Fire

Monday, 06 February, 03:38

Nyheter om Fire

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 jan 23 kl. 05:50

Facebook tapte i retten mot oppsagte ansatte i Norge

Fire oppsagte Facebook-ansatte i Norge vant fram i retten mot Facebook-eier Meta. I praksis betyr seieren en ekstra månedslønn, skriver Dagens Næringsliv. De Fire måtte før jul gå fra jobbene sine i forbindelse med nedbemanning, men de bestred oppsigelsene og krevde å få stå i stillingene sine til saken var avgjort.

NRK - 01 feb 23 kl. 03:38

Fire mistenkte utleveres til USA for presidentdrapet i Haiti

Fire personer som anses som hovedmistenkte i attentatet på Haitis president Jovenel Moïse i 2021, er utlevert fra Haiti til USA. To av de mistenkte har amerikansk statsborgerskap og var blant de første som ble pågrepet etter at Moïse ble skutt og drept i sitt private hjem nær hovedstaden Port-au-Prince i juli 2021. Den tredje er en colombiansk statsborger, mistenkt for å ha ledet rundt 20 tidligere colombianske soldater som også er pågrepet i forbindelse med attentatet.

VG - 27 jan 23 kl. 18:09

Fire Uruguay-spillere utestengt for dårlig oppførsel i VM

Fredag kom avgjørelsen i disiplinærsaken etter VM-kampen mellom Ghana og Uruguay 2. desember. Fire uruguayanere er utestengt i én til Fire kamper..

NRK - 26 jan 23 kl. 09:18

Fire palestinere skutt og drept på Vestbredden

Israelske soldater drepte Fire palestinere i en skuddveksling i Jenin på den okkuperte Vestbredden torsdag, ifølge palestinske helsemyndigheter. Det israelske forsvaret bekrefter at de utførte et oppdrag i Jenin, men har ikke kommentert påstanden om Fire drepte. Helsemyndighetene i Palestina sier at en endre kvinne er blant de drepte.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:10

Bistandsadvokaten i Tolga-saken krever flere hundre tusen i erstatning

Bistandsadvokaten til mannen som ble kidnappet i Tolga i fjor og hans foreldre, krever at de tiltalte betaler flere hundre tusen kroner i erstatning. Bistandsadvokat Helge Hartz la onsdag ned påstand om at de Fire tiltalte samlet må betale mellom 200.000 og 250.

NRK - I førrgår: 16:42

De to siktede fra skytingen i Oslo varetektsfengsles i Fire uker

De to siktede varetektsfengslet i Fire uker med brev- og besøksforbud på grunn av bevisforspillelsesfare, det kommer frem i en kjennelse fra Oslo tingrett. De to mennene i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter at to menn i 30-og 40-årene ble skutt. Hendelsen tok sted på åpen gate i Oslo sentrum, kun et steinkast unna Karl Johan.

NRK - I førrgår: 16:42

De to siktede etter Oslo-skyting varetektsfengsles i Fire uker

De to siktede etter Oslo-skyting varetektsfengsles i Fire uker med brev- og besøksforbud, det kommer frem i en kjennelse fra Oslo tingrett fredag ettermiddag. De to mennene i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter at to menn i 30-og 40-årene ble skutt. Hendelsen tok sted på åpen gate i Oslo sentrum.

E24 - I førrgår: 10:59

Fire eksperter: Dette bør du vite om boligmarkedet nå

Burde du selge boligen din? Går noen boliger bedre enn andre? Og hva vil skje med boligmarkedet fremover?

NRK - I førrgår: 06:43

Fire alvorleg skadde i bussulykke i Sverige

Ein buss med 22 passasjerer har sklidd av vegen på E22 i Hörby kommune i Sverige, melder Aftonbladet. Fire personer er alvorleg skadde og sju personar har lettare skadar, ifølge politiet. Nødetatane arbeider framleis på staden..

NRK - 02 feb 23 kl. 23:55

Første inntektstap for Apple på Fire år

Teknologigiganten Apples resultat for fjerde kvartal var dårligere enn det som var ventet. For første gang på Fire år registrerte selskapet et inntektstap. Apple hadde en omsetning på 117,15 milliarder dollar for fjerde kvartal.

NRK - 02 feb 23 kl. 17:06

Ung mann varetektsfengslet i Fire uker etter drapsforsøk i Oslo

En 19 år gammel mann ble torsdag varetektsfengslet i Fire uker med brev- og besøksforbud, siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til 20. januar. Mannen ble først pågrepet tirsdag denne uken, da politibetjenter observerte han i sentrum av Oslo.

NRK - 23 jan 23 kl. 20:45

Fire medlemmer av Oath Keepers kjent skyldig i oppvigleri

En amerikansk jury har funnet Fire medlemmer av gruppa Oath Keepers skyldig i oppvigleri i forbindelse med stormingen av Kongressen 6. januar 2021. Kjennelsen kommer noen uker etter at ekstremistgruppens grunnlegger Stewart Rhodes og sjefen for Florida-avdelingen, Kelly Meggs, ble kjent skyldige i «seditious conspiracy» – konspiratorisk oppvigleri.

Klartale - 02 feb 23 kl. 14:48

Direktør anklaget for å spise dyrene

En direktør for en dyrehage har fått anklager mot seg. Han skal ha slaktet og spist Fire dverggeiter. Geitene tilhørte dyrehagen, og ble spist på et julebord.

NRK - 02 feb 23 kl. 12:56

Fire menn tiltalt etter drapet på Bård Lanes (33)

Bård Lanes ble skutt og drept på gata i Tønsberg i april 2021. Nå er Fire personer tiltalt i saken. Ifølge VG ble Lanes våren 2021 bedt av en politimann om å skaffe opplysninger om en kriminell mann (31).

Klartale - 02 feb 23 kl. 06:30

Land i Afrika vil få slutt på aids blant barn innen 2030

Hvert femte minutt dør det et barn som følge av sykdommen aids, ifølge UNAIDS. De jobber med kampen mot sykdommen i verdens-organisasjonen FN. I fjor laget UNAIDS målet om at ingen barn skal måtte leve med aids i 2030.

NRK - 02 feb 23 kl. 04:54

Filippinene gir USA større tilgang til landets militærbaser

Filippinene gir amerikanske styrker tilgang til ytterligere Fire militærbaser i landet, melder de to landenes forsvarsdepartementer. Avtalen ble kunngjort i forbindelse med et besøk fra USAs forsvarsminister Lloyd Austin på Filippinene torsdag. Landene har blitt enige om å utvide en eksisterende avtale til å omfatte ytterligere Fire baser «i strategiske områder av landet», heter det i en uttalelse.

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 19:30

Fire myter og sannheter om faste. En ting gjør «alle» feil, mener professor.

Dette sier to professorer og en lege om Fire ulike påstander om faste..

NRK - 01 feb 23 kl. 08:25

El Pais: Spania sender Fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom Fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 01 feb 23 kl. 07:02

Mange møteulykker mellom personbil og tungbil i januar

Seks personer omkom i januartrafikken. Fire i møte med tungbil. Dette er Fire flere omkomne enn i januar fjor, men på nivå med årene før pandemien.

NRK - 31 jan 23 kl. 13:08

Helsebyråden i Oslo må ut i ny høring

Opposisjonen i Oslo bystyre er ikke fornøyd med dokumentasjonen helsebyråd Robert Steen (Ap) ga i mandagens høring om helsehusene. Nå blir det ny høring. Ifølge Aftenposten stiller både Høyre, Venstre, KrF og Folkets parti seg bak kravet om en ny høring.

NRK - 31 jan 23 kl. 12:10

Tiltalt for salg av 208 kilo cannabis

Fire menn i 30- og 40-årene må i april møte i Telemark tingrett tiltalt i en større narkotikasak. De er alle tiltalt for kjøp, salg og distribusjon av til sammen 208 kilo cannabis og cirka Fire kilo kokain. Telemark tingrett har satt av 18 dager til behandling av straffesaken..

Klartale - 31 jan 23 kl. 08:44

– Tror 2023 blir mitt siste år

Britiske Mo Farah er en av verdens beste løpere. Nå sier han at 2023 kanskje blir hans siste år som toppidretts-utøver. Farah skal løpe London Marathon 23.

NRK - 11 jan 23 kl. 18:28

Fire av ti lærerstudenter strøk på deleksamen i matte

I slutten av november avla 604 grunnskolelærerstudenter sin nasjonale deleksamen i matematikk. Hele Fire av ti strøk. Strykprosenten var 40,6 prosent for lærerstudenter på trinn 1–7 og 37,6 prosent for studentene på trinn 5-10, skriver Khrono.

Dagbladet - 30 jan 23 kl. 18:31

Sjokkfunn i Sverige - Fire tiltalt

I Sverige ble flere kilo med kokain funnet på sjøen. Nå står Fire menn tiltalt for et av de største kokainbeslagene i Sverige noensinne..

Klartale - 10 jan 23 kl. 17:00

Mikaela Shiffrin kan bli historisk

Mikaela Shiffrin driver med alpint. Hun er en av de kvinnene som har vunnet mye av konkurransene opp gjennom tidene.Søndag vant hun nok et løp.

NRK - 29 jan 23 kl. 14:47

Mann og kvinne dømt etter barnebortføring i Rogaland

En 34 år gammel kvinne og en 68 år gammel mann er i tingretten dømt for grov omsorgsunndragelse etter at de i fjor bortførte kvinnens to barn fra barnevernet. Den 34 år gamle kvinnen er dømt til ett år og sju måneders fengsel, mens 68-åringen er dømt til åtte måneders fengsel. Begge er i Sør-Rogaland tingrett dømt for grov omsorgsunndragelse, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 28 jan 23 kl. 16:46

Fengsles i Fire uker etter Nydalen-skyting

Det melder VG. Mannen som lørdag ble pågrepet for skytingen på et gatekjøkken mandag kveld, varetektsfengsles i Fire uker med brev og besøksforbud, skriver avisen..

NRK - 28 jan 23 kl. 16:46

VG: Fengsles i Fire uker etter Nydalen-skyting

Mannen som lørdag ble pågrepet for skytingen på et gatekjøkken mandag kveld, varetektsfengsles i Fire uker med brev og besøksforbud. Det melder VG. Mannen ble pågrepet på en privat adresse i Moss fredag kveld..

NRK - 7 timer siden

Sandvolleyball: Mol og Sørum til topps i Doha – vant naboduell i finalen

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum vant finalen i verdenstourturneringen i Doha. I finalen ble svenske David Åhman og Jonatan Hellvig slått. Den norske duoen tok sin første triumf i 2023-sesongens første turnering med settsifrene 21-19, 21-19.

NRK - 13 timer siden

Røde Kors: Frivillige drept i Sør-Sudan

Fire frivillige i Sør-Sudans Røde Kors er blant de 27 som er drept i kamper i og rundt landsbyen Lire Payam, ifølge Norges Røde Kors. – Dette er sjokkerende og dypt tragisk. Vi uttrykker vår kondolanse til familien til de drepte, og vi sørger sammen med våre kollegaer i Sør-Sudan Røde Kors og hele Røde Kors-bevegelsen, sier utenlandssjef Jørgen Haldorsen i Røde Kors.

Aftenposten - 13 timer siden

Politiet får mer penger og flere ansatte. Så hvorfor oppklares da færre og færre saker?

Bare Fire av ti lovbrudd oppklares. Men politiet får mer penger og flere folk. Hva skjer?.

NRK - 26 jan 23 kl. 18:58

Canada sender Fire Leopard-stridsvogner til Ukraina

Canada har planer om å sende Fire Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser landets forsvarsminister Anita Anand. Onsdag besluttet den tyske regjeringen at de vil sende de moderne, tyskproduserte Leopard-stridsvognene til Ukraina og lar andre land gjøre det samme. Norge lovet samme dag å sende stridsvogner av samme merke, men spesifiserte ikke når eller hvor mange.

NRK - 15 timer siden

Luftambulanse til trafikkulykke på Geilo

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke på Geilo, etter at eit køyretøy kom over i motgåande felt. – Ulykka framstår meir alvorleg enn første melding, skriv Sør-Aust politidistrikt på Twitter, som først skreiv at det ikkje var nokon personskader. Fire personar og to biler er involvert i ulykka.

NRK - 15 timer siden

Luftambulanse til trafikkulykke i Hol

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune, etter at eit køyretøy kom over i motgåande felt. Fire personar og to biler er involvert i ulykka. Brannvesenet og ambulanse er på staden.

VG - 16 timer siden

Video viser skytingen ved Nationaltheatret – trakk pistol på åpen gate

Videoen viser ett av skuddene som ble løsnet natt til 15. januar utenfor Nationaltheatret. To menn ble fredag varetektsfengslet i Fire uker og siktet for drapsforsøk og medvirkning til drapsforsøk..

NRK - 19 timer siden

Ukraina: Russiske angrep i Kharkiv

Russiske styrkar har sendt missil mot sentrale deler av byen Kharkiv, aust i Ukraina, melder regionens guvernør på meldingstenesta Telegram. – Informasjon om offer og øydeleggingar blir avklart, skriv guvernøren Oleh Syniehubov. Laurdag blei det kjent at Fire sivile var drepne i angrep ved frontlinja i regionen Donetsk, skreiv sjefen for den regionale militærleiinga Pavlo Kyrylenko på Telegram søndag.

NRK - 19 timer siden

Ukraina: Fleire sivile offer ved frontlinja

Laurdag blei det kjent at Fire sivile var drepne i angrep ved frontlinja i regionen Donetsk, skreiv sjefen for den regionale militærleiinga Pavlo Kyrylenko på Telegram søndag. Tre av dei drepne skal ha blitt drepne i byen Bakhmut og den siste skal ha blitt drepen i Yampol, ifølge Kyrylenko. Sjefen for russiske Wagner-gruppa, Yevgeniy Prigozhin, seier at det nå føregår valdsame kampar i dei nordlege delane av Bakhmut.

NRK - 23 timer siden

Elleve tatt for ruskjøring i Oslo i helgen

Natt til lørdag ble sju personer anmeldt for ruskjøring, natt til søndag ble Fire personer tatt. Kontrollene, som ble gjort på Grønland i Oslo, varte i rundt en time hver natt. – Trafikkorpset er bekymret over det vi anser som et høyt antall tatt sett mot den korte kontrolltiden.

NRK - 26 jan 23 kl. 09:18

Åtte palestinere skutt og drept på Vestbredden

Israelske soldater drepte åtte palestinere i en skuddveksling i Jenin på den okkuperte Vestbredden torsdag, ifølge palestinske helsemyndigheter. De meldte først om Fire drepte, men oppjusterte senere dette tallet. Det israelske forsvaret bekrefter at de utførte et oppdrag i Jenin, men har ikke kommentert påstanden om Fire drepte.

VG - Igår: 22:09

Norge rotet bort gullsjansen og ble nummer Fire i blandet stafett i U23-VM i langrenn

Norge gikk mot det som virket som et åpenbart gull, men måtte ta til takke med 4.-plass i blandet stafett i U23-VM i langrenn..

NRK - Igår: 12:32

TV 2: 21 personer har dødd på grunn av feilmedisinering de siste Fire årene

En kartlegging TV 2 har gjort viser at minst 21 personer har dødd som følge av legemiddelrelaterte feil på norske sykehus siden 2019. Dette er basert på tal fra 13 av 19 sykehus, noe som gjør de reelle tallene usikre. I 2019 sluttet man å samle uønskede hendelser ved norske sykehus i samme nasjonale oversikt.

NRK - 25 jan 23 kl. 14:24

Mowinckel med knallsterk pallplass

– For en form hun er i! sier Viaplay-ekspert Marius Arnesen. Ragnhild Mowinckel leverte et knallsterkt storslalåm, og tok andreplass i Kronplatz i Italia.

NRK - I førrgår: 00:44

Unntakstilstand i Chile – flere døde i skogbranner

Chile har erklært unntakstilstand i flere regioner sør og sentalt i landet etter en hetebølge har ført til flere,alvorlige skogbranner. Så langt har sju menensker mistet livet, ifølge myndightene. Flere enn 100 hjem er rammet og 29.

NRK - I førrgår: 19:24

E6 mot Hamar delvis stengt

E6 ved Morskogtunnelen i Eidsvoll nær grensa til Stange er stengt i retning Hamar. Fire biler er involvert i uhellet, melder Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - I førrgår: 12:54

Vil tillata sjukemelding etter digital konsultasjon

Regjeringa vil opna for at legar kan skriva sjukemelding basert på ein elektronisk konsultasjon, skriv Arbeids- og inkluderingsdepartementet i ei pressemelding. Etter dagens ordinære regelverk må personar med behov for sjukemelding ha ei personleg og fysisk undersøking hos legen. I lovforslaget som nå blir sendt til Stortinget er det sett opp Fire vilkår for å redusera risikoen for at sjukemeldingar blir gitt på feil grunnlag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com