NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:03

NRK - 10 maj 22 kl. 21:18

Turistbuss i Lodalen har kome seg laus

Ein turistbuss som kilte seg fast i Lodalen ved 18-tida har no kome seg laus. Vegen er no open for fri ferdsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lodalen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Turistbussi , Lodalenhar , kome, seg, laus
NRK - 15 mar 22 kl. 17:24

UDI: Anslår at 30.000 ukrainske flyktningar kan kome til Noreg i år

Utlendingsdirektoratet (UDI) anslår at 30.000 ukrainske flyktningar kan kome til Noreg i år, det melder regjeringa. Ei eventuell overføring av flyktningar frå naboland vil kome i tillegg..

NRK - 15 mar 22 kl. 17:24

UDI: 30.000 ukrainske flyktningar kan kome til Noreg i år

Utlendingsdirektoratet (UDI) reknar med at 30.000 ukrainske flyktningar kan kome til Noreg i år, det melder regjeringa. Ei eventuell overføring av flyktningar frå naboland vil kome i tillegg..

NRK - 12 mar 22 kl. 13:16

Guvernør: Sivile har kome seg ut av Kyiv laurdag

Guvernøren i Kyiv-regionen i Ukraina seier at dei sivile som er evakuerte laurdag no har kome seg bort frå frontlinjene og inn mot hovudstaden, melder Reuters. Tidlegare på dagen sa guvernøren at evakueringa var vanskeleg fordi kampane heldt fram trass i ei mellombels våpenkvile. Det er planlagt nye evakueringar søndag..

NRK - 16 mar 22 kl. 07:50

20.000 skal ha kome seg ut av Mariupol

Rundt 20.000 sivile skal ha klart å kome seg ut av den kringsette hamnebyen Mariupol i Ukraina med private bilar, seier innanriksdepartementet, ifølge Reuters. Innbyggarane i byen har vore fanga i byen, og har vore utan varme, elektrisitet og vatn i nesten to veker, seier styresmaktene i Ukraina..

NRK - 24 mar 22 kl. 16:39

Politiet: Minst 9.000 flyktningar frå Ukraina er kome til Noreg

Det har kome minst 9.000 ukrainske flyktningar til Noreg, men halvparten av dei er enno ikkje registrert, melder utlendingseininga i Politiet. – Dette er ikkje presise tal.

NRK - 25 maj 22 kl. 17:41

Ekspedisjonen til kronprinsen vêrfast på Grønland

Etter å ha kome seg 30 mil innover isen, er det no bom stopp for kronprins Haakon, Vegard Ulvang og dei andre deltakarane på ein ekspedisjon over Grønland. – Vi kjem ingen veg. Og vi har eit stykke igjen.

NRK - 10 mar 22 kl. 20:19

Russland seier dei opnar for daglege evakueringar i Ukraina

Forsvarsdepartementet i Russland seier dei vil ha daglege våpenkviler i Ukraina for å evakuere sivile ut og få sendt humanitær hjelp inn i landet, melder nyheitsbyrået Interfax, ifølge Reuters. Russland har tidlegare kome med liknande tilbod, men det har blitt avvist av regjeringa i Ukraina. USAs utanriksminister Antony Blinken har kalla forslaga for absurde.

NRK - 15 feb 22 kl. 09:47

Trur russisk angrep kan kome snart

Eit russisk angrep mot Ukraina kan kome snart, seier utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap). – Vi står overfor ein alvorleg situasjon fordi russisk styrkeoppbygging held fram, sa ho på ein pressekonferanse tysdag. Ho ber alle norske borgarar om å reise heim frå Ukraina, og rår frå å reise til Kviterussland, unnateke Minsk..

NRK - 19 feb 22 kl. 15:12

Atomsamtalar inne i ein avgjerande fase

Den tyske forbundskanslaren Olaf Scholz meiner atomsamtalane med Iran er inne i ein avgjerande fase. – Vi har kome langt i forhandlingane i Wien dei siste ti månadane, sa han på tryggingskonferansen i München laurdag. Han gjorde det også klart at det ikkje er greitt at Iran held fram med å opprike uran og avgrense overvakinga til Det internasjonale atomenergibyrået.

NRK - 19 feb 22 kl. 15:49

Trafikkproblem etter snøvêr

Kraftige snøbyer i delar av Rogaland gjer det vanskeleg å kome fram for bilistar å kome fram. Vegtrafikksentralen vest skriv på Twitter at arbeidet med å få rydda vegane er i gang, men at det kan ta tid før dei når over alle stader. Dei oppmodar folk til å senke farta, vise omsyn og køyre etter forholda..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 15 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 30 minutter siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 30 minutter siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.

NRK - 2 timer siden

Skeptisk til terrorkategorisering

Ekstremismeforsker Lars Gule reagerer på at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk tidlig ut og sa de vurderte masseskytingen som en terrorhandling. Uttalelsen Gule reagerer på, kom fra konstituert PST-sjef Roger Berg lørdag, som la til: – Dette er bakteppet for vår del, og så etterforsker politiet om det kan være sykdom, helse eller andre forhold som setter saken i et dårlig lys. Gule mener dette kan påvirke hvordan politiet etterforsker saken, skriver Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com