NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:59

NRK - 18 mar 23 kl. 20:59

Minst fire døde i jordskjelv i Ecuador

Minst fire personar har mista livet etter at eit jordskjelv ramma kysten av Ecuador laurdag. Skjelvet blei målt til ein styrke på 6,8. Det er meldt om ein del øydeleggingar, melder Reuters. Skjelvet kunne merkast i over halvparten av dei 24 provinsane i landet, melder styresmaktene i Ecuador..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ecuador, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst fire, dødei , jordskjelvi , Ecuador
NRK - 01 feb 23 kl. 04:32

Svensk internettaktivist frifunnet i Ecuador

Den svenske programmereren og internettaktivisten Ola Bini har blitt frifunnet for tiltalen for datainnbrudd i Ecuador, melder TT. Det er Binis talsperson som bekrefter frifinnelsen i en epost til TT. I en egen lydmelding sier Bini at rettssaken mot ham ble avsluttet klokken halv åtte på kvelden etter å ha vart i elleve timer tirsdag.

Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

NRK - 18 mar 23 kl. 23:09

12 døde i jordskjelv i Ecuador

Minst 12 mennesker er bekreftet døde etter det kraftige jordskjelvet som rammet Ecuador lørdag, melder Reuters. Skjelvet med styrke 6,8 rammet Balao på kysten av Ecuador og det nordlige Peru. En rekke bolighus, skoler og sykehus ble helt eller delvis ødelagt i skjelvet.

NRK - 18 mar 23 kl. 19:00

Kraftig jordskjelv i Ecuador

Kysten av Ecuador blei ramma av eit jordskjelv med styrke på 6,7 laurdag. Det er ikkje kjent kor store skadar skjelven kan ha gjort. Det amerikanske jordskjelvsenteret USGS seier at skjelvet hadde senteret i kystregionen Guayas, rundt 80 kilometer sør for Guayaquil, som er den nest største byen i landet..

Klartale - 06 feb 23 kl. 07:17

Flere enn 180 døde etter stort jordskjelv

Så langt har myndighetene i Syria og Tyrkia funnet flere enn 180 døde etter jordskjelv natt til mandag. De venter at det blir funnet flere døde, og at noen av de skadde dør.Flere hundre personer skal være skadd.

Klartale - 21 feb 23 kl. 08:27

Flere døde etter nytt jordskjelv i Tyrkia og Syria

For noen uker siden ble Tyrkia og Syria truffet av et kraftig jordskjelv. Og mange etterskjelv. Dette førte til at over 46.

VG - 20 nov 22 kl. 18:59

Valencia og Ecuador herjet med Qatar i VM-åpningen

(Qatar - Ecuador 0–2) Den kontroversielle vertsnasjonen var sjanseløse mot Enner Valencia (33) og Ecuador under åpningskampen i VM..

Aftenposten - 20 nov 22 kl. 18:59

Valencia og Ecuador herjet med Qatar i VM-åpningen

(Qatar - Ecuador 0–2) Den kontroversielle vertsnasjonen var sjanseløse mot Enner Valencia (33) og Ecuador under….

Klartale - 25 nov 22 kl. 11:39

Slik har den første uka med fotball-VM vært

Søndag 20. november startet kampen om å bli verdensmester i fotball for landslag.Klar Tale følger mesterskapet, men lager ingen saker med resultat hver dag.

Klartale - 24 jan 23 kl. 07:00

Hvordan ble barna bli adoptert ulovlig?

Tre år gamle Clara fra Ecuador forsvant brått en dag. Moren hennes lette og lette. Men da var Clara allerede på vei til Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com