NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 19:34

NRK - 11 sep 22 kl. 08:07

Turgåarar berga av helikopter

Tre personar vart henta av helikopter etter å ha gått seg vill i området Torfinnstinden ved Bygdin. Røde Kors og redningshelikopter var varsla om hendinga som skjedde rundt klokka 22.30 laurdag kveld. Dei vart berga og køyrd til Torfinnsbu..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torfinnstinden, Bygdin, Kors, Torfinnsbu

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Turgåarar, bergaav , helikopter
NRK - 08 aug 22 kl. 19:38

Turgåer reddet av redningshelikopter – alvorlig skadd og sendt til Tromsø

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av et redningshelikopter og flydd til UNN i Tromsø. Mannen som falt er i 20-årene, og turfølget er også finsk. De øvrige fire turistene i turfølget er også hentet ned fra Skjomtinden og fraktet til sykehuset i Narvik for en sjekk.

NRK - 19 maj 22 kl. 21:15

Turgåer skal ha falt flere hundre meter i Troms

En turgåer er hentet ut fra fjellet etter et skavelbrudd på toppen av fjellet, det skriver politiet på Twitter. – Det er anslått at turgåeren falt flere hundre meter. Vedkommende er flydd til UNN med luftambulansen, skriver politiet.

NRK - 15 jun 22 kl. 20:54

Skibladner er berga

Skibladner er no berga etter å ha havarert på Mjøsa. Den måtte tauast i land, og hadde bistand frå ein redningsbåt og ein politibåt frå Gjøvik. Det var seks passasjerar om bord.

NRK - 09 aug 22 kl. 19:23

To barn berga opp frå sjøen i Søgne

Politiet i Agder skriv at dei har fått melding om ei mogleg drukningsulykke i Søgne. Det er to barn som er berga i land, opplyser dei. Naudetatar er på staden..

NRK - 08 aug 22 kl. 19:38

Turgåer reddet av sea-king helikopter

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av luftambulanse. Det bekrefter innsatsleder i politiet til NRK, Kristoffer Johansen. Politiet kaller aksjonen for krevende grunnet tåke og vanskelig terreng.

NRK - 08 aug 22 kl. 19:38

Turgåer reddet av redningshelikopter – alvorlig skadd

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av luftambulanse. Det bekrefter innsatsleder i politiet til NRK, Kristoffer Johansen. Politiet skriver på Twitter at personen som er hentet opp av helikopter er alvorlig skadd og blir fraktet til sykehus i Tromsø.

VG - 19 maj 22 kl. 21:23

Turgåer i Troms fløyet til sykehus - skal ha falt flere hundre meter

En turgåer er fløyet til sykehus etter å ha ramlet fra fjellet Mjeldskartinden i Troms torsdag kveld..

NRK - 19 maj 22 kl. 21:15

Turgåer falt fra fjell i Troms

En turgåer er hentet ned fra Mjeldskartinden på Kvaløya i Tromsø etter at hun falt flere hundre meter nedover etter et skavelbrudd på toppen av fjellet. Kvinnen er fløyet til UNN med luftambulansen, opplyser politiet..

NRK - 08 aug 22 kl. 18:05

Turgåer har falt ned fjellskrent – redningsaksjon iverksatt

En turgåer har falt ned en fjellskrent ved Skjomtinden i Narvik i Nordland, skriver politiet på Twitter. Redningshelikopter fra Bodø på vei til stedet med redningsgruppe. Frivillige mannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er kalt ut..

VG - 08 aug 22 kl. 19:24

Turgåer falt ned fjellskrent i Narvik

En redningsaksjon er igangsatt etter at en turgåer falt ned en fjellskrent i Narvik. Det er ikke kjent hvor langt vedkommende har falt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Signalfeil skaper forsinkelser på Sørlandsbanen

En signalfeil ved Gulskogen utenfor Drammen fører lørdag kveld til forsinkelser i togtrafikken på Sørlandsbanen. Bane Nor opplyste om feilen på sine nettsider klokken 18.47 – Det er forsinkelser på grunn av signalfeil ved Gulskogen.

NRK - 15 minutter siden

Det første bildet av dronning Elizabeths siste hvilested

Buckingham Palace delte lørdag et bilde av dronning Elizabeths siste hvilested i den kongelege krypten i St. Georges kapell ved Windsor Castle..

NRK - 10 minutter siden

Kina med kraftig Taiwan-advarsel i FN

Kina vil ta kraftig grep for å forhindre enhver ekstern støtte til uavhengighet for Taiwan, sier utenriksminister Wang Yi i FNs hovedforsamling. I sin tale lørdag advarte Wang utenlandske aktører mot innblanding i Taiwan. – Vi må besluttsomt bekjempe aktiviteter knyttet til separatister som vil ha uavhengighet for Taiwan, og vi må ta de mest kraftfulle skritt for å motsette oss ekstern innblanding, sa utenriksministeren.

NRK - 1 time siden

700 arrestert i Russland

Russiske myndigheter har lørdag pågrepet over 700 mennesker som protesterte mot ordren som kom fra Putin, om delvis mobilisering av reservister til krigen i Ukraina. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 1 time siden

Hyttebrann i Sunnfjord – uvisst om det er folk i hytta

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Det er ikke kjent om det er folk i hytta, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.

NRK - 2 timer siden

Nasa avlyser oppskyting av månerakett på grunn av orkanfrykt

Nasa ser seg nødt til å utsette oppskytingen av måneraketten Artemis 1 enda en gang. Tirsdagens planlagte oppskyting er avlyst på grunn av uvær, heter det. To tidligere forsøk måtte avbrytes i siste øyeblikk, blant annet på grunn av drivstofflekkasjer som det ikke lyktes å fikse i tide.

NRK - 2 timer siden

77-åring funnet omkommet

Den 77 år gamle mannen som ble meldt savnet torsdag formiddag i Ringebu i Innlandet ble lørdag formiddag funnet omkommet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com