Redningsaksjon

Saturday, 15 June, 03:09

Nyheter om Redningsaksjon

Dagbladet - 11 jun 24 kl. 10:35

Funn av tom båt: Stor Redningsaksjon

Det pågår en Redningsaksjon i Sandefjord etter observasjon av en båt uten personer om bord. Båten kan ha blitt stjålet..

NRK - 11 jun 24 kl. 09:56

Redningsaksjon utenfor Sandefjord

Det er iverksatt en Redningsaksjon etter at det er observert en fritidsbåt med motoren i gang uten personer om bord ved Stigerholmen utenfor Østerøya i Sandefjord. Det er betydelig med redningsressurser på vei til stedet. Hendelsen koordineres av Hovedredningssentralen.

NRK - 09 jun 24 kl. 03:12

Redningsaksjon i Nordmarka

Det er natt til søndag satt i gang en Redningsaksjon etter melding om at en kano har veltet på vannet Storøyungen i Nittedal kommune. To personer uten flytevest har havnet i vannet, melder Øst politidistrikt..

NRK - 25 maj 24 kl. 05:28

Redningsaksjon ved Sandnes – politiet roser redningsmannskap

Fredag ettermiddag ble det satt i gang en Redningsaksjon for å hente ned en turist ved Frafjordheiene som hadde skadet seg i forbindelse med et fall i fjellet. På grunn av utfordringer med flyværet ble det kalt ut et bårelag med frivillige fra Norsk Folkehjelp til fots, samt fra Røde Kors. Det var flere i turfølge til den skadde.

NRK - 24 maj 24 kl. 17:12

Redningsaksjon i Frafjordheiene

Politiet har i dialog med Hovedredningssentralen iverksatt en Redningsaksjon for å hente ned en turist fra Frafjordheiene. Turisten skal ha skadet seg i forbindelse med et fall. På grunn av utfordringer med været er det ikke mulig å fly.

VG - 24 maj 24 kl. 17:15

Sandnes: Redningsaksjon for å hente ned turist fra fjellet

Politiet har iverksatt en Redningsaksjon for å hente ned en turist fra fjellet som har skadet seg i forbindelse med et fall, skriver politiet..

NRK - 18 maj 24 kl. 12:21

Redningsaksjon i Luster

Hovudredningssentralen har sett i gang Redningsaksjon i forbindelse med skiløparar som kan vere skadde etter nedkøyring i ei renne. Luftambulanse, politi og frivillige mannskap er på veg mot staden, melder politiet..

NRK - 18 maj 24 kl. 12:21

Redningsaksjon i Hurrungane i Luster

Hovudredningssentralen har sett i gang Redningsaksjon i Hurrungane i forbindelse med skiløparar som kan vere skadde etter nedkøyring i ei renne. Luftambulanse, politi og frivillige mannskap er på veg mot staden, melder politiet. Det skal vere snakk om to personar som har falle, der den eine ser ut til å ha skada seg.

NRK - 17 maj 24 kl. 06:28

Redningsaksjon etter funn av båt

Det er fredag morgen satt i gang en Redningsaksjon etter funn av en tom båt i nærheten av Valderøya i Ålesund. En person er savnet, melder politiet i Møre og Romsdal..

NRK - 16 maj 24 kl. 06:30

Avsluttet Redningsaksjon i fjorden

En Redningsaksjon i Drammensfjorden mellom Svelvik og Hurumlandet ble avsluttet ved midnatt. Da var det lett i flere timer etter en mann i 80-årene etter at båten hans ble funnet tom med motoren i gang. Området ble ifølge Hovedredningssentralen grundig gjennomsøkt både på sjøen og på land.

NRK - 10 timer siden

Redningsaksjon på Senja

En mannlig turgåer skadet seg på fjellet Hesten på Senja. Hovedredningssentralen har sendt ut helikopter for å bistå mannen. – Han har ramlet og slått seg i hodet.

NRK - Igår: 12:45

Båt tok inn vann ved Tysnes

Det pågikk torsdag en Redningsaksjon ved Tysnes, etter melding om en båt som tok inn vann. Det bekreftet brannvesenet til NRK. – En båt som ikke er veldig langt unna land tar inn vann.

VG - 11 jun 24 kl. 09:55

Redningsaksjon i Sandefjord

Båten ble observert med motoren i gang, men uten personer..

Klartale - 10 jun 24 kl. 11:53

274 palestinere drept i israelsk Redningsaksjon

Det israelske militæret (IDF) hentet ut fire gisler fra Gazastripen på lørdag. 274 palestinere ble drept, sier helsedepartementet på Gaza. De sier at 698 personer ble skadd.

NRK - 03 maj 24 kl. 17:58

Redningsaksjon i Ørsta

Politiet har fått melding om en person som trenger hjelp på Lynghalstinden i Ørsta. Det blir iverksatt Redningsaksjon for å få personen trygt ned fra fjellet..

Klartale - 06 jun 24 kl. 10:08

Mann falt fra cruiseskip og døde

Det ble gjennomført en Redningsaksjon i Sognefjorden natt til torsdag. En mann hadde falt i vannet. Han var passasjer på cruiseskipet MSC Euribia.

VG - 06 jun 24 kl. 04:06

Til sykehus etter Redningsaksjon i Sognefjorden

Mannen skal ha falt over bord fra et cruiseskip..

NRK - 06 jun 24 kl. 03:49

En mann hentet opp fra sjøen i Sognefjorden

En Redningsaksjon ble i natt gjennomført i Sognefjorden etter at en mann falt over bord fra et fartøy, melder Hovedredningssentralen i Sør-Norge. En person er funnet og fraktet til sykehus med redningshelikopter. Ingen flere er savnet..

NRK - 05 jun 24 kl. 12:26

Båt har kantret i Østererelva

Nødetatene rykker ut på en Redningsaksjon etter melding om en båt som har kantret, og flyter nedover Østerelva i Fredrikstad..

NRK - 05 jun 24 kl. 12:23

Paradevogn med studenter veltet i Göteborg – flere skadet

En bil lastet med studenter har kollapset i Göteborg sentrum. Ifølge TV4 Nyheternas reportere på stedet er flere personer skadd. Det skal ha oppstått kaos og det pågår nå en større Redningsaksjon ved Heden hotell i Göteborg sentrum, ifølge svenske medier.

NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal - funnet i god behold

Onsdag kveld ble det satt i gang en større Redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Like før klokken 22 onsdag melder politiet at turgåeren er funnet i god behold. – Han gikk på ski og skulle gå fra Skogadalsbu turisthytte til Fondsbu turisthytte.

VG - 03 jun 24 kl. 21:25

Småskadd Djokovic klar for kvartfinale i Paris etter kruttsterk Redningsaksjon

En skadeplaget Novak Djokovic var kraftig på defensiven mot 23.-seedede Francisco Cerundolo i Roland-Garros-turneringen, men slo tilbake i en thriller av en kamp..

VG - 03 jun 24 kl. 10:35

Redningsaksjon ved Preikestolen

En utenlandsk turist skal ha sklidd utfor en kant på ca 150 meter.

NRK - 31 maj 24 kl. 18:04

Savnet mann funnet i vannet i Asker

Politiet iverksatte fredag ettermiddag en større Redningsaksjon etter det de beskriver som en eldre mann, som ble meldt savnet ved Semsvannet i Asker. – Den savnede mannen er nå funnet av dykkere og blir transportert til sykehus, sier politet. Politiet opplyser at mannen skal ha vært sammen med barnebarn da han forsvant i vannet.

NRK - 21 apr 24 kl. 15:51

Redningsaksjon etter snøskred i Luster kommune

Det er igangsatt en Redningsaksjon etter melding om snøskred i Vetle Skagastølstindane. Tre personer skal være tatt av skredet. Ukjent skadeomfang.

NRK - 25 maj 24 kl. 17:56

Medier: Minst 16 omkom i brann i fornøyelsespark vest i India

Minst 16 mennesker har mistet livet i en storbrann i en fornøyelsespark vest i India, ifølge det nyhetsbyrået Press Trust of India (PTI), skriver NTB. Brannen brøt ut lørdag i en fornøyelsespark i byen Rajkot i delstaten Gujarat, ifølge PTI. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.

NRK - 25 maj 24 kl. 17:56

Medier: Minst 20 omkom i brann i fornøyelsespark vest i India

Minst 20 mennesker har mistet livet i en storbrann i en fornøyelsespark vest i India, ifølge det nyhetsbyrået Press Trust of India (PTI), skriver NTB. Brannen brøt ut lørdag i en fornøyelsespark i byen Rajkot i delstaten Gujarat, ifølge PTI. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.

VG - 25 maj 24 kl. 17:50

Båt fylt med vann: Redningshelikopter på vei

Det er iverksatt en Redningsaksjon etter at en båt tar inn vann i Trøndelag..

Dagbladet - 19 maj 24 kl. 15:12

Leter etter helikopter

Det er satt i gang en omfattende Redningsaksjon etter at et helikopter i følget til den iranske presidenten Ebrahim Raisi, skal ha vært nødt til å nødlande..

Dagbladet - 19 maj 24 kl. 15:12

Har satt krisestab

Det er satt i gang en omfattende Redningsaksjon etter at et helikopter i følget til den iranske presidenten Ebrahim Raisi, skal ha vært involvert i en ulykke..

Dagbladet - 19 maj 24 kl. 15:12

- Grunn til bekymring

Det pågår en omfattende Redningsaksjon etter at helikopteret til Irans president Ebrahim Raisi, skal ha vært involvert i en ulykke..

Dagbladet - 19 maj 24 kl. 15:12

- Fremdeles håpefulle

Det pågår en massiv Redningsaksjon etter at helikopteret til Irans president Ebrahim Raisi, skal ha vært involvert i en ulykke søndag..

Dagbladet - 19 maj 24 kl. 15:12

Har gjort funn

Helikopteret til den iranske presidenten Ebrahim Raisi skal være funnet etter en massiv Redningsaksjon, melder Reuters søndag kveld..

Dagbladet - 19 maj 24 kl. 15:12

Motstridende meldinger

Helikopteret til den iranske presidenten Ebrahim Raisi skal være funnet etter en massiv Redningsaksjon, melder statlig iransk TV. Det avvises av redningspersonell..

NRK - 18 maj 24 kl. 14:29

Seilbåt i brann utenfor Nesodden: – Redningsaksjon pågår

Rune Elstad, vaktkommandør for Brann- og redningsetaten i Oslo, bekrefter at de har redningsmannskaper på stedet. – Det er en seilbåt som det kom røyk fra. Våre ressurser på stedet sier at det ser kontrollert ut nå.

VG - 18 maj 24 kl. 14:28

Seilbåt i brann utenfor Nesodden – Redningsaksjon pågår

Det melder Øst politidistrikt..

NRK - 18 maj 24 kl. 14:29

Røykutvikling i seilbåt utenfor Nesodden: – Redningsaksjon pågår

Rune Elstad, vaktkommandør for Brann- og redningsetaten i Oslo, bekrefter at de har redningsmannskaper på stedet. – Det er en seilbåt som det kom røyk fra. Våre ressurser på stedet sier at det ser kontrollert ut nå.

VG - 18 maj 24 kl. 12:19

Redningsaksjon i Luster: Skiløpere kan være skadet

Luftambulanse, politi og frivillige mannskaper er på vei til stedet..

NRK - 17 maj 24 kl. 17:10

Redningsaksjon formelt avslutta

Politiet og hovudredningssentralen har formelt avslutta Redningsaksjonen i Stryn der det har blitt søkt etter ein mann i 30-åra. Dette melder politiet 17. mai.

VG - 17 maj 24 kl. 06:33

Redningsaksjon i Ålesund – ung mann savnet

Personen har trolig vært ute i båt i natt..

NRK - 15 maj 24 kl. 23:54

Redningsaksjon i Drammensfjorden avsluttet

En eldre mann er savnet etter at det onsdag kveld ble funnet en tom fritidsbåt med motoren i gang i Drammensfjorden. Redningsaksjonen ble avsluttet like før midnatt. Den savnede, en mann i 80-årene, var i 12-tiden onsdag innom en marina i området og rapporterte om motorproblemer, men fikk start på motoren og dro ut igjen.

NRK - 09 apr 24 kl. 20:24

Redningsaksjon etter sakna fiskar i Ålesund

HRS har sett i gang ein Redningsaksjon etter at ein eldre fiskar ikkje er kome heim for dagen. Mannen skulle ut på fiske i ålesundsområdet, og skulle vore heime tidlegare i ettermiddag. Redningsleiar Vincent Roos ved HRS seier det er sett inn to redningsskøyter, to brannbåtar og eit redningshelikopter i søket..

NRK - 13 maj 24 kl. 22:28

India: Minst tolv omkom da reklameskilt falt ned

Minst tolv mennesker omkom og rundt 60 er skadet, etter at et reklameskilt kollapset i Mumbai i India mandag, skriver NTB. Ulykken skjedde ved en travel vei i forstaden Ghatkopar øst i den indiske finanshovedstaden, i kraftig regnvær og sterk vind mandag. Reklameskiltet var montert på en bensinstasjon.

NRK - 11 maj 24 kl. 12:33

Kollisjon mellom to båter

To båter har kollidert i Høllefjorden i Kristiansand. Først ble det opplyst at en båt hadde kollidert med en vannskuter, senere opplyste politiet om at det var to båter som hadde kollidert. Politiet har satte i gang Redningsaksjon sammen med Hovedredningssentralen.

NRK - 06 apr 24 kl. 10:24

Redningsaksjon i sjø

Det er sett i gang ein Redningsaksjon ved Kyrkjetangen i Bergen klokka 10, melder politiet. Det er gjort funn av klede i sjøen. Politiet er på staden og dykkarar frå brannvesenet, i tillegg til luftambulanse er på veg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com