NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:13

NRK - 11 jan 24 kl. 15:38

Garderobemannens styreleder anker dom

Den tidligere styrelederen i kjeden Garderobemannen er dømt til fengsel og må betale millionerstatning for konkurskriminalitet. Dommen ankes. Dommen er på ti måneder ubetinget fengsel, og erstatningen er på 26,5 millioner kroner, opplyser Økokrim i en pressemelding. Straffen på ti måneders fengsel er strengere enn det aktor, statsadvokat Bård Thorsen, la ned påstand om. Han ba om ubetinget fengsel på sju måneder og erstatning på 31,6 millioner kroner.
Les mer på NRK


Les mer om:
Garderobemannen, Bård Thorsen, Trond Bachmann Karlsen, HandelsWatch

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Garderobemannens, styreleder, anker, dom
NRK - 31 jan 24 kl. 10:35

Staten anker miljødom fra Oslo tingrett

Staten anker oljetillatelse-dom fra Oslo tingrett. Staten anker Oslo tingretts dom om godkjenning av plan for utbygging og drift for de tre petroleumsfeltene Breidablikk, Tyrving og Yggdrasil. – Vi er uenige med tingretten i at det er gjort en saksbehandlingsfeil i disse tre sakene.

VG - 11 jan 24 kl. 13:31

Garderobemannens tidligere styreleder dømt til millionerstatning

Erik Bøckmann, som er tidligere styreleder i Garderobemannen, er dømt til å betale 26,5 millioner kroner i erstatning og til ti måneder ubetinget fengsel..

Aftenposten - 11 jan 24 kl. 13:34

Garderobemannens styreleder dømt til ubetinget fengsel

Saken oppdateres... Søndre Østfold tingrett har dømt Erik Bøckmann, tidligere styreleder i Garderobemannen, til 10….

NRK - 15 feb 24 kl. 16:06

Dømt for overgrep mot 21 jenter - anker forvaringsdom

En mann i 20-årene fra Østerdalen, som nylig ble dømt til 15 års forvaring for en rekke seksuelle overgrep, anker saken til lagmannsretten. Det melder avisa Østlendingen. Mannen kom i kontakt med jentene via Snapchat og Instagram.

NRK - 26 sep 23 kl. 06:57

Staten anker nakenvisiteringsdom

Staten er dømt i både tingretten og lagmannsretten for brudd på menneskerettighetene til tre innsatte i Bergen fengsel, men anker videre til Høyesterett. I 2022 ble staten dømt for menneskerettighetsbrudd etter at flere hundre innsatte ved Bergen fengsel over tid hadde blitt utsatt for omfattende nakenvisitering. Blant annet ble en kvinnelig innsatt bedt om å fjerne en tampong mens en fengselsbetjent så på.

NRK - 19 dec 23 kl. 17:39

NTNU-styreleder trekker seg

Arve Thorshaug, styreleder ved Institutt for lærerutdanning på NTNU, trekker seg med umiddelbar virkning tirsdag. Det skriver Universitetsavisa. Årsaken til dette skal være at et styremedlem fikk «refs» i en telefonsamtale med Thorshaug etter å ha skrevet en kommentar på intranettet til NTNU.

NRK - 28 sep 23 kl. 12:08

Anker ikke dom for korrupsjon

Påtalemyndigheten anker ikke dommen fra Borgarting lagmannsrett der en tidligere DNV-ansatt ble dømt til fem måneders fengsel for korrupsjon. Straffen har han allerede sonet fordi han har sittet i varetekt. Oslo tingrett dømte i november i fjor 54-åringen til fengsel i ett år og fire måneder for grov korrupsjon, en dom han anket.

NRK - 17 nov 23 kl. 12:53

VG: Diskrimineringsnemnda anker dom om utelivs-aldersgrense

Diskrimineringsnemnda anker utelivs-aldersgrense til lagmannsretten. Nylig slo en dom i Oslo tingrett fast at aldersgrenser ikke er ulovlig aldersdiskriminering. Diskrimineringsnemnda har nå anket dommen.

NRK - 17 nov 23 kl. 12:53

Diskrimineringsnemnda anker dom om utelivs-aldersgrense

Diskrimineringsnemnda anker utelivs-aldersgrense til lagmannsretten. Nylig slo en dom i Oslo tingrett fast at aldersgrenser ikke er ulovlig aldersdiskriminering. Diskrimineringsnemnda har nå anket dommen.

Aftenposten - 31 jan 24 kl. 10:36

Staten anker oljetillatelse-dom fra Oslo tingrett

Staten anker Oslo tingretts dom i saken om gyldigheten av tre oljetillatelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 2 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 2 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 3 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 3 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 4 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 4 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com