NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 16:32

NRK - 09 jun 24 kl. 03:12

Redningsaksjon i Nordmarka

Det er natt til søndag satt i gang en redningsaksjon etter melding om at en kano har veltet på vannet Storøyungen i Nittedal kommune. To personer uten flytevest har havnet i vannet, melder Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storøyungen, Nittedal, Nordmarka

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjoni , Nordmarka
NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal - funnet i god behold

Onsdag kveld ble det satt i gang en større redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Like før klokken 22 onsdag melder politiet at turgåeren er funnet i god behold. – Han gikk på ski og skulle gå fra Skogadalsbu turisthytte til Fondsbu turisthytte.

NRK - 19 jan 24 kl. 21:30

Leteaksjon i Voss etter skiløpere

To menn på skitur har ikke kommet seg hjem til avtalt tid. Dermed har politiet startet en redningsaksjon. – Vi fikk melding klokken 17.

NRK - 16 feb 24 kl. 12:21

Mann funnet død etter redningsaksjon i Bergen

En mann i 50-årene er funnet død etter en redningsaksjon ved Salhus i Bergen fredag. Det skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Mannen ble funnet i sjøen og brakt til land av dykkere fra Bergen brannvesen.

NRK - 04 mar 24 kl. 00:59

Redningsaksjon etter savnet fører av snøskuter

Politiet melder at de har igangsatt en redningsaksjon i Hattfjelldal i Nordland og mot svensk side. Føreren av en snøskuter har ikke kommet til rette etter å ha kjørt fra Sverige og mot Hattfjelldal. – Politi og frivillige fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er satt i søk etter vedkommende..

NRK - 04 mar 24 kl. 00:59

Søk- og redningsaksjon etter savnet snøskuterfører

Politiet melder at de har igangsatt en søks- og redningsaksjon i Hattfjelldal i Nordland og svensk side. Føreren av en snøskuter har ikke kommet til rette etter å ha kjørt fra Sverige og mot Hattfjelldal. Han ble meldt savnet hos politiet klokken 20.

VG - 04 mar 24 kl. 01:47

Redningsaksjon etter scooterfører på grensen mellom Norge og Sverige

Det er satt i gang en redningsaksjon i Nordland etter at en scooterfører ikke har kommet til rette etter å ha kjørt fra Sverige.

VG - 13 mar 24 kl. 10:21

Redningsaksjon i Molde: Person skled 200 meter på skaresnø

Politiet og HRS har satt i gang en redningsaksjon ved et fjell i Molde. En person har sklidd 200 meter ned på skaresnø..

NRK - 13 mar 24 kl. 10:20

Startar redningsaksjon i Molde: Har sklidd ca. 200 høgdemeter

Ein person har sklidd på skaresnø ca. 200 høgdemeter ned mot Kjøvdalsvatnet i Romsdal. Politiet melder at dei har sett i verk ein redningsaksjon ved Vasstindan i samarbeid med Hovudredningssentralen i Sør-Noreg.

NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal

I samråd med Hovedredningssentralen er det satt i gang en redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke har kommet fram til turisthytten han skulle til. Politi, frivillige og redningshelikopter deltar i søket etter vedkommende. Meldingen kom klokken 18.

NRK - 27 mar 24 kl. 22:00

Turgåer funnet i god behold etter redningsaksjon i Årdal

Turgåeren som ble meldt savnet på vei til Fondsbu er funnet i god behold, melder politiet. Tidligere onsdag kveld igangsatte politiet, i samråd med Hovedredningssentralen, en redningsaksjon etter at en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Søket foregikk i området rundt Uradalen i Årdal.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 1 time siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 45 minutter siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 1 time siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..

NRK - 1 time siden

Person sitt fast i Trollstigen

Ein turist har gått på utsida av utsiktspunktet på Trollstigen i Rauma. Turisten er skårfast, og kjem seg verken opp eller ned. Politiet skriv at vedkommande vil bli henta av klatrarar som er på veg til staden..

NRK - 1 time siden

Seks drept i angrep mot moske i Oman

Ifølge omanske myndigheter skal seks personer være drept i et angrep mot en moske i hovedstaden Muskat. Det skriver Reuters tirsdag ettermiddag. Tre mistenkte gjerningspersoner er også døde etter angrepet, skriver nyhetsbyrået..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com