NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:03

NRK - 10 jul 24 kl. 14:42

Garasje brent til grunnen

En garasje stod i full fyr på Ottersøya i Nærøysund onsdag ettermiddag. Det opplyste vaktleder i 110-sentralen, Roger Gjersvold. Brannen oppsto i en stor garasje som ligger fem til seks meter fra et bolighus. Vindretningen reddet trolig huset fra å ta fyr, sier innsatsleder og brannsjef i Nærøysund kommune, Martin Øie Lauten til Namdalsavisa. Det var en beboer i huset som meldte ifra om brannen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ottersøya, Nærøysund, Gjersvold, Lauten, Namdalsavisa, Rørvik, Stene, ATV, NA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Garasje, brent, til, grunnen
NRK - 19 jul 24 kl. 02:34

Garasje overtent i Grimstad – fare for spredning

Det brenner kraftig i en garasje i Grimstad, og det er fare for spredning, opplyser politiet i Agder. – Politiet fremme på stedet. Starter evakuering av nærliggende hus etter faglig vurdering av brannvesen.

NRK - 22 feb 24 kl. 01:09

Gartneri, bolighus og brannbil i Ballangen ødelagt i brann

Ingen er kommet til skade, men et 3000 kvadratmeter stort gartneri i Ballangen, vel to mil sør for Narvik, brant ned til grunnen onsdag kveld. I tillegg ble en brannbil og et bolighus ødelagt i brannen. – Brannen spredte seg voldsomt raskt, og denne brannbilen var parkert for nært.

NRK - 14 maj 24 kl. 13:15

Bilbrann på Kolbotn - spredt til garasje

Nødetatene er på Kolbotn etter melding om en bilbrann. – Brannvesenet melder om kraftig brann, skriver politiet på X. Vaktleder i Øst 110, Harald Mogen, sier brannen har spredt seg til en garasje knyttet til en enebolig på stedet.

NRK - 10 jul 24 kl. 14:42

Garasjebrann har spredd seg til terrenget

En garasje står i full fyr på Ottersøya i Nærøysund, opplyser vaktleder i 110-sentralen i Trøndelag Roger Gjerdsvold. Det var en beboer i huset som meldte ifra om brannen. Brannen oppsto i en stor garasje som ligger fem til seks meter fra et bolighus.

NRK - 06 apr 24 kl. 11:53

Bil kjørte gjennom garasje og landa ved T-banesporet

Lørdag formiddag kjørte en bil gjennom en garasje og havnet nesten på T-banesporet på Lamberseter i Oslo. – Ingen personskade er meldt. T-banen går som normalt fram til bilen skal berges, skriver Oslo politidistrikt på X.

NRK - 21 apr 24 kl. 17:06

Brann i garasje i Hattfjelldal – fare for spredning

Politiet melder om en brann i en garasje i Hattfjelldal. Det skal være fare for spredning til andre bygg og kjøretøy. Nødetatene skal være på vei til stedet..

NRK - 25 jun 24 kl. 19:17

Brann i garasje – mulig fare for spredning

Politiet melder at det brenner i et kjøretøy i en garasje sør for Tromsø sentrum. Det skriver de på X klokkan 19:15. Først meldte de om fare for spredning, og oppfordret beboere til å lukke vinduer og selv vurdere om de må evakuere.

NRK - 25 jun 24 kl. 19:17

Brann i garasje – ber folk vurdere å evakuere

Politiet melder at det brenner i et kjøretøy i en garasje sør for Tromsø sentrum. Det skriver de på X klokkan 19:15. Først meldte de om fare for spredning, og oppfordret beboere til å lukke vinduer og selv vurdere om de må evakuere.

NRK - 16 jul 24 kl. 02:03

Brann i garasje på Frøya

Det brant natt til tirsdag kraftig i en garasje på Frøya i Trøndelag. Det er ikke spredningsfare til annen bebyggelse, opplyser politiet. I en oppdatering klokka 02.

NRK - 20 feb 24 kl. 15:52

Brann i garasje på Bømlo - nabohus blir evakuerte

Det brenn i ein garasje på Bømlo som står nær ein bustad. Det er ikkje meldt om personskade. Sør-Vest politidistrikt ber innbyggarar om å halde avstand og ikkje utsetje seg for røyken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 15 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 30 minutter siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 2 timer siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 2 timer siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com