E24 > Økonomi

Saturday, 25 June, 19:10

E24 - 16 maj 22 kl. 22:10

Kamp om amerikansk lavprisselskap

Flyselskapet Jetblue fikk blankt nei da de for to uker siden foreslo å kjøpe lavprisselskapet Spirit. Nå prøver de seg igjen, selv om Spirit inngikk en fusjonsavtale med en konkurrent for flere måneder siden..
Les mer på E24


Les mer om:
Jetblue, Spirit

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kampom , amerikansk, lavprisselskap
Klartale - 17 jun 22 kl. 06:00

Erik ble norsk etter 44 år

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

Klartale - 31 maj 22 kl. 16:30

To kjemper møtes til kamp

Rafael Nadal og Novak Djokovic er to av verdens beste tennisspillere. Tirsdag møtes de til en tøff kamp. Der skal de kjempe om en plass videre til semifinalen.

Klartale - 09 jun 22 kl. 15:30

Kan Norge vinne fem kamper på rad?

Sist gang landslaget i herrefotball for menn vant fem kamper på rad, var i 2018. Da vant Norge mot Kypros, Panama, Island, Albania og Australia. Dermed ble det fem seiere av fem mulige på halvt år.

NRK - 31 okt 21 kl. 08:45

Kina raser mot USAs koronarapport

Kinesiske myndigheter gikk hardt ut mot en amerikansk etterretningsrapport om koronavirusets opphav. – Uansett hvor mange ganger denne rapporten blir publisert, og hvor mange versjoner de finner på, kan det ikke forandre på at det er fullstendig politisk og falskt, sa det kinesiske utenriksdepartementets talsperson Wang Wenbin søndag. Wang la særlig vekt på at det er amerikansk etterretning som står bak rapporten, som kinesiske myndigheter mener beviser at rapporten har politiske motiver, og ba USA slutte «å angripe og svartmale Kina».

NRK - 13 mar 22 kl. 16:56

USA reagerer kraftig på drap på amerikansk journalist

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan sier drapet på en amerikansk journalist i Ukraina vil få konsekvenser for Russland. – Dette er åpenbart sjokkerende og grusomt. Vi skal snakke med ukrainerne for å finne ut hvordan dette skjedde og så finne de passende konsekvensene ut ifra det, sa Sullivan til CBS -programmet «Face the Nation» søndag.

NRK - 30 mar 22 kl. 13:39

Beskylder Nord-Korea for rakettbløff

Den såkalte monster-raketten Nord-Korea testet i forrige uke, var slett ingen ny type, mener amerikansk og sørkoreansk etterretning. Nord-Korea hevdet fredag å ha prøveskutt en interkontinental rakett av typen Hwasong-17, som kan utstyres med atomstridshode og nå mål over hele USA. Raketten falt ned i Japanhavet, og testen var ifølge statlige nordkoreanske medier vellykket.

NRK - 07 maj 22 kl. 03:20

NBC: Biden vil ha slutt på etterretningslekkasjer

USAs president Joe Biden har angivelig sagt til etterretnings- og forsvarstopper at han vil ha slutt på etterretningslekkasjer om Ukraina, ifølge NBC. Bidens budskap i en telefonsamtale med CIA-sjef William Burns, etterretningsdirektør Avril Haines og forsvarsminister Lloyd Austin er angivelig at lekkasjer om amerikansk etterretningsdeling med Ukraina «avleder oss fra målet vårt», ifølge en tjenestemann som NBC siterer. En annen tjenestemann sier at Biden har fremlagt et budskap der han ber om at lekkasjene må stanse, ifølge NBC.

NRK - 16 jun 22 kl. 06:01

Ny amerikansk ambassadør i Danmark

Det amerikanske senatet har godkjent foretningsmannen Alan Leventhal som ny amerikansk ambassadør i Danmark, melder Ritzau. Danmark har vært uten amerikansk ambassadør etter at Carla Sands sluttet i 2021. Det er ikke opplyst når Alan Leventhal kommer til Danmark, skriver DR..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 17:42

20 år har gått siden «galskapen» begynte. Denne supporteren går aldri glipp av en kamp.

Da barnebarnets konfirmasjon kolliderte med Lyn-kamp, fikk han endret terminlisten. Lørdag rundet han kamp nummer 500..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 17:42

Da barnebarnets konfirmasjon kolliderte med kamp, fikk han endret terminlisten

Da barnebarnets konfirmasjon kolliderte med Lyn-kamp, fikk han endret terminlisten. Lørdag rundet han kamp nummer 500..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Tusenvis samlet i Oslo-gatene etter skyteangrepet

Tusenvis av mennesker samlet seg i Oslo sentrum lørdag for å sørge, klemme hverandre og ta kraftig avstand fra det brutale skyteangrepet natten i forveien..

E24 - 1 time siden

For to uker siden sa Arctic-sjefen opp jobben. Nå får meglerhuset refs av Finanstilsynet

Arctic Securities har i årevis begått brudd på verdipapirloven, mener Finanstilsynet. Ulik regelforståelse, svarer meglertopp Mads Syversen, som får fire uker på å rydde opp..

E24 - 2 timer siden

Inflasjonen i Zimbabwe stiger til 192 prosent

Til tross for drastiske tiltak øker inflasjonen igjen voldsomt i ett av Afrikas fattigste land. Nå varsles det nye grep..

E24 - 3 timer siden

Pridesponsor avlyser markeringer

Petter Stordalen-eide Nordic Choice Hotels er hovedsponsor for Oslo Pride. Etter masseskytingen avlyser hotellkjeden alle planlagte markeringer..

E24 - 3 timer siden

To menn i 50- og 60-årene ble drept i masseskytingen i Oslo

De to som ble drept i masseskytingen i Oslo sentrum natt til lørdag, var menn i 50- og 60-årene. De pårørende er varslet..

E24 - 3 timer siden

Stor pågang hos hotellene: – Veksten i storbyene er formidabel

Gjestene har vendt tilbake til norske hoteller. Hotellrådgiver tror det kan bli vanskelig å få tak i ledige rom flere steder i sommer..

E24 - 3 timer siden

EU: Atomforhandlingene med Iran blir gjenopptatt

Samtalene om en revidert atomavtale med Iran blir gjenopptatt i løpet av få dager, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell, som er i Iran..

E24 - 4 timer siden

Zaniar Matapour (42) siktet for terror - var i samtaler med PST i mai

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vurderer skytingen i Oslo som en ekstrem islamistisk terrorhandling. De ble først kjent med den pågrepne Zaniar Matapour (42) i 2015..

E24 - 5 timer siden

NHO Luftfart avslår dispensasjonssøknad i flyteknikerkonflikten

NHO Luftfart har avvist en søknad om dispensjon fra ambulanseflyselskapet Babcock, som vil bli rammet av flyteknikerstreiken fra og med søndag..

E24 - 6 timer siden

Flyteknikerstreiken: Widerøe stanser sine flygninger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com