VG > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:28

VG - 17 maj 22 kl. 01:02

264 soldater evakuert fra Azovstal

53 alvorlig skadede soldater er evakuert fra Azovstal-stålverket mandag, mens 211 andre er evakuert til et annet sted, opplyser ukrainske myndigheter..
Les mer på VG


Les mer om:
Azovstal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 264, soldater, evakuertfra , Azovstal
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 02 maj 22 kl. 08:44

Zelenskyj sier at mer enn 100 folk er blitt evakuert

Stålverket ved Mariupol har lenge blitt angrepet av soldater fra Russland. Både vanlige folk og soldater fra Ukraina har gjemt seg der. Stålverket heter Azovstal.

NRK - 17 maj 22 kl. 11:13

Russland hevder 265 russiske soldater har overgitt seg ved Azovstal

265 ukrainske soldater, deriblant flere titalls sårede, har overgitt seg ved stålverket Azovstal i Mariupol, hevder Russlands forsvarsdepartement. – Gjennom det siste døgnet har 265 krigere lagt ned våpnene og overgitt seg, deriblant 51 hardt skadde, uttalte departementet under en pressebrifing. Ifølge russerne skal de som trenger medisinsk tilsyn være sendt til et sykehus i byen Novoazovsk.

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

NRK - 04 maj 22 kl. 17:08

Ukrainsk avis: Russiske styrker har tatt seg inn i stålverket i Mariupol

Russiske styrker har tatt seg inn i stålverket Azovstal i Mariupol, der ukrainske styrker har forskanset seg, ifølge en ukrainsk avis og journalist. Det pågikk onsdag harde kamper i stålverket, som er det siste området ukrainske styrker kontrollerer i havnebyen sør i Ukraina. Ifølge den ukrainske journalisten Andrij Tsaplijenko har russiske soldater brutt seg inn på stålverket.

NRK - 07 maj 22 kl. 14:10

Separatister: – 50 sivile evakuert fra stålverket i Mariupol

Ytterligere 50 sivile er evakuert fra stålverket Azovstal i Mariupol, oppgir prorussiske separatister. – I dag, 7. mai, ble 50 personer evakuert fra området til Azovstal metallfabrikk i Mariupol, kunngjorde den selverklærte folkerepublikken Donetsk på Telegram lørdag.

NRK - 07 maj 22 kl. 03:12

Jobber med å få evakuert gjenværende soldater i Azovstal

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sa i sin kveldstale fredag at de har evakuert kvinner og barn fra Azovstal ved hjelp av FN og Røde Kors. Han sa også at de jobber med diplomatiske alternativer for å få evakuert de gjenværende ukrainske soldatene i Azovstal, skriver CNN..

Klartale - 07 jun 22 kl. 09:20

Hva skjedde med soldatene i stålverket Azovstal?

De ukrainske soldatene i Mariupol kjempet så lenge de kunne. De slåss mot russiske soldater innenfra stålverket Azovstal. Men til slutt måtte de overgi seg.

NRK - 21 apr 22 kl. 10:20

Ukraina krev umiddelbare fluktvegar for sivile i Azovstal

Ukrainas visestatsminister Iryna Veresjtsjuk krev at Russland gjer det mogleg for sivile å kome seg trygt ut frå stålkraftverket Azovstal i hamnebyen Mariupol. Det melder nyheitsbyrået Reuters. – Det er rundt 1000 sivile og 500 skadde soldatar der.

Klartale - 12 maj 22 kl. 08:29

Vil bytte fanger for å redde soldater i Mariupol

Ukraina forhandler med Russland. De ønsker å hente ut skadde soldater fra stålverket Azovstal i Mariupol. Ukrainske soldater og sivile har vært i stålverket lenge.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Elden: – Slett ikke sikkert det foreligger noe motiv

POLITIHUSET/OSLO (VG) Pågrepne Zaniar Matapour (42) har ikke ønsket å gi noen nærmere forklaring på skytedramaet, forteller advokat John Christian Elden..

VG - 2 timer siden

Så kompisen bli skutt: – Jeg satt rett bak han som døde

Petter Høines (50) satt ved siden av kompisen som ble skutt og drept på en bar i Oslo natt til lørdag..

VG - 4 timer siden

Trettebergstuen: - I natt er mine venner blitt skutt etter

Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, som selv er homofil sier på regjeringens pressekonferanse at hun er utrolig lei seg..

VG - 4 timer siden

Fredrik Solvang preget etter nattens hendelse

Programlederen var bare 15 minutter unna området der skytingen skjedde i natt. – Jeg er helt tom, sier han til VG..

VG - 7 timer siden

Folk samler seg ved åstedet: – Sjokkert

C.J. HAMBROS PLASS, OSLO (VG) Mange mennesker har lørdag samlet seg ved åstedet for masseskytingen i Oslo natt til lørdag, der to mennesker ble drept og over 20 skadet..

VG - 13 timer siden

Skytingen i Oslo: Dette vet vi om hendelsesforløpet

To personer ble drept og 21 personer skadet i skytingen i Oslo natt til lørdag..

VG - 7 timer siden

Forsvarssjefen på åstedet: — Sjokkert

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen og kona Linn Therese Kristoffersen var blant dem som tok turen til åstedet lørdag morgen..

VG - 8 timer siden

Toppolitikere etter masseskytingen: – Et grusomt og dypt rystende angrep

Flere toppolitikere er rystet etter masseskytingen i Oslo, og slår ring om de skeive. Bent Høie oppfordrer folk til å heise pride-flagget i solidaritet..

VG - 17 timer siden

To drept etter skyting i Oslo – Etterforskes som terror

OSLO SENTRUM (VG) To personer er bekreftet drept etter en skyteepisode utenfor London pub og Per på Hjørnet i Oslo sentrum. En person er pågrepet i nærheten av åstedet like etter hendelsen..

VG - 17 timer siden

To drept etter skyting i Oslo – en pågrepet

OSLO SENTRUM (VG) To personer er bekreftet drept etter en skyteepisode på utsiden av London pub i Oslo sentrum. Politiet pågrep en person i nærheten av åstedet like etter hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com