NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 06:14

NRK - 28 mars 21 kl. 11:08

Tande vekkes fortsatt

Daniel-André Tande får fortsatt behandling på Universitetssykehuset i Ljubljana. Oppvåkingsprosessen startet lørdag. – Situasjonen til Daniel er stabil. Oppvåkningsprosessen begynte i går, men er en tidkrevende prosess som må tilpasses individet og annen behandling. Oppvåkningen er derfor vanskelig å tidfeste sikkert, slik er medisinen.
Les mer på NRK


Les mer om:
André Tande, Universitetssykehuset, Ljubljana, Daniel, Brede Bråthen, Hopplandslagets, Guri Ranum Ekås

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tande, vekkesfortsatt
NRK - 26 mars 21 kl. 19:34

Tande vekkes lørdag morgen

Fredag kveld opplyser sportssjef Clas Brede Bråthen at Daniel-André Tande mest sannsynlig blir vekket fra kunstig koma lørdag morgen. Han ligger fortsatt på sykehuset i Ljubljana i Slovenia. – Da vil jeg være der med ham, skriver Bråthen i en SMS..

NRK - 27 mars 21 kl. 10:24

Tande vekkes gradvis lørdag

Daniel-André Tandes behandling etter fallet i Planica går som planlagt. Lørdag starter prosessen med å vekke hoppstjernen, som ble lagt i kunstig koma på torsdag, opplyser Norges Skiforbund. Tande pådro seg brudd i kragebeinet og en punktert lunge..

NRK - 28 mars 21 kl. 11:38

Tande vekkes gradvis fra koma

Daniel-André Tande får fortsatt behandling etter det stygget fallet i skiflygningsbakken i Planica i Slovenia på torsdag. Oppvåkningsprosessen fra kunstig koma startet i lørdag, men dette er en tidkrevene og må tilpasses individet, ifølge laglege Guri Ranum Ekås..

VG - 28 mars 21 kl. 17:02

Tande vekkes fra koma: Mor og samboer på plass i Ljubljana

Daniel André Tande har respondert på tilsnakk og vist blikkontakt når han blir vekket fra kunstig koma i dag..

Aftenposten - 28 mars 21 kl. 17:03

Tande vekkes fra koma: Mor og samboeren på plass i Ljubljana

Daniel André Tande har respondert på tilsnakk og vist blikkontakt når han blir vekket fra kunstig koma i dag..

VG - 28 mars 21 kl. 17:02

Tande vekkes fra koma: Mor og samboeren på plass i Ljubljana

Daniel André Tande (27) har respondert på tilsnakk og vist blikkontakt når han blir vekket fra kunstig koma i dag..

NRK - 28 mars 21 kl. 17:08

Tande er i ferd med å våkne

Daniel-André Tande er i ferd med å våkne fra koma. Ifølge Skiforbundet, har han blikkontakt, kan bevege seg og reagerer på tilsnakk. Tandes mor og samboer er i Ljuljana nå.

NRK - 31 mars 21 kl. 11:38

Tande flyttes fra intensivavdeling

Daniel-André Tande flyttes fra intensivavdelingen til traumeavdelingen på sykehuset i Ljubljana, bekrefter Norges hoppsjef, Clas Brede Bråthen, til NTB. Tande våknet mandag fra kunstig koma etter fallet i skiflygingsbakken i Planica sist torsdag..

NRK - 13 april 21 kl. 16:14

Tande utskrevet fra Ahus

Skihopperen Daniel-André Tande er skrevet ut fra Ahus. Det skriver Skiforbundet i en pressemelding. – Daniel ble i går utskrevet fra sykehuset.

Aftenposten - 28 mars 21 kl. 18:01

Molde-profilen om skrekkfallet: - Det ultimate marerittet

NRK-ekspert Johan Remen Evensen ble uvel etter fallet til Daniel-André Tande. Nå vekkes hopperen fra kunstig koma..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 45 minutter siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 15 minutter siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 1 time siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 45 minutter siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 1 time siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 1 time siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

Dramatisk da dobbeltsculler kantret

Are Strandli og Kristoffer Brun havnet i vannet like før slutt under semifinalen i lettvekt dobbeltsculler i Tokyo-OL. Dermed er OL-eventyret over for duoen. Videosbilder viser at båten gikk rundt like før målgang da den norske duoen kjempet om å ta seg til finale.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt