Fire

Thursday, 18 August, 06:30

Nyheter om Fire

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 15:09

Varetektsfengsla i Fire veker

Ein mann i 40-åra busett på Sunnmøre er varetektsfengsla i Fire veker etter å ha brote seg inn og gjort skadeverk på Geiranger kyrkje natt til måndag. Mannen blei arrestert like etter hendinga. Mannen er også sikta for brot på utlendingslova og har jobba ulovleg i Noreg.

NRK - 14 aug 22 kl. 22:23

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 04 aug 22 kl. 18:09

USA politibetjenter tiltalt for drapet på Breonna Taylor

USAs justisdepartement har tiltalt Fire politibetjenter for å ha krenket borgerrettighetene til Breonna Taylor, som ble drept i mars 2020. Den 26 år gamle hjelpepleieren ble skutt seks ganger da Fire hvite politibetjenter brøt seg inn i leiligheten i Louisville i Kentucky, der hun lå og sov. Drapet på Taylor utløste store demonstrasjoner i Louisville og andre byer.

NRK - 04 aug 22 kl. 18:09

USA: Politibetjenter tiltalt for drapet på Breonna Taylor

USAs justisdepartement har tiltalt Fire politibetjenter for å ha krenket borgerrettighetene til Breonna Taylor, som ble drept i mars 2020. Den 26 år gamle hjelpepleieren ble skutt seks ganger da Fire hvite politibetjenter brøt seg inn i leiligheten i Louisville i Kentucky, der hun lå og sov. Drapet på Taylor utløste store demonstrasjoner i Louisville og andre byer.

NRK - 14 aug 22 kl. 16:59

Fire biler involvert i ulykke på E6 ved Moss

Fire biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 i nordgående retning utenfor Moss. Ulykken inntraff nord for Mosseporten. – Det er totalt Fire biler involvert i ulykken.

NRK - 15 minutter siden

Flere drept og mange savnet etter flom nordvest i Kina

Fire mennesker er bekreftet omkommet og 27 andre er meldt savnet etter styrtflod nordvest i Kina, opplyser lokale myndigheter. Det er igangsatt en søk- og redningsaksjon, het det i en uttalelse torsdag. Styrtfloden fant sted i en fjellregion i Datong fylke i Qinghai-provinsen.

NRK - 2 timer siden

Fire fikk i seg røyk i kasernebrann

Fire personer får oppfølging av helsepersonell etter at de pustet inn røyk under en brann i en militærkaserne i Heggelia leir i Bardufoss i Indre Troms i natt. Det opplyser politiet i Troms. Det er mistanke om at brannen oppsto i en tørketrommel i et vaskerom..

NRK - 07 aug 22 kl. 09:04

Fire nye skip seglar frå Ukraina

Fire nye skip som fraktar ukrainske matvarer, segla frå ukrainske hamner i Svartehavet søndag, melder nyheitsbyrået Reuters. Dei har meir enn 160.000 tonn mais og andre matvarer.

Klartale - Igår: 06:00

Aldri vært så tørt på 500 år

Forskere er mer og mer sikker på at klimaendringene skjer raskere enn ventet. Lite regn og veldig varmt skaper problemer for mange land.Frankrikes kjente vindistrikt har ei elv som heter Tille-elva.

VG - Igår: 13:44

Flere fastklemt i trafikkulykke i Bamble - Fire kritisk skadet

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Høgenheitunnelen i Bamble, hvor to biler har frontkollidert. Fire personer er kritisk skadet..

VG - Igår: 13:44

Fire kritisk skadet etter frontkollisjon i Bamble

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Høgenheitunnelen i Bamble, hvor to biler har frontkollidert. Fire personer er kritisk skadet..

Klartale - I førrgår: 10:54

Flere unge trives ikke på skolen

Den siste Ungdata-rapporten forteller oss noe om hvordan unge har det. Oslo Met og forsknings-instituttet NOVA står bak undersøkelsen. Den blir lansert mandag under Arendalsuka.

NRK - I førrgår: 10:52

Fire til legevakt etter brann i Nissedal

Brannvesenet melder at dei har kontroll på brannen på ei hytte i Bjønntjønnlia i Nissedal. Totalt 15 personar blei evakuert frå hytta. Fire er køyrd til legevakt med ukjent skadeomfang etter å ha blitt eksponert for røyk.

NRK - 05 aug 22 kl. 03:23

Fire truffet av lynet ved Det hvite hus

Fire mennesker ble kritisk skadd da de ble truffet av lynet i Lafayette Park foran Det hvite hus i Washington. To menn og to kvinner ble fraktet til sykehus i nærheten med livstruende skader, ifølge lokalt brannvesen. De Fire sto like ved en tre langs gjerdet mot presidentboligen..

VG - 14 aug 22 kl. 05:44

Warholms skadesesong: Over etter Fire minutter

BISLETT STADION (VG) Verdensrekordholder Karsten Warholm (26) kan komme til å avslutte sesongen med EM-finalen i München neste fredag – etter Fire minutter konkurranseløping i 2022..

NRK - 13 aug 22 kl. 19:45

Fire døde i styrtflom sørvest i Kina

Minst Fire personer har mistet livet og ni er skadd som følge av styrtflom i Pengzhou i det sørvestlige Kina, opplyser statlige medier. Mobilvideoer lagt ut i sosiale medier viser at vannstanden stiger i en elv utenfor byen. I en video forsøker folk i panikk å redde seg i land fra det som kort tid før var grunt vann.

NRK - 11 aug 22 kl. 17:13

Studie: Temperaturen på Arktis aukar Fire gonger raskare enn resten av planeten

Oppvarminga av Arktis har skjedd nesten Fire gonger raskare enn på resten av planeten dei siste 40 åra, ifølge ny forsking som blei publisert torsdag melder AFP. Tidlegare forsking har vist at Arktis blei varma opp mellom to og tre gonger raskare enn det globale gjennomsnittet..

NRK - 11 aug 22 kl. 17:13

Ny studie: Temperaturen på Arktis aukar Fire gonger raskare enn resten av planeten

Oppvarminga av Arktis har skjedd nesten Fire gonger raskare enn på resten av planeten dei siste 40 åra, ifølge ny forsking som blei publisert torsdag melder AFP. Tidlegare forsking har vist at Arktis blei varma opp mellom to og tre gonger raskare enn det globale gjennomsnittet. Studien er publisert i journalen Communications Earth and Environment.

Klartale - 01 aug 22 kl. 10:57

Nå kan du ta paracetamol oftere

Legemiddelet paracetamol brukes blant annet mot smerter. Før har du kunne ta legemiddelet inntil tre ganger i døgnet. Det har vært anbefalt.

NRK - 31 jul 22 kl. 03:10

Fire personer reddet opp fra vannet

Fire personer som befant seg i en båt som gikk gå grunn ved Landøya i Asker natt til søndag, havnet i vannet. Alle Fire har blitt fraktet til land hvor de blir ivaretatt av helsepersonell og politiet. Båten som gikk på et skjær ute i Oslofjorden, har sunket..

NRK - 09 aug 22 kl. 15:33

Mann varetektsfengslet etter knivstikking i Sunnfjord – hevder det skjedde i nødverge

En mann i 30-årene er varetektsfengslet i Fire uker etter knivhendelsen på Vassenden i Sunnfjord kommune lørdag. Mannen ble tirsdag varetektsfengslet i Fire uker, med brev- og besøksforbud i to av ukene, skriver Firda. Forsvarer Ivar Blikra sier hans klient ikke erkjenner straffskyld og at han mener knivstikkingen skjedde i en nødvergesituasjon.

NRK - 09 aug 22 kl. 15:17

Nye mistenkte etter svane-mishandling i Stavanger

Politiet har identifisert to nye personer etter at flere svaner ble mishandlet i Stavanger onsdag kveld. Totalt er det nå Fire mistenkte i saken. – Vi har identifisert ytterligere to personer som kan være av interesse for etterforskningen, og vil kalle inn disse til avhør, sier politifullmektig Lars Christian Hoff til Dagbladet.

NRK - 1 time siden

Streiker lammer britiske tog og busser

Flere tusen streikende arbeidere stanser all trafikk på tog, busser og T-baner i London-området i nye Fire dager fra torsdag, melder Sky News. Streikene er en del av en langvarig konflikt mellom fagforeningene og transportselskapene over lønn og arbeidsvilkår. Det er ventet at streikene vil føre til kaos og lammelser i kollektivtrafikken fra fredag morgen og gjennom helgen..

Aftenposten - 8 timer siden

Selma er muldvarpen foran sesongens viktigste match

Selma Sól Magnúsdóttir har spilt for Breidablik siden hun var Fire år..

VG - 10 timer siden

Maren Lundby om vektproblemene i ny bok: – Bekmørkt

I en ny biografi forteller Maren Lundby åpent om vektproblemene som kostet hennes hele forrige sesong. Lundby tok på kort tid av Fire kilo for å kunne ta det historiske VM-gullet for 18 måneder siden – og sier det ikke er slik hun skulle holde på..

NRK - 15 timer siden

Bachelet: Ikke trygt for rohingyaer å returnere

Det er ikke trygt for rohingya-flyktningene å returnere til Myanmar, slår FNs høykommissær for menneskerettigheter Michelle Bachelet fast. Bachelet er på et Fire dager langt besøk i Bangladesh, som har tatt imot nesten 1 million flyktninger fra rohingya-minoriteten i nabolandet. De fleste av dem har i nesten fem år levd under svært vanskelige forhold i overfylte flyktningleirer langs kysten av Bangladesh, og det er ikke tilrådelig at de vender hjem til Myanmar der militære kuppmakere styrer med hard hånd, mener Bachelet.

Aftenposten - 16 timer siden

I Fire uker skal en gruppe migranter ha blitt sendt frem og tilbake. Hvem hadde egentlig ansvaret?

Baida (27) har følt seg som en del av en fotballkamp mellom de to nabolandene..

NRK - 18 timer siden

Alle utenfor livsfare

De Fire personene, som var involvert i frontkollisjonen i Høgenheitunnelen i Bamble tirsdag ettermiddag, er alle utenfor livsfare. Ifølge politiadvokat Kristin Synnøve Drågen betegnes alle som moderate eller alvorlig skadd. En av personene er fløyet til Ullevål universitetssykehus.

NRK - 19 timer siden

Politiet ber om rettspsykiatrisk undersøkelse av far siktet for mishandling av sjuåring

Politiet ber om rettspsykiatrisk undersøkelse av mannen i 30-årene som er siktet for å ha grovt mishandlet sin sju år gamle sønn i Bergen. Det opplyser politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen til Bergens Tidende. – Siktede har ikke forklart seg for politiet, og gutten er heller ikke avhørt, sier han videre.

NRK - 20 timer siden

Statlig selskap går inn med flere hundre millioner for å bygge batterifabrikk i Arendal

Det statlige selskapet Siva går inn med flere hundre millioner kroner for å bygge batterifabrikken på Eyde i Arendal. Siva, statens selskap for industrivekst, og Morrow Batteries etablerer et felles eiendomsselskap for å bygge batterifabrikken. Siva går inn med 67 prosent av eiendomsinvestering på 480 millioner kroner og det satses nå på byggestart i september.

NRK - 22 timer siden

Vil filme BBC-serie med kjente komikere i Lofoten

I oktober planlegges det innspilling av scener til en TV-serie for BBC i Lofoten. Det kommer fram i en søknad sendt til Flakstad kommune. Det er selskapet Owl power TV som vil filme scener for BBC-serien «Mortimer and Whitehouse: Gone Fishing».

NRK - Igår: 21:48

U.S. Marines om bruken av GoPro: – Forbudt

Et privat GoPro-kamera har gitt viktig informasjon i etterforskningen av Osprey-ulykken i Beiarn, hvor Fire mennesker omkom. Men selv om videoopptakene har vært til nytte i etterforskningen, er US Marines tydelige på at det å filme privat på oppdrag ikke er lov. Det skriver kaptein Greg H.

NRK - 06 aug 22 kl. 20:14

Siktet for drapsforsøk i Fredrikstad

En fredrikstadmann er lørdag varetektsfengslet for Fire uker, siktet for drapsforsøk. – Det var en voldshendelse på stedet i går. Én person er pågrepet, siktet for drapsforsøk og varetektsfengslet i Fire uker, sier jourhavende jurist, Mohsen Latif, i Øst politidistrikt til Fredriksstad Blad.

NRK - Igår: 14:24

Én kritisk skadd i Bamble

Politiet melder at alle de Fire personene som var involvert i frontkollisjonen i Høgenheitunneen er fraktet med ambulanse til sykehuset i Skien. Tilstanden er kritisk for en av pasientene..

VG - Igår: 13:44

Familie på tre i frontkollisjon – det yngste barnet er kritisk skadet

I 13-tiden tirsdag rykket nødetatene ut til en alvorlig trafikkulykke i Bamble. To biler frontkolliderte i en tunnel, og Fire personer ble kjørt til sykehus..

VG - Igår: 13:44

Familie på tre i frontkollisjon – barn er kritisk skadet

I 13-tiden tirsdag rykket nødetatene ut til en alvorlig trafikkulykke i Bamble. To biler frontkolliderte i en tunnel, og Fire personer ble kjørt til sykehus..

NRK - Igår: 13:17

Frontkollisjon i Bamble

To biler har frontkollidert på E18, inne i Høgenheitunnelen. i Bamble. Det melder politiet på Twitter.

NRK - Igår: 13:20

Flere personer fastklemt etter frontkollisjon i Bamble

Høgenheitunnelen i Bamble er stengt etter en trafikkulykke. Politiet melder at to biler har frontkollidert inne i tunnelen. Fire personer involvert, og flere er fastklemte, men bevisste.

NRK - Igår: 12:50

Kollisjon på riksvei 3

Det har vært en kollisjon mellom to personbiler på riksvei 3 mellom Alvdal og Tynset. Fem personer er kjørt til sykehus. Fire av dem skal være skadd, men politiet vet ikke hvor alvorlige skadene er.

NRK - Igår: 08:45

Tiltalt for kidnapping og ran

Fire menn i 20-årene er tiltalt for frihetsberøvelse og ran av en mann i Stavanger i september 2020. Hendelsen skal ha skjedd på Bryne, hvor en mann ble kidnappet i en bil og kjørt til Tasta, hvor han ble truet med vold og vanntortur, melder Stavanger Aftenblad. Ifølge tiltalen ble fornærmede truet med vold, blant annet med å få kuttet av fingrene, om han ikke oppga brorens adresse i byen.

Klartale - Igår: 08:34

Fire av ti studenter mangler venner

41 prosent av norske studenter har få eller ingen venner der de studerer. Det viser en ny undersøkelse. – Vi kan ikke leve med at over 40 prosent av studentene har det slik.

NRK - Igår: 08:02

Tyrkiske myndigheter: Fem nye skip med korn har gått fra Ukraina

Fem nye skip har forlatt ukrainske havner med mais og hvete, ifølge Tyrkias forsvarsministerium. Fire skip er på vei til Ukraina for å laste korn, men skal først inspiseres i Istanbul før de går videre til Ukraina. Et av skipene er det første skipet som fraktet korn fra Ukraina til Afrika.

NRK - I førrgår: 16:53

Minst 29 døde etter oversvømmelser i Afghanistan

Minst 29 mennesker har mistet livet i oversvømmelser og styrtflom etter kraftig regnvær i Afghanistan i helgen. I de siste 24 timene rammet kraftig nedbør provinsene Parwan, Kapisa og Nangarhar. En talsmann for departementet for krisehåndtering, Mohammed Naseeb Haqqani, sier at minst 20 døde i Parwan, og 50 ble skadd.

NRK - I førrgår: 16:16

Varetektsfengsla etter vold

En kvinne i 20-åra er varetektsfengsla i Fire uker sikta for grov vold mot en mann i Trondheim. To av ukene skal være i full isolasjon. Politiet utelukker ikke at siktelsen endres til drapsforsøk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com