Vancouver

Sunday, 19 May, 04:04

Nyheter om Vancouver

VG - 19 feb 24 kl. 22:49

Mats Zuccarello med mål og tre assist – Wild med utrolig snuoperasjon mot topplaget i NHL

(Minnesota Wild - Vancouver Canucks 10 - 7) Mats Zuccarello scoret sitt tiende mål for sesongen og var sentral med tre målgivende pasninger da Minnesota Wild vant ellevill målfest..

VG - 08 dec 23 kl. 07:16

Vancouver Canucks stoppet Zuccarello og Wild – tapte for første gang under ny trener

Mats Zuccarello og Minnesota Wild tapte 0-2 mot Vancouver Canucks i NHL natt til fredag. Dermed stoppet nordmannens lag på fire strake seire..

VG - 30 jan 24 kl. 17:50

Bjørn Inge Utvik til MLS-klubb

Sarpsborg mister en av sine beste spillere. Bjørn Inge Utvik (27) går til den kanadiske MLS-klubben Vancouver Whitecaps..

Aftenposten - 30 jan 24 kl. 17:50

Bjørn Inge Utvik til MLS-klubb

Sarpsborg mister en av sine beste spillere. Bjørn Inge Utvik (27) går til den kanadiske MLS-klubben Vancouver Whitecaps..

VG - 16 dec 23 kl. 22:51

Zuccarello matchvinner med straffescoring da Wild forlenget seiersrekken

Mats Zuccarello satte den avgjørende straffen da Minnesota Wilds vant 2-1 hjemme over Vancouver Canucks i NHL lørdag kveld..

NRK - 29 nov 23 kl. 18:33

Inder tiltalt i USA for attentatplaner mot sikhleder

En indisk statsborger er tiltalt i USA for planer om å likvidere en indisk separatistleder. Påtalemyndigheten mener at også en indisk embetsmann var innblandet i planene. Det amerikanske justisdepartementet mener 52 år gamle Nikhil Gupta planla å likvidere en amerikansk statsborger i New York, heter det i den nylig offentliggjorte tiltalen.

NRK - 29 jun 23 kl. 00:53

Madonna avlyser verdensturne

den amerikanske artisten Madonna (64) er innlagt på sykehus og avlyser sin planlagte verdensturne. Madonnas manager Guy Oseary skriver på Instagram at artisten har vært innlagt på intensivavdeling med en alvorlig bakterieinfeksjon, men at hun vil bli helt frisk. Turneen skulle startet i Vancouver i Canada i juli og inneholdt over 40 konsertsteder.

NRK - 29 jun 23 kl. 00:53

Madonna syk, avlyser verdensturne

Den amerikanske artisten Madonna (64) er innlagt på sykehus og avlyser sin planlagte verdensturne. Madonnas manager Guy Oseary skriver på Instagram at artisten har vært innlagt på intensivavdeling med en alvorlig bakterieinfeksjon, men at hun vil bli helt frisk. Turneen skulle startet i Vancouver i Canada i juli og inneholdt over 40 konsertsteder, blant annet i Sverige og Danmark, men ikke i Norge.

Aftenposten - 16 jun 23 kl. 16:18

Ruud tatt ut til Laver Cup igjen: – Et privilegium å ha ham med

Casper Ruud skal for tredje gang representere Europa i Laver Cup. Turneringen spilles i Vancouver i september..

VG - 03 mar 23 kl. 07:02

Ny Zuccarello-assist i tredje strake Wild-seier

(Minnesota Wild - Vancouver Canucks 2-1) Ishockeystjernen Mats Zuccarello fortsetter å levere målpoeng i NHL. Fredag serverte han nok en gang for Minnesota Wild som slo Vancouver Canucks 2-1..

NRK - 21 dec 22 kl. 07:58

Sapporo setter OL-arbeidet på vent

Den japanske byen Sapporo stopper midlertidig sitt arbeid for å få vinter-OL i 2030 på grunn av korrupsjonsanklagene knyttet til Tokyo-lekene i fjor. Haruyuki Takahashi, en tidligere leder for OL i Tokyo, er tiltalt for å ha mottatt bestikkelser for å hjelpe selskap med å bli sponsor for lekene, som gikk av stabelen i fjor sommer. Sapporo stopper nå sitt arbeid for å få et nytt OL til Japan.

VG - 11 dec 22 kl. 08:20

Mats Zuccarello med to assists i Wild-seier

Mats Zuccarello (35) bidro med to assists da hans Minnesota Wild vant 3–0 over Vancouver Canucks søndag..

Aftenposten - 11 dec 22 kl. 08:20

Mats Zuccarello med to assists i Wild-seier

Mats Zuccarello (35) bidro med to assists da hans Minnesota Wild vant 3–0 over Vancouver Canucks søndag..

VG - 21 okt 22 kl. 05:06

Zuccarello satte inn to mål i hjemmeseier for Wild

Mats Zuccarello åpnet scoringsballet da Minnesota Wild vant 4–3 hjemme over Vancouver Canucks. Nordmannen satte også inn det nest siste målet..

NRK - 25 jul 22 kl. 20:47

Tre bekreftet døde etter skyting i Canada

Tre personer, inkludert gjerningspersonen, er døde etter skytingen i Langley utenfor Vancouver i Canada, skriver Vancouver Sun. Politiet uttalte tidligere mandag at ofrene er hjemløse og at angrepet ser ut til å ha vært målrettet..

NRK - 25 jul 22 kl. 16:33

Fleire drepne etter skyteepisodar i Vancouver

Det kanadiske politiet bekrefter at fleire har blitt skytt under fleire skyteepisodar i forstaden Langley i Vancouver, Canada. Det melder CBC. Ein mann er arrestert mistenkt for skytinga..

NRK - 25 jul 22 kl. 16:33

Fleire ofre etter skyteepisodar i Vancouver

Det kanadiske politiet bekreftar at fleire personar er skotne etter fleire skyteepisodar i forstaden Langley i Vancouver, Canada. Det melder CBC. Politiet sende ut varsel om hendinga like etter klokka 06.

NRK - 15 jul 22 kl. 00:02

Air India-mistenkt skutt og drept i Canada

En mann som ble frikjent for innblanding i bombeangrepet mot et Air India-fly i 1985 der 331 mennesker døde, ble skutt og drept vest i Canada torsdag. Ripudaman Singh Malik var anklaget for å være en av angrepets bakmenn, men ble frikjent i 2005 på grunn av manglende bevis. Han skal ha blitt skutt utenfor en klesbutikk han drev i Vancouver, og politiet mener det kan være snakk om et målrettet angrep..

NRK - 29 jun 22 kl. 02:15

Canada: To mistenkte drept og flere politifolk skade i bankran

Seks politifolk er på sykehus med skuddskader og to mistenkte er drept etter skyting under et bankran i byen Saanich tirsdag, det melder Vancouver Island CTV News. Hjem og forretninger i området er evakuert av frykt eksplosiver i en bil som knyttes til en av de to mistenkte. Ingen andre enn politifolk og de mistenkte skal ha blitt skadet i bankranet.

NRK - 29 jun 22 kl. 02:15

Canada: To mistenkte drept og flere politifolk skadet i bankran

Seks politifolk er på sykehus med skuddskader og to mistenkte er drept etter skyting under et bankran i byen Saanich tirsdag, det melder Vancouver Island CTV News. Hjem og forretninger i området er evakuert av frykt eksplosiver i en bil som knyttes til en av de to mistenkte. Ingen andre enn politifolk og de mistenkte skal ha blitt skadet i bankranet.

NRK - 17 jun 22 kl. 07:04

VM-byane 2026 er klare

Fifa offentleggjorde torsdag kva byar som skal huse fotball-VM i USA, Mexico og Canada i 2026. I USA: Arlington (nær Dallas), Atlanta, East Rutherford (nær New York), Foxboro (nær Boston), Houston, Kansas City, Los Angeles, Miami, Philadelphia, Santa Clara (nær San Francisco) og Seattle. I Mexico: Guadalajara, Mexico by og Monterrey.

VG - 22 apr 22 kl. 05:39

Zuccarello med hele tre målpoeng i ny Wild-seier

Mats Zuccarello scoret målet som brakte Minnesota Wild inn igjen i kampen og sto også for to assists da laget vant 6-3 mot Vancouver Canucks..

VG - 14 feb 22 kl. 04:05

Snowboard-Sandbechs «Last dance»: Satser på sjarmen

BEIJING (VG) Ståle Sandbech (28) skjeler til basketballegenden Michael Jordan og tar etter alt å dømme farvel med konkurranser i sitt fjerde OL – 12 år etter debuten i Vancouver..

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 14 jul 21 kl. 00:20

Fem døde i kranvelt i Canada

Fem personer døde da en byggekran som sto på toppen av 25 etasjer høy bygning, veltet, opplyser politiet i Canada. Fire bygningsarbeidere på bakken døde i ulykken som skjedde mandag i byen Kelowna, 390 kilometer øst for Vancouver. Kranføreren er ikke funnet, men det antas at han ligger begravet i de sammenraste bygningsmassene, opplyser politiet.

VG - 11 jul 21 kl. 07:57

Frykter én milliard skalldyr døde i hetebølge: – En katastrofe

Zoologiprofessor Christopher Harley anslår at én milliard skalldyr og andre sjødyr kan ha dødd i hetebølgen i Vancouver forrige uke..

NRK - 10 maj 21 kl. 04:36

Skyting på flyplass i Vancouver

En mann ble skutt og drept i det myndighetene tror var et gjengoppgjør på den internasjonale flyplassen i Vancouver i det vestlige Canada søndag. Gjengmedlemmer skjøt mot politiet som tok opp jakten, men gjerningsmennene kom seg unna..

NRK - 02 jul 21 kl. 14:01

Nord-Amerika herjes av branner

Mange branner raser i den vestlige delen av Canada og i California i USA. Det er ikke ventet kjøligere vær med det første. Temperaturen har flere steder steget til nesten 50 grader, og i Canada er det satt ny varmerekord.

NRK - 30 jun 21 kl. 08:09

BBC: 130 plutselege dødsfall

Politiet i Vancouver-området oppgir at dei fått melding om over 130 plutselege dødsfall sidan fredag, ifølge BBC. Dei fleste var eldre eller menneske med underliggande sjukdommar. Rekordvarmen som råkar Canada skal ha vore ein medverkande faktor i mange av tilfella..

NRK - 29 jun 21 kl. 22:00

34 døde i hetebølge

Politiet i Canada sier at 34 er bekreftet døde i Vancouver på grunn av en hetebølge. Tirsdag ble det rappotert om ny varmerekord i landet med hele 47, 8 grader. Varmen førte til at flere skoler og vaksinesentre måtte stenge..

VG - 29 jun 21 kl. 18:26

Varmerekord i Canada to dager på rad: – Helt sinnssyke tilstander

Nimret Bajwa, som er bosatt i Vancouver, sier at hetebølgen kom som et sjokk..

NRK - 28 mar 21 kl. 04:35

Én død og fem skadd i Vancouver

Én kvinne ble drept og fem skadd i et knivangrep som skjedde utenfor et bibliotek i Vancouver vest i Canada lørdag. Politiet har pågrepet en mistenkt gjerningsmann og sier det ikke lenger er noen fare for folk i byen. Mannen er i 20-årene og er kjent for politiet fra før..

Aftenposten - 15 apr 21 kl. 10:22

NHL-stjernenes corona-opprør: Nekter å spille

Ishockeystjernene i NHL-laget Vancouver Canucks nekter i praksis å gå på isen for å spille kamper igjen fra lørdag….

VG - 15 apr 21 kl. 10:22

NHL-stjernenes corona-opprør: Nekter å spille

Ishockeystjernene i NHL-laget Vancouver Canucks nekter i praksis å gå på isen for å spille kamper igjen fra lørdag - etter at nær alle ble coronasyke og nå så vidt er friskmeldt..

VG - 15 apr 21 kl. 10:22

NHL-stjernenes corona-opprør: – Vanvittig

Ishockeystjernene i NHL-laget Vancouver Canucks nekter i praksis å gå på isen for å spille kamper igjen fra lørdag - etter at nær alle ble coronasyke og nå så vidt er friskmeldt..

Aftenposten - 15 apr 21 kl. 10:22

NHL-stjernenes corona-opprør: – Vanvittig

Ishockeystjernene i NHL-laget Vancouver Canucks ønsker ikke å gå på isen for å spille kamper igjen fra lørdag - etter at….

Aftenposten - 06 aug 20 kl. 23:43

Ny nedtur for Zuccarello – ett tap unna å ryke ut

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild tapte 0-3 for Vancouver Canucks i NHL-sluttspillet etter svakt overtallsspill. Ett tap til, så er sesongen over..

Aftenposten - 05 aug 20 kl. 08:23

Zuccarellos Minnesota Wild tapte – Rangers slått ut av sluttspillet

Mats Zuccarello spilte et snaut kvarter uten å notere målpoeng da Minnesota Wild tapte 3-4 mot Vancouver Canucks i NHL..

Aftenposten - 03 aug 20 kl. 07:23

Zuccarellos Wild åpnet med seier i første sluttspillkamp

Mats Zuccarello endte uten målpoeng, men Minnesota Wild vant likevel 3-0 og tok første stikk mot Vancouver Canucks i kampen om plass i åttedelsfinalene..

VG - 02 aug 20 kl. 10:07

«Zucca»s lagkamerat hylles for rasisme-tale

Mats Zuccarellos lagkamerat Matt Dumba (26) hylles nær unisont for sin antirasisme-tale foran NHLs sluttspillstart. «Zucca» & co møter Vancouver Canucks i sin premiere i kampen om Stanley Cup natt til mandag norsk tid..

Aftenposten - 28 maj 20 kl. 12:26

Canadisk domstol åpner for Huawei-utlevering

En domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsette..

NRK - 27 maj 20 kl. 20:43

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 26 apr 20 kl. 21:00

VG: Skøyteløpar Hege Bøkko legg opp

Skøyteløpar Hege Bøkko (28) legg opp, ifølge VG. Ho skildrar det som ei vemodig avgjerd. Bøkko debuterte på landslaget som 16-åring og har blant anna ein 5.

Aftenposten - 29 feb 20 kl. 09:00

«Én av 30 fra Trøndelag. Det er faktisk krise»

Det er ti år siden Marit Bjørgen og Petter Northug herjet i Vancouver-OL. Sjansen for at noe tilsvarende vil skje om ti nye år ser dessverre liten ut..

Aftenposten - 20 feb 20 kl. 07:42

Zuccarello scoret på straffe da Wild senket Canucks

Mats Zuccarello bidro til seieren da Minnesota Wild vant oppgjøret mot Vancouver Canucks etter forlengning og straffeslagkonkurranse..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com