NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:26

NRK - 17 sep 21 kl. 17:55

VGTV tapte rettssaken mot Nent

VGTVs bruk av klipp fra Nents sportssendinger ikke er lovlig, konkluderer Oslo tingrett. VGTV må blant annet betale 1,5 millioner kroner i sakskostnader. I tillegg må VG betale vederlag og erstatning for tilgjengeliggjøring for deler av Nents sendinger, skriver Medier24. Beløpet er imidlertid lavere enn de litt over 2 millioner kronene Nent ba om. Klippene det er snakk om, er blant annet mål i mesterligakamper, som Nent og TV 2 deler de norske rettighetene til.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vgtvs, Nents, Oslo, VGTV, VG, Medier24, Nent, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VGTV, tapte, rettssakenmot , Nent
NRK - 24 aug 21 kl. 08:12

VG og Nent møtes i retten

I dag, tirsdag, møtes VG og mediekonsernet Nent i retten. Nent, Nordic entertainment group, som eier Viaplay og TV3, mener VG forsyner seg av klipp fra idrettsarrangement uten lov. VG har brukt flere klipp til sine nyhetssendinger på TV og nett, som Nent har rettigheter til.

NRK - 24 aug 21 kl. 08:12

VG og TV-selskap møtes i retten

I dag, tirsdag, møtes VG og TV-selskapet Nent i retten. Nent, Nordic entertainment group, som eier Viaplay og TV3, mener VG forsyner seg av klipp fra idrettsarrangement uten lov. VG har brukt flere klipp til sine nyhetssendinger på TV og nett, som Nent har rettigheter til.

VG - 18 jun 21 kl. 02:10

MMA-Hamlet tapte etter drama i Atlantic City - får likevel semifinaleplass

Marthin Hamlet (29) var overlegent best i de to første rundene mot amerikanske Cory Hendricks (33), men i tredje og siste runde tapte han på «rear naked choke» da 51 sekunder gjensto..

VG - 22 aug 21 kl. 07:21

Pacquiao tapte jevn VM-thriller – avviser ikke at karrieren er over

Bokselegenden Manny Pacquiao (42) tapte på poeng mot cubaneren Yordenis Ugas (35) i en tett og dramatisk kamp søndag morgen. Dermed beholdt Ugas WBA-tittelen i weltervekt..

VG - 22 aug 21 kl. 07:21

Pacquiao tapte jevn VM-thriller – nå kan legendens karriere være over

Bokselegenden Manny Pacquiao (42) tapte på poeng mot cubaneren Yordenis Ugas (35) etter en tett og dramatisk kamp søndag morgen. Dermed beholder Ugas WBA-tittelen i weltervekt..

VG - 30 jun 21 kl. 13:54

Det beste fra VGTV

Her kan du til en hver tid se det beste og siste fra VGTV - døgnet rundt!.

VG - 14 okt 21 kl. 12:14

VGTV har sikret seg rettighetene til «Controlling Britney Spears»

Oppfølgeren til «Framing Britney Spears» blir tilgjengelig på VGTV fra fredag 15. oktober..

VG - 09 sep 21 kl. 17:29

Skiforbundet har tatt grep for å takle overgangen fra NRK

LAVAZÈ (VG) Langrennssjef Espen Bjervig har gjort flere endringer for den nye tilværelsen med at verdenscupen skal sendes på NENT Group..

VG - 20 sep 21 kl. 16:11

«Paradise Hotel» innfører samtykkekrav før sex

Deltager Stian Trulsen (23) tror produksjonen tok grep etter overgrepsanklager i den svenske versjonen av realityprogrammet. Det avviser programsjef i Nent..

E24 - 22 sep 21 kl. 08:09

Viaplay skal lanseres i flere land

Nent Group sikter mot å ha 12 millioner abonnenter ved utgangen av 2025..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Triceratops gikk for mer enn ventet

Verdens største Triceratops-skjelett gikk under hammeren i Paris i ettermiddag. Skjelettet med kallenavnet «Big John» er anslått å være 66 millioner år gammelt og er åtte meter langt. En amerikansk samler sikret seg beinrestene til den nette sum av 6,6 millioner euro.

NRK - 45 minutter siden

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar.

NRK - 30 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..

NRK - 45 minutter siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 1 time siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 1 time siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 1 time siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 1 time siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 1 time siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt