NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:00

NRK - 13 mar 21 kl. 13:22

To sykehusansatte koronasmittet

To ansatte ved alderspsykiatrisk seksjon på Sykehuset Telemark er koronasmittet. Etter at det første smittetilfellet ble påvist torsdag, ble det foretatt omfattende testing av ansatte og pasienter. Det viste seg da at én ansatt som hadde vært på jobb sammen med den smittede, også var smittet. De andre testene var negative..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sykehuset Telemark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To sykehusansatte, koronasmittet
VG - 05 feb 21 kl. 11:16

Krisemøte på Sykehuset Øsfold: – For få sykehusansatte er vaksinert

Virusutbruddet på Sykehuset Østfold kommer få dager etter at det ble bestemt at 18.000 flere sykehusansatte over hele landet, skal vaksineres. Bare 816 av 5000 ansatte på sykehuset utenfor Sarpsborg er vaksinert pr.

VG - 05 feb 21 kl. 11:16

Krisemøte på Sykehuset Østfold: – For få sykehusansatte er vaksinert

Virusutbruddet på Sykehuset Østfold kommer få dager etter at det ble bestemt at 18.000 flere sykehusansatte over hele landet, skal vaksineres. Bare 816 av 5000 ansatte på sykehuset utenfor Sarpsborg er vaksinert pr.

NRK - 03 jun 21 kl. 17:15

UNN-ansatt koronasmittet

En ansatt ved Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN) har fått påvist covid-19. Fire ansatte er satt i karantene, og tre pasienter følges opp etter å ha vært i kontakt med den smittede sykehusansatte..

NRK - 27 jan 21 kl. 22:35

Koronasmittet død i Fredrikstad

En koronasmittet kvinne i 70-årene døde onsdag på Glemmen sykehjem i Fredrikstad. Det er det sjuende koronarelaterte dødsfallet på sykehjemmet. Etter at en pasient og en ansatt ved sykehjemmet testet positivt 30.

Aftenposten - 05 feb 21 kl. 05:40

Ruter-ansatt koronasmittet – flere bussruter i Oslo og Bærum innstilles

Flere bussruter innstilles og innskrenkes i Oslo vest og Bærum fra fredag morgen etter at en ansatt er koronasmittet og….

Aftenposten - 05 feb 21 kl. 07:14

Ruter-ansatt koronasmittet. 250 kolleger i karantene. Busser i Oslo og Bærum er innstilt.

Flere bussruter innstilles og innskrenkes i Oslo vest og Bærum fra fredag morgen etter at en ansatt er koronasmittet og….

NRK - 27 feb 21 kl. 18:04

Koronasmittet med kniv på legevakta

Politipatruljen som rykket ut til legevakta i Ski utenfor Oslo lørdag må koronatestes og settes i karantene. Politiet i Øst skriver på twitter at de ble tilkalt fordi en ruspåvirket mann i 20-årene var kranglete og hadde kniv på seg. Det viste seg at mannen var koronasmittet og selv visste om det.

NRK - 01 mar 21 kl. 07:35

20 personer koronasmittet

Totalt 20 personer er koronasmittet i Tønsberg det siste døgnet, opplyser kommuneoverlege Per Kristian Opheim. Han sier det har vært en økning i smitten i rusmiljøet i Tønsberg og et annet miljø. Kommunen har testet mange i rusmiljøet i helgen..

NRK - 13 apr 21 kl. 10:45

Koronasmittet kvinne tok bussen

En koronasmittet kvinne i 50-åra er anmeldt for brudd på smittevernloven etter at hun i dag tidlig tok bussen i Færder kommune. Da bussjåføren fikk beskjed om at kvinnen var smittet, stanset han bussen og politiet ankom stedet. Kvinnen, som blir anmeldt for brudd på smittevernloven, har nå fått pålegg om å holde seg hjemme resten av isolasjonstida, som man skal når man er smittet.

NRK - 10 maj 21 kl. 07:22

115 russ koronasmittet

I løpet av helgen har ytterligere 31 russ testet positivt for covid-19 i smitteutbruddet etter russefeiringer sist helg. Ti nærkontakter har også fått påvist koronasmitte. Dermed er 115 russ blitt koronasmittet, og 16 nærkontakter av russ..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt