NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 12:30

NRK - 28 jul 21 kl. 10:12

Roglic tok suverent OL-gull

Slovenske Primoz Roglic var sterkest og syklet inn til OL-gull i onsdagens temporitt. Tobias Foss var langt bak favorittene i OL-debuten og endte på 23.-plass. Foss uttalte før OL at han hadde håp om å blande seg inn blant de aller beste om han hadde en god dag, men nordmannen fikk det ikke til å stemme. 23.
Les mer på NRK


Les mer om:
Primoz Roglic, OL, Foss, Tom Dumoulin, Roglic, Dennis Rohan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Roglic, tok, suverent, OL-gull
Aftenposten - 28 jun 21 kl. 17:24

Høydramatisk Tour-etappe: Roglic tapte mye tid - Merlier vant etappen

Med ti kilometer igjen av den tredje etappen veltet sammenlagtfavoritt Primoz Roglic..

VG - 28 jun 21 kl. 17:24

Høydramatisk Tour-etappe: Roglic tapte mye tid - Merlier vant etappen

Med ti kilometer igjen av den tredje etappen veltet sammenlagtfavoritt Primoz Roglic. Oppskrapet kom han seg til mål, men tapte mye tid til de største konkurrentene. I spurten gikk det nok en stor velt, på det som ble en eventyrlig jubledag for Alpecin-Fenix..

Aftenposten - 02 jul 21 kl. 16:42

Tour-marerittet fortsetter for Roglic: Tapte mye tid

Primoz Roglic (31) var blant de største favorittene til å vinne årets Tour de France, men to velt den første uken har….

VG - 02 jul 21 kl. 16:42

Tour-marerittet fortsetter for Roglic: Tapte mye tid

Primoz Roglic (31) var blant de største favorittene til å vinne årets Tour de France, men to velt den første uken har satt sine spor og sloveneren måtte se sammenlagtsjansene mer eller mindre forsvinne på den syvende etappen..

VG - 02 jul 21 kl. 16:42

Tour-marerittet fortsetter for Roglic: Tapte nesten fire minutter

Primoz Roglic (31) var blant de største favorittene til å vinne årets Tour de France, men to velt den første uken har satt sine spor og sloveneren måtte se sammenlagtsjansene mer eller mindre forsvinne på den syvende etappen..

NRK - 09 jul 21 kl. 19:23

Suverent VM-gull til Fosser

Kasper Fosser var suveren fra start til mål på langdistansen i orienterings-VM i Tsjekkia. Dermed tok det norske stjerneskuddet sitt første VM-gull i orientering. Fosser fikk seg med seg et solid forsprang fra start, og gjorde ingen feil underveis på manndomsprøven.

NRK - 08 aug 21 kl. 13:08

Avslutningsseremoni for OL i Tokyo

Avslutningsseremonien for OL i Tokyo 2020 startet kl. 13.00 i dag, foran hovedsakelig tomme tribuner.

VG - 09 jul 21 kl. 19:34

Suverent VM-gull i orientering til Kasper Fosser

Kasper Fosser vant sitt første VM-gull i orientering da han fredag knuste konkurrentene på langdistanseløpet. Magne Dæhli tok bronse..

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 14:59

Duplantis tok suverent OL-gull - jakter sin egen verdensrekord

Storfavoritt Armand Duplantis (21) innfridde og svevde inn til OL-gull..

VG - 03 aug 21 kl. 14:59

Duplantis tok suverent OL-gull - jakter sin egen verdensrekord

Storfavoritt Armand Duplantis (21) innfridde og svevde inn til OL-gull. Da de skulle over 6 meter, var svensken i en klasse for seg selv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye flyangrep mot Tigray

Den etiopiske hæren innledet søndag nye flyangrep mot mål i Tigray, opplyser myndighetene..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 2 timer siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 2 timer siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 3 timer siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 3 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 3 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 4 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 5 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 5 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt