NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:35

NRK - 10 mai 21 kl. 07:22

115 russ koronasmittet

I løpet av helgen har ytterligere 31 russ testet positivt for covid-19 i smitteutbruddet etter russefeiringer sist helg. Ti nærkontakter har også fått påvist koronasmitte. Dermed er 115 russ blitt koronasmittet, og 16 nærkontakter av russ..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 115, russ, koronasmittet
NRK - 19 mai 21 kl. 05:21

Flere russ koronasmittet

Så langt har 9 russ testet positivt etter gårsdagens massetesting av russ i Kristiansand. De videregående skolene i kommunen går over på rødt nivå, og alle russ i Kristiansand skal ha hjemmeskole ut uken..

Klartale - 10 mai 21 kl. 08:41

115 russ smittet på Jæren

Til sammen 115 russ er nå meldt smittet i et utbrudd i Rogaland. Det sier kommuneoverlegen i Sandnes til VG..

NRK - 21 mai 21 kl. 12:04

85 nye smittede i Kristiansand

85 nye personer er bekreftet koronasmittet i Kristiansand det siste døgnet. 50 av disse er russ. I tillegg er en del nærkontakter til russen smittet.

NRK - 10 mai 21 kl. 15:47

100 russ i karantene i Horten

Nærmere 100 russ i Horten er satt i karantene etter at det er påvist korona blant to medlemmer av en russebuss. Derfor har Horten videregående skole valgt å ha hjemmeundervisning for russen denne uka. Totalt er tre russ koronasmittet i Horten..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:37

Smittet russ var på samling

En koronasmittet russ var på en samling på Mjåvann i Kristiansand fredag, opplyser kommunen. – Vi ber russ som har vært på Mjåvann 7. mai om å ha lav terskel å for teste seg, skriver kommunen.

NRK - 07 mai 21 kl. 07:53

84 russ er koronasmittet

– Status akkurat nå er at 84 russ som er smittet. Én i Hå, tre i Time, seks i Klepp, tre i Gjesdal, fem i Sola, én i Randaberg, 21 i Stavanger og 45 i Sandnes, sier Hans Petter Torvik, kommuneoverlege i Sandnes..

NRK - 07 mai 21 kl. 07:53

84 russ koronasmittet i Rogaland

– Status nå er at 84 russ som er smittet. Én i Hå, tre i Time, seks i Klepp, tre i Gjesdal, fem i Sola, én i Randaberg, 21 i Stavanger og 45 i Sandnes, sier Hans Petter Torvik, kommuneoverlege i Sandnes. I tillegg er seks nærkontakter smittet..

NRK - 11 mai 21 kl. 09:40

23 russ koronasmittet i Sandefjord

Sandefjord registrerte sju nye koronasmittede mandag. Alle har kjent smittevei, og tre av dem er russ. De siste sju dagene er det registrert 23 positive prøver i kommunen, skriver Sandefjords Blad.

NRK - 11 mai 21 kl. 17:10

Russ smittet i Vennesla

En russ tilknyttet Vennesla videregående skole er bekreftet koronasmittet. Det skriver fylkeskommunen. Alle elever som har rullet med venneslarussen skal i forebyggende karantene.

NRK - 03 mai 21 kl. 23:19

Smitte blant russ i Rogaland

Seks russ har testa positiv på korona i Rogaland. Desse går på fem ulike skular i fylket frå Bryne på Jæren til Strand i Ryfylke. Kommuneoverlege Hans Petter Torvik i Sandnes ber alle russ som har vore på russefeiring i området om testa seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

19 nye smittede i Oslo

I løpet av det siste døgnet er det registrert 19 nye tilfeller av covid-19 i hovedstaden. Det er 32 under snittet de sju foregående dagene. Forrige søndag ble det meldt om 45 nye smittetilfeller i Oslo..

NRK - 15 minutter siden

Skjermstøy hjelper dyslektikere

Med rett nivå av støy på skjermen øker både leseforståelsen og hukommelsen for barn med lese- og skrivevansker, viser en ny studie fra Høgskulen på Vestlandet. Mekanismen som gjør at støy på skjerm eller i lydopptak bedrer hukommelse og forståelse, kalles stokastisk resonans og forsterker et ellers svakt signal. – Potensialet er enormt.

NRK - 45 minutter siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 45 minutter siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 1 time siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 2 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 1 time siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt