NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 14:43

NRK - 15 juni 21 kl. 18:14

Slovakisk rett opphever frifinnelse

Slovakisk høyesterett har opphevet frifinnelsen av en forretningsmann som var tiltalt for å ha bestilt drapene på journalisten Jan Kuciak og hans forlovede. Gravejournalisten var før han ble drept, i ferd med å lage en sak om forbindelsene mellom slovakiske samfunnstopper og den italienske mafiaen. Forretningsmannen Marian Kocner var tiltakt for å være hjernen bak drapene, men ble frikjent i september i fjor da dommeren menste det ikke var nok bevis. Nå kommer han til å stå tiltalt i saken på nytt, skriver AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jan Kuciak, Marian Kocner, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slovakisk, rett, opphever, frifinnelse
NRK - 29 april 21 kl. 17:05

Ber om frifinnelse for drapsforsøk

Forsvareren til 33-åringen som er tiltalt for ambulansekapringen i Oslo høsten 2019, ber om frifinnelse for drapsforsøk. Mannens forsvarer, Øyvind Bergøy Pedersen, ber også om at klienten hans straffes på mildeste måte. 33-åringen er tiltalt for å ha forsøkt å drepe sju personer med den kaprede ambulansen..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 12:44

Rett24: Setteriksadvokaten vil påstå full frifinnelse fra 1994 i en pilotsak i trygdeskandalen

Setteriksadvokat Henry John Mæland vil nedlegge påstand om frifinnelse i NAV-saken som skal behandles i….

E24 - 06 mai 21 kl. 12:45

Rett24: Setteriksadvokaten vil påstå full frifinnelse fra 1994 i en pilotsak i trygdeskandalen

Setteriksadvokat Henry John Mæland vil nedlegge påstand om frifinnelse i NAV-saken som skal behandles i Høyesterett, etter EFTA-domstolens avgjørelse..

E24 - 06 mai 21 kl. 12:45

Trygdeskandalen: Setteriksadvokaten vil påstå full frifinnelse fra 1994 i Høyesterett

Setteriksadvokaten vil nedlegge påstand om frifinnelse i Nav-saken som skal behandles i Høyesterett, etter Efta-domstolens avgjørelse, skriver Rett24..

NRK - 10 juni 21 kl. 15:32

Forsvarer ber om frifinnelse

Forsvareren ber om frifinnelse for 40-åringen som er tiltalt blant annet for å ha eksponert overgrepsdømte på nettet. Unntaket er et tilfelle der en person ble uthengt for noe han ikke hadde gjort, og tiltalte har erklært seg skyldig på dette punktet. Tiltalen omfatter 41 tilfeller der 40-åringen skal ha krenket folks privatliv.

NRK - 09 april 21 kl. 11:42

Opphever forskrift i to kommuner

Statsforvalteren i Agder opphever de lokale koronaforskriftene i Arendal og Froland, og begrunner det i at smitten i kommunene er for lav til å kunne rettferdiggjøre inngrepene. Det gjelder påbud om maksimalt fem personer på besøk i private hjem, påbud om hjemmekontor og utvidet karantene, opplyser Statsforvalteren. Forskriften skulle egentlig vare til 29.

NRK - 22 april 21 kl. 11:53

Steinkjer opphever tiltak

Kommunen mener de har greid å slå ned smitteutbruddet og opphever nå de strenge lokale smitteverntiltakene. Det betyr blant annet at det blir lov å skjenke alkohol til mat fram til 22, idrett og arrangementer blir igjen tillatt innenfor de nasjonale bestemmelsene og skoler og barnehager går til gult nivå fra mandag 26. april..

NRK - 06 mai 21 kl. 19:53

Opphever lokale tiltak

79 russ er stadfesta koronasmitta, men ordførarane på Nord-Jæren opphever likevel dei lokale tiltaka og går over til nasjonalt nivå..

E24 - 25 mai 21 kl. 10:16

Opphever suspensjonen av Norwegian-aksjen klokken 13: Viser til reglene for udekket shortsalg

Børsen opphever suspensjonen av Norwegian-aksjen klokken 13. Samtidig har stemningen på Børsen surnet etter fredagens rekordnivåer..

NRK - 31 mai 21 kl. 15:38

Opphever evakuering i Nybyen

Sysselmannen opphever evakueringen i Nybyen fra klokken 18 mandag kveld. Ferdselsforbudet i området overfor bebyggelsen opprettholdes. Dette er bestemt på et møte mellom Sysselmannen, lokalstyret, Skred AS og NVE..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 3 minutter siden

Taxiløyver i Oslo har økt

Siden taxireformen i november har det blitt registrert 2890 nye løyver i Norge. I hovedstaden har antallet løyver økt med 51 prosent. Reformen har gjort det mulig for flere internasjonale aktører å slå seg opp i det norske markedet..

NRK - 15 minutter siden

Brann i Femundsmarka

Det brenner på to steder i Femundsmarka ved Revsjøen på grensen mellom Trøndelag og Innlandet. Brannen er på Trøndelag-siden av grensen, men det er mye røyk som kan synes fra Innlandssiden.

NRK - 15 minutter siden

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 15 minutter siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Smitten øker i Ålesund

Siden fredag har det blitt registrert 16 nye smittetilfeller av koronaviruset i Ålesund. Mandag formiddag sitter 142 personer i karantene, og 44 i isolasjon i Ålesund kommune, opplyser kommuneoverlege Olav Mestad til Sunnmørsposten..

NRK - 30 minutter siden

Russland stenger 49 nettsteder

Medietilsynet i Russland stengte mandag 49 nettsteder som er tilknyttet virksomheten til regimekritiker Aleksej Navalnyj, opplyser en nær medarbeider. Leonid Volkov opplyste på tjenesten Telegram at det var riksadvokatens kontor som hadde bestemt at alle de 49 nettstedene skulle stenges samtidig..

NRK - 45 minutter siden

Fikk kutt i hodet av båtpropell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvaler har blitt overkjørt av en båt. Mannen fikk ett kutt i hodet, men var i god form da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land, forteller skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 30 minutter siden

32,2 prosent er fullvaksinerte

3.403.937 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk mandag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt