Tatt

Wednesday, 28 September, 14:57

Nyheter om Tatt

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 12 sep 22 kl. 08:55

Her har Ukraina har Tatt tilbake makta

Hæren i Ukraina sier de har Tatt tilbake makta fra i et stort område. Det er på 3.000 kvadratkilometer.

Klartale - 23 sep 22 kl. 06:00

Nå blir det også en kamp mot kulden

– Jeg føler at vi fortsatt er langt unna en fred. Det ville være løgn om jeg sa at det kan skje raskt. Det sier Antonio Guterres om krigen i Ukraina.

Klartale - Igår: 11:59

Arfan Bhatti skal være Tatt av pakistansk politi

Bhatti skal ha blitt Tatt av politiet mandag kveld, melder avisa Aftenposten. Han ble anholdt av en del av politiet som jobber med anti-terror. Han har ingen status som pågrepet, men skal være anholdt som en del av etterforskningen.

VG - Igår: 10:57

Aftenposten: Arfan Bhatti Tatt av pakistansk politi

Bhatti ble fredag siktet for medvirkning til barskytingen i Oslo og etterlyst internasjonalt. Nå skal han være Tatt av pakistansk politi..

NRK - I førrgår: 13:40

Kreml innrømmer mobiliseringsfeil

Kreml innrømmer mandag at det er gjort feil under mobiliseringen, men er tause når det gjelder en eventuell beslutning om å stenge Russlands grenser. – Det er tilfeller der mobiliseringsdekretet ble brutt. I noen regioner arbeider guvernører aktivt for å rette opp situasjonen, sier Kremls talsperson Dmitrij Peskov.

NRK - 13 sep 22 kl. 18:53

Hund som bet gutt Tatt fra eier

Hunden som bet den 4 år gamle gutten er Tatt i forvaring og plassert på et egnet sted, melder politiet. – Det vil bli Tatt en beslutning rundt hva som skjer videre med hunden når situasjonen og hendelsesforløpet blir mer oversiktlig, forteller Ole Bjørn Kleivane ved operasjonssentralen..

NRK - 24 sep 22 kl. 12:12

Charles tar fatt på hverdagen som konge

Etter noen ekstraordinære uker for Storbritannia tar kong Charles fatt på hverdagen som statsoverhode. For første gang har Charles blitt avbildet når han gjør sine offisielle plikter som konge i Buckingham Palace. På bildet sitter kongen i sitt arbeidsværelse med dokumenter oversendt fra regjeringer i Storbritannia og Samveldet.

NRK - 24 sep 22 kl. 00:28

Vestland fylke ber om streikefritak for åtte skoler

Vestland fylke ber om dispensasjon fra lærerstreiken for samtlige lærere ved de åtte videregående skolene som først ble Tatt ut i streik. Opplæringsdirektør Bjørn Lyngedal mener følgene av streiken forverrer seg daglig for elevene ved de videregående skolene, skriver Bergens Tidende . – Situasjonen er svært alvorlig nå.

Klartale - 14 jul 22 kl. 08:57

Aldri før har det blitt Tatt mer skog fra Amazonas

Amazonas er en av verdens største regnskoger. Og en viktig del av å skape oksygen til oss mennesker. Men de siste seks månedene er det Tatt mer trær fra Amazonas enn noen gang.

Aftenposten - 23 sep 22 kl. 16:31

RBK-talentet (17) imponerer: – Har Tatt tak

Marius Broholm spiser seg mer og mer inn i Kjetil Rekdals RBK-lag. Treneren mener talentet har Tatt noen gode grep..

NRK - 22 sep 22 kl. 06:36

Kinesisk eks-justisminister dømt til døden

Kinas tidligere justisminister Fu Zhenghua er dømt til døden. Det melder statlige kinesiske medier, ifølge Reuters. Fu er dømt for å ha Tatt imot bestikkelser og for å ha «tøyet lover av egoistiske hensyn».

NRK - 21 sep 22 kl. 19:12

Russland har frigitt utenlandske fanger

Saudia Arabia har motTatt en rekke utenlandske fanger fra Russland. Det er snakk om fem briter, to amerikanere, en marokkaner, en svenske og en kroat. Det bekrefter en talsmann for saudiarabiske myndigheter til Reuters.

NRK - 21 sep 22 kl. 10:43

Mistenkt for brudd på Vegtrafikkloven

En mann i 40-åra er mistenkt for brudd på veitrafikklovens §3 etter trafikkulykke utenfor Bamble ungdomsskole tirsdag kveld. En 13 år gammel jente ligger alvorlig skadd og får behandling på Ullevål universitetssykehus etter sammenstøtet. Begge er fra området.

Aftenposten - 20 sep 22 kl. 15:03

Mann har Tatt 12 gisler i bank i Georgia

En mann skal ha Tatt seg inn i en bank i byen Kutaisi i Georgia..

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:06

Folk gjør opprør mot dyr strøm

– Jeg nekter å betale strømregninga, sier Sascha Liberté. Andre må gjøre som de vil, men selv er han bestemt.Han står utenfor Stortinget.

NRK - 3 timer siden

Kreml: – Vi må i alle fall fortsette til Donetsk er frigjort

Onsdag uttalte Kreml at «spesialoperasjonen» i Ukraina må fortsette til Russland har Tatt full kontroll over regionen Donetsk i Øst-Ukraina. Kreml-talsmann Dmitry Peskov sa at den «militære kampanjen» i Ukraina ville fortsette som et minimum til «frigjøringen av folket i Donetsk-republikken var gjennomført»..

VG - 3 timer siden

Ekspert ut mot Norges beredskap: – Fullstendig naivt

Et angrep mot norske gassledninger vil være en katastrofe for Europa. Det har ikke myndighetene Tatt innover seg, mener forsker..

Klartale - 5 timer siden

Solbakken har fortsatt troen på laget

Tirsdag kveld ble den siste kampen i nasjonsligaen spilt. Norge møtte Serbia. En kamp som Norge måtte vinne, eller få uavgjort, for å vinne gruppa.

NRK - 04 sep 22 kl. 13:35

Tenåring og to barn drepne i hus utanfor Dublin

Ei 18 år gamal kvinne og eit tvillingpar på åtte år er døde etter eit trippeldrap i eit hus i forstaden Tallaght i Dublin, melder fleire irske og britiske medium. Alle dei skadde blei Tatt med til barnesjukehuset i Crumlin, men blei seinare erklært døde, skriv Sky News. Politiet fekk melding om hendinga i natt, og skildrar hendinga som valdeleg, utfordrande og traumatisk.

Klartale - 23 aug 22 kl. 13:10

Romteleskop viser bilder av Jupiter

Verdens største romteleskop har Tatt bilder av Jupiter. Det var James Webb-teleskopet som tok bildene for noen måneder siden. Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden– Vi har aldri sett Jupiter slik før.

Aftenposten - 8 timer siden

Hva betyr tvungen lønnsnemnd for lærerne? Lektorlaget mener begrunnelsen må undersøkes.

Joakim Haugen var den første læreren som ble Tatt ut. Nå er flere bekymret for hans rettighet til å streike i fremtiden..

NRK - 9 timer siden

Tiltalt for å ha stole tomflasker

Ein mann i 20-åra må i desember møte i Telemark tingrett, tiltalt for å ha stole tomflasker frå konteinarar i Tinn kommune. Ifølgje tiltalen har mannen fleire gangar Tatt flasker frå konteinarane til Skirvedalen løypelag. Den samla verdien på panteflaskene er rundt 19.

NRK - 16 sep 22 kl. 07:46

Jonas Gahr Støre bekrefter: Strømpakke til næringslivet blir lagt frem klokken 10

Strømpakken til næringslivet skal hjelpe bedriftene med å takle de høye strømprisene. Den blir lagt frem fredag klokken 10.00.

NRK - 11 timer siden

Tre alvorlig skadd etter eksplosjon i tysk by

Tre personer ble alvorlig skadd i en eksplosjon på et torg sentralt i den tyske byen Halle tirsdag, opplyser politiet. Eksplosjonen fant sted rundt klokka 18 lokal tid i de offentlige toalettene ved markedet, i et historisk bygning som også huser en kafé og leiligheter. To jenter på 12 og 13 år og en 51 år gammel kvinne ble Tatt til sykehus med alvorlige skader.

NRK - 18 timer siden

Skolene i Bodø gjenåpner onsdag morgen

Etter at regjeringen varslet om tvungen lønnsnemd i lærerstreiken går lærerne i Bodø tilbake på jobb fra onsdag morgen. – Det betyr at alle elever skal møte på skolen som før streiken, men det vil nok ta en tid utover dagen før undervisningen er tilbake til normalen, sier HR-sjef i Bodø kommune, Rune Braseth, og legger til at skolene kommer til å sende ut meldinger direkte til elever og foresatte. De første lærerne ble Tatt ut i streik i begynnelsen av juni.

VG - 20 timer siden

Tvungen lønnsnemnd i lærerstreiken

Lærerne har streiket siden før sommeren, og flere tusen har blitt Tatt ut i streik. Megling har ikke ført frem, og partene ble tirsdag kalt inn til regjeringen..

VG - 20 timer siden

Tvungen lønnsnemnd i lærerstreiken: – En mørk dag

Lærerne har streiket siden før sommeren, og flere tusen har blitt Tatt ut i streik. Nå er lærerstreiken over..

E24 - 20 timer siden

Analytiker om gassrørlekkasje: – Som Tatt ut av en Bond-film

Gassprisene har steget gjennom dagen etter lekkasjene ved gassrørledningen Nord Stream 1, men bevegelsene har ikke vært store i forhold til det man er blitt vant til, mener analytikere..

NRK - 22 timer siden

Ukraina hevder å ha Tatt tilbake ny by

Ukrainske styrker melder at de har vunnet tilbake kontrollen over nok en by i Kharkiv-regionen og øst for Oskil-elva. Ukrainske myndigheter offentliggjorde på Telegram mandag kveld at byen Pisky-Radkivski i Kharkiv-regionen igjen er under ukrainsk kontroll. Sammen med meldingen var det vedlagt bilder av ødelagt russisk militærutstyr.

NRK - 22 timer siden

Mann siktet for voldtekt og innbrudd

En mann fra Romerike som er tiltalt for voldtekt og innbrudd møtte tirsdag i Oslo tingrett. Mannen skal ifølge tiltalen ha brutt seg inn i huset til et ektepar på Veitvet i Oslo mens de lå og sov. Deretter skal han ha Tatt av seg klærne, lagt seg mellom dem i senga og prøvde å voldta kvinnen.

NRK - Igår: 14:41

Danmark frigir bilde av gasslekkasje

Det danske forsvaret har sluppet flere bilder og videoer som viser gasslekkasjene i Nord Stream 1 og 2 i Østersjøen. Bildene er Tatt av et F-16-fly som er stasjonert på Bornholm..

Klartale - Igår: 14:27

Edward Snowden får russisk statsborgerskap

Edward Snowden måtte rømme fra USA for ni år siden. Årsaken var at han delte dokumenter som USA sa var hemmelige. Snowden hadde tidligere jobbet for spesialpolitiet CIA.

NRK - Igår: 13:35

103 lærere ved Sandefjord videregående Tatt ut

103 lærere ved Sandefjord videregående skole tas ut i streik fra tirsdag i neste uke, ifølge Utdanningsforbundet. Da trappes lærerstreiken opp og rundt 500 lærere i Vestfold og Telemark vil være i streik, sier leder Solveig Hals i Utdanningsforbundet i Vestfold og Telemark. Lærerstreiken har vart siden 8.

Aftenposten - Igår: 10:44

Kilde til Aftenposten: Arfan Bhatti Tatt av pakistansk politi

Arfan Bhatti ble mandag kveld anholdt av Pakistans sikkerhetspoliti. Han skal nå sitte i varetekt, får Aftenposten….

Dagbladet - Igår: 10:00

Enorme køer ut av landet

Tusenvis av russiske menn har de siste dagene Tatt seg over til Russlands naboland for å unngå å bli sendt i krigen i Ukraina. Mandag var køen til Georgia på 40 til 50 timer..

NRK - Igår: 09:21

Orkanen «Ian» har truffet Cuba

Orkanen «Ian», som nå kategoriseres som en storm styrke 3, skal ha truffet vestlige deler av Cuba melder AFP. I deler av landet er skolene er stengt, og myndighetene har evakuert 50.000 mennesker i Pinar del Rio-provinsen.

Klartale - Igår: 08:29

Mange færre i ulykke med elsparkesykkel

I juli i fjor behandlet legevakten i Oslo i snitt 14,5 skadde per dag. Dette var personer som hadde vært i en ulykke med elsparkesykler. I juli i 2022 var det i gjennomsnitt tre personer hver dag som var skadd på elsparkesykkel.

Aftenposten - Igår: 08:16

Vil tette gapet til Europa-toppen - jakter internasjonal «signalspiller»

Rosenborg erkjenner at de ble Tatt på tempoet i hjemmetapet mot Real Madrid. Det vil de gjøre noe med..

Dagbladet - Igår: 00:01

- Plaget av elskerinne-rykter

- Det var tydelig at han hadde Tatt seg nær av dem, skriver Tore Rem om kong Olavs opplevelse av ryktene som svirret i flere tiår..

E24 - Igår: 19:52

Milliardsøksmålet mot tidligere Danske Bank-sjef: Har ikke Tatt advokatregningen selv

LYNGBY, E24: Thomas Borgen kreves for milliarder etter hvitvaskingsskandalen. Han peker på sin tidligere arbeidsgiver på spørsmål om hvem som betaler for advokatene..

Aftenposten - Igår: 15:02

Visste ingenting og fikk gladnyheten på direkten

Kristine Leine ante ikke at landslagssjef Hege Riise hadde Tatt henne ut i den neste troppen..

Aftenposten - Igår: 15:02

Ble Tatt på senga av beskjeden: Nå må hun be pent om fri

Her gratuleres Cesilie Andreassen over landslagsplassen. Nå kan hun få debuten for Norge - dersom hun får fri fra….

NRK - 02 sep 22 kl. 19:35

Hus skal være Tatt av ras

Et hus skal være Tatt av ras i Valsøyfjord i Trøndelag, melder politiet på Twitter. Det er uavklart om det noen mennesker som er Tatt av raset. Det er sendt store ressurser til området..

Klartale - I førrgår: 14:30

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com