NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:20

NRK - 23 apr 24 kl. 23:41

Formidlingspris tildeles Nadia Ansar

Organisasjonen For Kvinners Helse, som fremmer forskning på kvinnehelse, har bestemt at årets Formidlingspris blir tildelt Nadia Ansar. Ansars bok Min skam ble utgitt i 2023, og fikk stor oppmerksomhet. Sammen med sin mann Abid Raja har hun podkasten «Abid og Nadia: Skyld og skam». Juryens skriver dette om tildelingen: «Med både egne erfaringer og høy faglig kompetanse er Nadia Ansar en tillitsverdig og dyktig formidler, som bidrar til økt kunnskap og forståelse for viktige problemstillinger. Gjennom personlig og profesjonell kommunikasjon, hjelper hun andre til å heve stemmen og våge å ta skrittene som skal til for å bli frie individer.
Les mer på NRK


Les mer om:
For Kvinners Helse, Formidlingspris, Nadia Ansar, Min, Abid Raja, Nadia, Nadia Formidlingsprisen, Hotel Bristol, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Formidlingspris, tildeles, Nadia, Ansar
NRK - 10 apr 24 kl. 15:16

Nadia Ansar vil bli nytt barneombud

Det fremgår av den offentlige søkerlisten til stillingen som nytt barneombud. Nadia Ansar er psykologspesialist og forfatter. I fjor ga hun ut boken «Min skam».

Aftenposten - 06 jun 24 kl. 19:30

Dagens quiz: Fredag 7. juni 2024

Hvilken NTNU-forsker med kunstig intelligens som spesialitet ble i 2023 tildelt Forskningsrådets formidlingspris?.

NRK - 28 jun 24 kl. 18:20

Sigourney Weaver tildeles ærespris på filmfestivalen i Venezia

Den amerikanske skuespilleren Sigourney Weaver (74) skal tildeles den gjeve prisen æres-Gulløven på årets filmfestival i Venezia. Den internasjonale filmfestivalen i Venezia er blant verdens mest prestisjefulle filmfestivaler og går av stabelen fra 28. august til 7.

NRK - 14 jan 24 kl. 18:31

AFP: Nytt luftangrep mot Jemen, ifølge Houthi-militsen

Ifølge Houthi-opprørernes nettside Ansar Allah, har USA og Storbritannia gjennomført et nytt luftangrep mot byen Hodeida, vest i Jemen, søndag. Nettstedet er støttet av Iran. Det skriver AFP.

NRK - 14 jan 24 kl. 18:31

AFP: Nytt luftangrep mot Jemen, ifølge Houthi-militsen - USA avviser

Ifølge Houthi-opprørernes nettside Ansar Allah, skal USA og Storbritannia ha gjennomført et nytt luftangrep mot byen Hodeida, vest i Jemen, søndag. Nettstedet er støttet av Iran. Det skriver AFP.

NRK - 08 dec 23 kl. 12:16

Spanias finansminister tar over EUs investeringsbank

Spanias finansminister Nadia Calviño vant fredag ​​kampen om å lede Den europeiske investeringsbanken (EIB). Hun er første kvinne som får jobben. Spanjolen tar over jobben etter 72 år gamle Werner Hoyer, som går av 31.

NRK - 28 dec 23 kl. 15:39

Fredsprisvinner til Oslo

Den kongolesiske legen Denis Mukwege, som i 2018 mottok Nobels fredspris, kommer i april til Oslo for å tale på en kristen høyskole. 68-åringen er hovedtaler på den årlige HLT-konferansen som arrangeres av den kristne høyskolen Høyskolen for ledelse og teologi, opplyser skolen til Dagen. Mukwege mottok i 2018 Nobels fredspris i Oslo sammen med irakiske Nadia Murad..

VG - 24 jun 24 kl. 13:00

Abids nevø og Abidas sønn Jawad Raja gir ut bok: - Var alltid på vakt

Først ga Abid Raja ut bok om oppveksten, så kom søsteren Abida med sin historie, før Abids kone Nadia ga ut bok i fjor høst. Nå er det Abids nevø og Abidas sønn, Jawad Rajas tur..

NRK - 18 mar 24 kl. 14:13

Forskningspris til anerkjent norsk forsker

Professor Ole A. Andreassen tildeles Hjernerådets forskningspris 2024 for sin omfattende forskning om hjernesykdommer av svært høy kvalitet. – Andreassens forskning og forskningsrelaterte virke har utgjort en forskjell for en stor pasientgruppe, skriver Hjernerådet til NTB.

E24 - 23 mar 24 kl. 11:56

XXL-sjefens tredje redningsoperasjon: – Jeg kan kriser og kaos

Han beskriver seg selv som sta, utålmodig og med stor konkurranselyst. Selv ikke barna tildeles seire når XXLs svenske redningsmann er med på leken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 15 minutter siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 15 minutter siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 2 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 3 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 3 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com