VG > Sport

Saturday, 24 September, 17:41

VG - 03 sep 22 kl. 16:07

Publikum i krangel etter bluss inn på banen

Den suverene VM-lederen Max Verstappen (24) kjørte inn til beste startspor i søndagens hjemme-Grand Prix. Ferraris Charles Leclerc (24) og Carlos Sainz (28) klarte ikke å slå nederlenderen..
Les mer på VG


Les mer om:
VM, Max Verstappen, Grand Prix, Charles Leclerc, Carlos Sainz

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Publikumi , krangel, etter, bluss, inn, banen
Aftenposten - 03 sep 22 kl. 16:07

Publikum i krangel etter bluss inn på banen

Den suverene VM-lederen Max Verstappen (24) kjørte inn til beste startspor i søndagens hjemme-Grand Prix..

NRK - 20 maj 22 kl. 18:43

Secret Service-ansatte sendt hjem etter hendelse

To Secret Service-ansatte er satt på et fly tilbake til USA etter å ha vært involvert i en krangel i Sør-Korea. En polititjenestemann i Yongsan-distriktet sier til Reuters at en av agentene ble arrestert i morgentimene torsdag etter å ha kommet i krangel om en taxi. Duoen var en del av det teamet som kom i forkant av president Joe Bidens besøk i landet.

VG - 14 jun 22 kl. 07:00

TIX griper inn etter «Paradise»-krangel: – Skikkelig kjip situasjon

Etter en heftig krangel i «Paradise»-villaen samler programleder Andreas «TIX» Haukland deltagerne for en prat. En av deltagerne hevder å ha forsøkt å få produksjonen til å gripe inn flere dager i forveien..

NRK - 22 maj 22 kl. 09:55

Tinder-krangel: Frikjent for å ha bitt av nesetippen

I 2018 bet en nå 36 år gammel mann nesetippen av en annen mann under en krangel om en Tinder-date i Stavanger. 36-åringen var på et utested sammen med en kompis og en kvinne han hadde møtt gjennom datingappen Tinder. På utestedet var også en annen mann som hadde hatt kontakt med den samme kvinnen på Tinder, skriver Stavanger Aftenblad.

Dagbladet - 04 aug 22 kl. 03:38

- Har skutt opp bluss

Kina forbereder de største militærøvelsene noensinne i farvannene rundt Taiwan etter det omstridte besøket til Nancy Pelosi..

Dagbladet - 04 aug 22 kl. 03:38

- Har avfyrt bluss

Kina forbereder de største militærøvelsene noensinne i farvannene rundt Taiwan etter det omstridte besøket til Nancy Pelosi..

NRK - 06 aug 22 kl. 02:24

Taiwan fyrte av bluss mot fly og droner

Myndighetene i Taiwan melder at de har avfyrt varselsbluss mot sju droner som ble oppdaget over Kinmen-øynene, og mot uidentifiserte fly over Matsu-øyene. Begge øygruppene ligger i Taiwanstredet, rett utenfor den kinesiske kysten. Ifølge Taiwans forsvarsdepartement er øyas militære stryker i høy beredskap etter at Kina denne uka startet en rekke store militærøvelser rundt øya som svar på besøket til den amerikanske kongresslederen Nancy Pelosi..

VG - 28 apr 22 kl. 19:23

Krangel kan ha stoppet flere intensivplasser i Norge

En krangel om hva som definerer en intensivplass, kan være noe av årsaken til at kapasiteten i Norge ikke er blitt økt på mange år..

VG - 15 aug 22 kl. 12:55

Lokalavis: Full krangel i United-troppen før Brentford-kampen

Manchester United har hatt en fryktelig start på sesongen. Før det pinlige 0–4-tapet mot Brentford skal det ha vært en stor krangel blant spillerne..

NRK - 04 aug 22 kl. 02:56

Taiwan avfyrte bluss mot droner

Forsvarsdepartementet i Taiwan melder at de har skutt advarselsbluss mot uidentifiserte fly, sannsynligvis droner, som onsdag fløy over Kinmen-øyene. Øygruppen ligger nær den kinesiske kysten, men tilhører Taiwan. Myndighetene på Taiwan er i høyeste beredskap mens Kina holder en rekke militærøvelser rundt Taiwan, som svar på besøket av den amerikanske kongresslederen Nancy Pelosi onsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag - jobber hardt for løsning

RIKSMEKLEREN (VG) Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - og møtes igjen søndag klokken 12. Riksmekleren roser partene for å jobbe konstruktivt for en løsning..

VG - 15 minutter siden

Rekdal reagerer på Solbakkens keepervalg: – Jeg forstår det ikke

LJUBLJANA (VG) Rosenborg-trener Kjetil Rekdal stusser over at klubbløse Ørjan Håskjold Nyland får muligheten foran hans egen målvakt André Hansen..

VG - 2 timer siden

Brente hijaber og klippet håret i protest mot Iran

Flere hundre personer hadde møtt opp i en følelsesladet demonstrasjon mot det iranske regimet foran Stortinget i Oslo lørdag..

VG - 7 timer siden

Valget i Italia: Giorgia Meloni fra ytre høyre er favoritt til å vinne

«Jeg er kvinne. Jeg er mor. Jeg er italiensk.

VG - 5 timer siden

Kampen mot forfallet

De færreste av oss drømmer om å bli ungdommer igjen. Samtidig kjemper mange hardt for å bevare det ytre skallet fra den gangen..

VG - 5 timer siden

Frida Karlssons knallharde oppgjør med landslaget: – Gir meg ikke noe mer

Den svenske skiyndlingen Frida Karlsson (23) forteller i et stort intervju med Expressen at hun syns landslaget er umoderne..

VG - 6 timer siden

Universiteter stoppet bøter for forsinket eksamensresultat

– Det er viktig for studenters rettssikkerhet at fakultetene blir holdt ansvarlige for å bryte loven, sier studentleder..

VG - 7 timer siden

Creepy nordnorsk krim: Bokanmeldelse: «Det siste stykket hjem» av Ørjan N. Karlsson

Ørjan N. Karlssons (52) nye krimserie fra Bodø er god nordnorsk spenning som fort kan bli en leserfavoritt..

VG - 8 timer siden

Håndballtalentets hemmelighet

VG - 8 timer siden

Roser Arsenal for Ødegaard-samarbeidet: – Har vært veldig heldig så langt

LJUBLJANA/OSLO (VG) Ståle Solbakken sier at mulighetene er gode for at Martin Ødegaard (23) spiller mot Slovenia. Samtidig forteller han om en veldig god dialog med Arsenal..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com