NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 02:13

NRK - 06 sep 22 kl. 14:48

Vil fengsle bortføringsmistenkt

Politiet ber om varetektsfengsling av en mann i forbindelse med at en kvinne ble truet inn i en bil på Nøtterøy natt til mandag. Det var like over midnatt at politiet fikk melding om at en kvinne ble truet med skytevåpen og dratt inn i en bil på Teie torv. Bilen ble funnet etter kort tid, og to menn og en kvinne ble pågrepet. Kvinnen og den ene mannen er løslatt i ettermiddag, men er fortsatt siktet i saken. Alle de siktede nekter straffskyld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nøtterøy, Teie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, fengsle, bortføringsmistenkt
NRK - 09 maj 22 kl. 23:28

Åtte tyrkiske statsborgere bortført i Haiti

Ti busspassasjerer, blant dem åtte tyrkiske statsborgere, er bortført av ukjente i Haiti, opplyser Tyrkias konsul i landet, Hugues Josue. Medlemmene av gruppen tilhører den muslimske organisasjonen Ashape og var på vei fra Den dominikanske republikk til Haitis hovedstad Port-au-Prince da de ble bortført. Sjåføren av bussen og en guide ble også bortført.

NRK - 23 aug 22 kl. 20:17

Militsmedlemmer funnet skyldig i planer om å bortføre guvernør i USA

To militsmedlemmer er funnet skyldig i å ha planlagt å bortføre Michigans guvernør Gretchen Whitmer i 2020. Kjennelsen til juryen i rettssaken i Grand Rapids ble presentert tirsdag. De to mennene – Adam Fox og Barry Croft – risikerer livsvarig fengsel.

Klartale - 05 aug 22 kl. 09:27

Vil USA bytte en fanget våpenhandler mot basketballspilleren?

Griner har vært i fengsel i Russland siden 17. februar. Da ble hun pågrepet på flyplassen i Moskva.

Klartale - 02 maj 22 kl. 08:45

Politiet jakter på sim-kort i Hagen-saken

Noen bortførte Anne-Elisabeth Hagen. Det skjedde i oktober 2018. Politiet leter fortsatt etter de skyldige.

NRK - 15 sep 22 kl. 17:02

De siktede i Modalen-bortføringen fengsles

De tre mennene som er siktet for trusler og frihetsberøvelse etter en hendelse i Mo i Modalen i Vestland tirsdag, varetektsfengsles i fire uker. Det sier en av de siktedes forvarer, Erik Johan Mjelde, til NTB. De tre mennene ble pågrepet etter at en person skal ha blitt bortført.

Klartale - 06 maj 22 kl. 08:40

180 har blitt bortført i Ukraina

FN har dokumentert 180 bortføringer. Det gjelder sivile, journalister og lokalpolitikere. Det har skjedd steder i Ukraina som Russland har kontroll over.

NRK - 11 jun 22 kl. 06:52

38 busspassasjerer bortført i Haiti

Haitiske bander bortførte fredag 38 passasjerer i minibusser som var på vei ut av hovedstaden i retning sør. Det var to busser med 18 passasjerer i hver buss, pluss sjåfør, som var på vei til Miragoane, 100 kilometer vest for Port-au-Prince. Det er ikke klart om det er blitt krevd løsepenger for de bortførte.

NRK - 13 jun 22 kl. 00:40

38 gisler satt fri i Haiti

36 busspassasjerer og to sjåfører som ble bortført av i Haitis hovedstad Port-au-Prince fredag, ble sluppet fri dagen etter, melder NTB. Det skal ha blitt bortført av gjengmedlemmer fra en av hovedstadens slumområder Village de Dieu. Det er ikke opplyst om det er betalt løsepenger.

NRK - 12 jul 22 kl. 12:58

Våpenanalyse forsinker Tolga-saken

Politiet håpet å gjøre seg ferdig med etterforskningen av Tolga-bortføringen før sommeren, men Kripos holder fortsatt på med våpenanalyse i saken. – Vi har dessverre ikke fått svar på analysen ennå, så status er at vi avventer den før saken er ferdig etterforsket, sier politiadvokat Vibeke Stolp Ekeland i Innlandet politidistrikt til Arbeidets Rett. – Det gjenstår ingen øvrige etterforskningsskritt, legger hun til.

Dagbladet - 06 sep 22 kl. 16:43

Bortført og drept: Mann siktet

Det var den bortførte tobarnsmora Eliza Fletcher (34) som ble funnet død natt til tirsdag. Nå er en 38-åring siktet for bortføring og drap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kvinne mistet livet i stormen «Fiona» i Canada

En 73 år gammel kvinne døde i stormen «Fiona» som rammet byen Port aux Basques i Canada i helgen. Kvinnen ble sist sett i hjemmet sitt før en bølge traff huset og rev bort en del av kjelleren, opplyste politiet. Uværet førte til store ødeleggelser flere steder.

NRK - 1 time siden

USA advarer Russland

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan sier at USA vil reagere kraftig dersom Russland bruker atomvåpen. Noe Russlands president tidligere har truet med. – Vi har vært tydelige.

NRK - 1 time siden

Tiende kveld med demonstrasjoner i Iran

Demonstrasjonene som startet etter at en kvinne døde i politiets varetekt i Iran, fortsatte søndag på den tiende kvelden. Demonstrantene trosset dermed advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi, som har understreket behovet for å handle overfor demonstrantene uten mildhet. 22 år gamle Mahsa Amini døde tidligere denne måneden i moralpolitiets varetekt etter å ha blitt pågrepet fordi hun ikke dekket til håret sitt.

NRK - 2 timer siden

Snø på høyfjellsoverganger i Sør-Norge

Søndag kveld er det observert snø på enkelte av høyfjellsovergangene i Sør-Norge. Snøgrensa ventes å ligge omkring 1000–1400 meter gjennom natten og i morgentimene mandag. Det anbefales vinterdekk over fjellet, melder meteorologene på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Valgprognose: Høyrekoalisjonen ser ut til å vinne valget i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger. Høyrepopulisten Meloni, som er partileder i Italias brødre, ser dermed ut til å bli landets neste statsminister. Ytre høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia.

NRK - 3 timer siden

Hyttebrann ved Sanderstølen på Golsfjellet

Nødetatene fikk melding om en brann i en hytte ved Sanderstølen på Golsfjellet søndag kveld. Brannen startet i en bod som spredte seg til hytta, som nå er overtent. Brannvesenet har sendt inn røykdykkere som har konstatert at hytta er tom.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: – Det pågår harde kamper flere steder

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det pågår kamper flere steder langs frontlinjen søndag kveld. – – Det er i regionene Donetsk, Kharkiv, Kherson, Nikolajev og Zaporizjzja. Vi har positive resultater i «flere retninger», forteller han i sin daglige videotale..

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen som ble meldt savnet på vei ned fra Ruten i Espedalen er funnet i god behold. Det var en ekvipasje fra politiets hundepatrulje som fant kvinnen, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Leteaksjon etter kvinne i 40-årene

Det er iverksatt en leteaksjon etter en kvinne i 40-årene som mistet stien på vei ned fra Ruten i Espedalen, skriver politiet i Innlandet på Twitter. – Vi har Røde kors og politihundeførere ute i området og søker etter vedkommende. Det er dårlig vær i området, med nedbør og lavt skydekk, skriver politiet..

NRK - 4 timer siden

Folkeavstemning på Cuba om likekjønnet ekteskap

Cubanerne får være med på å bestemme om øystaten skal tillate likekjønnet ekteskap og om likekjønnede par skal få lov til å adoptere barn sammen. I søndagens folkeavstemning ble velgerne også bedt om å ta stilling til om surrogati skal bli lovlig og om rettighetene til ikke-biologiske foreldre skal utvides. Det nye lovforslaget har møtt mye kritikk fra enkelte religiøse miljøer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com