NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 13:13

NRK - 31 jul 21 kl. 07:49

Duestad greide finale til slutt

Jeanette Hegg Duestad blir en av åtte rifleskyttere i kvinnenes OL-finale i helmatch. Hun gikk videre etter å ha blitt nummer åtte i kvalifiseringen. Duestad greide 1171 poeng i øvelsen der det fra 50 meters hold skytes 40 skudd i tre posisjoner: Knestående, liggende og stående. Hun oppnådde serien 392-394-385. Det så lenge ut til ikke å holde, men avslutningen av den 2.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hegg Duestad, OL, Duestad, Norges, Shi Mengyao, Stene, Tokyo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Duestad, greide, finale, til, slutt
NRK - 31 jul 21 kl. 07:48

Skyting: Duestad til OL-finale

Jeanette Hegg Duestad blir en av åtte rifleskyttere i kvinnenes OL-finale i helmatch. Hun gikk videre etter å ha blitt nummer åtte i kvalifiseringen. Duestad greide 1171 poeng i øvelsen der det fra 50 meters hold skytes 40 skudd i tre posisjoner: Knestående, liggende og stående..

VG - 31 jul 21 kl. 09:50

Jeanette Hegg Duestad sprakk på vei til OL-medalje

TOKYO (VG) Jeanette Hegg Duestad (22) lå an til OL-medalje da hun sprakk helt på slutten av finalen i rifleskyting. For andre gang i OL ble hun nummer fire..

NRK - 24 maj 21 kl. 19:19

Duestad nr. fem i EM

Jeanette Hegg Duestad ble nummer fem i finalen på 10 meter luftrifle under EM i skyting i Osijek mandag. Nøtterø-skytteren kvalifiserte seg for finalen med den nest beste poengsummen i kvalifiseringen. Gullet gikk til franske Oceanne Marianne Muller..

Aftenposten - 24 jul 21 kl. 06:12

Begynte med luftrifle for fire år siden: I natt var Jeanette Hegg Duestad (22) millimeter fra OL-medalje.

TOKYO (Aftenposten): Tilfeldigheter førte Jeanette Hegg Duestad (22) til å prøve luftrifle..

NRK - 31 jul 21 kl. 10:35

Ny 4.-plass for Duestad

Skyttar Jeanette Hegg Duestad (22) frå Noreg fekk nok ein gong fjerdeplass under OL i Tokyo. Førre gong var med luftrifle. 22-åringen tok seg til finalen i heilmatch etter at ho kapra den åttande og siste plassen i kvalifiseringa..

VG - 24 jul 21 kl. 04:16

Hegg Duestad nær medalje i OL-debuten: Endte på fjerdeplass

TOKYO/OSLO (VG) I den første medaljeøvelsen i sommerens OL kjempet Jeanette Hegg Duestad (22) i toppen, men hun klarte ikke å følge opp kvalifiseringsseieren og endte på fjerdeplass..

VG - 24 jul 21 kl. 04:16

Hegg Duestad nær medalje i OL-debuten: – Litt bittert

TOKYO/OSLO (VG) I den første medaljeøvelsen i sommerens OL kjempet Jeanette Hegg Duestad (22) i toppen, men hun klarte ikke å følge opp kvalifiseringsseieren og endte på fjerdeplass..

Aftenposten - 23 jul 21 kl. 19:30

Jobbet med å snakke ned medaljesjansene

TOKYO (Aftenposten): Hun skyter godt nok til OL-gull på trening. Jeanette Hegg Duestad drømmer om medalje, men det….

VG - 27 jul 21 kl. 08:15

Måtte ha trøst av kjæresten: – Det er litt tungt

TOKYO (VG) Kjæresteparet Jeanette Hegg Duestad (22) og Henrik Larsen (23) ble utslått allerede i kvalifiseringen i mix-skytingen – til tross for at hun viste kanonform..

Aftenposten - 31 jul 21 kl. 09:50

Etter nervedrama: Medaljen glapp for norsk OL-håp

TOKYO (VG) Jeanette Hegg Duestad (22) lå an til OL-medalje da hun sprakk helt på slutten av finalen i rifleskyting..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 15 minutter siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 30 minutter siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 30 minutter siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 45 minutter siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 45 minutter siden

Dømd til tre års fengsel

To nordmenn er dømd til tre års fengsel for medverkar til grovt underslag etter leilegheitssal i Brasil. Kjøparane fekk ikkje skøytene til leilegheitene, skriv Dagens Næringsliv. I tillegg til fengsel, er dei to dømd til å betale tilbake 27,7 millionar kroner til kjøparane, samstundes er dei frådømd retten til å drive næringsverksemd for alltid.

NRK - 1 time siden

Tilsynssaka vil ta eit halvt år

Statsforvaltaren i Oslo og Viken håpar å vere ferdig med tilsynssaka knytt til helsehjelpa til drapssikta Espen Andersen Bråthen har fått, innan seks månadar. Forvaltarens helseavdeling har varsla Kongsberg kommune og Vestre Viken helseføretak om at det blir opna tilsynssak etter drapa. – Vi ber i første omgang om informasjon om den sikta si kontakt med helsevesenet frå januar 2018 og fram til i dag, skriv statsforvaltaren i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Dansar og koreograf er død

Den internasjonalt anerkjende koreografen og dansaren Kjersti Alveberg er død, 73 år gamal. Alveberg var ein av landets fremste koreografar i siste del av 1900-talet. Ho markerte seg med særprega oppsetjingar og produksjonar, ofte i tett samarbeid med mellom anna NRK..

NRK - 1 time siden

Siktet og etterlyst person i Norge

Etter hendelsen der en person ble skutt i Vika i Oslo har politiet pågrepet ytterligere en person. Dette er en person som var siktet og etterlyst i saken og som oppholdt seg i Pakistan. Mannen meldte seg selv for politiet.

NRK - 2 timer siden

Politibil i trafikkuhell

Ein politipatrulje i Bergen var klokka 10.37 involvert i eit trafikkuhell med ein annan trafikant. Uhellet med tenestebilen hende i krysset der Småstrandgaten møter Christies gate.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt