Fire

Tuesday, 19 October, 13:39

Nyheter om Fire

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

VG - 11 timer siden

Leter etter Fire år gamle Cleo: – Alvorlig bekymret

Australsk politi jobber på spreng for å finne Fire år gamle Cleo Smith, som ble borte under en campingtur..

NRK - 17 timer siden

Varetektsfengslet i Fire nye uker

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin ekskone i Sandnes i august, varetektsfengsles i ytterligere Fire uker..

VG - 08 okt 21 kl. 10:20

De Fire nordiske landene har Fire ulike råd for Modernas vaksine

Til tross for at de har det samme datagrunnlaget, har Norge, Sverige, Danmark og Finland Fire forskjellige råd om hvordan Modernas vaksine skal brukes nå..

E24 - Igår: 06:00

Meglerhus ser oppside i Fire bankaksjer

Finansaksjer har vært et godt sted å være investert i den siste tiden, mener ABG-analytiker Jan Erik Gjerland. Nå øyner han Fire gode kjøp blant nordiske bankaksjer..

NRK - Igår: 22:22

Minst Fire omkom da båt kantret

Fire tunisiske flyktninger og migranter omkom etter at båten de var i, kantret utenfor Tunisia. 19 personer er savnet i forliset. Totalt 30 tunisiere, de fleste av dem unge menn, var i båten da den kantret, opplyser en talsperson for myndighetene..

NRK - I førrgår: 23:15

Mann varetektsfengslet i Fire uker

En mann i 50-årene er i Søndre Østfold tingrett varetektsfengslet i Fire uker med brev- og besøksforbud. Mannen er blant annet siktet for å ha bestilt og betalt for overgrep mot barn ved flere anledninger..

NRK - 15 okt 21 kl. 13:14

Fire migrantar døde i Spania

Fire migrantar er funne døde på kysten av Sør-Spania, melder den spanske kystvakta, ifølge AFP. Dei seier at dei også leitar etter 21 andre som ifølge tre overlevande er sakna. Kystvakta redda dei tre opp frå ein båt som var i ferd med søkke torsdag..

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:48

Mannen som er siktet for drap i Kongsberg blir varetektsfengslet

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep på flere personer. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 12:28

Fengsles i Fire uker med brev og besøksforbud

Den siktede etter drapene på Kongsberg er varetektsfengslet i Fire uker, ifølge en kjennelse fra Kongsberg og Eiker….

NRK - 15 okt 21 kl. 12:29

Varetektsfengslast i Fire veker

Espen Andersen Bråthen som er sikta for drapa på Kongsberg onsdag kveld skal varetektsfengslast i Fire veker. Det kjem fram i ei kjenning i Buskerud tingrett fredag..

NRK - 15 okt 21 kl. 08:47

Krev Fire veke varetekt for Bråthen

Politiet krev varetektsfengsling i Fire veker med brev og besøksforbod, samt full isolasjon og medieforbod dei første vekene for Espen Andersen Bråthen, meld Aftenposten. Fredag føremiddag vil spørsmålet om varetekt bli avgjort av Kongsberg og Eiker tingrett..

NRK - 24 sep 21 kl. 07:36

Fire pågrepet etter taxiran

Fire unge menn er nå pågrepet etter at en taxisjåfør ble fraranet en bil ved Dælenga natt til fredag, skriver Avisa Oslo. Taxisjåførem skal ha blitt skadet og ranet med våpen. Gjerningspersonene stakk av med taxien som senere ble funnet på Tøyen.

VG - 14 okt 21 kl. 13:47

Minst Fire drept under demonstrasjon i Beirut

Fire personer er drept og over 30 er skadet etter at det ble åpnet ild under en demonstrasjon i Libanons hovedstad Beirut, melder lokale medier..

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:13

Minst Fire drept på Kongsberg

NRK erfarer at minst Fire personer er drept etter den alvorlige hendelsen på Kongsberg onsdag kveld. I tillegg er flere personer skadet..

Klartale - 13 okt 21 kl. 16:47

En ny vei for Norge

Det nye samarbeidet og regjeringen startet med en slags skilsmisse. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sto igjen sammen uten Sosialistisk Venstreparti. De måtte finne en plan for hvordan parforholdet skulle være videre.

VG - 13 okt 21 kl. 01:31

Ministerbil kjørte ned demonstrerende bønder: – Hardt mot hardt

Fire bønder døde etter å ha blitt påkjørt av en ministerbil under en demonstrasjon i India. Fire til døde i slåsskamper like etter. En opptrapping i landets bondeoppgjør, mener India-ekspert..

NRK - 12 okt 21 kl. 21:19

Generalsekretær i Venstre går av

Marit H. Meyer har hatt jobben som generalsekretær i Venstre i Fire år, men velger ikke å ikke fortsette, skriver Budstikka. – Å forplikte meg til Fire nye år var jeg ikke klar for, sier hun.

NRK - 30 sep 21 kl. 19:56

Bil kjørte i tre – Fire til sykehus

En bil ned Fire passasjerer kjørte i et tre ved Ånestadvegen i Hå kommune i Rogaland, melder politiet på Twitter. De Fire personer ble kjørt til Stavanger universitetssykehus. Skadeomfanget er ukjent, men de var alle bevisste.

NRK - 10 okt 21 kl. 18:27

Fire til sjukehus etter trafikkuluk

Politiet i Møre og Romsdal skriv at det har vore ei trafikkulukke ved Vartdalstranda på E39. Politiet skriv at det var ein einsleg bil utafor vegen etter vassplaning. Det var Fire personar i bilen.

NRK - 10 okt 21 kl. 18:27

Fire til sjukehus etter ulukke

Politiet i Møre og Romsdal skriv på Twitter at det har vore ei trafikkulukke ved Vartdalstranda på E39. Politiet skriv at det var ein einsleg bil utafor vegen etter vassplaning. Det var Fire personar i bilen.

NRK - 10 okt 21 kl. 12:13

Minst Fire døde i eksplosjon

Minst Fire personar er stadfesta omkomne etter ein eksplosjon i hamnebyen Aden i Jemen. Det skal ha vore eit køyretøy lasta med eksplosiv, seier kjelder frå myndigheitene ifølge Reuters..

NRK - 09 okt 21 kl. 18:59

39 leiligheter evakuert etter brann

Minst Fire leiligheter er ubeboelige etter en brann i en blokk på Rykkinn i Bærum lørdag morgen. Beboere i 39 leiligheter måtte evakueres. Ingen ble skadd.

Aftenposten - 45 minutter siden

Et lunt hjem for familien

Et boligbytte ligger ofte i kortene når to blir til tre og etter hvert kanskje Fire. Christer R..

Aftenposten - 2 timer siden

Støy, stress og høyt tempo. Fire råd om å takle returen til kontoret.

Å skulle forholde seg til logistikk og mange mennesker igjen kan være vanskelig etter måneder på hjemmekontor..

E24 - 5 timer siden

Her er hydrogen den nye oljen

Her er Fire grønne saker du må få med deg..

E24 - 7 timer siden

Småbarnsfaren har fått en ny hverdag. – Før var jeg han rare som hentet i taxi barnehagen

Ole-Kristoffer Trellevik har kuttet kraftig ned på flyreiser i jobben sin. Det betyr mer tid med de to sønnene på Fire og syv år..

NRK - 13 timer siden

545 nye smittetilfeller

Det siste døgnet er det registrert 545 koronasmittede i Norge. Det er 67 flere enn forrige mandag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 408 koronasmittede per dag.

NRK - 13 timer siden

Norges ambassadør innkalt i Ankara

Tyrkia ber ambassadører fra Norge og ni andre land forklare seg etter at de krevde at den fengslede regimekritikeren Osman Kavala blir løslatt. Flere ambassader i Tyrkia, blant dem den norske, gikk mandag ut med en uttalelse der de krever at Kavala blir løslatt, skriver den regimevennlige avisa Daily Sabah. Kavala, som er forretningsmann, ble fengslet for Fire år siden, for sin påståtte rolle i demonstrasjonene og opprøre i Gezi-parken i 2013.

Aftenposten - 14 timer siden

Lacazette reddet Arsenal: Scoret Fire minutter på overtid

(Arsenal - Crystal Palace 2–2) Martin Ødegaard gikk ut, Alexandre Lacazette kom inn - og reddet ett poeng for Arsenal….

VG - 14 timer siden

Lacazette reddet Arsenal: Scoret Fire minutter på overtid

(Arsenal - Crystal Palace 2–2) Martin Ødegaard gikk ut, Alexandre Lacazette kom inn - og reddet ett poeng for Arsenal på overtid av overtiden..

NRK - 15 timer siden

Mann fengslet for voldtektsforsøk

En 22 år gammel tysk mann erkjenner et voldtektsforsøk i Bergen natt til lørdag. Han ble varetektsfengslet i Fire uker i Hordaland tingrett mandag, skriver BT. Mannen ble pågrepet søndag kveld, og er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud.

Dagbladet - 17 timer siden

Overlevde på mirakuløst vis

Mahesh Patrick og Shaun Emitja skulle bare ut på en Fire timers biltur da uhellet var ute. - Ekstremt heldige som er i live, sier politiet..

NRK - 19 timer siden

Omfattende brudd på arbeidsmiljølov

En rapport fra helseetaten viser omfattende overtidsbruk og til sammen 899 brudd på arbeidsmiljøloven ved Fire koronateststasjoner i Oslo i løpet av pandemien. Oversiktene offentliggjøres etter en rekke skriftlige spørsmål fra Rødts Maren Rismyhr til helsebyråd Robert Steen (Ap), skriver Vårt Oslo..

NRK - 20 timer siden

Amundsen skal lede justiskomiteen

Frps Per-Willy Amundsen skal lede Stortingets justiskomité de neste Fire åra. Det bekrefter Amundsen overfor NRK mandag. Amundsen har tidligere vært justisminister.

Klartale - 21 timer siden

Arbeidsliv viktigst for Ap-Sp-regjeringen

Ny statsminister Jonas Gahr Støre har lagt frem sin plan for de neste Fire årene. Arbeidsliv blir viktigst, sier han..

NRK - 23 timer siden

Omstridt prest går av

Prest Vidar Nes Mygland vart mellombels teke ut av teneste etter rå ha nekta å jobbe med kvinnelege prestar. No går han av. – Vi hadde eit møte på fredag der avtala mellom oss blei inngått.

NRK - Igår: 09:55

Dømd for sovevaldtekt

Ein mann i 20-åra er i Nord-Troms og Senja tingrett dømd til Fire års fengsel for å ha valdtatt ei kvinne medan ho sov. Den samrøysta dommen falt fredag sist veke. Hendinga skjedde søndag 6.

NRK - Igår: 08:57

Her er det nye sametingsrådet

To kvinner og tre menn skal sitte på sametingsrådet de neste Fire årene. Silje Karine Muotka (NSR), Runar Myrnes Balto (NSR), Mikkel Eskil Mikkelsen (NSR), Maja Kristine Jåma (NSR), Hans Ole Eira (SP)-Muotka presenterte mandag morgen det nye sametingsrådet. Les mer her..

VG - Igår: 02:03

Florida skjulte daglige dødstall i snaut Fire måneder

Dødstallene steg kraftig mens den amerikanske delstaten unnlot å offentliggjøre dem på daglig basis..

VG - Igår: 20:43

Stadig nye utskiftinger i svensk langrenn: – Drar i forskjellige retninger

Det har vært mye uro og utskiftinger i svensk langrenn de siste årene. Bare Fire måneder før OL kommer nå ny langrennssjef og ny landslagslege..

Aftenposten - Igår: 19:30

Familien på Fire er delt i introverte og ekstroverte. Tre tips for å gjøre alle fornøyde.

Mor og ett av barna er introverte. Far og ett av barna er ekstroverte..

Klartale - Igår: 14:20

Over Fire millioner har fått vaksine

4.190.626 personer er vaksinert med første dose av korona-vaksine i Norge..

VG - 06 okt 21 kl. 17:59

Fire skadet etter skoleskyting i Texas

Politiet jakter en navngitt gjerningsmann etter at Fire personer ble skadet i en skyteepisode på en skole i Texas onsdag morgen lokal tid..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt