NRK > Nyheter

Saturday, 27 November, 23:45

NRK - 16 okt 21 kl. 16:28

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jondalstunnelen, Nordrepollentunnelen, Folgefonnstunnelen, Odda, Jondal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Steinras, mellom, Oddaog , Jondal
NRK - 08 jul 21 kl. 16:48

Riksvei 13 stengt etter steinras

Det har gått eit steinras i Breivika på riksveg 13 mellom Lovraeid og Erfjord i Suldal. Heile vegen er nå stengt og vegvesenet er på veg, opplyser Vegtrafikksentralen til NRK. Ifølge den lokale entreprenøren skal det vera fare for nye ras.

NRK - 23 jun 21 kl. 22:34

Steinras i Gulen

Det har gått et steinras fv. 602 Instefjord mellom Instefjordtunnelen og Hauglandtunnelen i Gulen kommune. Veien er stengt.

NRK - 16 okt 21 kl. 16:28

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

E24 - 09 sep 21 kl. 11:22

Statkraft inngår stor strømavtale med Odda-verk

Den statseide kraftgiganten Statkraft skal levere 1,6 terawattimer (TWh) i året i 15 år til Bolidens smelteverk i Odda. Det skjer fra 2024, etter en omfattende oppgradering som skal øke verkets smeltekapasitet fra 200.000 til 350.

NRK - 01 aug 21 kl. 12:02

Steinras i Flekkefjord

Det har gått et steinras på gang- og sykkelveien ved fylkesvei 44 i Flekkefjord, skriver avisen Agder. Det var forbipasserende som oppdaget raset og det skal også ha kommet litt stein i veibanen. Raset er meldt inn til kommunen og veivesenet..

NRK - 23 aug 21 kl. 23:55

Steinras på Fv520

Fv520 ved Svartavann på strekningen Røldal – Sauda er stengt som følge av et steinras, melder vegtrafikksentralen vest. Entreprenører er på veg for å rydde veien..

NRK - 11 sep 21 kl. 05:14

Steinras trefte gamle E39

Eit steinras sperrer eit køyrefelt på gamle E39 ved Viggja i Trøndelag. Raset har gått rundt 700 meter sør for avkøyringa til Tråssåvika camping. melder politiet i Trøndelag..

NRK - 09 okt 21 kl. 23:51

Steinras ved Rv5 i Sogn

Rv5 ved Eidsfjorden i Sogn er stengt i begge retninger etter steinras over vegen. Det er steiner store som bildekk, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Entreprenør og geolog er på vei til stedet.

NRK - 16 okt 21 kl. 16:28

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 06 nov 21 kl. 17:05

Steinras på E18 ved Kragerø

Det har gått et steinras i nordgående over E18 ved Kragerø. Veien er delvis sperret og det er kø, men ingen er skadet, skriver Sør-Øst poltiidistrikt på Twitter. Det er noen mindre skader på kjøretøy, ifølge politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt