 23 kl. 19:09

Båten gikk på grunn: – Alt jeg tenkte på var om vi kom til å synke

Familien på seks opplevde dramatikk da båten de bodde i begynte å ta inn vann i skjærgården rundt Grimstad. – Dette er det verst tenkelige scenarioet, sier far i familien..

NRK - 07 jun 23 kl. 05:25

Vanningsforbud i Grimstad

Grimstad kommune har innført vanningsforbud, grunnet lav vannstand i høydebassengene. Situasjonen vurderes fortløpende, og innbyggerne vil få beskjed når vanning igjen kan tillates..

NRK - 05 jun 23 kl. 11:05

Gunnar Jonsson Rafteseth Grimstad (17) funnen død i Stryn

Det var den 17 år gamle Gunnar Jonsson Rafteseth Grimstad frå Ålesund som vart funnen omkommen i Stryn søndag 4. juni. Det skriv politiet i ei pressemelding.

E24 - 02 jun 23 kl. 12:14

Skipsreder Atle Bergshaven flytter til skatteparadis

Den Grimstad-baserte skipsrederen blir pensjonist og har valgt seg en øy i Middelhavet som ny hjemmebase, melder Grimstad Adressetidende..

NRK - 28 maj 23 kl. 16:58

MC og bil kollidert i Grimstad – veien stengt

To personer skal være skadet etter en bil og en motorsykkel kolliderte på Støleveien i Grimstad søndag ettermiddag. Fylkesvei 420 ved Molland er stengt som følge av ulykken, opplyser Vegtrafikksentralen sør. Alle nødetatene har ankommet stedet.

Aftenposten - 25 maj 23 kl. 11:40

NRK-profilen Gunnar Grimstad er død

NRKs mangeårige sportsreporter Gunnar Grimstad er død etter en tids sykdom. Han ble 82 år gammel..

VG - 25 maj 23 kl. 11:39

NRK-profilen Gunnar Grimstad er død

NRKs mangeårige sportsreporter Gunnar Grimstad er død etter en tids sykdom. Han ble 82 år gammel..

NRK - 30 jun 23 kl. 15:06

Flydroppsaken til høyesterett

Flydroppsaken fra 90-tallet har vært til behandling hos gjenopptakelseskommisjonen. Nå skal saken opp til høyesterett, der det skal avgjøres om hemmelige lydopptak skal utleveres. Det var i 1993 at flere menn ble arresterte eter at 13 kilo amfetamin ble sluppet fra et småfly i Grimstad.

NRK - 30 jun 23 kl. 14:41

Full fyr i enebolig

Det er full fyr i eneboligen som brenner på Asdal i Arendal. Alle skal være ute av huset, og brannvesenet jobber nå med utvendig slokking. Brannvesenet har sendt mannskaper fra Moland, Froland og Grimstad, i tillegg til mannskap fra Arendal stasjon..

NRK - 14 maj 23 kl. 19:43

Beinrester funnet i Grimstad

Politiet har fått inn beinrester etter noen har funnet det ved Teistholmen i Grimstad. Politiet bekrefter ovenfor NRK at det ikke er noen grunn til å tro at beinet stammer fra et menneske. De skal nå undersøke videre hvor dette eventuelt kan stamme fra..

VG - 20 jun 23 kl. 13:49

Benestad får ikke drive egen legepraksis

Esben Esther Pirelli Benestad (73) er ferdig som privatpraktiserende lege i Grimstad. Det bekrefter både Statens helsepersonellnemnd og Helsetilsynet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com