NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:53

NRK - 03 mar 24 kl. 15:27

Flyet med kong Harald har tatt av fra Emiratene

Flyet med kong Harald og dronning Sonja har tatt av fra Sharjah internasjonale flyplass i De Arabiske Emirater. Det mellomlandet i Emiratene litt over klokken 14.15, etter å ha vært i luften i åtte timer. Det er ventet at kongen vil ankomme Gardemoen klokken 22.17 søndag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harald, Sonja, Sharjah, De Arabiske Emirater, Emiratene, Gardemoen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flyetmed , kong, Haraldhar , tattav fra , Emiratene
Klartale - 2 timer siden

Kong Harald skal jobbe mindre fremover

Kong Harald har vært sykemeldt. Han var tilbake på jobb mandag 22. april.

NRK - 03 mar 24 kl. 22:57

Kongen har landet i Norge

SAS-flyet som hentet kong Harald og dronning Sonja i Malaysia, har landet på Gardemoen. Flyet tok søndag ettermiddag av fra Emiratene etter en kort mellomlanding. Til sammen har flyturen hjem tatt nesten 16 timer i luften.

NRK - 03 mar 24 kl. 03:54

Flyet som trolig henter kong Harald ser ut til å gjøres klart

Det er natt til lørdag norsk tid aktivitet på flyplassen på Langkawi i Malaysia, der kong Harald er innlagt på sykehus. Det medisinske evakueringsflyet som trolig skal hente kongen hjem blir tilsynelatende gjort klart til avgang. Besetningen som bemanner flyet har nylig også ankommet flyplassen.

NRK - 03 mar 24 kl. 03:54

SAS-flyet som trolig skal hente kong Harald ser ut til å gjøres klart

Det er natt til lørdag norsk tid aktivitet på flyplassen på Langkawi i Malaysia, der kong Harald er innlagt på sykehus. Det medisinske evakueringsflyet som trolig skal hente kongen hjem blir tilsynelatende gjort klart til avgang. Besetningen som bemanner flyet har nylig også ankommet flyplassen, og er nå ved lobbyen til flyplasshotellet.

NRK - 03 mar 24 kl. 06:12

Flyet har tatt av – kong Harald er på vei hjem

Søndag morgen klokken 06 lettet flyet som skal frakte kong Harald hjem til Norge. Det vil trolig mellomlande i Emiratene. Ifølge Flightradar anslås det at flyet ankommer Oslo ved midnatt..

NRK - 07 mar 24 kl. 23:14

Var med flyet som fraktet kongen hjem: – En ære

Anestesilege og oberstløytnant Håkon Asak (til venstre) og medic og sjefssjersant Bjørn Eidissen var med i flyet som fraktet kong Harald hjem fra Malaysia. – Vi opplevde en stor takknemlighet fra kongen og dronningen og resten av følget. De sier til NRK at det var en stille og rolig stemning ombord i flyet under reisen hjem til Norge.

NRK - 14 jan 24 kl. 14:32

Kong Harald gratulerer kong Frederik

Kong Harald sender sine gratulasjonar og lykkønsker til Danmarks nye kongepar, kong Frederik 10. og dronning Mary. Han skriv at dei no skal følge ein monark som har fylt rolla si på ein beundringsverdig måte, og at dronning Margrethe i over 50 år har vore ein monark med smittande humør og stor kunnskap.

NRK - 27 feb 24 kl. 17:09

Støre ønsker kongen god bedring

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier det er trist å høre at kong Harald er innlagt på sykehus i Malaysia. – Det var leit å høre at kong Harald er innlagt på sykehus i Malaysia. Jeg vil ønske kong Harald god bedring og håper han snart er frisk igjen, sier Støre til Dagbladet..

NRK - 03 mar 24 kl. 14:14

Flyet med kongen har mellomlandet i Emiratene

Flyet med kong Harald og dronning Sonja har mellomlandet i De Arabiske Emirater. Flyet landet litt over klokken 14.15 i Sharjah, etter å ha vært i luften i rundt åtte timer.

NRK - 24 dec 23 kl. 10:35

Kong Charles spøkte om egne «pølsefingre» i kroning-dokumentar

Storbritannias kong Charles tullet med at han har såkalte pølsefingre i en prat med sin sønn prins William da de øvde på kroningen, viser en ny dokumentar. BBC-dokumentaren følger oppbyggingen til den forseggjorte seremonien i mai, der kong Charles formelt ble kronet som monark i Storbritannia. Den skal vises på TV andre juledag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN-rapportør: Gazas helsevesen fullstendig utslettet

Israels krigføring i Gaza er en krig mot retten til medisinsk behandling og har utslettet helsevesenet, sier FN-rapportør Tlaleng Mofokeng mandag. Hun er en uavhengig ekspert som er utnevnt av FNs menneskerettighetsråd, men som ikke uttaler seg på vegne av FN. – Dette har fra starten av vært en krig mot retten til helsetilbud og forsvarlig behandling.

NRK - 45 minutter siden

Tyskland: Tre personer siktet for spionasje for Kina

Tysk politi har pågrepet og siktet tre tyske statsborgere for spionasje til fordel for Kina, opplyser påtalemakten i en pressemelding. To menn og en kvinne er siktet for å ha overlevert sensitiv teknologi, som kan bli brukt til militære formål, til den kinesiske etterretningstjenesten MSS. Politiet har gjennomsøkt både boligene og arbeidsplassene til de tre og gjort flere beslag, ifølge pressemeldingen.

NRK - 1 time siden

TV-tårn har kollapset i Kharkiv

Et TV-tårn i den ukrainske byen Kharkiv har blitt truffet som følge av et russisk luftangrep, melder Reuters. En AFP-journalist på stedet melder at store deler av tårnet har kollapset. Det skaper store signalproblemer i området..

NRK - 1 time siden

FN-rapportør mener Israel bevisst påfører hungersnød i Gaza

Tlaleng Mofokeng, FNs spesialrapportør for rett til helsetjenester, har mandag holdt pressekonferanse i Geneva om helsesituasjonen på Gazastripen. Her kommer hun med harde ord mot Israel. – Ikke bare dreper og forårsaker Israel uopprettelig skade mot palestinske sivile med sine bombardementer, de og deres allierte påfører også bevisst og med vilje hungersnød, langvarig underernæring og dehydrering.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke på Tysnes

En mann er alvorlig skadet etter å ha fått den ene hånden inn i en vedkløyvemaskin på Tysnes, melder politiet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med vedhogst. Mannen var våken og bevisst da nødetatene kom frem.

NRK - 2 timer siden

TV 2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i møbelprodusenten Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV 2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 3 timer siden

En person skadet etter brann i hyttefelt i Åmli

En hytteeier skal ha fått brann og røykskader etter brann mellom hytter i et hyttefelt i Skjeggedal i Åmli. Han får nå hjelp fra ambulansepersonell på stedet. Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen som har spredt seg over flere hundre kvadratmeter.

NRK - 2 timer siden

TV2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 3 timer siden

19-åring siktet for to gullsmedran

En 19 år gammel mann er siktet for å ha ranet gullsmed David-Andersen i Oslo sentrum, samt en gullsmed i Bergen forrige måned. Vest politidistrikt har siktet en 19 år gammel mann med utenlandsk statsborgerskap for et gullsmedran hos Van Bergen på Bryggen i Bergen fredag 22. mars, skriver TV 2.

NRK - 3 timer siden

Brann i hyttefelt i Åmli

Det brenner mellom hytter i et hyttefelt i Skjeggedal i Åmli i Agder. Ifølge brannvesenet er brannen spredt over flere hundre kvadratmeter. De jobber nå med å skaffe seg oversikt over om det har spredt seg til hytter i nærheten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com