Redningsaksjon

Saturday, 02 December, 22:46

Nyheter om Redningsaksjon

NRK - 4 timer siden

Redningsaksjon i Bergen

Brannvesenet rykkar ut på ein Redningsaksjon i Isdalen i Bergen, melder brannvesenet på X. Ifylgje BA skal ein person ha skada seg på tur i Isdalen. Turgåaren kjem seg ikkje ned på eiga hand.

NRK - 21 nov 23 kl. 14:46

Kvinne i sjøen i Øygarden: Satt i gang Redningsaksjon

Det er meldt om en kvinne som har vært i sjøen ved Ågotnes i Øygarden, melder politiet. Det er uklare omstendigheter, og det er ukjent om det har vært noen flere involvert i hendelsen. En Redningsaksjon er igangsatt, som politiet leder og koordinerer..

NRK - 21 nov 23 kl. 14:46

Avslutter søket i forbindelse med Redningsaksjon i Øygarden

Nødetater rykket tirsdag ettermiddag ut til Ågotnes i Øygarden, etter melding om en kvinne som hadde vært i sjøen. Det var lenge uklare omstendigheter i forbindelse med hendelsen. Politiet satte i gang en Redningsaksjon, etter eventuelle andre personer i sjøen.

NRK - 18 nov 23 kl. 23:59

Redningsaksjon etter savnet turgåer

Politiet har iverksatt Redningsaksjon etter melding om en turgåer som ikke har kommet tilbake etter tur Vågsbygdskogen i Kristiansand. – Vi er på stedet med politiressurser, frivillige organisasjoner og redningshelikopter fra Sola er på vei, melder politiet i Agder på X rundt midnatt natt til søndag..

NRK - 06 nov 23 kl. 18:52

Redningsaksjon i Vestland

Politiet skriver på X/Twitter at de har iverksatt en Redningsaksjon i Tordalen i Kvam kommune i Vestland. – Røde Kors-mannskaper er på vei til en kvinne som har gått seg fast i bratt terreng. Politiet har dialog med kvinnen og vet hennes nøyaktige posisjon, skriver politiet..

NRK - 06 nov 23 kl. 18:51

Redningsaksjon på Kvamskogen

Det er iverksatt en Redningsaksjon i Tordalen på Kvamskogen. Mannskaper med tausikringskompetanse fra Røde Kors er på vei for å hjelpe en kvinne som har gått seg fast i bratt terreng. Politiet skal ha dialog med kvinnen og skal vite hennes nøyaktige posisjon.

NRK - 28 okt 23 kl. 20:33

Sett i verk Redningsaksjon på Trolltinden

Ein person skal vere skårfast på Trolltinden i Vestnes. Det er sett i gang ein Redningsaksjon, melder politiet. Vedkomande som sit fast i fjellet skal ikkje ver skadd..

VG - 4 timer siden

Bergen: Redningsaksjon i Isdalen

Redningshelikopteret fra Florø er på vei til Bergen for å bistå i redningen av en kvinnelig turgåer som har falt og skadet seg i Isdalen..

NRK - 28 nov 23 kl. 18:44

Fire personer døde i gruve i Polen

Fire mennesker har mistet livet i en gruveulykke i Jaworzno i sørlige Polen, ifølge det polske nyhetsbyrået Pap. Ulykken skjedde i kullgruva Sobieski sør i landet. Piotr Strzoda i statlige gruvebyrået sier ulykken skjedde da en rørledning som skulle fylles med vann, eksploderte.

NRK - 19 nov 23 kl. 22:17

Redningsaksjon avsluttet etter rop om hjelp ved Sandøya i Brevik

Det ble satt i gang søk etter meldinger om rop hjelp ved Sandøya i Brevik i Porsgrunn kommune søndag kveld. Redningsaksjonen er avsluttet etter å ha kommet i kontakt med en person som har ropt etter hjelp. Vedkommende har pådratt seg mindre skade etter fall i terreng, melder Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 19 nov 23 kl. 22:17

Iverksatte Redningsaksjon etter rop om hjelp

Det ble satt i gang søk etter meldinger om rop hjelp ved Sandøya i Brevik i Porsgrunn kommune søndag kveld. Redningsaksjonen er avsluttet etter at nødetatene kom i kontakt med personen som ropte etter hjelp. – Vedkommende har pådratt seg mindre skade etter fall i terreng, melder Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 08 nov 23 kl. 09:13

Bergen: Mann skal ha falt 20 meter

Det er satt i gang en Redningsaksjon på toppen av Stoltzekleiven i Bergen. En mann i 40-årene har falt utfor en kant på 20 meter, opplyser politiet. Lege og politi var fremme på ulykkesstedet klokken 09.

NRK - 07 nov 23 kl. 08:23

Mann reddet etter 20 minutter i Nordsjøen

Mannen som falt over bord fra et cruiseskip sør for Stavanger i Nordsjøen ved midnatt, ble reddet av mannskapet på cruiseskipet. – Mannskapet har gjort det de skal gjøre i slike situasjoner, sier redningsleder Andreas Nesheim ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge, HRS. HRS satt i gang en stor Redningsaksjon med helikopter og redningsskøyter etter at cruiseskipet sendte ut mayday nord for Flekkefjord.

NRK - 07 nov 23 kl. 01:08

Mann over bord på cruiseskip

Det ble natt til tirsdag satt i gang en Redningsaksjon etter melding om mann over bord på et cruiseskip i Nordsjøen, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge..

NRK - 30 sep 23 kl. 21:13

Redningsaksjon i Trysil

Politiet har sett i verk ein Redningsaksjon etter at ei kvinne i 40-åra har sett seg fast i Trysilfjellet. Hedmark Røde Kors er varsla..

Aftenposten - 04 nov 23 kl. 20:46

Her venter de på nordmenn evakuert fra krigen: – Aner ikke hva som venter oss

KAIRO (Aftenposten): I kjelleren på et hotell i Kairo rigges det til en vanvittig Redningsaksjon..

Aftenposten - 03 nov 23 kl. 20:35

Redningsaksjon i Søgne: To bekreftet omkommet

Hummerfiskerne skulle vært hjemme i 14-tida. Noen timer senere ble det slått alarm, og nå er to omkomne personer hentet….

NRK - 03 nov 23 kl. 20:16

To personar bekrefta omkomne etter Redningsaksjon

Politiet meiner det er stor sannsyn for at dei to hummarfiskarane som vart melde sakna i Søgne tidlegare i kveld, er dei to livlause som nå er funne etter Redningsaksjonen i søksområdet..

NRK - 03 nov 23 kl. 20:04

To livlause personar funne i vatnet under Redningsaksjon

Endå éin livlaus person er funnen i vatnet i søksområdet i Søgne. Tidlegare vart det meldt at to hummerfiskarar var sakna i Søgne i Kristiansand. Politiet har så langt meldt om funn av to livlause personar i søksområdet..

NRK - 31 okt 23 kl. 21:22

Fiskebåt med 21 ombord tar inn vann utenfor Bjørnøya

En fiskebåt tar inn vann utenfor Bjørnøya i grensen mellom Norskehavet og Barentshavet. – Rett før klokken 19:30 kom den inn melding om at en tråler øst for Bjørnøya tar inn vann og trenger hjelp, sier Frode Iversen i Hovedredningssentralen til NRK. Det skal være 21 personer om bord.

NRK - 31 okt 23 kl. 21:22

Fiskebåt med 21 om bord tar inn vann utenfor Bjørnøya

En fiskebåt tar inn vann utenfor Bjørnøya i grensen mellom Norskehavet og Barentshavet. – Rett før klokken 19:30 kom den inn melding om at en tråler øst for Bjørnøya tar inn vann og trenger hjelp, sier Frode Iversen i Hovedredningssentralen til NRK. Det skal være 21 personer om bord.

NRK - 28 okt 23 kl. 14:19

Luftsportsulykke i Loen -Redningsaksjon pågår

Redningshelikopter har rykka ut til Loen i Stryn etter at det kom melding om at ein speedglider måtte naudlande. Vedkommande ringde sjølv inn og varsla naudetatane. Personen ligg i bratt terreng og det er kjent kvar han ligg, melder Vest politidistrikt.

NRK - 28 okt 23 kl. 14:19

Luftsportsulykke i Loen - Redningsaksjon pågår

Redningshelikopter har rykka ut til Loen i Stryn etter at det kom melding om at ein speedglider måtte naudlande etter eit hopp frå Loen skylift. Vedkommande ringde sjølv inn og varsla naudetatane. Mannen i 20- åra ligg i bratt terreng og posisjonen er kjent, melder Vest politidistrikt.

NRK - 23 okt 23 kl. 18:35

Savnet elgjeger funnet død

En elgjeger i 60-årene ble fredag meldt savnet i Røyrvik. Mannen ble funnet omkommet fredag kveld, skriver Adresseavisen. Politiet fikk melding om at elgjegere savnet mannen etter at de ikke hadde fått kontakt med ham.

NRK - 23 okt 23 kl. 10:52

Lasteskip i drift i Nordsjøen

Et lasteskip har motorproblemer sør i Nordsjøen i nærheten av Ekofiskfeltet. Kystvaktskipet Bergen er i ferd med å koble seg opp mot skipet, og en slepebåt er på vei opplyser Hovedredningssentralen i Sør-Norge. Det er ikke fare for liv og helse, og det er derfor ikke satt i gang en Redningsaksjon opplyser redningsleder Andreas Engsøy.

NRK - 17 sep 23 kl. 11:35

Redningsaksjon på Snøhetta

Politiet i Innlandet melder at de har satt i gang en Redningsaksjon på Snøhetta, etter melding om at en person har falt ned mellom Vesttoppen og Midttoppen. Luftambulanse og redningshelikopter er på vei, ifølge politiet..

NRK - 17 sep 23 kl. 11:35

En person er hentet av luftambulanse på Snøhetta

– Personen er hentet ut av luftambulanse, og det er fortsatt ukjent skadeomfang. Personen vil bli fraktet for videre oppfølging av helse, sier redningsleder Andreas Ingsøy ved HRS Sør-Norge, til NRK. Politiet i Innlandet melder at de har satt i gang en Redningsaksjon på Snøhetta, etter melding om at en person har falt ned mellom Vesttoppen og Midttoppen.

NRK - 20 okt 23 kl. 19:08

Redningsaksjon etter kajakkvelt

Politiet har fått melding om ein kajakk som har kantra i Molde. Det er fire padlarar som er på tur i lag, der den eine har kantra og hamna i vatnet, opplyser politiet. Naudetatane er på veg mot staden saman med båtressursar i området.

NRK - 19 okt 23 kl. 15:08

Person har falt over bord fra ferje i Sverige

Det pågår en stor Redningsaksjon etter at en person falt over bord fra en ferje som gikk mellom Helsingför og Helsingborg, skriver Aftonbladet..

NRK - 19 okt 23 kl. 15:08

Person har falt over bord fra ferje mellom Sverige og Danmark

Det pågår en stor Redningsaksjon etter at en person falt over bord fra en ferje som gikk mellom Helsingör i Danmark og Helsingborg i Sverige, skriver Aftonbladet. Redningsressurser fra Sverige og Danmark deltar i aksjonen. To danske helikoptre og to svenske båter er på vei til innsatsområdet.

NRK - 19 okt 23 kl. 15:08

Person har falt over bord fra ferje i Øresund

Det pågår en stor Redningsaksjon etter at en person falt over bord fra en ferje som gikk i Øresund mellom Helsingör i Danmark og Helsingborg i Sverige, skriver Aftonbladet. Redningsressurser fra Sverige og Danmark deltar i aksjonen. To danske helikoptre og to svenske båter er på vei til innsatsområdet.

NRK - 19 okt 23 kl. 15:08

Kvinne har falt over bord fra ferje i Øresund

Det pågår en stor Redningsaksjon etter at en kvinne falt over bord fra en ferje som gikk i Øresund mellom Helsingör i Danmark og Helsingborg i Sverige, skriver Aftonbladet. Redningsressurser fra Sverige og Danmark deltar i aksjonen. To danske helikoptre og to svenske båter er på vei til innsatsområdet.

NRK - 13 sep 23 kl. 15:46

Redningsaksjon i Harstad: – Kan dreie seg om overtråkk

Det er en pågående Redningsaksjon ved Hinnstein i Harstad, meldte Harstad Tidende, halv fire. – Meldingen kom inn via at noen ringte AMK på 113. Jeg kjenner ikke hendelsesforløpet til skaden, men det kan dreie seg om et overtråkk, sier politiets operasjonsleder Sigurd Fossli, til avisen.

NRK - 17 okt 23 kl. 14:11

Politianmeldt av brannvesenet

De fire mennene som var om bord i båten som krasjet i øya Tisler i Stavern natt til søndag 6. august, har alle status som mistenkt. Brannvesenet har gått til politianmeldelse etter at ulykken førte til en storstilt Redningsaksjon fordi flere av de involverte hevdet at det var fem mennesker om bord i båten.

VG - 16 okt 23 kl. 19:45

Tammy (3) satte seg fast i revehi

Overmotet tok overhånd hos cobberdog-tispen Tammy (3) da hun suste inn i et revehi. Det utløste en flere timer lang Redningsaksjon..

NRK - 15 okt 23 kl. 15:05

Redningsaksjon: 15 værfaste sauer på fjell i Troms

15 sauer står fast på en fjellhylle høyt oppe på Breifjellet, som ruver 901 meter over havet. Fjellet ligger noen kilometer fra Vikran i Tromsø kommune. Dette melder Nordlys.

NRK - 14 okt 23 kl. 08:01

Røde Kors har funnet gutter som gikk seg vill

Det ble natt til lørdag satt i gang en Redningsaksjon etter at to unge menn hadde gått seg vill på vei til hyttetur i Kordølsfjellet i Kinn kommune i Vestland. Røde Kors fant guttene lørdag morgen..

NRK - 14 okt 23 kl. 05:52

Leteaksjon etter to menn i Kinn

To unge menn, som skulle på hyttetur, har gått seg bort i Kordølsfjellet i Kinn kommune i Vestland. Det er satt i gang en Redningsaksjon, melder Vest politidistrikt. Røde Kors er kalt ut.

NRK - 14 okt 23 kl. 00:50

Redningsaksjon over for tankskip med motortrøbbel

Tankskipet som fikk fredag kveld motortrøbbel utenfor Kalvåg i Bremanger, har blitt slept inn i Hellefjorden av kystvakta og ligger natt til lørdag på anker. Det opplyser Hovedredningssentralen i Sør-Norge til NRK. Skipet vil bli slept til kai i løpet av lørdagen.

NRK - 13 okt 23 kl. 21:19

Problemer på fjelltur i dårlig vær: Redningsaksjon i Innlandet

Fire personer på fjelltur over Besseggen mot Memurubu har fått problemer i dårlig vær i mørket. – Luftambulansen har gjort et forsøk på å ta seg inn, men måtte snu på grunn av været. Bakkemannskaper fra Røde Kors er varslet for å ta seg inn til turfølge og hente de ut, skriver politiet i Innlandet på X/Twitter..

NRK - 02 sep 23 kl. 14:47

Redningsaksjon i Voss etter luftsportulykke

Nødetater og frivillige fra Røde Kors rykker ut til en paraglider med to personer som sitter fast i et tre. Det er ingen personskader, men de kommer seg ikke ned. Redningsaksjon er satt i gang, og Vest politidistrikt leder og koordinerer.

NRK - 06 okt 23 kl. 23:12

Redningsaksjon ved Færder

Nødetatene rykker ut til en person som har vært i vannet ved Håøya i Færder. Redningshelikopter skal også være på vei, melder Sør-Øst politidistrikt. Meldingen oppdateres..

NRK - 06 okt 23 kl. 05:46

Redningsaksjon i Årdal i natt

Eit par på høvesvis 72 og 68 år måtte i natt får hjelp av Norsk Folkehjelp. Paret hadde torsdag morgon lagt ut på tur frå Holsbru til Åsenosi i Årdal. Klokka 17.

NRK - 24 aug 23 kl. 21:36

Redningsaksjon etter melding om rop i Trondheim

– Flere turgåere har hørt mistenkelige rop i området Gråkallen. Det iverksatt en Redningsaksjon for å undersøke om noen er i nød. Redningshelikopter deltar i aksjonen, skriver politiet på X/Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com